Találkozások
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Yavanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Miért csak addig? Egy nazgúlnak a halál nem lehet akadály!nazgúl írta: hálám üldözni fog a sírig!!!
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy a mozinál hol is kéne találkozni! Mivel ha minden igaz, akkor ugye 2-től ott kell lenni -és miután én személy szerint utálnék a mozi előtt ácsorogni egy órát- javaslom, hogy üljünk be valahová! Ha szembe állunk a mozival, akkor a bal oldalon közvetlenül melllette van egy kávézó (Nem lehet eltéveszteni! Üveges az eleje, a hátsó fala pedig tele van amerikai rendszámtáblákkal!), javaslom, hogy ott találkozzunk azokkal, akik csak 2 után futnak be! A többiekkel pedig -az egyszerűség kedvéért- a mozi előtt várjuk be egymást! Nos? Vélemények?
"Aure entuluva!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Ulmo
- Nem elérhető
Akinek nem biztos, hogy be tud esni kettő előtt, és még nincs jelentkező, hogy átvegye a jegyét, az legkésőbb péntek délig írjon nekem egy privát üzenetet, és én felveszem neki a jegyét. Így nem kell rohanni, kapkodni, nem kell az egész csapatnak egy órát tűkön ülni a Plázában.
Akit érdekel ez a megoldás, PÉNTEK DÉLIG szóljon!
- Brisa
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Áfonya
- Nem elérhető
Tehát a felosztás:
nazgúlét --> Estel
Rayanét --> Yavanna
Elanorét --> Én
Galadrijelét --> kérnék egy jelentkezőt!
Szendi: a Ti az Csavargót meg téged jelenti? Igen, számotokra is van hely!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Fereste
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Higgyétek el, megteszünk mindent!! Tényleg!! De, ha késünk kb negyed órát, akkor meg lehet vhogy oldani a dolgot???
I feel complete when I feel sick inside
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ai lintulinda Lasselanta
- Szendi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ai lintulinda Lasselanta
- Yavanna
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Nem komálom a morgul-tőröket... a fénykard jobb! (Bár azzal meg baromi nehéz kenyeret kenni... - na mindegy)
OK. Akkor én felveszem Rayan jegyét, te pedig nazgúlét! Jó lesz így?
"Aure entuluva!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kollektív hála Áfonyának!!! (+Áfa)
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Yavanna
- Nem elérhető
Rayan! Én bevállalom, hogy fölveszem a jegyedet, de akkor tényleg oda tudsz érni hn.3-ra? Ha neked is jó így, akkor kérnék egy visszajelzést!
"Aure entuluva!"
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Akkor most a Duna Plazai mozi? Vagy mi? Kissé lemaradtam. Írja meg nekem vki!!! Ja, és elég bajosan fogok odaérni 2-re, miután nekem 3/4 2-ig tanítás van, khmkhmkhm.... Szóval ha van valaki, aki ésétlég felvenné a jegyemet, annak 1) nagyon megköszönném
2) nem szúrnám bele a nyakába a morgul tőrömet
Ha meg nincs senki... hááát... akkor... ... vagy vérengzés lesz, vagy [size=9:33ajtgp7]ellógom az uccsó órát[/size]
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Áfonya: Nekem rögtön feltűnt, hogy milyen nagylelkűen felvállaltad először az anyagi terheket. Gondoltam is rá, hogy elkérem a gazdag, amcsi nagybátyjád telefonszámát.
Fin: Megvan a könyv!
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Most jut eszembe, hogy nekem előadásom van péntek du.
Srácok, én nagyon nem tok megérkezni 2-re, csak hn 3-ra.
Lenne valaki olyan kedves, hogy vinne pénzt és kifizetné a jegyemet?
Nagyon-nagyon megköszönném!
Áfonya: Jedi képességnek számít, ha megsimítom a levegőt, és a kocka úgy fordul, ahogy én akarom? 8O
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Áfonya
- Nem elérhető
Ezzel ugyan megbontottuk a Kétszer Kilences létszámot, de hát ez van. Kik vannak 20-an? Ali baba és a 40/2 rabló esetleg....?
Óhaj, sóhaj, panasz, hibabejelentés érkezzen ide: 06/20/368-5914(Telefonbetyárkodásra és pizzarendelésre eme szám nem alkalmas. )
Jah, fénykardokat, sugárvetőket, és Jedi-képességeket kéretik nem otthon felejteni!
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Áfonya
- Nem elérhető
Esküszöm, mostanában egyre hülyébb vagyok... azt persze totálisan elfelejtettem, hogy azokat a jegyeket ki is kéne fizetni!
És mivel rám még nem hagyományozott az amerikai nagybácsi milliókat, ebben nektek is közre kéne működni!
Szóval stornó a 3/4 3, kéretik mindenkinek
legkésőbb kettőre jönni a mozi elé! (Estel: azért kösz a felajánlást! )
Bocsiiiii!
(Egyetlen mentségem, hogy az utánam hozzászólók se vették észre a dolgot! )
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
És csak annyit tudok mondani, hogy meg akarom nézni még egyszer Ez azt jelenti, hogy én is szívesen elmennék pénteken. (Ha háromkor lesz, még elérem az utolsó vonatot. ) Nagyon tetszett. Ezt nem elég egyszer látni!
Áfonya, ha esetleg tudnál még egyet foglalni az nagyon jó lenne. De ha nem, akkor megpróbálok venni. ( Bár így elrontom a kétszer 9-es létszámot )
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Ulmo: Hát úgy nézek én ki, mint egy Fekete Númenori???
( Méghogy a Nazgúlok Sith-ek... Szauron meg Szenátor, nem? )
- Ulmo
- Nem elérhető
Estel: a kósza nem tud mit kezdeni az erő oldalaival? Ajánlom figyelmedbe a "Fekete Númenori" fajtát. Ő is númenori (vagyis kósza-rokon), csak a másik oldal.
- Narië
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
18... hmmm... Mi leszünk a Kétszer Kilencek!
8O Hopp, végre sikerül Darkmant is megismernem majd!
Brisa: a baljós sejtelmeim a könyvre vonatkoztak... a film után lehet, hogy te is engedsz majd a Sötét Oldal csábításának... de én továbbra is a 8 éves Petinek drukkolok, pszichológiai elemzésed tárgyának...
Mellesleg a film előtt csak kósza voltam, és egy kósza nem igazán tud mit kezdeni az Erő Oldalaival... vagy kósza az ember, vagy Jedi!
A topikátnevezéseket én még korainak érzem... majd ha már több mint a fele topik szól erről, akkor talán érdemes, de addig...
- Áfonya
- Nem elérhető
Örömmel jelentem, hogy megvannak a helyek: péntek, 3 óra, feliratos! Víííííí!!
18 db jegyet foglaltam: 12 az uccsó sorba, 6 az utolsó előttibe.
Ezeket egy órával a kezdés előtt fel kell venni. (Ergó nekem mindenképpen oda kell mennem kettőre - jó lenne ha vki jönne velem... Többség ráér később is szállingózni. Határidő legyen: 3/4 3.)
Névsor:
Brisa
Yavanna
Estel
Ulmo
Fereste
Rayan
nazgúl
Gillz
Galadrijel
Szendi
Csavargó
Dez + öccse
Minerva
Darkman
Elanor
Anna Figyelem, te is beférsz!
Áfi
Nna, akkor ez le van vajazva. Alig váááárom!!!
Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
- Brisa
- Nem elérhető
Amúgy pedig ez nem mentség. Egy Jedi-kószának ellen kell tudnia állni a sötét oldal csábításának!
(Azt hiszem ez a topikot át kéne nevezni mondjuk 'Találkozások a Jedikkel' (vagy 'A Jedik Ura'), ahogy a Bemutatkozásokat is 'Gondolatok2'-nek )
Brisa
- Yavanna
- Nem elérhető
Kihozza az emberből a kisördögöt!
"Aure entuluva!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Igen, pénteken már Ti is!!Brisa írta: Pénteken már mi is érteni fogjuk a Kamino-t?
Én megvettem könyvbe a Klónok támadását! Hős Jediként próbálok most ellenállni a csábításának... Muszáj, mert ha el kezdem olvasni, egyátalán nem fogok tudni tanulni. Már pedig a vizsgaidőszak küszöbén nem épp erre lenne szükségem. Meg hát először a film (ez az egyetlen eset, amikor először a film, és csak utána könyv )
Estel: Ejnye! Hát hogy lehettél ilyen? Nem azt mondtad, hogy a FOTR-t is kibírtuk, akkor ezt is ki fogjuk?
Brisa: Ne haragudj, Yavanna tehet róla...
Yavanna! Máskor ne csigázz fel ennyire!!!
megint Brisa: háát... baljós sejtelmeim támadtak a vizsgaidőszakoddal kapcsolatban... ...azért megint csak azt mondom: "Hajrá Peti!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.