Találkozások

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #57933 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok! Most a suliból írok.
Annyira kíváncsi vagyok a SW 2.részére! Már alig várom, hogy megnézhessem! De valószínűleg ez csak május utolsó, vagy június 1. hetében mehetek moziba. :cry:
Az első részt először vasárnap láttam, de teljesem elvarázsolt! :D :D
A talit illetően: Cicának köszönhetőel tudom az útvonalat. :D Neki ezúton is nagyonnagyon köszike! Majd úgy igyekszem, hogy 1/2 12 és 3/4 12 között ott legyek a 11-es végállomásán. Remélem sikerül ott lennem időre. Bár amilyen gyorsan megy apu, tuti, hogy ott leszek!
:wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57929 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
hát nekem a péntek lenne tökéletes, a szombat már nem igazán... péntektől pedig nekem félkettőtől minden yo (sőt, ha ellógok énekkarról már félegytől :wink: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #57911 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Én ma pont a SWról álmodtam! :lol: Annyit beszéltetek róla tegnap. Gondoltam elmondom...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #57901 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
SW! SW! SW! SW! SW!
Most értem haza a premierrről! LEÍRHATATLAN!!!!! ELMONDHATATLAN!!!!
Kategóriékkal jobb, mint az EP 1 volt! Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni és még akkor sem mondtam semmit!
Lucas barátunk nem kis dolgot tett le az asztalra.... A TTT-nek nagyon fel kell kötnie a gatyát, mert a lelkemben most óriási csaták dúlnak! :wink:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megint látni akarom!
Brisa: Nekem is jó a péntek; de még olyan nagyon messze van! :cry: DP. OK.
MENJÜNK MINÉL ELŐBB!!!!
Most minimum egy hétig vigyorogni fogok!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bocsi, hogy nagyon OFF vagyok, de ennek ki kellett jönnie!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #57894 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos Duna Pláza nekem oké, de az este nem... max. kora délután. Nagyon bocsi, de kis vidékiként nem mondhatok mást... :( :(
Vagy ha pénteken meló/suli van, akkor tehetnénk szombatra...? :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #57893 Írta: Cicaful
Szvsz beszéljétek meg, hogy mikor akarnátok menni (pl. 4 körül, 7 körül stb), és majd mikor kijön a műsor, a megbeszélthez legközelebb állót választjátok (pl. 4 körülre beszélitek meg és csak 15:45kor vag y16:15kor van, akkor arra mentek) De ez csak egy tipp...

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #57891 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen, estefelé. Csak az a baj, hogy a moziműsorok még nem tartanak a jövő hét pénteknél. :cry:
A Duna Pláza mindenkinek megfelel?

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57889 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
És hány órára gondoltatok? Gondolom, mivel péntek hétköznap, inkább délután, este környékén lenne jó...

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 5 hónapja #57884 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
SW? SW??!! SW!! Igenigen, én is akarok!! Pedig nekem is vizsgám van nem is sokkal utána, de nem tudok nemet mondani!
Szal Brísa: engem is felvenni a névsorba! *lemondó sóhaj*
Péntek vagy szombat oké. (Eszemnél vagyok?? Valszeg nem...)
Helyileg hova? Engem majd kéretik ezügyben útbaigazítani!

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #57874 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Húúúú, Fereste, akkor kezdek félni tőled :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Brisa: jó a péntek.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #57868 Írta: Fereste
nekem a köv héten a hétvége rázós lenne, ill szerda és csüt nem yo. a többi viszont tökéletes! (nekem a legyobb a hétfő ill péntek lenne)

Cicafül avatárja: szentem qrva yo, enyhén szólva :) én nemtom ez mennyire tükrözi Cicafül egyéniségét, ám azt tudom, hogy pl én is azért váltottam, mert ez sokkal yobban tükröz engem :)

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #57867 Írta: Brisa
Cica: Nem ismertelek ki! Ahhoz sok idő kellene. Csak villanásokat láttam belőled, amik passzolnak a képhez.

Mozizás újra: Mivel sehol senk nem mozdul. Javaslom máj. 24-ét. Ez egy pénteki nap. Ki jönne akkor?

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57864 Írta: Cicaful
Bocs (nem cset! :? tudom): Brisa: hogy kiismertél már! :wink: :lol: Mondjuk ez lesz a szakmád! 8)

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #57862 Írta: Brisa
Mozizás: Azt szeretném, ha ti mondanátok egy időpontot mondjuk jövő hétre. (A hétvége nekem is problémás, mert hétfőn vizsgázom egyszerre 2-ből.) A traccspartit támogatom.

Cica avatarja: Szerintem az a kép jobban kifejezi Cica egyéniségét.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57861 Írta: Cicaful
Szendi (és aki még megdícsérte): köszi! :wink: Megjegyzem, te se hasonlítasz magadra! :lol: (Viszont a lovakat imádom!)

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #57858 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: nagyon klassz az új avatarod! De a régi jobban hasonlitott rád! :lol:
Bocsánat! nem tudtam kihagyni! :oops: :oops:

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 5 hónapja #57760 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Szeretnék kérdezni vmit
Nincs köztetek esetleg olyan, aki Esztergomban él v. a környéken, mert engem sajna nem engednek el Budapestre, de szeretnék veletek élőben is találkozni, ezért majd megpróbálom az ősöket rábeszélni, hogy engedjenek el. Szal nincs vki aki E.-ban lakik v annak a környékén mert vele hamarabb is találkozhatnék.
Remélem van vki.

Thaurwathiwen

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 5 hónapja #57757 Írta: Cicaful
Június 1jén 11 óra
(és jól írtad! :wink: )

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #57755 Írta: Fereste
én naon benne lennék ebbe a mozizásba! mikor lenne, hogyan és hol? (ez a máj 25-26 nekem gyanús időpont, mintha lenne akkor vmi....) szóval nem bizt még, de én Bmi szívesen mennék (IRC chaten Petyustól másról sem hallok, csak az SWről, úgyhogy kíváncsi vaok mien is..)

OFF: eyy, mostanában télleg elszaporodtak az avatárváltások, nadehát ez van :D nekem is új van, és én spec szerelmes vaok ebbe a mostaniba :D

Több
22 éve 5 hónapja #57752 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Lehet, hogy én is benne lennék ebben a mozizásban, de ez még nem 100%!!!

Most azt szeretném kérdezni, hogy jún. elsején pontosan hány órakor találkozunk a Batthyánynál?? (Vagy hogy kell írni :oops: :) )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 5 hónapja #57748 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
OFF. Jaj, emberkék, olyan rossz látni az avatar-váltásokat... :roll: Bocs, tényleg gyönyörűek az avatarjaitok, csak má' úgy megszoktam a régit :mrgreen:

ON: Mindenképpen ott leszek a mozizáson :twisted: Utána mit szóltok egy trécspartihoz? (Természetesen NEM A Gyűrűk Uráról, hanem Anakin és Amidala románcáról, meg persze az isteni Obivanról :P :mrgreen: )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #57724 Írta: Cicaful
Fiona: nekem egy nyugat-szibériai lajkám van! A "képét" megnézheted a webcímemen! (Az viszont még nem az én kutyom fényképe, mert még róla nem készült, de élőben úgyis aranyosabb :D )

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #57721 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Én sajnos nem tudok menni az SW-re mert én majd a jó családommal nézem meg vagy jó osztálytársaimmal. :cry:
De a talira majd megyek aztán akor mesélhettek. :wink:

Cica, nazgul: milyen fajta kutyáitok van?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 5 hónapja #57705 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: Találkozások
sziasztok!

hová mentek? én is szeretnék!
persze csak ha lehet...
kérlek írjatok ímélt nekem, mert nagyon-nagyon nem vagyok net közelben!

feneketlen@freemail.hu

puszi:
Bombadil Tomi

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."

Több
22 éve 5 hónapja #57702 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: Találkozások
sziasztok!

hová mentek? én is szeretnék!
persze csak ha lehet...
kérlek írjatok ímélt nekem, mert nagyon-nagyon nem vagyok net közelben!

feneketlen@freemail.hu

puszi:
Bombadil Tomi

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."

Több
22 éve 5 hónapja #57674 Írta: Brisa
Én egy hétköznap estefelé is benne vagyok!
(Más is jelezte már a hétvége problémásságát.)

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57663 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: engem érdekelne a SW, csak nem tudom, ráérek-e, ugyanis egy olyantájba eső szombat nem jó. Támogatom az ötletet.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #57641 Írta: Cicaful
Nazgúl: akkor jó! :wink: Kezdtem megijedni, hogy Igornak otthon kell maradnia! ...De nem! Ez tök jó! Lesz két kósza kutya! :lol: Hihi!
*Cicafül most nagyon-nagyon örül!!*

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #57640 Írta: Brisa
SW-t szeretők figyelem! Szeretnék összehozni egy közös mozizást máj. 25-ére vagy 26-ára (feltéve, ha lehet még jegyet kapni akkorra). (Amolyan előgyakorlet a TTT-hez. :lol: ) Keresek olyan emberkéket, akik velem tartanának a Klónok támadásának megnézésére. (Mert én SW rajongó vagyok, és ahogy tapasztaltam, nem vagyok egyedül.)
Nos?

Cica: nazgúl üzeni, hogy a kutyusa lány.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #57638 Írta: Cicaful
Nazgúl: fiú vagy lány? :roll:

"A kihívás:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.176 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére