Találkozások

Több
22 éve 3 hónapja #74015 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Tennék egy javaslatot: mivel már olyan sokszor voltunk a Margit-szigeten (mondjuk össz-vissz 3szor :) ) - mehetnénk a Millenáris parkba. Az sincs messzebb és egy kis változatosság... Hm? Vélemény?
(a túra lehet, hogy nálam se játszana, mivel a lábam - úgymond - fáj :? )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #74012 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Találkozások
Ulmo:egy kis délutáni futás az esőben nem árt meg senkinek :D ...Nameg majd éneklünk is mellé :wink: !
Bár előző este lejárom a lábamat,tőlem mehet a túra! Nincs is szebb annál :D !

"Cselekedni könnyű,nem tenni nehéz" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #73960 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Mit szólnátok, hogy ha a változatosság kedvéért a Margitszigetre mennénk megint, csak ezúttal átsétálnánk a másik végébe, az éneklő kúthoz?

Brisa, azt nem "zenélő" kútnak hívják? Bár lehet, hogy énekel is. :wink:
Részemről Margitsziget rendben (lustaságok :evil: ), de mi lesz, ha elered az eső?

Brisa írta: Yao: Hát igen... nélkülem nehéz az élet... :mrgreen: :evil3:
(Azt hiszem kéne keresni az egyetemen egy szerénységről szóló kurzust... :heu: )

Nélküled nem nehéz az élet, csak nem működik :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #73959 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Elanor: Léli azt írta, hogy a 12 óra túl késő. :wink:

Mit szólnátok, hogy ha a változatosság kedvéért a Margitszigetre mennénk megint, csak ezúttal átsétálnánk a másik végébe, az éneklő kúthoz?

Yao: Hát igen... nélkülem nehéz az élet... :mrgreen: :evil3:
(Azt hiszem kéne keresni az egyetemen egy szerénységről szóló kurzust... :heu: )

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #73944 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar_Leli írta: Sziasztok!

Az időpont nekem jó, csak... t8udom, kósza vagyok, de nem hinném, hogy lesz erőm a túrához. Az új tesitanárunk már most kikészített, és addigra ez csak fokozódni fog. Szóval örülnék, ha nem gyalogolnánk sokat, de, ha a többség nagyon úgy akarja...

Brisa: 12? Szerintem korábban kéne egy picit.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

Egyetértek Lélivel két dologban is:
1. azt hiszem, nekem se lenne túl sok erőm egy túrához, mert a sulikezdés kicsit elszívja az energiámat... :dead:
2. sztem is kicsit korai a 12 óra

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 3 hónapja #73934 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Az időpont nekem jó, csak... t8udom, kósza vagyok, de nem hinném, hogy lesz erőm a túrához. Az új tesitanárunk már most kikészített, és addigra ez csak fokozódni fog. Szóval örülnék, ha nem gyalogolnánk sokat, de, ha a többség nagyon úgy akarja...

Brisa: 12? Szerintem korábban kéne egy picit.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 3 hónapja #73882 Írta: JaMaN
JaMaN válaszolt a következő témában: Találkozások
Fájadalom, de nekem nem jó az időpont....

A következőn mindenképpen ott leszek, legalábbis nagyon remélem :)

De azért Nektek jó szórakozást, és készítsetek sok sok fényképet :)

Üdvözlet

Több
22 éve 3 hónapja #73878 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem volna kedvem a kirándoláshoz ha jo idö lesssz

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 3 hónapja #73877 Írta: Liang
Brisa:mihez is kezdenék nélküled :hello: !!
Szóval Nyugati...Az jó!Az még jobb,hogy így lehet hogy aludni is fogok egy picit :dance: !Na nem biztos...Viszont akkor sokáig biztos nem leszek a talin,ehem,sajna egyszer haza is kell érnem :!: De azért buli lesz!
Eh,remélem a kósza-storys dolog nem nekem szólt :pimp: ...
Ja és persze nagyon köszönöm!!

"Azt mondják,amikor egy hullócsillagot látnak,akkor meghal egy fontos ember a Földön...hát tévednek" :twisted:

Több
22 éve 3 hónapja #73842 Írta: Brisa

Yao írta: Nos akkor,most utálni fognak a szervezők...

Pontos,hely,időpont,találkozási hely,infó a tali egyéb dolgairól...Ez kellene nekem,ha lehet holnapra!! Előre is köszönöm!!

Szept. 15-én, mondjuk 12 órakkor a Nyugatinál lesz a gyülekező. Hogy onnan hová és merre, az az időjárás függvénye. Meg azé is, hogy ki mennyire akar kirándulni. :roll:

Program: Először is megbeszéljük a kószás-ügyeket, ahogy szoktuk. Utána pedig játék és beszélgetés minden mennyiségben.

Addigis örülnék, ha minnél több kósza-sztorit látnék fent a kószás oldalon :!: :deal: :cooljump:

Ja, és nagyon szívesen. :wink: :mrgreen:

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #73818 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Szeptember 15. OK

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
22 éve 3 hónapja #73792 Írta: Liang
Nos akkor,most utálni fognak a szervezők...

Pontos,hely,időpont,találkozási hely,infó a tali egyéb dolgairól...Ez kellene nekem,ha lehet holnapra!! Előre is köszönöm!!

"A titkok világában élünk.A mi feladatunk felfedni ezeket a titkokat,bármilyen veszélyesek is" :!:

Több
22 éve 3 hónapja #73757 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Szeptember 15. :) Naná, hogy OK. :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #73754 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
15 OK. :D

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 3 hónapja #73634 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
megyek és is ha nem zavazok(ha zavarok akkor pl :evil3: áne)
remélem joi idö lesz

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 3 hónapja #73291 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Itt is október elseje van... :roll: :? 8O De miért? :?: (Haláli, október elsején szólunk, hogy megyünk a szept. 15-i talira... :D :roll: :wink: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 3 hónapja #73278 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Majdnem elfelejtettem....hát természetesen én is megyek!!! :D Még mielőtt itt lemaradok valamiről. Csak már annyira természetes, hogy ott leszek, hogy szólni is elfelejtek.
(Bár Brisának úgyis kell majd írnom még ez ügyben...)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 3 hónapja #73191 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Csak szólok, hogy leszek én is, úgy néz ki! 8)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 3 hónapja #73102 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Jelentem, nekem is jó a 15-e! :)
A mostani hétvége az eléggé gázos, így a sulikezdés, meg effélék közeledtével :look: :quasi: :crap: úgyhogy az nekem sajna nem fog menni.

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 3 hónapja #73051 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Eddig úgy néz ki, nekem is jó a 15! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hónapja #73008 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Mindenki!

Mivel megszűnik számomra a gyakori fórumozás lehetősége, itt kérnélek meg titeket, hogy a talikról (bármilyen) legyetek szívesek értesíteni, mert nem szeretném elveszíteni a frissen szerzett kapcsolatot. Az emailcímem megtaláljátok a profilomban!

Köszönöm!

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 3 hónapja #73000 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos, rám számíthattok 15-én, akkor már biztosan Pesten leszek, másnap kezdődik a suli!

Több
22 éve 3 hónapja #72969 Írta: Liang
Asszem eza hétvége nem jó...

Viszont a 15.-e már nagyon úgy néz ki,hogy igen.Bár lehet hogy nagyon kómás leszek...

"A pokolban a Sátán az úr, a Mennyben pedig Isten...A Földön akkor kicsoda" :twisted:

Több
22 éve 3 hónapja #72956 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

1. Valszeg megyünk 15én. Ez, ami nálunk a legbiztosabb...

2. Csak, hogy zavarjak és kavarjak: akkor ki jönne Európa Napra? Az szerintem hivjon fel. 3654-673 és Ágit tessék kérni. (06-1) az eleje. Én vasárnap érek rá.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 3 hónapja #72939 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: ha esik, CD-fű teázó

*szipp-szipp* Má' megint diszkrimináljuk a dohányzó kisebbséget! :?
De a fő, mégis, hogy együtt legyünk! :itscool: Értetek kibírok néhány órácskát! :wink:
Sajni, még nem biztos, hogy jó az időpont, de majd küldök biztos infót Brisának az ügyben!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 3 hónapja #72911 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha minden össze jön, akkor én is megyek.
De ha nem tudok, feltétlenül értesitem Brisát, hogy ne őrüljön meg. :wink:
Csak a pontos időpont kéne... :bounce:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
22 éve 3 hónapja #72878 Írta: Brisa
Yao: Sokáig szokott, úgyhogy nem probléma. Illetve csak akkor, ha kirándulni megyünk...

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #72868 Írta: Liang
Brisa:meddig tart a tali? Mert,ha megyek,akkor lehet hogy csak később érek oda :? ...

"Emberek vagyunk,hibázni tudunk" :twisted:

Több
22 éve 3 hónapja #72827 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
nos, egy cim: www.europanap.hu

nézzetek ki időpontot (pontokat)!

én már nem leszek neten, de Szút próbálom küldeni információkért.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 3 hónapja #72776 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Állítólag péntek este Pál Utcai Fiúk is lesz, meg lesz KFT is. :itscool:
Hol lehet találni egy részletes programot??? :?

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.346 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére