Találkozások

Több
22 éve 7 hónapja #56496 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Eddig sajnos egy találkozásra sem tudtam elmenni.. :( :(
A következőre sem fogok tudni, mert akkor lesz az osztálykiránulásom. Nem baj, talán majd a júliusi..... :cry: :(
Fru :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #56431 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Képzeljétek, tegnap egy utcát kerestem a térképen, amiből több is volt. Mindegyiket megnéztem, és az egyik pont Vöröskővár mellett volt. Jó, nem? Korábban még sosem hallottam róla.

Activity: szuper!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #56338 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Úgy néz ki, itt a vuff azt jelenti: "megyek"

Úgyhogy vuff nektek, meg nekem is :)

Huhú :)

Több
22 éve 7 hónapja #56314 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Hello!

Tehát akkor 11 óra Batthyány tér (ugye jól írtam) és ott buszozni fogunk.
És juni 1.
Brisa: oké viszem az Activityt.Remélem.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 7 hónapja #56311 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Áfonya! Nem tudom még hogy lesz, de ha minden jól megy, nekem is jó és te is jössz, akkor én "fölszedhetlek" ha gondolod! (Kelenföld) Már úgyis kezdem megszokni ezt a "menetrendet"! :D :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #56307 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Nagyon igyekszem, hogy el tudjak menni - fájna pici szívem, ha ki kéne hagynom a dolgot. Szóval: egy kissé még bizonytalan Vuff!
11 óra megoldható (majd odafele alszom a vonaton... :P ), de vki szedjen majd fel! Ha jól vettem ki, akkor a Batthyány-ig kell menni metróval és ott talizunk? Vagy nem?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #56262 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: Az nagyon jót tenne a közérzetemnek. Én ugyanis oylan elveszett vagyok az ilyen városokban (bezzeg a szabadban eddig mindi megtaláltama a helyes utat!). De hol tudnátok fölszedni? (Az Árpád-hídnál a3-as metróra (azt hiszem az) tudok a legbiztosabban fölszállni). Ja, és megadnád a monilszámodat? (Tudom, csak SMS).
A 11 nekem is jó.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 7 hónapja #56246 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Yavanna: Én is a 11 órára gondoltam.

Vannak olyanok, akik szeretnék, hogy valahol felszedjük őket és együtt menjünk a talipontra?

Fiona: Ha nem probléma, akkor hozzál te is Activity-t, hiszen több is kellene, ha megint 30-an leszünk, nem?

Cica: Pokrócok megint kellenének?

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #56230 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is mehetek? Kb. 10-re érne be a legkorábbi buszom. És eddig úgy néz ki, nem lesz akkor vizsgám. Még nem tudtam elmenni eddig egyetlen talira sem.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 7 hónapja #56214 Írta: Yavanna
Az Activity nagyon jó ötlet! :D

De szvsz. a találkozó ténylag lehetne korábban! Valaki már mondta, hogy hasonló találkozón, mindenki meg tudta oldani, hogy 10-re odaért! (A vidékiek is!) Ok ne legyünk brutálisak, de szerintem jó lenne 11 körül összefutni!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #56205 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Én ugyan nem ismerem Vöröskővárt, de egy igazi kósza ugyebár nem riad vissza az ismeretlen helyek megismerésétől! ;) ;)

Az időponttal kapcsolatban én azt mondom, amit az előző tali előtt: minél előbb, annál jobb! :) De sztem kb 12, 13 óra megfelelne, mert addigra biztos, hogy beér mindenki.

Ja, és az Activtyt nagyon támogatom!!!!! :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 7 hónapja #56188 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Líthas!

Oké, megyek én is a talira. Biztosan még nem.Vagy mégis.Nem tudom.
Hány órakor fogunk ott talizni?
Brisa: hozol activityt? Vagy én hozzaak ilyen pótkérdéseket?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 7 hónapja #56176 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Nagyon támogatom. Főleg azt, hogy minél előbb június elseje legyen. :wink:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 7 hónapja #56128 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica, nekem olyan mindegy, bízom benned! Biztos nagyon szép hely. Úgyhogy köbre támogatom! :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #56125 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Csatlakozom Estelhez
Én is válaszolok én is írok és én is vakkantok: Vuff!
Ha tuti időponty van írjátok le minél többször hátha nem találom meg elsőre!

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 7 hónapja #56074 Írta: Yavanna
Ulmo! Ez nagyon jó hír! :D
Gyere! Minél többen vagyunk, annál jobb a hangulat!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #56068 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Yavanna: valószínűleg a piros (lánykori nevén a 2-es) metróra gondolsz, annak van megállója a Batthyány-téren. Nagyon érdekelne Vöröskővár, úgyis rég voltam túrázni, úgyhogy VAU! Én is mennék!

Több
22 éve 7 hónapja #56052 Írta: Yavanna
*Cicával együtt nagyon örül az új helyszínnek és, hogy mindenkinek tetszik!*

Közlekedésről általában: A Batthiányn van metrómegálló! (Azt sajna nem tudom melyik! :oops: Többiek?) a metró pedig minden pályaudvaron is ott van, tehát aki vonattal jön, annak max 1 átszállás a Deákon és már célhoz is ért! Talán még egyszerűbb, mint a MSZ. :wink:

Időpontnak talán úgy a 11-12 jó lenne nem? :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #56045 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Vijju... :roll:
öhmm...zsoffiját is érdekli ez a Vöröskővár-dolog... :roll: :roll: :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #56033 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Árpád-híd? Talán a legegyszerűbb: 1es villamos Vörösvári út felé, tehát át a hídon, Szentlélek téren szállsz le (2. megálló), és ott fölszállsz a HÉVre (arra kell menni amerre a tömeg - különben meg le az aluljáróba és balra - ott kilyukadsz és a HÉV már eltéveszthetetlen) És fölszállsz a Batyi felé menőre (ahhoz nem kell átmenni a síneken) :)
Remélem érthető voltam! :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 7 hónapja #56029 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Ha balaki lekalauzol a Batthyány térre, akkor felőlem jó az a Vöröskővár. De persze a visszautatt is majd el kell magyarázni. És, ha valaki elmondja az utat, ha lehet úgy számoljon, hogy az Árpád-hídnál jukadok ki.

Egyébként én is vidékinek számítok (bár elég közel lakom Bp-hez), és felőlem akár a 10 óra is jó.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 7 hónapja #55991 Írta: Cicaful
Nem is tudjátok mennyire örülök, hogy ilyen sikernek örvend Vöröskővár - és ezáltal az ötletem... :D Akkor odamegyünk??? :roll: :lol:

"A kihívás:

Több
22 éve 7 hónapja #55989 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

Cicafül írta: Szerintem, esetleg lehetne egy másik... én tudok is egyet. Jó nagy placc van ott. A 11es busz végálomásától kell bemenni az erdőbe és ott a siklóernyősöknél (ha valaki ismeri: Vöröskővár) - a Hármashatárhegy alatt, tehát akkár még oda is "feltúrázhatunk".
(A 11es busz senkit se ijesszen meg, mert az a Batthyányról indul, és ha oda megyünk, akkor a központi Batyin találkoznánk úgyis)

Aki támogatja Vöröskővárat, az jelentkezzen, írjon, vakkantson! :wink:
De én a Margit-szigetben és másban is szívesen benne vagyok (de szerintem ne legyen túl sok javaslat, mert akkor nem tudunk dönteni)!

jelentkezek, írok, vakkantok! :wink:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 7 hónapja #55957 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Vöröskővár?Szerintem én voltam ott!De nem biztos,mindenesetre nekünk arrafelé van telkünk.De most már bizti,hogy tudok jönni!Már naaagyon várom!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #55891 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Darkman: Úgy veszem ki a hozzászólásokból, hogy igen
Brisa: Szerintem is előbb kellene találkozni. Úgy emlékszem, hogy arról volt szó, hogy vidékről is 10-re be tudnak érni. (Bocs ha rosszul emlékszem)

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 7 hónapja #55890 Írta: Cicaful
Brisa: ötlet, mármint ami a találka időpontját illeti, jó! Bár asszem itt a vidékiek lesznek a döntők!
Viszont azt előrebocsátom, hogy Vöröskővár nem egy várról kapta a nevét :P

Dark: igen, júni 1, szombat

"A kihívás:

Több
22 éve 7 hónapja #55886 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok :)

Akkor most a június elseje marad talinak?

Huhú :)

Több
22 éve 7 hónapja #55881 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Cica, szupi ötlet! Már Gumipók is közölte, hogy unalmas mindig a Szigetre menni, és nem kószához méltó leragadni egy helyen. Valljuk be, igaza van. Én sem jártam még Vöröskővárott (vagy váron?), de kíváncsi lennék rá. Akinek valami problémája adódik közlekedéssel, azokat majd begyűjtjük, ahogy eddig is tettük. :wink:
Viszont akkor 1 óránál tegyük korábbra a tali időpontját, nem?

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #55874 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: nekem is tetszik ez a Vöröskővár- már a neve is tök jó!
Mondjuk én nem biztos, hogy el tudok menni. :( De még minden lehetséges.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #55854 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Cicafül: Szerintem is jó ötlet! A Vöröskővárat én sem ismerem, de szívesen megismerném, ha igazi " kószás" hely. Későbbi talikon minden itt most említett helyre is elmehetnénk. Az, hogy mindig más találja ki a következő helyet, szerintem OK.

Ai lintulinda Lasselanta

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.395 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére