Találkozások

Több
22 éve 6 hónapja #62013 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Persze, a Bakony totál jó!
Ez a kulcsosház nagyon szépen hangzik, már csak azért is, mert nincs sátrunk :) :)
Mennyi időre? legutóbb még mintha valami 4 napot olvastam volna.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #62011 Írta: aieless
Mozi: 26. Legyen!!! OK, nekem megfelel!
(öcsémet is akkor kell beíratni :) ) Mehetnénk együtt, Fru (bár nem hiszem, hogy helyettesíthetem a bátyádat :mrgreen: )

Tali: Könyörgöööööööööööök!!!!
Nem lehetne inkább júli 13???? Esedezeeeek!!!! Annyira nem szeretnék megint kimaradni Ez már komolyan rémálmaimban kísért :cry: :cry:
Vagy nem lehetne a mozizás után szombaton egyet? (mint mondtátok, akkor már nincsenek vizsgák). Az jún. 29-e.
Esetleg 22? Bár akkor még a szerencsétlenebbek viszgáznak (szorítok nektek!!!!)

Tábor: júli vége? Mennyire vége? Nekem csak 29-30-tól jó :( Én inkább az augusztus végére szavaznék, akkorra ált. mindenki hazaér.

We still can find a way
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #62008 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae, ez tök jól hangzik. Megtennéd, hogy felhívod őket és beszerzed az infókat (pontos ár, hányan mehetnénk, de főleg: hogy mikor tudnának fogadni egy 30-40 fős társaságot)? Az időpontot ráérünk ezután megbeszélni. (Majd rábeszélem Svint, hogy nekünk is nyisson egy szavazós oldalt. :wink: )

Amúgy mindenkinek jó lenne a Bakony?

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #62005 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát, én is gondolkoztam ezen a sátor, avagy ház problémán, és sztem is jobb lenne elsőre inkább ilyen kulcsosházba menni. Azért a sátor jóval problémásabb, meg nagyobb odafigyelést igényel, stb., szóval talán jobb lenne, ha inkább a másik megoldást választanánk.
A Pilissel kapcsolatban pedig kellene, hogy minél többen nyilatkozzanak, hogy mi erről a véleménye a társaságnak, és az alapján kéne dönteni. Felőlem jöhet Aggtelek is! :)

Mozi: én, szívem szerint a Jégkorszakot nézném, meg, de a Pókember ellen sincs kifogásom...meghajlok a többség akarata előtt ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #62000 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerettem is volna már javasolni, ismerek egy nagyon kedves házaspárt Bakonybélben, akiknek van egy panziójuk, asszem pont 40 férfőhelyes, plusz még a pótágyak... Évekig jártam oda, minden nap kirándultunk vhová a Bakonyban, ráadásul az ára is megfizethető.
De akkor mondja most meg nekem vki, könyörgöm, miért nem jó a július vége??

Több
22 éve 6 hónapja #61992 Írta: Brisa
Megnézegettem ezeket a kulcsos házakat. Jóknak tűnnek, az áruk is megfizethető, de csk 20-25 embert tudnak elszállásolni egyszerre. A Pilisben. Aggteleket mondjuk akár 100-t meg 45-öt is, de Pilisben...
Szóval muszáj Pilisnek lennie?

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #61986 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Személy szerint talira gondolok, nem kirándulásra, ez most megvolt, Cica, a te jóvoltodból, és szerintem egyelőre jó volt, elég is volt :lol: Persze nyugodtan be lehet szólni, hogy lusta kósza vagyok :mrgreen: , de nekem talira az ülős formátum tetszik, és pótolni kéne, ami elmaradt. (Konkrétan sztorik vázlatára, esetleg magukra a sztorikra gondolok-bár erre asszem még hónapokat kell várnunk :lol: - meg az össznépi éneklésre, és élő szerepjátékra is, ha Gillz vállalja a koordinációt. ;) )

Júl. 7-én utazom Velencére :|
Egyébként sátorozás helyett egyelőre a menedék/kulcsosház mellett vagyok, 40 emberrel sátorozni iszonyat dolog. Állati poén, de most még kevésbé szadistábbnak tűnik a fedél alatt alvás. Túrázás itt viszont már jöhet ezerrel.

Filmnézés. Eeeh...Javasolhatok valamit? Sok "izgalmas" film után vmi lágyabb esetleg? :D Pl. Az Amelie egy csodálatos film. A másik ötletért azért kár, mert nehezen megvalósítható. A szibériai borbélyról van szó, amit sajnos csak most szombaton és jövő hét kedden este fél nyolckor játszanak, illetve hétfőn negyed ötkor, az Urániában. Elmondhatatlan... a legjobb film, amit életemben láttam...*sóhaj

Na, hülyeségeket beszélek, jöhet a Jégkorszak meg a Pókember is. :roll:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #61980 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
26??? Akkor van a gimibe a beiratkozás! De akkor jó lenne, az tuti!!!!! 12 azért nem jó, mert utána való nap ballagok, és akkor vsz. a barátnőmmel töltöm a du-t. Megbeszélem aielessel, meg a Bátyámmal. Akkor Ice Age?? Az jó!!!!!!!
Fru :)

Több
22 éve 6 hónapja #61925 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem lehetne 26-án? Szerintem akkor már a többség túl lenne a vizsgákon.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 6 hónapja #61923 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
yayy, ne a köv héten leen könyögöm :cry: :cry: :cry:
hétfőn tanulás a vizsgára, kedden vizsga, utána meg idétlen oszkirándulásokra kell mennem, tehát asszem én nem tudnék szerdán elmenni, pedig Bmira el akarok!!!! a legyobb a köv köv hét lenne nekem, de ha ennyi mindenkinek a mostani szerda yo, akkor ezt muszáj lesz kihagynom :cry: :cry: :cry:

a köv talinak nekem is yo a júl 6-7 időpont :D

Több
22 éve 6 hónapja #61846 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem is 12 lenne legideálisabb. Talán a Pókember, de megyek a többség után...A héten utána már nincs vizsgám 8)

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 6 hónapja #61844 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozi, Darshan? Ennél jobbat már nem is találhattatok volna ki! :D :D :wink:
Nekem mindegy mit nézünk meg, amit a többség akar. Én személy szerint az Ice Age-re szavazok!!
És ha szerda, akkor legyen 12, mert én utána való héten még vizsgázok, aztán dolgozok :?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #61837 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
MOZI: Ice Age! Szuper! Imádom a rajzfilmeket! Corvin? Szintén OK. Dark' javasolt egy szerdát. Nos: 12.-e --nagyon jó (Leginkább ezt támogatnám!)! 19.-e --elég gázos, ha minden jól megy 20.-án vizsgázom. 26.-a --aznap csak valamikor késő délután, mert aznap vizsgázom alkotmányjogból. Utána meg szabad a pálya! :D Utána Darshan! Remek! :D

Következő tali: júli 6-7? Nekem ez is jó!

Tagdíj 500 Ft.: Nos ez is megfelel.
(Úgy látszik, ma minden jó! :D 8) )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #61833 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások

Sötét Úr írta: Bocs, hogy belekarattyolok a dolgok mélyébe... Mi az off? Az, ha valaki a téma tárgyától eltérve, de a téma közösségének / közönségének szól, vagy az, ha a téma tárgyában ugyan, de a hallgatóság nagyobb részét kizárva, egyes emberekhez szól? Szerintem, Áfonya, nem te voltál OFF, hanem a pillanatnyi topic. :o )

Sötét Úr: köcc! :) Tetszik a meglátásod! 8) Jah, jó kérdés, hogy mi OFF és mi nem.... ha a topic címét nézzük, akkor az MTT-zés már OFF, és olyan, hogy "pillanatnyi topic" nem létezik... :wink:
És ez amit most írok, az már tökéletes iskolapéldája az OFFnak! :lol: :lol:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #61829 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocs, hogy belekarattyolok a dolgok mélyébe... Mi az off? Az, ha valaki a téma tárgyától eltérve, de a téma közösségének / közönségének szól, vagy az, ha a téma tárgyában ugyan, de a hallgatóság nagyobb részét kizárva, egyes emberekhez szól? Szerintem, Áfonya, nem te voltál OFF, hanem a pillanatnyi topic. :o )

Mindenkinek, aki még nem tagja az MTT-nek: nem vagytok egyedül, még más sem tag! ;o))))
Hogy miket lehet vártni tőle?
Például közös rendezvényeknél, kirándulás, stb. azt is, hogy az MTT neve alatt csoportosan vett vonatjegyre kedvezményt kapjunk, és hasonlók. Nem csak a filozófiai mélyvíz az MTT. Legalábbis, ha jól csináljuk.
(mozijegy nem biztos, hogy a van csoportos kedvezménnyel...) :o )))

Krém, Brisa: Arra a kérdésre, hogy a nem-tagok is részt vehetnek-e az MTT rendezvényein: valószínűleg igen, de valamilyen díj ellenében: belépő, stb. Egyrészt a működéshez szükséges keretre aligha lesz elég a tagdíjakból befolyt pénz, másrészt a tagoknak előnyt kell élvezniük a tagságból, hogy az ne csak a tagdíjfizetésből álljon. De ez magánvéleményem, továbbítom a kérdést a megfelelő fórumra.

Több
22 éve 6 hónapja #61813 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez itt most elég OFF, és kérek minden moderátort, hogy bocsásson meg, de mint leendő MTT-snek, mondanivalóm a következő lenne:
Az MTT-be bárki jöhet. Aki kedveli Tolkient, a GYU-t, az egész életművét, bármit. Nem kell tudományos eszmecserét folytatnotok - de ha szeretnétek, az csak annál jobb :!: - a lényeg az, hogy minél többen legyünk, akik képviseljük ezt a társaságot! Az adminisztratív, stb., résztől nem kell megijedni, az már nagyrészt el van rendezve (úú, szép magyarul..) - nektek csak előnyötök lehet ebből az egészből. :D
Ezt csak azért raktam ide, mert olybá tűnik, mintha vmiféle vonakodást/idegenkedést tapasztalnék az MTT-vel kapcsolatban - ne tegyétek! :D
Hogy ON legyek: mozi -> érdekelne, de egy időpontot majd írjatok. Ha minden jól megy, jövő hétbe belefér. (de nem 100!) :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #61786 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!!!!!!
A mozi jöhet!!!!!!! De az a kérdés, mikor? Mert én csak a Bátyámmal tudok menni, neki meg vizsgaidőszak van!!!!!!! Úgyhogy legyen vizsgaidőszak után! Nekem mind1, hogy Pókember, vagy Jégkorszak, úgyis megnézem előbb-utóbb mindkettőt! Remélhetőleg....
Fru :)

Több
22 éve 6 hónapja #61781 Írta: aieless
Hi!
Mozizásban én is benne lennék!
Mikor/hol? Jövőhét utáni hét valameyik délután? (csak ne hétfő!!)
Nekem jó a Jégkorszak is, bár őszintén a Pókember jobban vonzana! (nem úgy értem... :) ) A múlt nyáron kínomban elolvastam pár képregényt a nagybátyám cuccai közül, és egészen jó volt! Szerintem is sokkal jobb, mint Batman és társai. Olyan emberközelibb. Kíváncsi lennék a filmre!

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #61769 Írta: Brisa
Fereste, pipike, Fio, Arwen és többiek:
Az MTT csak azért tünik most ennyire ijesztőnek és ismeretlennek mert MÉG NINCS MEGALAKULVA és most folyik az adminisztrációs ügyek intézése meg a szervezési része. Jún. 16-ától kezdve remélhetőleg letisztul (sok)minden.
A jövendő tagoknak egyszerű lesz a dolguk: kitöltenek egy jelentkezési lapot és befizetik a tagdíjat (ezt POSTÁN is el lehet intézni, és nem csak az alakuló ülésen Szegeden, és még személyesen sem kell elhozndod a pénzt!), aztán már lehet is résztvenni a különböző programokon és rendezvényeken. Az, ami itt folyik az egyes topikokban (Kószák Könyve, Humor, Versek stb.), az mind tovább fog zajlani. Csak például össze lehetne szerkeszteni a dolgokat, hogy pl. a Humor egyes művei ne legyenek annyira szétszórva, és ne folytatásokba, hanem egybe lehessen olvasni a dolgokat stb. A többinél hasonlóképpen.

Ring: Erről Battiál érdeklődj. (Ugyanis nem a mozijegy kerül 500Ft-ba! :lol: )

Ja, és nyugodtan át lehet nézni az MTT topikjába, már egyre érthetőbb minden. És persze lehet kérdezni is OTT.

Brisa

Több
22 éve 6 hónapja #61768 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások
És ezt az összeget kinek kell befizetni?
(Mert akkor lehet, hogy arra a bizonyos mozizásra már én is beugranék! :wink: )
Elanor: igen, utólag is be lehet lépni :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 6 hónapja #61746 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
500 Ft nekem elfogadható lenne, de mivel nem is értem ezt az egész MTTs dolgot, ezért nem hiszem, hogy hozzá tudnák segíteni a magasröptű dolgokhoz, magyarul nemigazán lehetnék a tagja...

a mozi meg szentem rohadt yo ötlet, de nekem jövő hét kedden vizsgám lesz, szóval lehetőleg utána leen az időpontja :D :D

Több
22 éve 6 hónapja #61743 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozizás?? IGEN!! (az elözőn nem voltam, úgyhogy pótolni kell :lol: )

Én a következő tali időpontjára - ami lehetne egy ilyen számháborúval egybekötött, kicsit gyaloglós (csak javaslat szinten!) - előterjesztem a július 6-7 (valamelyik nap a kettő közül) dátumot. Hm? :roll: :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 6 hónapja #61735 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
A mozizásban benne vagyok, nagyon jó ötlet! :)

A tagdíjjal kapcsolatban: az 500 Ft. sztem is elfogadható. Ugye úgy is be lehet lépni az MTT-be, hogy vki nem tud elmenni a szegedi alakuló ülésre, és utána, utólag lép be vhogy?

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #61733 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Nna kedveseim!

Elnézést, de főleg topic off.

Estel: naná, hogy hozom :D Duett is legyen, különben viszem a tőrömet (civilben a kedvenc filéző késemet) és vérfürdőt rendezek :twisted:

Végre előhívattam a képeket...és hát mondhatom, elég jól sikerültek :twisted: Ahhoz képest, hogy mezei Minoltám van, ráadásul vaku nélkül, ami ugye bedöglött, és millió pénzbe kerül megcsináltatni.
A szkenneléssel viszont gond van, mert 10 km-es körzetben egy darab szkenner sem áll rendelkezésemre. Somebody, please heeeeelp!

Következő tali? Nagyon kéne az időpont, mert a nyaram szabályszerűen szeletelve lesz. Meg szeretnék újra találkozni veletek :oops:

További OFFok: Ulmo, ugye nem felejtetted el, hogy jövök neked egy ezressel? :D Jobbat egyelőre nem tudok, Szegeden megkapod :)

Akkora, de akkora Santana-koncerten voltam tegnap!!! Leírhatatlan, mit művelt ez a Carlos a színpadon! Meg a zenészei...vérprofik, az biztos. Egyszerűen fantasztikus volt, a Smooth-nál állva tombolt még az ülő közönség is :D Ma még mindig nem tértem magamhoz.

Valamit még akartam, de elfelejtettem. Ja, igen, lányok-fiúk, Fi-nek küldöm a dalszöveget (meg a sztori 2-t is, amint begépeltem), aki még kéri, szóljon! (Csak privit tudok fogadni, mert az Outlook Express-em is bedöglött...Tiszta neurózis.)

Csók:
Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #61722 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát én sajna nem vagyok tag,de be tudnám tartani az 500 ft-t...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #61694 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Uristen miket írok én?

500 Ft

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 6 hónapja #61693 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Az 5000 forintot én tartom és be is szállnék ebbe a társaságba. Csak én is uy vagyok mint Arwen, csak kósza tain tudom odaadni.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 6 hónapja #61671 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Halli Galli

Estel, azt hiszem az úgynevezett " emotikonok " -hogy megmaradjak a hű magyar kifejezéseknél- kifejezik mostani és akkori lelki állapotodat. Hm, valószínűleg nem érezhetted magad túl rosszul :-)
A mozizizás jó ötlet, én is benne vagyok...javasolnám a Corvint egy szerdai napon, aztán meg valami jó kis kávézót, vagy mondjuk el is ugorhatnánk a Darshanba...no? Vélemény?

Üdvi

Darky

Huhú :)

Több
22 éve 6 hónapja #61670 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: az 500 szerintem mindenkinek megfelel...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 6 hónapja #61648 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönöm mindenkinek, hogy találkozhattunk! :D
Csodálatos élmény volt ez a hétvége, minden nyárnak így kellene kezdődnie! ;)
Köszönöm a kazit Robin, és Sil :!: Köszönöm a túravezetést, Cicafül, és Igor! :lol: Külön öröm volt "pátyolgatni" egy ilyen aranyos kószakutyát! :D Köszönöm, Fiona, hogy hű útitársam voltál a buszon, és az erdőben! ;) (Neked is, Léli! OFF: Igazad lehet a Reménnyel kapcsolatban! :roll: )
Áfonya & Dez ;) & ;) Ügyik voltatok! Éljen a
sárga csapat!
Izomláz tekintetében csatlakozom Darkmanhez és Ferestéhez... meg Gollamhoz is! 8)
Rayan! Legközelebb nem ússzuk meg a szintit, ugye? ;) (A hazafelé buszozás óta egyébként már Fiona is tanulja a Padlást! :D )

Már alig várom, hogy újra találkozhassunk! Addig is: A Nap süssön utatokra!

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.276 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére