Találkozások

Több
22 éve 3 hónapja #72774 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Persze.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #72766 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Olyan is mehet, aki még egy talin se volt, és nem MTT tag?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #72749 Írta: Brisa
Szept. 7-étől várom a priviket, SMS-eket, emileket azoktól, akik jönnek. De akkorra már csak a "biztosakat" kérem, oké! (A "lehet"-ek, a "talán"-ok, a "még nem tudom"-ok kíméljenek! :roll: )

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #72744 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is én is...hamindenigaz....

Több
22 éve 3 hónapja #72743 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ott leszek...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #72732 Írta: Brisa
Szeptember 15-én lesz az 5. kósza tali. A helyszín az időjárástól függ (talán: 1) ha nem esik, kirándulás az Egri vár díszleteihez, 2) ha esik, CD-fű teázó). Egy közös talákozási pont mindenképp lesz (talán a Nyugati).

Időpontnak én a délelőtt 11 órát javaslom.

Program: Egy csomó megbeszélnivaló gyűlt fel megint (főleg a kószás-sztorik kapcsán), ezeket letárgyaljuk, majd játék (társasjáték, számháború, gyilkosozás, kártya, activity stb.) és traccsparti minden menyiségben.

Kifogás? Kérdés? Javaslat?

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #72431 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Na, gyűljetek! Majd legközelebb hozom a pontos programot. Így fejből: A Kispál aszem vasárnap este a Feneketlen tónál lesz. De egész napos programokat írt a füzet...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 3 hónapja #72430 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
31.-e és elseje?Az szombat-vasárnap...Talán vasárnap,a szombat egy frankó versennyel telik.Ha nem halok ki,akkor talán vagyok én is :dance: !

"Nincs kettő négy nélkül" :itscool:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 3 hónapja #72331 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajna nekem se jo. ...... korus táborba leszek..... tanárommal.... !!!! :down: :crap: :closed: :bawling:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 3 hónapja #72323 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Sajna nem OK.Táborban leszek :bawling:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #72290 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Hogyne érdekelne!...De sajnos nem érek rá :crap:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 3 hónapja #72288 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez nekem is tetszik! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 3 hónapja #72287 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Gillz: Jól hangzik...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 3 hónapja #72271 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Halihó!

Európa napok a Feneketlen tónál meg máshol... Kispál és a Borz, M.É.Z., meg egyéb programok 31-én és 1-én.
Van akit érdekelne közös bulizás?

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 3 hónapja #72201 Írta: Narië
Ox,akkor felírunk a listára!Mobilszámod van?Különben a teljes listát megnézheted a Viggos topicban!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #72175 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha lehet én is mennék majd a találkára...
Minerva: Ha visszajöttél, üzenj majd.

"Mondd, mennyit ér az ember, ha bűntelen, de gyenge?
Oly távol vagy tőlem és mégis közel..."

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
22 éve 4 hónapja #71818 Írta: Minerva
Ki jön még?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #71712 Írta: Telumehtar
1jén a Westendben találkozunk a vizesésnél de nem ott ahol a metro van hanem 1el feljebb.....12kor jönnek az emberek de Narieval mi fél 12kor találkozunk mert lehet hogy a vidékiek elöbb érnek ide....

A program mozizás....attól függ hogy mit adnak......Aztán tracsparti valahol a közelben.....

A istát még nem tudjuk de várunk szeretettel minden Viggost de olyat is aki nem......

Több
22 éve 4 hónapja #71710 Írta: Brisa
Akkor szept. 1-ére nem szervezünk kósza talit. :wink:

Amúgy ti, Viggosokmit fogtok csinálni?
Ja és hol, s pontosan mikor taliztok?

Dae: Nálunk nem is lesz őszi szünet. :cry: És a dolgozó emberek számára sem. De télen lesz majd valami... Szeged után megbeszéljük. (Azért utána, hogy a szervezések ne keveredjenek :roll: )

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #71706 Írta: Telumehtar
Az öszi szünet szerintem kicseszés mert 1 hetet adnak amiből 2 nap hétvége és 1 nap ünnep.....és 4 nap?????Háát....

Több
22 éve 4 hónapja #71703 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Egy barátnőm kérdezteti, aki nagyon szeretne veletek találkozni, hogy csinálunk-e tábort az őszi szünetben is.

Több
22 éve 4 hónapja #71700 Írta: Telumehtar
Figyelem aki akar jönni a Viggos talira az feltétlenül jelezzen nekem vagy Narienak mert nem szeretnem ha elkeveredne valaki....Elörre is köszike:

Telumehtar

Több
22 éve 4 hónapja #71693 Írta: Narië
A Viggosok talit szerveznek,de mindenkit szeretettel várunk,aki akar jönni!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #71689 Írta: Brisa

Telumehtar írta: Minerva:Ne szomorkodj...ott a szeptember 1....az már csak 2 hét....

Miért, mi lesz szeptember elsején???

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #71667 Írta: Telumehtar

Minerva írta:

Brisa írta: Hát ha a kószás talira gondoltok, az csak szeptemberben. Addigis ott van Szeged...

Márakinek... :P :cry:
Mind1... akor viszlát szeptben! :evil: *sóhaj* :roll:

Minerva:Ne szomorkodj...ott a szeptember 1....az már csak 2 hét....

Több
22 éve 4 hónapja #70157 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások

Narië írta: Milyen Szeged?Milyen kószatali?Azt hiszem egy kicsit lemaradtam...Világosítson fel valaki!!Pliz!

Pót MTT tábor: aug. 23-25., Szeged
Lásd: azt a topicot...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 4 hónapja #70155 Írta: Narië
Milyen Szeged?Milyen kószatali?Azt hiszem egy kicsit lemaradtam...Világosítson fel valaki!!Pliz!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #70104 Írta: Minerva

Brisa írta: Hát ha a kószás talira gondoltok, az csak szeptemberben. Addigis ott van Szeged...

Márakinek... :P :cry:
Mind1... akor viszlát szeptben! :evil: *sóhaj* :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #70102 Írta: Minerva
Thaur: nekem van scannerem...

Több
22 éve 4 hónapja #70040 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözlet minden kedves Kószatársnak a Szigetről!!! Nagyon jó a buli! :dance: :cheers: :itscool: :cooljump:

Cica, nazgúl, Fin, Yavi

"Aure entuluva!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.286 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére