Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #61643 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Nazgúl!
Hol és mikor? Ja hagyjatok időt a felkészülésre és jelentkezésre! minimum 1 hét!
:D

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #61626 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások
Én nem vagyok tag, de ha már meg szeretnétek nézni vm-t akkor inkább a Pókembert nézzétek meg!
Sztem nem olyan lesz, mint a Supermen, meg a Batman.... és társai!
Sokkal embereségesebb (sztem!)
No, csak egy ötlet volt...

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #61620 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Krém, a Társaság Krémje írta: átutalás. ha ügyesen csináljátok ingyenes is.
nyilván lesz, akinek sok lesz az 500, akkor ők ne is álmodjanak tagságról?

nem tagok is részt vehetnek a társaság szervezte tevékenységekben?

Hát úgy néz ki, hogy a tagsági díj fiztése jelenti a tagságot (plusz egy jelentkezési lap kitöltése). Pontosan ezért kellene felmérni az anyagi teherbíróképességeket.

Az utolsó kérdéseddel fordulj az MTT-hez, mert nem tudom a választ. (Szerintem csak bizonyos rendezvényeken.)

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #61615 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
nazgúl: Én benne vagyok! :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #61613 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Nosh, hello. Egyszer feltettem már a kérdést (még a mozizás után), hogy nem lenne-e kedvetek a Jégkorszak c. filmet is közösen megnézni-e talán ha esetleg már hogy mérne - e? Hmmmm??? (nagyon jó kish film!)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #61612 Írta: Krém, a Társaság Krémje
Krém, a Társaság Krémje válaszolt a következő témában: Találkozások
átutalás. ha ügyesen csináljátok ingyenes is.
nyilván lesz, akinek sok lesz az 500, akkor ők ne is álmodjanak tagságról?

nem tagok is részt vehetnek a társaság szervezte tevékenységekben?

Több
22 éve 5 hónapja #61597 Írta: Brisa
Arwen, emiatt nem kell aggódnod. Az MTT központja itt lesz Pesten, lévén, hogy az elnöke, Batti pesti.

Brisa

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #61537 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: Szerintem az 500 Ft megfelelő tagdíjnak, csak az a gáz, hogy hogy fizetjük be? Én nem valószínű, hogy Szegedre tudok majd járni, pedig tudtommal ott vannak az MTT-s talik. a kószáson esetleg odaadhatnám valakinek...

Több
22 éve 5 hónapja #61526 Írta: Brisa
FONTOS!

Szeretnénk megtudni, hogy a 18 év alatti korosztály havonta kábé mennyi pénzt tudna tagsági díjként befizetni az MTT-n belül?

Az MTT = Magyar Tolkien Társaság, amelyet mi, a fórumozók alapítunk meg nemsokára. Pontosan jún. 15-16-án. Ebben az időpontban lesz az MTT alakulóülése Szegeden. A Társaság egyfelől tudományos, másfelől kreatív (ld. Kreatív Szekció) és szórakoztató (pl. kirándulások) feladatokat is ellátna. Szeretnénk publikálni, különböző rendezvényeket szervezni, alkotni, kirándulni, táborozni menni stb. Azonban az MTT működtetése pénzt igényel, ezért szükség van a tagdíjra. Viszont nem szeretnénk, ha a tizenévesek anyagi okok miatt kiszorulnának az Egyesületből. Az eddig felvetődött 500Ft, esetleg sok lehet nektek. De nem tudjuk. Ezért lenne fontos, hogy válaszoljatok a fenti kérdésemre.

Ha valaki nem ért valamit, vagy egyszerűen csak többet szeretne tudni az MTT-ről, az bátran kérdezzen Battitól (aki az MTT jövendő elnöke lesz) vagy bárkitől, aki megfordul az MTT topikban.
Természetesen én is szívesen válaszolok a kérdésekre.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #61482 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Megjöttek a képeim ugyhogy lehet hogy még ma felrakom őket

Egész jól sikerültek ahoz képest hogy egyszer használatos gépet használtam. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 5 hónapja #61476 Írta: Fio
Megjöttek a képeim ugyhogy lehet hogy még ma felrakom őket

Egész jól sikerültek ahoz képest hogy egyszer használatos gépet használtam. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 5 hónapja #61424 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Sil: :cry: :cry: :cry:
sorry!!!!!!!!! :oops:
csak olyan hirtelen elhatázozás volt,én meg...hát,én sem iggazán tudtam,ki vagy! :oops:
A képek: :lol:
(zsoff/pillanat beteg,megnézte őket 10x,15x)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #61293 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Óriási volt a szombati kirándulás! Annyira jól éreztem magam, hogy azt le sem lehet írni! Bár egy kis izomlázzal én is megküzdöttem vasárnap reggel :) De annyi baj legyen! Ettől volt igazi túra jellege a dolognak!
A számháború nagyon-nagyon jó ötlet, legközelebb mindenképpen ki kellene próbálnunk!
Azért az Activity is nagyon jó volt! És nyertünk, éljen Gillz és Fin! Meg tudták fejteni a szörnyű béna kis rajzaimat, le a kalappal! :) :) :)
Bocs, ha egy kicsit kárörvendő voltam, nem gondoltam ám komolyan!
Már nagyon várom a szegedi alakuló gyűlést, minden jel arra mutat, hogy óriási lesz!

Több
22 éve 5 hónapja #61292 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is szuperül éreztem magam. :D :D Persze engem sem vitt már rá a lélek, hogy aznap még tanuljak, de nem is baj, mert a mai vizsga egészen remek lett. A tanár feladta a feladatot, hogy válasszunk ki egy témát és arról írjunk, azután meg egy órára kiment a teremből :!: :D Persze mindenki puskázott :twisted: ráadásul egy másik tök nehéz vizsgám is ötös lett, úgyhogy szép napom van.

Ja, és nyert Mexikó! :D 8) :D :P :wink:

Csók mindenkinek!!!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 5 hónapja #61266 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem nagyon lehet leírni, milyen jól éreztem magamat! Bár tanulnom kellett volna aznap este de nem vitt rá a lélek. Inkább a történetem írogattam meg a nap eseményein gondolkodtam. :D
Lehet, hogy a mai vizsgám látta kárát :( Remélem nem vágnak meg...

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 5 hónapja #61261 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

zsoffija írta: éniszénisz!
Teccett a tali...cak :roll: uttye :roll: elviharoztunk a nagyi háza tájára :)
Sil... :? könyv! :oops: jááj...bocsikka :?

Én kerestelek, de senki sem tudta megmondani, ott vagy-e. :cry: Úgyhogy a könyvet megsétáltattam. Nem baj. :)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #61218 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
hát én absziolút nem vaok izomlázas, csatlakozom Darkmanhez :D ez egy kisebb túra volt, nem volt oan megerőltető szentem :D
bár lehet, hogy azért állok így a dolgokhoz, mert egy egyszerű oszkirándulás alkalmával is többet szoktunk menni az osztályommal :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #61209 Írta: Yavanna
Azt nem tudom, hogy Te miért nem vagy izomlázas, de azt spec igen hogy én miért. Az oka csupán annyi, hogy az elmúlt 2-3 hétben a mozgásterem a szobám és a kertkapu között oszlott meg... :?

Ez gáz lesz... Most épp senki nem ugrik be rajtatok kívül, aki számháborúzott már. Úgyhogy számítok rátok! Ja egyébként gyorsan tanulok, csak közben időnként hülye kérdéseket teszek fel! :wink: :oops:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #61204 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Pedig jó lenne, ha addigra megtanulnád, különben ezerrel fogom leolvasni homlokodról a számodat :-) ))

Hát én ezt nem értem. Mindenki ilyen izomlázas? Én miért nem? :mrgreen:

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #61194 Írta: Yavanna
Cica: Köszi, hogy ilyen hamar betetted a képeket! De megjegyzem nem én csináltam az összeset. (Pláne amin rajta vagyok. :D )
Támogatom Léli javaslatát: Legközelebb ne bántsuk szegény Brandírt!
Nem tudom kik panaszkodtak már izomlázra, de beállok én is a sorba, ugyanis ma 'reggel' amikor kinyitottam a szemem, majd megmozdultam, az első szavam az volt, hogy: AÚÚÚÚÚ!!!! :mrgreen: Hiába gyakrabban kell kirándulnunk, hogy formába lendüljünk! :wink:
Ja és azt hiszem én még sosem számháborúztam... :roll: :oops:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #61139 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaaa. ás Cicafül!

Nem küldtem SMS-t, de azért hazataláltam :) negyed 7-re hazaértem, és már mentem is vissza a városba, mobilomon meg nincs pénz, úgyhogy bocsika, de itt most ezúton pótolom :)

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #61122 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
éniszénisz!
Teccett a tali...cak :roll: uttye :roll: elviharoztunk a nagyi háza tájára :)
Sil... :? könyv! :oops: jááj...bocsikka :?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #61120 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Hö hö, ki ne maradjak... Én is tökjól éreztem magam, hová megyünk legközelebb? :D :D
Jók a képek is...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #61112 Írta: Fio
Következő talit mikor beszéljük meg? Tudom kicsit sürgetem ezt a kérdést de hát ilyen társasággal..... :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #61106 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások

Yavanna írta: (Nade hogy majdnem mindig kinyírtatok... :evil: Ok-Ok Brandir (Nem tudom jól írom-e...) még rosszabbul járt! :lol: )

Erről jut eszembe: Egyezzünk meg, legközelebb nem csináljuk vele ugyanezt. Olyan ügyes (mindig eltalált 1-2 gyilkost), és mi meg megöljük. Jó? Brandír: Én mindenesetre megígérem, hogy, ha legközelebb én gyilkos leszek, az első körben ( :twisted: ) nem rád szavazok. :wink:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #61032 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kószák!
Aki kíváncsi rá, feltettem a tegnapi találkozó képeit (azokat, amiket az én gépemmel készítettek - köszi Yavanna :wink: )

kep.tar.hu/vikvuk/index.phtml?aid=27523733

Brisa: ok!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #61026 Írta: Brisa
Mintha Dae is javasolta volna a számháborút még a kiránduláson. :wink:

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #61024 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :D

Darkman írta: Legközelebb számháborúzunk is, csuhééé

Ez nagyon jó!! :idea: :!: Ezt már én is akartam javasolni...
Erre én jó sok szavazatot adok! :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #61004 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Haliii mindenkinek!

A tegnapi nap csodálatos volt! Nagyon jól éreztem magamat! :mrgreen: 8)
Cicafül: köszi, hogy ilyen tök jó helyet választottál nekünk - és tényleg jó sokat meneteltünk, de megérte, és belegondolva - jól is esett! Főleg abban a szép környezetben. Persze most tök izomlázam van, de hát egy Kószának azt is be kell tudni vállalni! :wink:
Igor a leghusibb kutyus! (Persze csak az enyém után. :D )
Activity: Azért egy pillanatra megijedtetek a sárga csapattól, valljátok be! (Hajrá Estel+Dez! 8) :D )
Maffia: zseniálisak voltatok - hozzáteszem, hogy kevés embert láttam, aki elsőre ilyen hamar felfogta volna a játék lényegét, mint ti! 8) Azért jól kibújt a gyilkolászós Sötét Oldal mindenkiből... :twisted: :P
A legközelebbi tali is ilyen jó legyen! Nagy pussz mindenkinek! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #61000 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintem is iszonyat jó volt, igen élveztem! :) Köszönöm mindenkinek!
Brisa: nem vagy egyedül, nekem a hátam fáj úgy, hogy forgatni nem tudom... :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.164 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére