Találkozások

Több
22 éve 7 hónapja #55109 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
HI!! MICSINÁLTATOK MÁMA???
Valaki lenne oly jó, hogy tájékoztat? :) Ja, és beszéltetek meg következő talit? Még lehetne májusban tartani egyet, nem?
Naaaa szánjon meg valaki :mrgreen:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #55084 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Robin: egyetértek! Gumipók: Legközelebb is hozd el a gitárodat (és esetleg csinálhatnál 1-2 dalszöveget is)! :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #55082 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
hát énis hazaértem... annyira sajnálom, hogy nem maradtam tovább, de nekem még tanulnom is kell... :( holnap felelek meg ienek, úgyhogy bele kell vetnem magam a tankönyvek sűrűjébe....
a tali szentem tök yo volt, én naon yol éreztem magam :D és persze mindent megteszek, hogy a kövre is el tudjak menni.. :wink:

Több
22 éve 7 hónapja #55080 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is hazaértem egy ideje,csak kutyiztam most :)
Nagyon jó,hogy m,egbeszéltük ezt a kószás dolgot,meg a Megyét,meg mindent.Sajnos nem maradhattam,mivel még tanulnom kell :(
Sean a legközelebbi talira jön,szóval lesz egy Kószakutya is :)
És gitár is isteni volt,szóval,minden :)

Több
22 éve 7 hónapja #55075 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Ai na vennui!

Én már hazaértem :? . Annyira jó volt a tali. És sokat haladtam a kószámmal is. Június 1.-jén lesz a következő tali! Jöjjön el mindenki!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 7 hónapja #55072 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
8O zsoffija kiváncsi! :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #55054 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
shaira! :) Gyere! És hozd el azt, akit csak akarsz! De itt nem én vagyok a szervező, hanem Brisa és Tünde-lány!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #55051 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Kész, totál belezavarodtam :oops: Akkor aieless+Arwen nem, shaira és kísérete jön :D Uh. Maradt a 27 fő-> egyelőre jó kilátások, meg szép idő is lesz. Remélem sikerül "kósza ül a fűben"-t játszanunk 8)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #55046 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Yavanna: én is jövök! Hozhatom a barátnőmet? (meg a gardedámot)

Több
22 éve 7 hónapja #55036 Írta: Yavanna
Köszi Cica! Ez nagyon jól esett! :D
Fura, de valahogy én sem igazán tudtam kiszakadni a társaság vonzásából! Legalább minden 5. órában eszembe jutott, hogy miről is folyhat itt éppen a csevegés! :roll:
Azt hiszem "picikét" netfüggő lettem! (Kérdés, hogy ez most jó vagy rossz :?: ) Ami azért érdekes, mert mielőtt megleltem ezt a fórumot, jó ha hetente 1x bedugtam az orrom a levelesládámba. Nos egy jó ideig nálam ebből állt a net. Azóta persze... :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #55025 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Oh...Yavanna, de jó! Akkor ezért nem láttalak egy ideje; hiányoztál! :lol: Holnap majd dumcsizunk! :wink: :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 7 hónapja #55024 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Helyzet az, hogy nekem elfelejtődött a névtábla-készítés... :oops: :oops:
Szal akin nem lesz névtábla az én leszek. :D (Meg Fer?)
Pokrócom se lesz (vonaton nem akaródzik cipelni :roll: ), szóval ott fogok élősködni rajtatok. Max. majd hazazavartok. :D :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #55023 Írta: Yavanna
Helyes! Helyes! Éljen Cica és az ő fotómasinája! Remélem holnap is jó idő lesz, mert csak miattatok jöttem haza 1 nappal korábban a balcsiról! :wink:
Már nagyon várom, hogy újra láthassalak titeket! :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 7 hónapja #55021 Írta: Cicaful
Én sajnos nem tudom, hogy mit tudok hozni (mert bringa és Anna között nem biztos, hogy hazajövök), de majd igyekszem! :wink: Egy bizti-bizti: fénykepezőgép lesz nálam!.. :lol:

"A kihívás:

Több
22 éve 7 hónapja #55009 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Aieless és Arwen nem jön!

Minerva: Szorongass egy Tolkien-remekművet a kacsódban. Akkor nem hisszük majd rólad, hogy eltévedtél. :lol: De persze egy jó kis pokróc is ideális ismertető jegy lehet. :roll:

Tök jó névkártyát csináltam magamnak!!!!!!!!!!!!! Meg kell majd néznetek (nem mintha dugdosni akarnám :roll: ) 8)

Ja, és a piához poharak is kellenek!!!!!!! Jókor szólok, mi? :?
Mindenki hozzon poharat is, és ne csak egyet!!!!!!!

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #54988 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
zsoffija csak néééz...
u.is ő holnap kertet fog ganajozni,és most tök irigy! :(
Ú.h. csak a legjobbakat holnapra! :)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #54961 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ugye meg fogtok még ismerni? Ugyanis most rövid(ebb) a hajam. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 7 hónapja #54955 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
Arwen: kep.tar.hu/vikvuk

hálistennek én egyiken sem vaok rajta igazán! :D :D
és előrebocsátom: engem nem muszáj fényképezni.. tökéletesen megvaok nélküle s... :D

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #54954 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Hol lehet megtalálni Cicafül képeit az 1. taliról?
Hiába olvasok el mindent, nem lelem meg az Istennek se! :?

Több
22 éve 7 hónapja #54951 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Ööhhh, oké :) Akkor a "majdnem biztos" lista:

Anna
aieless (ugye jössz? :) )
Aralataion (Fin öccse 8O :D )
Arwen
Áfonya
Brisa
Cicafül
Dez
Elanor
Estel
Fereste
Finduilas
galad
galad osztálytársa :D
Galadrijel
Gillz
madiraa
Minerva
nazgúl
Nyulhopsz
Rayan
Robin
Sesy
Szendi
Telcontar Leli
Ulmo
Yavanna

Ez alulról-felülről 27 fő.
Ne felejtsétek: kaja, pia, pokróc!

Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 7 hónapja #54950 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is hozok még emberkéket, bár lehet, hogy csak egyet, mert szegénykék múltkor is elég kínosan érezték maguzkat, amiért nem tudták, miről van szó. :oops: :lol: :lol:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 7 hónapja #54946 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Találkozások
ELENGEDTEEEK!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövök én is!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 7 hónapja #54945 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen,igen én is megyek!:D És nem gond,ha jön az egyik osztálytársam?
Nemtom,hogy lesz-e 5letem vmeik tmával kapcsolatban,de a tieitekre kíváncsi vagyok!

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

• Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #54937 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Elendil nem jön, és én nekem is nagyon meg kell ráznom magan, hogy eljussak, de az sem biztos, hogy én elmegyek, de azért ,ég ne húzzatok ki a listáról! :(

Több
22 éve 7 hónapja #54931 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocsi meg sem tudok jonni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szuleim pont akkorra raktak a csaladi programot vagyis sajnos le van reszemrol fujva a dolog....Bocsi....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #54914 Írta: Cicaful
Brisa, Fin: mind a kettőnek nagyon örülök!!! :D :D

"A kihívás:

Több
22 éve 7 hónapja #54906 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Jelentem, hogy Ulmo jelenti nekem, hogy ő is jön 1-re!!!!!!! :D

Brisa

Több
22 éve 7 hónapja #54878 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Hozok egy újoncot. Az öcsém. ( kicsit javítjuk a nemek arányát :wink: ) Egyébként ő Aralataion néven fut. És 21 éves.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 7 hónapja #54851 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Megyek én is!

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 7 hónapja #54784 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Tündelány asszem nem tud jönni, mert későn szóltam neki... :oops: Azzal együtt magára vessen, le van írva ezerszer. :( Mégis. LEgközelebb majd igyexem értesíteni mindenkit időben, akit ismerek. :cry:

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.188 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére