- Köszönetek: 0
Találkozások
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cicaful
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ma voltam Vörös-kővár környékén - megjegyzem, már én is rég nem voltam arra - és nagy kószálás lesz! (Lehet, hogy hozom Igort is! )
Arwen: légyszi azt gyorsan írd meg, hogy mikorra jössz, mert akkor úgy tervezem az útvonalat - mivel Vörös-kővár mégsincs olyan közel, mint számítottam! Oks?
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Rayan: még jó, hogy a húgocskám idekattintott, észrevettem az üzidet... köszi! [/code]
- Fio
- Nem elérhető
Lehet hogy én is kocsival jövök nem biztos.DE lehet.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Brisa
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
Ja, ha valakinek még gondja van az eljutással kapcsolatban, az szóljon!!
És Arwen! Még egy kérdés! Kb mikorra érnétek oda? 12 körül vagy később? (Te is add mega számodat a biztonság kedvéért!)
"A kihívás:
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ai lintulinda Lasselanta
- Cicaful
- Nem elérhető
nehéz ügy! Ismeritek a 11es busz vonalát? Na, csak azt kell követni egészen a végállomásig. (A 11es busz érinti a 4-6os villamos vonalát a Mechwart ligetnél (Margit-híd utáni első megálló)) Batthyány tértől, föl Rózsadombon keresztül, a Törökvész úton van a végállomása. A Rózsadomb center egy kritikus pont; ott 3 felé lehet menni (lefelé, az a Kapy u, kicsit sréhen fölfelé, az a Verecke lejtő, és nagyjából egyenesen, és ez a jó út a Törökvész) Nos, ha eljutottatok a végállomásra, akkor én kimegyek eléd, mert kocsival Vöröskővárig nem lehet eljutni (ill. csak Hüvösvölgy felől, de azt nem vállalom, hogy leírom - és ez egyszerűbb). Tehát, ha elindultok csörögj rám, és akkor én is kimegyek oda! (telcsi számom: 06/30/9-216-360) Jó lesz ez így? :
(És mondd meg a szüleidnek, hogy NE aggódjanak - nem fogjuk/om elveszíteni egyszem Arwenjüket! )
"A kihívás:
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Fio
- Nem elérhető
De most mi ez?
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
Beszéljük ezt meg, üssünk össze valamit, és akár én is előadom, ha kell (de jobb lenne egy olyan előadót találni, akinek szép a kiejtése )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Arwen
- Látogató
Rayan: A dal tök jó ötlet! Elküldenéd nekem a szövegét? Nagyon örülnék neki!
Más: Kedves kószák! Milyen kaját is kell vinnem?
Cicafül: Légyszi, írd le, hogy hogyan kell eljutni Vöröskővárra kocsival! Ugyanis a szüleim nem engednek el busszal! És mennyi idő, amíg a Batthiány térről eljutuk oda? Nagyon kellene az info! Köszike előre is!
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ha van ilyen személy, akkor légyszi írjon egy privit. Előre is nagyon-nagyon köszönöm.
És bocsi az offolásért.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Rayan
- Nem elérhető
Annyira fellelkesítettetek (ez aztán a magyar szó!), hogy most vigyorogva csinálom a pulykaragut
Kaja-pia-pasi-nő remélhetőleg lesz Ha nem is, én viszek (má'mint kaját és piát). Ezek szerint kártyázunk, activity-zünk, eszünk, iszunk, énekelünk (megírtam a Középfölde-song szövegét, viszek szintit és eléneklem nektek, természetesen, ha lesz rá igény ).
(És remélem, hogy azé' nem fogunk nagyon leégni napon, mert elég könnyen kapok napszúrást.)
Estel: az ízelítőnek is nagyon örülnék
És Dae: nagyon jól írod Nené történetét! Ez idáig nagyon teccik Többiek: vegyetek példát
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Fio
- Nem elérhető
Velem is már volt egyszer ilyen.Svindlit játszottunk és hát ugye már egy nagy kupac kártya volt az asztalon amikor én modtam hogy svindli és nem volt az.
Egy másik meg az volt hogy egy nomád táborban a vezető tanított minket rikikizni és hát nekem a legkisebb kártyámat.De csak három királynőm vot. És a többiek meg jót röhögtek.
De nagyon sok játékot tudok a szabadban. De tényleg. Ha akarjátok készítek egy listát ahova felírom a lehetséges izéket amiket a szabadban lehet játszani. Jó?
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
De Activityt mindenképp hozzál, mert imádom.
Snapszer, römi, Uno: mind jöhet!
Pokrócot én is viszek, meg valami kaját is.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
- Brisa
- Nem elérhető
Biztos, hogy kell Activity?
Brisa
- Ulmo
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Én imádok kentezni!!!
(Csak ezt szerettem volna közölni, remélem nem baj... )
I feel complete when I feel sick inside
- Léli
- Nem elérhető
Arwen: Engem pl. nagyon érdekelne a film zenéje. És nagyon nagy kérés lenne, ha kölcsön kérném a következő taliig (vagy esetleg megbeszélhetünk egy személyes találkát)?
Akkor viszem az UNO-t (remélem nem felejtem el), meg az Activity kártyáit. Erről jut eszembe. Ahhoz kellenek lapo (rengeteg ) meg toll. Egy kupaccal azt is vihetek. Pokrócot azt kétlem, hogy tudnék vinni, de majd meglátom, mit tehetek.
Még valami: Valaki nem tudná nekem kölcsön adni a Szilmarillokat és/vagy a Gyűrű keresést (vagy nem is tudom mi a pontos címe). Ugyanis még csak a GyU-t, meg a Babót tudtam elolvasni, és NAGYON kíváncsi vagyok a többire is.
Előre is köszi: Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Arwen
- Látogató
A filmzenét elvigyem? Mert ha valaki esetleg még nem hallotta, és érdekli, szívesen elviszem! Asszem, nekem is lesz egy kis meglepetésem a kedves kószák számára! Én römikártyát meg Unot tudnék vinni, de römizni nem tudok!
- Fio
- Nem elérhető
Estel: én is várom de még mindig nincs meg a kazi.
Kaja, pia kinek a feladata lesz? (nekem ne mert én már viszem az activityt
- zsoffija
- Nem elérhető
én meg nemt'om menjek-é...zsoffija időnként lámpalázas(vagy hogyhívják azt az érzést...)
Pedig...lehet,még az is meglehet,hogy megyek! mert kiváncsi vagyok ám felettébb nagyon egyesekre...
és szeretek kártyázni
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ulmo
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
(Cicafül: ) Naptejet én se viszek...
Fereste: Nagyon szívesen, máskor is!
Fiona: 1. lásd a Yavannának szóló üzenetet, 2. már alig várom a duettezést
Szobatársam szólt, hogy a kölcsön-Szilmarillok sajnos jövő héten lejár , a "három nemet" viszont hozom!
(Rayan: )...és remélem, a történetemből is lesz már addigra izelítő, bár valószínűleg a teljes történet nekem is csak a nyaralás során fog kibontakozni... (és addig még ott az egész vizsgaidőszak... )
Robin: Ha erre jársz, akkor remélem a videokazettáról is tudsz majd többet mondani...
Yavanna, meg fogod látni, hogy az UNO nem egy olyan játék, ami külön "tanítómestert" igényelne...
(P.S.: a megszólítások ABC sorrendbe szedve szerepelnek, nem fontossági sorrendben... )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Rayan
- Nem elérhető
Cica: Naptej? Jó
Yavanna, egyszerűen nem tudom elküldeni Nem tudnál esetleg megadni vmi más emilcímet?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.