Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #65413 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
fereste: NAAAAAAAAA!! GYereeeeee!!!
majd hűtünk :) Legyezgetünk meg ilyesmi :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #65409 Írta: aieless
Léli: én szívesen megnézném, de már nem lesz rá pénzem :( :( Legatyásodtam :)
Viszont!! ha megjelenik a DVD, TARTSUUUUNK KÖZÖS DVD-ZÉST VALAKINÉÉÉL!!! (nálunk lehetne, de csak korlátozott létszámban (pl. 15) és csak karácsony után - akkor kapunk DVD-t :) )
Jégkorszak:
Nem biztos ám, hogy kell jegyet foglalni. Múlt héten péntek este néztük a Corvinban, és tiszta pangás volt.. Szerdán gondolom még inkább az lesz!!
13-ai tali:
Azért 13-an is lehet mit csinálni :)
Már van is pár elborult ötletem :) (na attól mentsen meg benneteket az ég :mrgreen: )

We still can find a way
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #65367 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica: én nemtom meek -e... mostanában nem bírom vmi yol a meleget, főleg ha közben hegyet is kell mászni.. erre akkor döbbentem rá, mikor az osztályommala Visegrádi-hegységet másztuk meg, és aszittem majd meghalok.. :? A Visegrádi-hegységen!!! ha van hegy amit könnyű megmészni, akkor ez az, és nekem esse ment vmi simán .. szal én inkább nem okozok fennakadást, és nem mekk... :( pedig úúúgy szeretnék! :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #65366 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Kósza barátaim!

Megpróbáltam összeírni, hogy ki jönne a július 13-dikai kirándulásra. Aki esetleg kihagytam, vagy nem jelezte, az szóljon!! :D
- aieless
- Ulmo
- Gillz (?)
- Estel
- Elanor
- Thaurwathiwen (?)
- Yavanna
- Darky
- Anna
- Ari
- Fin
- Rayan (?)
- Cicafül

Gyerekek, ez jó esetben is csak 13... :roll: Így nehéz lesz számháborúzni... Várom még a jeletkezéseket - akár itt, akár priviben.

Kósza-cicapuszi Néktek!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #65262 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
A táborra ajánlva programot: rókavadászatról beszélhetünk? A szabályok, ha nem lennének ismeretesek: két -három emberke (a rókák)elindul, és meghatározott távok (no nem két km, hanem olyan 4-5 m) megtételével jeleket hagynak maguk után-papírfecniket vagy vmi hasonlót. A többiek kb félóra múlva követik őket és ha kikötött időn belül megalálják őket akkor, ők győznek, ha nem, akkor a rókák. Hogy tetszik?

Több
22 éve 5 hónapja #65261 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Hali!

Ha még nincs késő, akkor énisénis mennék veletek mozizni :roll:
Illetve 1 kérés: mivel hamarosan vége a vizsgaidőszaknak-tehát internet elérésemnek is, ezért megkérhetek valakit, hogyha tisztázódtak az időpontok, küldjön emilt a fagi83@freemail.hu cimre? Főleg, ha szeretnék szervezni még "élő szerepjátékot"...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #65240 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Jajj! Tudtam, hogy valakit kihagytam! :oops: :oops: Még egyszer, bocsánat mindenkitől! Főleg Rayantól és nazgúltól. :oops:
Akkor ki rendeli meg a jegyeket?
(Fereste, Elanor: szerintem megfázhattatok. Megizzadva kimentetek a levegőre, jött egy szélroham, és huss! jól megfújta a hátatokat, amitől persze megbetegedtetek. Így én is fáztam már meg egy csomószor.)

Több
22 éve 5 hónapja #65218 Írta: Fereste
(OFF: Rayan, kétlem, hogy allergiás lennék :? legalábbis eddig nem voltam, meg mostmár egész yol vaok :D mondjuk nem voltam még ien allergiaszűrő izén, de vmien okból aszonták rám az orvosok, hogy nem vaok allergiás.. :D )

Több
22 éve 5 hónapja #65212 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát akkor szerdai névsor:

-Brisa
-aieless
-Darkaman
-Ulmo
-Fereste
-Fin
-Elanor
-Fíriel
-Fimberthil
-Áfi (?)
-nazgúl
-Cicafül
-Yavanna

Ez eddig 13. Corvin du. 5 óra. Szerintem kéne előre jegyet foglalni! Érintettek, mit szóltok?

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #65167 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

GyU-Mozi!
Én a jövő héten bizti, hogy (újra) megnézem. Azért írok most ide, mert egyedül élvezni ezt a csodát nem tökéletes. A Duna Plasa fél kettőkor (13:30 :D ) adja. Egy kérdésem van (illetve kettő): Számíthatok-e közületek valakire? Ha igen, akkor kedden, vagy (a másik csoport mozizóval ütközve) szerdán nézzük meg?

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 6 hónapja #65140 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is, én is, én is!!! Mármint jövök!! Nem ússzátok meg! :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #65139 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Fer: szinkronizált lesz. Nem lehet, hogy algériás vagy? (=allergiás :) )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #65136 Írta: Fereste
már feltettem a kérdést, de senki nem válaszolt, szóval:
szinkronizált vagy feliratod lesz?

(OFF: Elanor, én is beteg vaok :? köhögök, fáj a torkom, és állandóan fújom az orromat.. de már javuló tendenciát mutat állapotom, szóval meek :D osztársaim érdeklődve kérdezték évzárókor, hogy ebben a nagy hőségben hol tudtam én megfázni.. nos, yo kérdés, mert én sem tudom :D )

Több
22 éve 6 hónapja #65131 Írta: Rayan
Fíriel: velem is számolnod kell! :twisted: És persze nazgúllal is, mint ötletgazdával °°) 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #65129 Írta: Fíriel
Fimbrethil, (esetleg) Áfonya bocs, kihagytalak!!! Ne haragudj! :oops: Akit esetleg kihagytam, az szóljon! :wink:
Szerintem is lehetne egy órával előtte találkozni! Még beszélgethetnénk a film előtt, stb, stb...
Fíriel :)

Több
22 éve 6 hónapja #65128 Írta: Fíriel
OK, akkor Corvin, délután 5 óra. Jjjó. Aieless, veled ezt megbeszélem privátban, jó? És megkérdezem a Bátyámat.
Eddigi névsor:
Yavanna, Brisa, aieless, Darkman, Ulmo, Fereste, Finduilas, Elanor (jobbulást!), Fíriel. Remélem, hogy aki estleg vizsgázik aznap, el tud jönni. Kéz és lábtörést nekik! :) Vagyis sok szerencsét! :) Aki estleg még jelentkezne, szóljon! A jegyeket szerintem is meg kéne előre rendelni, csak nem tudom, hogy kell. :oops: El tudja valaki ezt intézni?
Fíriel :)
UI: A tali akkor mikor lesz??

Több
22 éve 6 hónapja #65121 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Tényleg emberek! Jegyzi valaki, hogy hány fővel számolhatunk a mozizás alkalmával? (Én teljesen kiestem az eseményekből mostanság... :oops: )
Nem kellene esetleg megint jegyeket foglalni? Csak azért, mert nem biztos, hogy 10-20 helyet csak úgy adhoc jelleggel tudnak egymás mellett/mögött biztosítani a számunkra! :roll:
Vélemények?

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #65119 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor ok
ha valaki ir listát, engem is irjon fel juni 26 17.00 Corvin
mikor találkozunk, egy orával elötte jo?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 6 hónapja #65086 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor most 26.-a a végleges időpont? Még nem biztos, hogy tudok menni, de azért tudni akartam... :?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #65059 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is az öt órát támogatnám, nekem is jobban jön ki úgy minden.

(Feltéve, ha addig meggyógyulok...el tudtok egy olyan vkit képzelni, aki a nyári szünet harmadik napjában betegedik le, úgy hogy egész évben nem volt beteg???? Na, ez vagyok én... :lol: :lol: :lol: vagy inkább: :cry: :cry: :cry: )
;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #65049 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaj, de kár. Én miért nem mehetek veletek? :cry: De nem baj a táborban ugyis el kell viselnetek. :wink:

Dark: meglesz :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 6 hónapja #65048 Írta: Fereste
én is láttam már egyszer a jégkorszakot, de veletek megnézem én még1szer :D :D télleg, ez feliratod vagy szinkronizált?

Több
22 éve 6 hónapja #65023 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Khm, szerintem a túrázás alatt értsünk kirándulást...remélem nem szeretnétek csak úgy átrohanni az erdőn...azt élvezni kell :)

Huhú :)

Több
22 éve 6 hónapja #65022 Írta: aieless
Akkor jó, legyen a 17:00-ás előadás a Corvinban!!!
Megj: ma voltam ott tömegközlekedéssel (talán már odatalálok), és megnéztem a Jégkorszakot. Mivel a nagybátyám hívott meg, ezért nem én fizettem, szóval még másodszorra is belefér, bár (SPOILER!!!) [size=9:2hoqkw22]csak a társaság miatt.... mégegyszer különben nem nézném meg :) [/size]

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja #64986 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Fin: te aztán...... :)

A te tesod Ari, nem? Az ugyis épitkezni fog a nyáron majd az ciopel téged.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #64958 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
A felvételi után nekem bármelyik időpont jó, már nagyon várom, hogy újra együtt legyen a csapat! :D :D :D

Ezúttal mindenképpen süssünk szalonnát, ha lehetséges... :)
Gitár lesz?Gumipók?

Több
22 éve 6 hónapja #64952 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozi. 17.00-t támogatnám. A változatosság kedvéért én is vizsgázok.

Most jöttem rá, hogy nekem a 13-a nem túl jó. Másnap indulok az egyhetes tánctáborba. Ha már az elején kilesznek a lábaim, az nem túl jó kezdet. Főleg ha rákövetkező héten lesz a tábor. Akkor majd építek egy kis hordszéket, és a gáláns fiúkkal fuvaroztatom magam. :D
De elmegyek ha akkor lesz, csak Cica légyszi ne gyalogoljunk hosszú órákig!!!!!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #64947 Írta: Rayan
Sziasztok!

Júli 6. és 13. jó-> 7-én utazom Velencére, és elvben 13-án jönnék haza, de miattatok hazakönyörgöm magam 12-én este :mrgreen:
Cica: ez megint 'nyomulós' kirándulás lenne? Akkor előre beburkolom magam izomlazító krémmel :) ;)
És Fin kifejezett kérésére viszem a képeket is :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #64937 Írta: Fereste
Ulmo: köszönöm, nem gondoltam, hogy ien egyszerűen el lehet jutni oda :D

Több
22 éve 6 hónapja #64921 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Fereste: kék metróval eljössz a Ferenc-körútig, jobb oldalon kijössz a metróból, mész pár métert, és befordulsz jobbra a Corvin-közbe.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.239 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére