- Köszönetek: 0
Találkozások
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Cica: szívesen máskor is.
Kínéztem egy jó helyeta több naposra.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Yavanna
- Nem elérhető
Csak hazaértem én is! (Nos kicsit talán megkésve... )
Mindenesetre szerintem fantasztikus volt ez a nap!!!
Mindenkinek köszi, aki ott volt és boldogított!
Activity: Csúcs volt, kár, hogy utolsók lettünk. De majd legközelebb... (Zsu? Ari? Igazam van, vagy igazam van? )
'Gyilkosos' játék: Még bele kell tanulnom asszem', de nagyooon tecccett! (Nade hogy majdnem mindig kinyírtatok... Ok-Ok Brandir (Nem tudom jól írom-e...) még rosszabbul járt! )
Legközelebb is számíthattok rám! (Ha rajtam múlik...)
"Aure entuluva!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Álmos
- Nem elérhető
A legjobban a helyválasztás tetszett. Igornak hála, hamar megtaláltuk a legesjobbat
Legközelebb számháborúzunk is, csuhééé
Üdvikke
D.
Huhú
- Brisa
- Nem elérhető
Cica és a többi fényképész: Svinnek is küldjétek el a képeket a Kószás oldalhoz!
Kellene a névsor is...
(Tündelány hol vagy? 1) A névsor összeállításában számítok rád: a 'Csoportok'-ban kihasználhatnád a moderátori funkciódat és elkezdhetnéd összeírni a neveket. 2) Svin várja a rövid leírást rólunk, kószákról. Tudod, én már írtam egyet, és fel is terjesztettem neked jóváhagyásra. Mi lett vele?)
Kószák, nekem úgy fáj a lábam, hogy alig tudom már megemelni... (Pont az az izület vagy izom a csípőnél, ami emeli az ember lábát. *Ide most egy szenvedő képű smile kellene*) A végén még hadi... illetve kószarokkant leszek.
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
Fiona írta: Rayan: a duo majd meglesz enm kell aggódni.Egyébként Telconar ( ha elrontottam bocsánat) és Ulmo a tanu rá hogy énekeltünk.
Nem igaz?
De igen. Ez teljesen igaz. De máskor is volt ének (
Brandír és Ulmo gondoskodtak róla )
Ulmo írta: (Tényleg, miért nem játszottunk UNO-t? Valaki ígért kártyát, de elmaradt.)
Igen, én igértem. Bocsika, de tegnap este semmire sem volt időm (féléfélkor értem haza), ma meg regge huszonháromezer dologra kellett figyelnem, és néhány kimaradt (pl. az UNO, a történetünk és a Gyűrűkúra). Igyekszem legközelebb nem elfelejteni.
Hosszú és eredményes életet
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ulmo
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
A kirándulás számomra csúcsszupi volt. Azok a vitorlázórepcsik... szóval nem voltak piskóták. Amikor lemaradtunk (és eltévedtünk) néhány kószával, akkor azokat bámultuk "Apám!", meg "Oda nézz!" és "Én is akarok!" felkiáltásokkal. (Aztán persze kiderült, hogy nem is mi maradtunk le. )
És az a tájék is meseszép volt. Azt hiszem, én még sokszor fogok oda visszatérni. (Kösz, Cica!)
Cica: Azért, ha máskor ilyen kirándulásra viszel minket, hangsúlyozd a kényelmes és 'csúszkálásmentes' cipőket.
Egyetlen bánatom - mármint az állandó sejhajra eséstől való félelmemen kívül - Gumipók hiánya volt. Pedig mit meg nem tettem, hogy időre megtudjam szerezni neki a beígért kakaóját!
Brisa
- Elanor
- Nem elérhető
Ja, és Igornak hála, nem csak Cicafülünk, hanem kutyafülünk is volt!
I feel complete when I feel sick inside
- Cicaful
- Nem elérhető
Bocsánat, hogy ha valaki nem élvezte annyira. Megjegyzem: nekem nagyon tetszett!! (kár, hogy az Activityről lemaradtam )
De szeretném, azért ha véleményt mondanátok, hogy nagyon rossz volt? :
Különben tök aranyosan fogadtátok Igort, és bocsi mindenkitől, ha valami kellemetlenséget okozott.
Fiona, Estel, Léli: külön köszönet, hogy pátyolgattátok néha az én kis picúr kutyomat.
Képeket majd fölrakom holnap, de most már nincs lelkierőm...
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Fio
- Nem elérhető
Rayan: a duo majd meglesz enm kell aggódni.Egyébként Telconar ( ha elrontottam bocsánat) és Ulmo a tanu rá hogy énekeltünk.
Nem igaz?
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
Azért egy kicsit idegesített, hogy kb. 4800 tisztás/fa/árnyék/mező volt V.kőváron, de egyik se volt jó, a Jóisten tudja, miért, de nekünk folyton TOVÁBB kellett mennünk
Éneklés elmaradt Hacsak az nem számít éneklésnek, amit Estel dúdolgatott Fionával, meg amit Dae-val levágtunk a végén, sereghajtóként
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ket
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egyébként milyen volt? (Remélem azért nem szenvedtetek nélkülem )
"Ébredj minden reggel úgy,
mintha az lenne életed utolsó napja,
egyszer úgyis igazad lesz..."
- zsoffija
- Nem elérhető
Oanyellemző,hogy 1nappal a tali előtt,(tegnap)nem tudtam feljönni...
Sz'al-asszem-mi(az unokatesóm---aki Zsuzsi,ez a neve )rendelkezni fog 1 kutyával! azaz nem maradunk kutya nélkül...
Különben zsoffija máris lámpalázas ----SENKI-t nemismerek!
Nemt'om mit hozzak...esetleg v.mi szimpla kártyát
Az öcsém GYU-s társasjátéka túl nagy,túl komplikált,túl sok darabból áll...azaz nem hozom!(csak felvetült 1-2 percre...)
Egyébként---perrsze,hogy mára...---tökre benáthásodtam,fáy a torkom ajjmáááá
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Cók, édeszeim!
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Brisa
- Nem elérhető
Én nem tudok fotógépet vinni... És akkor az Activity-t sem viszem. Fiona úgy is hozza. Viszont kártyákat viszek. Meg plédet is!
A poharakról ne feledkezzetek meg, bár nekem semmi bajom nincs, ha egymás után meghúzzuk az üvegeket. A kószák nem finnyásak. (Vándortáborokban meg gyerekcsapatokban jól meg lehet ezt szokni. )
Brisa
- Fio
- Nem elérhető
Mit jelent az hogy egy nyavalyás hobbitkekszet ki kell fizetni?
A visszérkezés meg ugye ugy lesz hogy 5-6 között indulunk vissza ugye?
- Brisa
- Nem elérhető
Eia: Bocsi!
Brisa
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Jövök, és hozom az anyukámat, meg a drága, édes hugocskámat ( ) is.
De legalább elengedtek!
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vérző szívvel jelentem, hogy a "kicsi" lázas betegsége miatt sajnos nem tudok menni.
Szerettem volna mindegyikőtöket meglepni Tünde nap alkalmából ( elvégre van bennünk tündevér )de ez a meglepetés mostmár csak a következő talin lesz meglepetés. Gondoljatok rám!
Szendi
Ai lintulinda Lasselanta
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Brisa
- Nem elérhető
"Nos akkor a jelzésekkel, lemondásokkal együtt:"
Áfonya
Anna
Aralataion
Arwen
Brisa
Cicafül + 1 barátnő (Zsu)
Dae-elena
Darkman
Dez
Elanor
Esgal
Estel Adániel
Fereste
Fimbrethil
Finduilas
Fiona
Gillz
Gollam
Gumipók
Ket Slytherin
Krém,a Társaság Krémje
Minerva
Morwen
nazgúl + Zsu
Nyulhopsz! + anyukat és húgocska
Rayan
Robin
Sesy Olórea
Shaira
Sil
Silmarien
Telcontar Léli
Ulmo
Yavanna
Zsoffija + unokanővér
Elanor: Ha minden igaz, akkor Fiona mindenképpen elhozza az övét. Csak nem akarok megszakadni: 2L innivaló, kaja, pléd plusz az a nagy doboz (szerintem be se fér a táskámba. Ha nem,akkor tuti nem viszem.) Főleg, ha kirándulás is lesz.
Amúgy sok kártyát hozunk ám.
Brisa
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Fereste
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Minerva: Akkor Icy Eyes meg Tara nem jön?
Nem.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Elanor
- Nem elérhető
Ha rajtam múlik, biztos játszunk vele! És sztem nemcsak én gondolom így!
Kérlek hozd el!!!!
I feel complete when I feel sick inside
- Brisa
- Nem elérhető
Hozzál kaját, piát, poharat, plédet esetleg játékot (pl. kártya).
Nagyon muszáj nekem cipelnem az Activity-t? Mertha pl. nem jut idő a kirándulás miatt játszani, vagy mindenki kártyázni akar, szóval akkor tök fölösleges lenne.
Brisa
- Cicaful
- Nem elérhető
És esetleg szendvics vagy valami más ehető dolog is jól jöhet! Ugyani nincs nagyon élelmiszerbolt kb 1 kmes körzetben... Ja meg innit is hozzatok!
Az Activity meg kártya-felelősök a játékokat!
Hú...én már annyira nagyon várom!!!! Tök izgatott vagyok!!!!!
"A kihívás:
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.