Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #67103 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez a számháború tuti??? 8O 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #67078 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Találkozások
Huhh...pokrócot is kell vinni?Én inkább maradok a törölközönél (de nehéz ezt leírni) huh....a 26-os busz??? OK! Király...

Lehet hogy nem jövök (sajnos) de ne örüljetek annyira mert lehet hogy igen sőt 70% igen 30% nem....
Szóval.....DEÉNCSAKAZÉRTUSELMEGYEK!!!!! :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #67072 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát akkor szombat. Huh, rendben van. Én is ott leszek, ha minden igaz. /Utálom ezt a mondatot, ezzel pont azt fejezem ki, hogy tutira nem leszek ott, mert minden nem lehet igaz... (bocs, csak fáááradt vagyok :mrgreen: )/ Hmmm. Mintha akartam volna még vmit. Ja igen, akkor ez olyan pokrócozós parti lesz? :) Hobbitokkal, meg gitárral, meg ilyesmi?

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #67067 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
lehet én is meek, de ez nem biztos..
szüleim múlik elengednek-e mostanában vhova... azért remélem mehetek.. majd meglátjuk..

Több
22 éve 5 hónapja #67060 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Felmerült a pontos időpont kérdése. Asszem a múltkori 11 órás megfelelő. Vagy ha valakinek korai, akkor indítványozom, hogy legyen egy 11kor és 13 órakor is. Az előbbire azért van szükség, mert pl. Kincső mamája mondta, hogy ő délelőtt ér rá (és mivel a szülőket meghívtuk, akkor szvsz illik tiszteletben tartani kérésüket :arrow: nekik kicsit kavesebb a szabadidejük, mint nekünk)

Tehát akkor a találkozó július 13-án 11 órakor lesz a Margit-szigeten!
A sziget Margit-híd felöli bejáratánál találkozunk a 26os busz megállójánál (van ott egy sorompó is).
Aki már volt margit-szigeti talin :arrow: a szokásos helyen. :)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #67059 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Találkozások

Darkman írta: Ugyanmár, nem égő az, ha anyukád is jön...azon mi már túl vagyunk, hogy ilyeneken röhögjünk, mint a dedósok az oviban :) Jöjjön csak el, te meg ne szégyelld, nézd a pozitívumát, legalább aggódik érted ;)

Nyugi,már belenyugodtam,hogy jön,és csak nem lesz az olyan szörnyű.Amúgy meg nem feltételeztem rólatok,hogy kifogtok röhögni emiatt... :)

Több
22 éve 5 hónapja #67049 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Én sajna nem tudok menni :( Mindegy, majd tábrban úgy kilövöldözlek titeket számháborúban, hogy néztek! :twisted: :twisted:

Estel: Éowyn szerepéért téged is elvisellek páromnak! :wink: (Csak Fiona meg ne tudja... :lol: )

Több
22 éve 5 hónapja #67035 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
13-án Msz?
Én is jönni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #67029 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ugyanmár, nem égő az, ha anyukád is jön...azon mi már túl vagyunk, hogy ilyeneken röhögjünk, mint a dedósok az oviban :) Jöjjön csak el, te meg ne szégyelld, nézd a pozitívumát, legalább aggódik érted ;)

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #67027 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Tyű, de jó, hogy idenéztem! 8O Szóval 13.-án Margitszigetezünk? :o Pedig a számháború is teccett volna... :cry:
Na sebaj! :D Jelzek, Cicafül! ;)

/Musical/
Dae! Azt az Éowynt te jól meggondoltad? ;) Merthogy én már önként és dalolva l e h o r g o n y o z t a m magam Faramir szerepéhez!! :lol:
Szóval, leszel a párom, Lovasvég Leánya? :deal: :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #67018 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Én viszont az ország tulso felén fogok nyaralni, amig ti a margitszigeten punnyadtok :? most örüljek :D :D :D :D :D :D vagy ne :cry: :cry: :cry: :cry: ?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 5 hónapja #67009 Írta: Lili
Igen,éljen júliús 13.-a!! :bounce: Na jó nem offolok többet ebben a topicban sem... :oops: :lol:

Több
22 éve 5 hónapja #67006 Írta: Telumehtar
Hátakkormeg? ÉLjen julius 13.-a!!!!

Több
22 éve 5 hónapja #67004 Írta: Lili
Jajja,télleg az a fő cél,hogy mehessek a táborba,de csak a tali után miután találkozott veletek fogja megmondani,hogy mehetek-e.Ha nem,akkor én nem tudom mit csinálok... :evil:
Amúgy anyukám tök rendes,szóval nem hiszem,hogy égetni fog... :)

Több
22 éve 5 hónapja #67002 Írta: Telumehtar
Nyugi, mért lenne égő...????
Ott lesz anyukád és kész...
Ja és ha égsz akkor égsz..fő hogy mehetsz táborba, nem????

Több
22 éve 5 hónapja #67001 Írta: Lili
Telumehtar:köszi,most legalább egy kicsit megnyugodtam. :wink:
De még mindig azon izgulok,hogy csak az én anyukám lesz ott...Na jó nem nyavalygok tovább...

Több
22 éve 5 hónapja #66999 Írta: Telumehtar
Lili:a korosztály változó....van 12-13-14-15-16-17-18-19 stb stb...
Megjegyzem én fiatalobb vagyok nálad szóval nyugi mert az idősebbekkel is jól elleszel...
Lásd én a Filmes tali (az haláli volt) és a Jégkorszakon...
Puszi:Telumehtar

Több
22 éve 5 hónapja #66996 Írta: Lili
Sziasztok!

Képzeljétek anyukám most mondta,hogy megyünk a júliús 13-ai talira.Most olyan boldog vagyok,és utána még lehet,hogy a táborba is elenged... :dance:
Még egy kérdésem lenne:mivel még nem nagyon ismerlek titeket megkérdezhetnám,hogy tulajdonképpen milyen korosztály lesz ott a talin?Ugyanis én 14 éves volnék,és nekem úgy tűnik,hogy itt szinte mindenki jó pár évvel idősebb... :roll:

Cicafül:semmi gond,nem kötekedni akartam!

Ja és még vmi:ugye nem csak az én anyukám fog jönni?Mondjátok,hogy nem...Az olyan hogyis mondjam...égő lenne... :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #66959 Írta: Cicaful
Bocs Lili! Igen júLiust akartam írni! Már ki is javítottam, hogy más szülő ne tudjon belekötni... :roll: :wink:

Rayan: ne aggódj, akkor a Margit-szigetre megyünk!

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #66903 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
franky: ezt majd délután, privátban 8)
----

*kárörvend*

De jó, de jó lenne, ha a Margitislandre mennénk!
(Bocs Cicafül :biggrin2: Az az igazság, most jobban esne egy ilyen punnyadós tali. De tőlem mehetünk a Teve-sziklához is )

Azért is találom jónak ezt a dolgot, mert még sosem tartottam szülői értekezletet

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #66872 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Én még nem tudom, hogy megyek-e arra a talira, de van rá esély. A Margitsziget mindenesetre jó ötlet. Még ki kell találni egy időpontot és egy helyszínt.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

Ui.: Engem most tizedikéig nem fogtok látni és én se titeket :cry:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #66867 Írta: Lili
Sziasztok!

Tök jó ötletnek tartom ezt a Margit-szigetes talit,és valószínű,hogy akkor én is mennék anyukámmal! :wink: Ugyanis csak akkor lehet szó a táborról,ha előtte találkozunk Veletek...

Cicafül:júniús 13-a helyett nem júliús 13.-át akartál írni? :mrgreen:
Mikor megmutattam anyukámnak rögtön belekötött... :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #66845 Írta: Telumehtar
Én is mennék kirándulni....de mind1.

Több
22 éve 5 hónapja #66844 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor biztos, hogy nem kiándulunk? :( De tényleg jó, ha a szülők tájékozódnak 1 picit...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #66841 Írta: Telumehtar
Cicafül:OK!!!!

Hozok fényképezőgépet...

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #66840 Írta: Cicaful

Telumehtar írta: szóval...addig pl.:én mit csinálnék míg ti a szűlőkkel beszélnétek????

Telu: szerintem - legalábbis én nem úgy képzelem -, hogy az lenne, hogy megállnánk egymással szemben, mi és a szülők, és mint egy szülői értekezleten, kérdezhetnének, mi meg elmondanánk az álláspontunkat meg minden. Tehát én NEM ezt tervezem és nem is ezt szeretném! Hanem, hogy a szülőket is bevonjuk a dolgokba (activity, "gyilkos" és persze a beszélgetésbe), hogy saját tapasztalataik alapján dönthessenek. És a szülőktől sem kell félni, hisz ha már eljönnek egy ilyen talira, bizti jó fejek lehetnek! :lol: Szvsz!

Tehát! Aki tudja ezt mutassa meg aggódó szülőjének!

Kedves Szülők!
Szeretettel meghívjuk és várjuk Önöket is a legközelebbi kószás találkozónkon, amit július 13-dikán (előreláthatólag a Margit-szigeten) tartunk.
Tiszteletteljes üdvözlettel,
a Kószák Szövetsége nevében
Cicafül (Csávás Viktória - 06/30/9-216-360 - itt lehet érdeklődni)

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #66838 Írta: Telumehtar
/me jelez Cicafülnek

Hosz ezt nem is itt igy kell :oops:

Na mind1 jelzek Cicafülnek....

Több
22 éve 5 hónapja #66833 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica! Ez szerintem remek ötlet! Esetleg mehetnénk a Margitszigetre (az a szülőknek is elég közel van).
Lehetne egy rendes tali (activityvel, gyilkosos játékkal stb. ), csak a szülők is ott lennének egy kicsit, és kérdezhetnének mindenről, táborról, MTT-ről. Viszont akkor ezt valahogy tudatni kellene mindenkivel. Talán a táboros topicban.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 5 hónapja #66831 Írta: Telumehtar
Cicafül:Hááát....nem tom...én tuti hogy a táborba nem megyek és akkor a szüleim sem jönnének....szóval...addig pl.:én mit csinálnék míg ti a szűlőkkel beszélnétek????
De felőlem....mind1 hogy hova megyünk csak mennyünk.... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #66814 Írta: Cicaful
Felmerült egy olyan igény, hogy a tábor előtt kéne egy olyan talit szervezni, ahol a szülők megismerhetnének minket - felősségteljes embereket. Ezért arra gondoltam, mivel úgyse tolongunk a júli 13-ai időpontra :cry: :? Így úgy gondoltam, hogy mi lenne ha mégse a teve-sziklához mennénk, és akkor jöhetnének az érdeklődő szülők! Vélemény?

"A kihívás:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.284 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére