Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #64426 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Júli 12. vagy 13.? Az is jó! :D
Valaki (pl. Cicafül! ;) )küldjön majd egy SMS-t, hogy mi a végleges időpont, mert mostantól offline vagyok... :(

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #64411 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Hm.
Nekem igencsak necces az a 12-13 :cry: De ha akkor, inkabb szombatra szavazok.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #64408 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaja, télleg öröm olvasgatni... csak abból a szempontból nem, hogy én pontban júli 1-től júli 22-ig címerezem a nagyszentjánosi kukoricát, szabinap nincsen, úgyhogy engem megúsztok... :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #64404 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Mi minden készül itt! Jó ezt olvasni! :D :D :D
Többszörös vakkantás!
-mozi
-egy napos kirándulás, ha lehet a későbbi dátummal... :roll:
-Sziget 8)
-tábor
Hm.... Kihagytam volna valamit??? :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #64366 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: ha lehet választani, akkor nekem júli 13. (12-én még sajna dolgozom :( ). Teve-szikla? Kis hegymászás? Nagyon jó lenne! Szóval ha szombat lesz, akkor mindenképpen megyek!

Több
22 éve 4 hónapja #64297 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Léli: lejjebb már említettem, de akkor elmondom újra: Teve-szikla - Pilisborosjenő környékén

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #64293 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát akkor én is a balcsin fogok lubickolni.Brisa te hol fogsz?

Majd valakinek küldök űdvözlő sms-t, oké? :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #64285 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
A Július 12.-ei vagy 13.-ai kirándulás hol lenne?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #64272 Írta: Cicaful
Végülis, az már ne legyen akadály. Akkor maradjunk annyiban, hogy aki jelzi, hogy szeretene jönni, írja oda, hogy jó-e neki a júli 12 (péntek) vagy 13 (szombat)

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #64271 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Mellesleg én nagyonnagyon támogatnám az ,,aktív" kirándulásokat!!!!!
csak ne júli 6 legyen :(
hogy én mindig megszívom.. na jó, ha más nincs.... :cry: :cry: :cry:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #64270 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem sem a júli 6, sem a júli 24-28 nem jó!!!!!!!
Brüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühüüüüüüüüüüüüü!!!!
De a tábor időpontjáról nem szavazunk még? Legutóbb még úgy beszéltük Brisával :( :( :( :( :( :( :(
Júli 6 helyett nem lehetne júni 12????

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #64244 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Én akkor még a Balatonon fogok lubickolni. De azért majd meséljetek.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #64242 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Teve! Ez az! Én valami szamárra emlékeztem, ezért inkább nem mondtam semmit. :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 4 hónapja #64238 Írta: Cicaful
Ugye úgy volt, hogy egésznaposra megyünk? Mert úgy néztem a helyszínt. Ez Pilisborosjenőn mellett van, ahol az Egri csillagokat forgatták, - Fin jól emlékesztél :wink: - itt van a Teve-szikla. És egy isteni számháborúzós hely :lol:
Tehát ismételten várom minden vakkantó jelentekezését - aki nem ellenzi, hogy én szervezzem meg a túrát, és aki támogatja - egy kicsit - mozgalmasabb kirándulás ötletét. (Estel és Fin vakkantását igenlőként könyvelem el :) )

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #64234 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én már teljesen elfelejtettem, hogy tegnap Cicával erről beszéltünk. :oops: (Ez a hétvége minden energiát kivett belőlem. 8) ) Pedig ez egy nagyon jó ötlet. Én is várom, hogy mindenki reagáljon, jó-e. Azok feltétlenül irjanak, akiknek esetleg a táboridőpontok nem jók.

Cicafül, mi is a helyszin, amit kinéztél? Valami szikla, ugye? Vagy erre sem emlékszem jól? :D

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 4 hónapja #64221 Írta: Estel Adániel
Személyes vélemény: No igen, pont ilyesmire gondoltam... IGEN!!! Hurrá!! Hajrá, Cicafül, jövünk! :D :D :D

Több
22 éve 4 hónapja #64206 Írta: Cicaful
Fíriel: nincs korhatár! Jöhetsz! Sőt, GYERE!

Picit más, de találkozások:

Tegnap beszéltük Finnel, hogy milyen messze van a júli 24 - több mint egy hónap :? Így arra jutottunk, hogy mi lenne, ha előtte még elmennénk valahova - mondjuk arra az egynaposra. Júli 6-ára gondoltunk (a felvételik után) Vélemény? Ha gondoljátok megszervezhetem... :wink:

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #64181 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
A Szigetre majd én is ki szeretnék menni. Van korhatár???
Fíriel :)

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 4 hónapja #64174 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Estel, menj és szavazz!

Az egynapos Szigetben én is benne vagyok, arra talán még lesz pénzem!Melyik napra mennénk?

Több
22 éve 4 hónapja #64168 Írta: Estel Adániel
Jelentkezem a júli 24-én kezdődő Pilisi táborozásra!! :D

Több
22 éve 4 hónapja #64159 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Az 1 napos Sziget jó és még megfizethető. Arra viszont számíthatunk hogy ahányan megyünk annyi felé húz majd a szívünk, mert a kinnt lévő barátok...
Miket írok? Mi majd összetartunk! Nem igaz? Ha egyáltalán ki tudok jutni

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 4 hónapja #64095 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Yeee, igen, menjünk Szigetre! Örülök hogy van jelentkező! És az időpont is tuti - addigra már hazajövünk a Tolkien-táborból. 8)
Sztem is nézzünk ki. :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #64089 Írta: Cicaful

Darkman írta: Jut eszembe, megkéne szervezni egy Szigetes bulit, mondjuk úgy, hogy kimegyünk egy nap reggel, és másnap reggel jövünk haza, alszunk egyet a HÉV-megállóban :) ))

Erre már én is gondoltam! Én mindenesetre támogatom! :D

Darkman írta: Darkman, Sötét Úr fia

Anyukám hitte azt, hogy Darkman=Sötét Úr :twisted:

"A kihívás:

Több
22 éve 4 hónapja #64083 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen!

Július 31-től augusztus 7-ig!

Jön HIM, PLACEBO, TOTEN HOSEN, és még sokan mások, de talán nem jön Faithless, aminek nagyon nem örülnék :-(

Jut eszembe, megkéne szervezni egy Szigetes bulit, mondjuk úgy, hogy kimegyünk egy nap reggel, és másnap reggel jövünk haza, alszunk egyet a HÉV-megállóban :) ))
üdvike

Darkman, Sötét Úr fia

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #64048 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Fiona: ne keseredj el, sztem nagyon jól tetted, hogy foglaltál helyet! Lemondani mindig le lehet, ha már megvan, de akkor keresni, amikor már nincs, az sokkal cikibb! :D (Mekkora bölcsesség. :wink: )
Egyébként az időpont nekem személy szerint pont jó is! :D
Kérdés: Vki tudja hogy pontosan mikor lesz Sziget? :?:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #64034 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen, Fru=Fíriel, ebből kövekezik, hogy: Fíriel=Fru!!!!! :lol: :lol:
Akkor 4-5 óra. Jjjó! Megnézem.
Megyek szavazni!
Fíriel :)

Több
22 éve 4 hónapja #63985 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Fíriel:Köci! :)
De ez esetben:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(mert PONT 25e az uccsó nap,amíg itt,hon vagyok!)
noyó, mindegy...
Télleg,mien szavazás... :?: minnyá megnézem! :D
( :roll: accem hogy kinek mikor yó a tábor,uttye???)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

• Thorin
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 4 hónapja #63981 Írta: Thorin
Thorin válaszolt a következő témában: Találkozások
MirewGPmUTIy

• Thorin
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 4 hónapja #63980 Írta: Thorin
Thorin válaszolt a következő témában: Találkozások
Milyen szavaazás?????????

Több
22 éve 4 hónapja #63977 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Fio: A véleményemet már ismered. :wink: A lemondással várjunk még egy kicsit. Nézzük meg, hogy alakul a szavazás eredménye.

Aki szeretne táborozni, az mindenképp szavazzon!

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.245 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére