Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #59333 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
nos, Hayden játékáról:
yol játszott, de szentem nem kiemelkedően yol. ahogyan Brisa, énis csak egy kamasz fellángolását láttam benne, bár a buckalakós részt télleg Bmi yol alakította. az a rész rohadt yo... :D

egyébként nekem Szarumán.. ööö, vagyis Dooku gróf ( :D ) poénján kívül Obi-wan "Good job"-ja tetszett :D :D :D de Ewan téren elfogult vaok... :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59312 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Jaa! 8O *Cica megértette! :lol: * Ja, tényleg helyes!! Nem bánnám, ha Amidala vagy a színésznő (ilyen késői órán már a nevét se tudom) helyében lennék... Na jó, azért egy érett, 19 éves lány vagyok....(meg fáradt és zavaros)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #59310 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica: Csak azért bocsiztam kacsintva, mert neked is tetszett a srác. Szimpla hülyéskedés. :roll: :lol:

Darkman: Bizony, romantikusak vagyunk. De ugye nem baj?

Galadrijel (nehéz megszokni az új nevedet): Szerintem ez nem is kérdés. Amúgy én bíztam benne, hogy jobban fogják ábrázolni Anakin lelki gyötrelmeit. Pszichológus szemmel nézve, ez egy egészséges, serdülőkori lázadás. Amit ugye már Luke-nál is láthattunk. Sőt Bennél is, azaz Obi-van-nál. (Kíváncsi lennék, Lucas Obi-wan-nak, vagy Obi-van-nak írja a nevét.) Vajon mi lesz az, ami miatt pont Anakin fog áttérni a sötét oldalra? (Hiszen Luke elveszíti Owen bácsiékat meg Bent, Obi-van pedig a mesterét Qui-gon-t, teját a 10 éve nem látott anyja halála a film logikája szerint nem igazán lehetne ok. Persze a való világban már ige, hisz amit elvisel az egyik ember, a másik már nem biztos.) Természetesen valamennyire azért adja magát a válasz...

(Hú, de sajnálom, hogy nem lehettem ott a téma megbeszélésén!)

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #59309 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát nem is tudom mit kéne most írnom, végülis a film után úgyis elég sokat járt a szám! :roll:
Mindenesetre nekem -már megint- nagyon tetszett! :D A trükkök, a story, a karakterek, a helyszínek, a jelmezek (Különös tekintettel ugye Amidala ruhatárára -főleg arra, amelyiket az erkélyjelenetben visel- :wink: ; és Anakin cuccaira! A fekete palást és az a bőr akármi nagyon találó volt az ifjú 'vader' karakterhez!) Hayden tényleg nagyon-nagyon jól játszott! A Tatooinon (?) időnként olyan volt a tekintete, amivel tényleg gyilkolni lehet... És tényleg nem rossz a srác! :oops: Én is 'elviselném', ha 10 évig csak rám gondolna! :wink:
Szerintem egyébként nem volt nyálas! Ennyi romantika bőven belefért. A szerelem már csak ilyen: csöpögős! Csajok: Nekem ne mondjátok, hogy nem éreznétek jól magatokat egy nabooi villában szívetek választottjával! 8O
És ezt még muszáj leírnom: Yoda volt a csúcs! (Főleg a fénykardpárbaj Dookuval! "Sokat kell még tanulnod őszhajú padavan...") És a vége! Amikor a klónok bemasíroznak a birodalmi cirkálókra emlékeztető hajókba, és szépen bekúszik a Birodalom zenéje...

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59307 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Huh, hali mindenkinek! :D

Először is: BAROMIJÓVOLT!!! (Khm... ezt muszáj volt közzétenni) - köszi a türelmet mindenkitől a kissé kaotikus szervezés miatt.. :oops: :roll: :P
Dumcsi utána: Sirály volt! Nagyon jól éreztem magam! :wink:
Film: izé... elfogult véleményt nem akartok hallani, ugye? :twisted:
Na de...
1) akarok egy srácot aki így gondol rám mindennap :oops:
2) akarok egy Amidala-ruhatárat 8O
3) akarok egy Yodát házi tanítómesternek! :lol: :lol: (baromi gyep!)
4) "You must join me Obi-Wan" - a nap poénja :lol: :lol:
5) Hayden: zseniális. Huh, hogy tud nézni! Néha határozottan megijedtem! (lsd: buckalakós rész)
6) Obi: szintén zseniális + még mindig a legistenibb pasi 8O 8)
Ööö, izé, abbahagyom, mert hát ez mégis egy Tolkien fórum... :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #59306 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
Amikor Anaklin mondta hogfy az összes buckalakot megölt a gyerekeket és asszonyokat is az a gonmosszávállását jol elörevetitette, igy az se lepödne talán meg, aki csak ezt a részt látta és utána a következöt nézi, ugy hogy közbe csukva a füle....

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 5 hónapja #59304 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Bocs, Cica. :wink: )

Bocs Brisa...ezt én most nem értem :? Mért kérsz bocsánatot? Avass be engem is!!! :( :roll:

A szerelmi szál nekem is nagyon tetszett! És igen, én is ilyen romantikusan látom a dolgokat - mondjuk most jöttem rá valamire ezzel kapcsolatban...(de ez nem a SWhoz tartozik)

De nekem az tetszett igazán, hogy mekkora ötlet már a "gonosz" történetét mutatják be! 8O :D Ez szerintem csúcs! Egészen lázba hozott ez a film!

(Annyira sajnálom, hogy nem Veletek néztem meg :cry: - Mondjuk az öcsém se volt utolsó filmnéző-társ :lol: )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #59299 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Találkozások
A film jo volt,de láttam már jobbat is
az eleje nagyon csöpögött szerintem(bocs Brisa), de aztán a többi már jo volt
birtam amikor C-PO fejét rárakták arra a droidra
akkor legközelebb eljsején a talin látjuk egymást?

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
22 éve 5 hónapja #59288 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ó a romantikus hölgyek :-) )

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #59285 Írta: Brisa
Egyetértek Ferestével a következőkben:
- jó volt a film, de nem eget-földet rengető (mindigis mondtam, hogy az első résznél nem nehéz jobbat csinálni :P )
- és Amidalának télleg tök jó rucijai vannak 8O (Azért érdekes volt, hogy az a szörnyecske pont toppá szabta át a lány felsőjét. :wink: )

DE: nekem a szerelmi szál tetszett! Mit nem adnék, ha egy ilyen srác 10 éven keresztül minden nap gondolna rám... :oops: :D (Bocs, Cica. :wink: )

Valaki mondja el, miről maradtam le. (miért nincs könyörgő tekintetű smile?)

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #59265 Írta: Fereste
nahát akkor a filmről:
yo volt, de nem kiemelkedően szuper yo. nekem a szerelmi szál lebonyolítása nem tetszett annyira, pl. Ani már az elején azzal kezdte hogy "mindig rágondoltam " stbstb. nem azt mondom, hogy nyálas lett, mert szentem ebben a mértékben abszolút belefért még az érzelem. :D
továbbra is fenntartom azt a véleményemet, miszerint Anakin sehol nincsen Mesteréhez képest... (Bi yol áll neki ez a szakáll szentem... :D )
a Yodás részen én behaltam! kész volt! :lol: :lol: :lol:
yah és még1, amit mondtunk már sokan: qrva yo ruhái vannak ennek az Amidalanak!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59253 Írta: Brisa
Annyira rossz volt, hogy csak úgy el kellett jönnöm. Szinte fájt. :(

A filmet még emésztem...
Azért elég furcsa (meg nevetséges) volt a pattogó Yoda, nem?
De tök jó, hogy végre megtudtam, hogy jön majd be a képbe Owen (bácsi) és Beru (néni).
Azt hittem, Organa szenátor azért több szerepet kap már a 2. részben.
Csak én láttam, hogy Padménak már az esküvőn domborodott a pocakja?

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #59252 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Na hali mindenki!

Én negyed nyóckor leléptem, mert szólított a kötelesség (anyu), és még egy negyed óráig könyvesboltban böngésztem -Elég sok Tolkien könyvet láttam, mondhatni az összeset, kivéve a Szil.-t. Ha már a SW-nál tartunk, levettem a pócról 'a film képes elbeszélése' jellegű könyvet, és olyan képek vannak benne, hogy még! (Obi-Wan az isten :D) Gondolkodtam, hogy megvegyem-e A klónok támadását, aztán rájöttem, hogy 1. nincs lóvém 2. majd máskor, először inkább a Szilmarilokra ruházok be :lol:

Mozi: Király volt! ->Ez a Hayden gyerek nagyon tehetséges! Valóban nem egy szépfiú. Mikor bevallotta Amidalának, hogy minden buckalakót kinyírt, akkor már határozottan tetszett :twisted: Nem egy buta kislány ez a Natalie Portman, hogy őt választotta :P
Duma: Araggorn volt! Szintén 8)

(Ami a baromira furcsa, hogy mikor a gonosz Dúku lennyisszantja Anakin jobb alkarját, nem történik semmi! De semmi! Anakin nem is nyög olyan nagyon meg nem szörnyülködik, Obi-Wan úgyszintén csak fekszik, és Amidala részéről is semmi sikoly vagy sírás, csak egy gyenge 'Anakin!' kiáltás, azt kész. Olyan az egész, mintha nem történt volna semmi különös, mintha csak a Jedik kifáradtak volna a harcban, és csak egy kis karcolás érte volna őket. De könyörgöm, azért a szemét Dooku mégiscsak levágta Anakin karját! Ez számomra olyan bizarr volt :? Szóljatok, ha rosszul látom!)

A Filmből kedvenc szövegünk: "You must join me, Obi-Wan."
:lol: :lol: :lol: :lol: (Asszem nem pontos az idézet.)
Azé' a 'Dark Lord' se volt semmi, meg a naboo-i szerelmi fészek korlátjeleneténél a háttér->hát az tisztára Völgyzugoly! Meg a 'gépek csinálnak gépeket'-jelenet kísértetiesen hasonlít Orthancra, meg az orkok szaporítására :lol:

Mindenkinek köszi!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #59241 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Mondtam előre, hogy itthon harc lesz ebből... csak épp nem seprűnyéllel, hanem esernyővel... :mrgreen: Most pont az öcsém harcol valami láthatatlan ellenféllel, de mingyár beszállok én is! ;)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #59229 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek, hogy együtt mozizhattunk, és hogy megvártatok. beszélgetni ugyan nem volt mód, (legalább is velem) de remélem, hogy a talin velem is szóba áltok! :roll:

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 5 hónapja #59227 Írta: Fereste
pipike: közbe rájöttem, hogy a pénzügyeket nem nálam kell intézni, tehát ha az a problémád, hogy nem fizetted ki, akkor Áfonyához fordulj :D

Bmi yo volt a mozizás, és főleg az azt követő beszélgetés! én spec naon élveztem, és már alig várom a köv talit.. :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #59216 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönjük a mozit.

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 5 hónapja #59212 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hú,tök jó volt a mozizás!Mondjuk a film nem tetszett(de ez az én véleményem)és el is kellett jönnöm a végéről,de nagyon tetszik,hogy ilyen tuti közösség alakult itt ki!Ja és Fereste,a talira hozom a pénzt!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #59113 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Koszonjuk Anna! :o :o

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #59077 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Nna, akkor holnap kettőkor (és környékén) szeretettel várunk mindenkit! :mrgreen:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #59029 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Találkozások
sziasztok. most úgy néz ki megyünk mind a ketten de ebben a családban semmi sem tökéletesen biztos. szerintem is 790. 99,99% ÜDV: CSAVARGÓ

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 5 hónapja #59023 Írta: Narië
Kösszike,akkor jövök!Csak nekem a dumcsira már sajnos nem lesz időm,mert rohannom kell edzésre.(17:30 kor kezdődik :? )De majd a talin!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #58995 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Öcsikém (Aralataion ) is szeretne jönni. Az a baj, hogy csak ma este tudok beszélni vele. Anna jegyét le akartam foglalni neki, de látom ő már átadta másnak. :( Gondolom nem valószínű, hogy fél nyolcig kiderül lesz-e még hely neki. Na mindegy, megpróbálok rendelni egyet.

Egyébként szerintem 790 a jegy. 16 óra előtt lesz nem ?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 5 hónapja #58972 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
kb. 17.30-ra lesz vége, mert a film 135 perces, de az elején, ugye, 15 perc reklámot ki kell még bírni... :P

A jegy ára 990 Ft, Hollywood Multicarddal 20% kedvezmény - lenne, ha volna...
Ha kell, átvesszük a tiédet is, majd megbeszéljük, ki.

A névsor:
Brisa
Yavanna
Estel
Ulmo
Fereste
Rayan
nazgúl
Gillz + húga (:arrow: Anna helyett)
Galadrijel
Szendi + Csavargó :?: (ugye igen? ;) )
Dez + öccse
Minerva
Darkman
Elanor
Áfi
Finduilas
pipike (last, but not least... :D )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #58971 Írta: Fereste
én tutira maradnék egy kis beszélgetésre, mert én Bmi közel lakok a DPtől (Káposztásmegyeren, ami yo északra van, nade 10 perc alatt odaérek) . szóval én támogatnám ennek a lehetőségét :D

Több
22 éve 5 hónapja #58970 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
pipike: lapozz hátrébb :)

Brisa: lesz, részemről :D
Gondolom a vidékieknek előbb kell hazaindulniuk, de remélem azért maradunk egy páran (főleg akik egy köpésre laknak, ugye Estel :D )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #58962 Írta: Narië
Nem tudjátok hogy mikor lesz vége a filmnek?Mert nekem 1/2 6-tól edzésem van,és hogy odaérek -e,vagy toljam el későbbre!Ja és még vmi:lécci az én jegyemet is vegye fel vki,mert 1/4 3 ig sulim van és a legnagyobb jóindulattal sem tudnék 2re odaérni.Kösszike:pipike.
tényleg,kik jönnek és mennyi a jegy?

Narië

No more blood for oil!

• Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #58944 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: Találkozások
Helyettem elmehetne Gillz húga, mert én sajnos nem tudok menni.Nagyon szerettem volna megnézni a filmet, de rajtam kívülálló okok miatt sajnos nem fog összejönni. :(
Nektek azért jó mozizást! :)

Több
22 éve 5 hónapja #58924 Írta: Brisa
Gillz: Javaslom, emeld fel most a telefont és kérdezd meg. Ez a legegyszerűbb.

Yavanna: Ott leszek a mozi előtt. ÚÚÚÚÚgy várom már!

A film után lesz traccsparti?

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #58921 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintetek marad még jegy akkorra? Mert jönne hugom is, csak nem jelentkeztem neki időbe :oops: :oops: :oops:

need more brainz. yourz. now.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.151 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére