Találkozások

Több
18 éve 9 hónapja #284602 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Találkozások
Embörök!!

Az első JEGYÁRUSÍTÁS most pénteken (febr.10-én) lesz.

6 órától az Ajtóssy Dürer soron, az ELTE Angol tanszékének épületében.

Kincsőt és Pandát kell keresni.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #283835 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: Találkozások

Esgal írta: Figyelem! Minden kreatív és/vagy exhibicionista fórumlakó figyelmébe!

Mint azt tudjátok, idén is megrendezésre kerül a hagyományos Farsangi Bál. Az eddigieknek megfelelően idén is lenne egy műsoros blokk, melybe várjuk rövidebb-hosszabb, zenés, táncos, énekes, verses, szóval, szórakoztató produkcióitokat. Amennyiben tehát kedvet éreztek egy kis szerepléshez, kezdjetek el rajta gondolkodni, mit adnátok elő szívesen. A jelentkezés hamarosan megnyílik, addig lehet ötletelni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #283461 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Kózsa Kommandós korcsolyázás most szombaton Alsóörsön, Toma és Holtak Vezére vendéglátásával. Részletek a Kósza Kommandó topikban, jelentkezés a fent nevezett úri(?)ember(???)eknél.

Több
18 éve 9 hónapja #282619 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Kispajtások!

Hogy elkerüljük a totális téli punnyadást, menjünk múzeumba!

Ha van kedvetek, mindenkit szívesen várok múzeumlátogatásra szombaton:

A Hopp Ferenc Keletázsiai Múzeum
állandó kiállítása a
Ráth György Múzeumban (Városligeti fasor 12.)

Tibeti, indiai, kínai és japán művészet, összesen 6 teremben.

A belépés - köszönhetően EU-tagságunknak - ingyenes.

Találkozó: szombaton (21-én) 14:00 órakor a múzeum előtt.

(...és szerintem miután megnéztük a megnéznivalót, kikötünk egy teaházban...)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 9 hónapja #282020 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Felhívás

A január 22-e 19 órai Ördöghegy díszelőadás az Aranytíz Teátrumban (V. Arany János u. 10.) a Magyar Kultúra Napja tiszteletére minden néző részére INGYENES!

Még mindig a Főnix Színházi Műhely előadása. Bővebb infó: klikk

Gyertek!!! :wink:
(Igény esetén talizhatunk előtte valahol. Aki jönne, dobjon privit/mailt. :idea: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 10 hónapja #281698 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Pók üzenete:

holnap (hétfőn) 17 órától a Millenáris Fogadójában (jobbra az első épület, a LEP helyszíne előtt van) a LEP szervezőinek és vendégeinek, előadóinak afterparty szerveztetik.

Hozzatok egy kis nasit magatokkal!

Együtt bulizhatunk Ted Nasmith-vel! :wink: :mrgreen:

Gyertek!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
18 éve 10 hónapja #281411 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Találkozások

olorin.papa írta:

Remzy_mama/Tünde írta:

telcontar írta: én sem sétára gondoltam... notórius bliccelő vagyok :)

Enyje... :nono:

Érdemes megkérdezni a munkásszállókat is, azok ócsók 1-1 éccakára

Mutassál egyet...

Látod, ha mutatom, úgy áll az ujjam, abba az irányba... :D
www.maglodiutihotel.hu/
www.szallo.hu/
Hirtelen ennyi

[size=9:v3cfosmk]*a fölösleges hozzászólásokat töröltem/összevontam - Topicgazdi :twisted: *[/size]

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #281376 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Találkozások

telcontar írta: Érdemes kollégiumokat hívogatni, lehet hogy kicsit messzebb van, de 1000-1500 Ft-ért lehet találni. BKV jegy nem olcsó de magára vessen aki erre költ. :)

olorin.papa írta: Vidékiek figyelem!
Találtam egy viszonylag olcsó szállás lehetőséget vasárnapra.
www.terkepcentrum.hu/index.asp?g ... hazszam=69
2500 Ft/ éj a Millenáris központól nem messze, a Moszkva tértől egy busszal megközelíthető.
Elég jelentkező esetén esetleg kedvezmény is lehetséges!

Én már megkíséreltem egyszer, de összesen két kollégium állt szóba velem, az egyik Dél-budán volt, a másik Ó-budán :?

Az áraik is 2000 körüliek, és a BKV jegyhez csak annyit, hogy aki este 10 után télen keresztülsétál Budapesten az megérdemli :D

Persze, meg lehet próbálni...

Csütörtök du ig lehet jelentkezni nálam, és én lefoglalom a helyet :D

Mivel az egész hétfőt is BP-en töltöm, ezért nem lenne rossz, ha közösen néznénk meg a Narnia krónikáit.
De 10 kor kezdődnek előadások több moziban is.
Jelentkezőket várok privátban.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 10 hónapja #281363 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Érdemes kollégiumokat hívogatni, lehet hogy kicsit messzebb van, de 1000-1500 Ft-ért lehet találni. BKV jegy nem olcsó de magára vessen aki erre költ. :)

olorin.papa írta: Vidékiek figyelem!
2500 Ft/ éj a Millenáris központól nem messze, a Moszkva tértől egy busszal megközelíthető.

Több
18 éve 10 hónapja #281344 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta: Aldarion és Erendis próbái:

Cueddo írta:
nos,

A HAJRÁ MENETRENDJE:

:arrow: január 4., szerda 16.00-18.00, Eötvös utca 24.
:arrow: január 5., csüt 14.00-17.00, ADS
:arrow: január 6., péntek 14.00-17.00, ADS
:arrow: JANUÁR 7., SZOMBAT - :!: FŐPRÓBA :!: - 9.00-tól estig, sokáig, a helyszínen

Brandir írta: Pontosítás:

JANUÁR 7., SZOMBAT 10-től össznépi megbeszélés, UTÁNA főpróbák
9.00-10.00-ig fagyoskodás kint a Millenáris előtt

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
18 éve 10 hónapja #281337 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
Aldarion és Erendis próbái:

Cueddo írta:
nos,

A HAJRÁ MENETRENDJE:

:arrow: január 4., szerda 16.00-18.00, Eötvös utca 24.
:arrow: január 5., csüt 14.00-17.00, ADS
:arrow: január 6., péntek 14.00-17.00, ADS
:arrow: JANUÁR 7., SZOMBAT - :!: FŐPRÓBA :!: - 9.00-tól estig, sokáig, a helyszínen

Több
18 éve 10 hónapja #281313 Írta: Olorin.papa
hmmm
Sokat kerestem, de ilyen közelségben még nagyon kedvező az ár (a BKV jegy is 185 Ft)
Én tavaly 2 órát utaztam, és 5000-et fizettem :roll:

Valszeg ez a bruttó ár...

Több
18 éve 10 hónapja #281311 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások

olorin.papa írta: 2500 Ft/ éj a Millenáris központól nem messze, a Moszkva tértől egy busszal megközelíthető.

+ ÁFA? + idegenforgalmi adó? (Ez az az olcsó, amit mondtál? Ajajj... Akkor már bőven 10e fölött járok, ha csak az utazást meg a szállást nézem, és akkor még egy lépést se tettem Pesten... :cry: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 10 hónapja #281308 Írta: Olorin.papa
Vidékiek figyelem!

Több
18 éve 10 hónapja #281226 Írta: Olorin.papa

Sil írta: Off: A pestiek közül tudna nekem valaki szállást adni a LEP előtti és utáni éjszakára? Vagy legalább az egyikre? :kiskutyatekintet:

Találtam pesten (Ó-budán) egy koleszt
Elég olcsó, és van sok vendégszobája.
A közlekedés is nagyon jó
Én valszeg ott fogok lakni. *holnap hívom őket*

Több
18 éve 10 hónapja #281224 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Off: A pestiek közül tudna nekem valaki szállást adni a LEP előtti és utáni éjszakára? Vagy legalább az egyikre? :kiskutyatekintet:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 10 hónapja #280984 Írta: Kincső
Nemtudom de ne cseteljetek :twisted: Ott az msn...
Mindenki felfogta: ha hócsatázni akar ma, szól Rabynnak és/vagy Alyrnak.
Innentől törlök :P

Több
18 éve 10 hónapja #280983 Írta: Tünde

Alyr Arkhon írta:

Rabyn írta: jóóóó szedj össze sok soksok emberet:)

Honnan?

Állj ki a körútra és kiabálj: Hóógolyóóózni akarok!!!

Több
18 éve 10 hónapja #280980 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: jóóóó szedj össze sok soksok emberet:)

Honnan?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #280961 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
jóóóó szedj össze sok soksok emberet:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 10 hónapja #280956 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: MENNYÜNK MA EL HÓÓCSATÁZNI LÉCILÉCI!!!!

Én bennevagyok, de lehet h későn szóltam.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #280941 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
MENNYÜNK MA EL HÓÓCSATÁZNI LÉCILÉCI!!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 10 hónapja #280919 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
Elsősorban debreceni/debrecen környéki embereknek/stb.-knek mondanám:

Január valamelyik szombatján megyünk korcsolyázni a nagyerdei pályára.

Aki késztetést érez rá,h csúszkálhasson,az kérem írjon privit,hha számíthatok a jelenlétére!

Köszönöm

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 10 hónapja #280807 Írta: Kincső
DzsK-tali holnap (dec. 29.) 18:30-kor a Pesti Színház előtt (Váci u. 9., megközelítés: klikk ide ) . Jegyek nálam lesznek.

Több
18 éve 10 hónapja #280804 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
Kéremszépen, Póknál van 4 db. B1 méretű hivatalos Tolkien Születésnap 2006. plakát, amit el kéne hozni Tőle és ki kéne rakni valahol. Jelentkezőket és ötleteket (hogy hova kéne rakni ezeket) várunk egyaránt!

Jövő héten lesznek új hivatalos plakátok és szórólapok is, ezért a régiektől jó lenne ezen a héten "megszabadulni"!

Több
18 éve 10 hónapja #280636 Írta: Kincső
Emberek, kérnék visszajelzést priviben/mailben, akitől még nem kaptam... :!:

Kincső (Thilanna) írta: DzsungelKönyve

Mint arról akinek tudtam a számát, az sms-ben is értesült; mivel gyorsan kellett döntenem, dec. 29. 19:00-ra vettem 4 db 2400 Ft-os [size=9:1azj667b](Alison, Telcontar, Mau, Ratzkha)[/size] és 7 db 500 Ft-os [size=9:1azj667b](Artemisz, Aegnor, Adelard+1, én+szüleim)[/size] jegyet. Ha valakinek nem jó az időpont, szóljon, szerintem elkel az a jegy :arrow: az én rizikóm, nem kell fizessen, illetve visszakapja a pénzt.
Aki eddig nem fizetett, és kéri a jegyet, legyen kedves eljuttatni a pénzt. :idea:
Akinek visszajáróval tartozom, az szóljon, h. mennyivel és hogy juttassam el. :wink:

Több
18 éve 10 hónapja #280334 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Találkozások
Péntek délelőtt korcsolyázni megy Hyarnustar népe, várunk minden érdeklődőt. :lol: Bp- i műjég bejárata, 9.45, a belépő 400.

Több
18 éve 10 hónapja #280256 Írta: Tünde
NÉPEK!!!

Holnap valamikor 1/2 2 és 2 körül a Blahán a szökőkútnál ott leszek a LEP plakátokkal.

Akit érdekel mikor, hívjon: 20/454-0118

Több
18 éve 10 hónapja #280226 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: Találkozások

Remzy_mama/Tünde írta:

Gandalf írta:

Remzy_mama/Tünde írta:

Remzy_mama/Tünde írta: Mindenki!!!

Meliántól hozzám került az összes plakát fénymásolat. Kb. 150 darab?!

Segítenétek szórni :?: :?: :?: Címek vannak
Jelentkezőket várok priviben, nekem legjobb szerda lenne a Blahán mondjuk 1/2 2-kor

HAHÓ!!! SENKI NEM SZERETNE PLAKÁTOLNI :?: Egy hete még mindenki a plakátokat hiányolta :confused2:

No kérem, TESSÉK SZÓRÓLAP-OSZTÓ ÉS PLAKÁTOLÓ KOMMANDÓKAT SZERVEZNI (és igen, ne tőlünk várjátok el, állandóan panaszkodtok a hierarchiára, most tessék alulról szervezni valamit!) ÉS TERJESZTENI A REKLÁMANYAGOT! KÉSZÜLT EGY CSOMÓ FÉNYMÁSOLAT, MENJETEK ÉRTE ÉS HAJRÁ!

Utolsó lehetőség :!: :!: :!:
Ha ma estig senki nem jelentkezik a plakátolásra :rmad2: , nem viszem magammal és teljesen feleslegesen nyomtattunk, cipeltünk :deal:
Esetleg 2 ünnep között valamikor még oda tudom adni, de az már késő lesz :cross:

Sirgon Esgalnor írta: Emberek, valaki, aki megy Aldarion próbára, jó lenne, ha átvenne egy adagot, és próbán szétosztaná!

[size=9:2n38hoqb]u.i. Nekem sikerült egy kisebb adagot terítenem Kismaroson.[/size]

Több
18 éve 10 hónapja #280165 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Emlékeztető!!!

Narnia-nézés azoknak, akik nem voltak olyan szerencsések, hogy a MOM-Parkba mehetnek :)

December 23., péntek, 18:15, Corvin.
A jegy ára 1.050 Ft

Jelentkezéseket MSN-en és priviben várok!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.297 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére