- Köszönetek: 0
Gondolatok
- Elrond Vilya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Aki Trianonból pártpolitikai kérdést csinál az vagy szánalmasan ostoba, vagy egyszerűen gazember. Attól, ami 87 éve történt, attól minden jóérzésű magyar embernek politikai nézetektől függetlenül elborul a tekintete. Azt is látni, kell, hogy a diktátum(szerződésnek egyenrangú felek megállapodását szokás nevezni jobb helyeken), nem csak a magyarság számára járt tragikus következményekkel. Azoknak a sátáni gonosztevőknek az egyik legnagyobb bűne, hogy korábban még nem látott mértékben fordították egymással szembe a Kárpát-medencében élő népeket. József Attilával szólva fortélyos félelmek igazgatják Európa e rendkívül szép és kulturálisan mindig is sokszínű területét.Revans és a revans revansa. Ezek a dolgok nem vezetnek sehova, sőt minden népet csak katasztrófába sodornak Szlovákiától kezdve Románián át egészen Szerbiáig.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- adangeleb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"jó dolog gyertát gyújtani, de élvezetesebb a sötétséget szidni"
Anthony de Mello
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Bocsánat, én kezdtem, de mostmár befogtuk szerintem...Remzymama/Tünde írta: NEM POLITIZÁLUNK FÓRUMON!!!!!!!!!!!!!!!TÖRÖLVE LESZEN
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
TÖRÖLVE LESZEN
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Liliom
- Nem elérhető
Remélem több embernek lesz ez az alkalom a beletörődés és a szomorúan bólintás "ünnepe" mint a zászlólengetésé és ordibálásé.
...
- Ben
- Nem elérhető
Ehhez csak szép csendben csatlakozni tudok.Snuffles írta: Én a tegnapi nap folyamán annyi fanatikus szélsőjobboldali Trianon-őrülttel találkoztam fórumokon, honlapokon, blogokon, hogy már kezdek rosszul lenni tőle.
Miért nem tudnak kulturáltan megemlékezni, más dolgok és eszmék bemocskolása nélkül? Bezzeg csak merje valaki szóba hozni a holokausztot, rögtön ostoba siránkozóknak titulálják őket.
Más meg csendben meg tud emlékezni. Hjaj, istenem, rossz így felnőni... :sopánka:
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Miért nem tudnak kulturáltan megemlékezni, más dolgok és eszmék bemocskolása nélkül? Bezzeg csak merje valaki szóba hozni a holokausztot, rögtön ostoba siránkozóknak titulálják őket.
Más meg csendben meg tud emlékezni. Hjaj, istenem, rossz így felnőni... :sopánka:
"Well, I'm back."
- adangeleb
- Nem elérhető
Csak törpe nép felejthet ős nagyságot,
Csak elfajult kor hős elődöket,
A lelkes eljár ősei sírlakához,
S gyújt régi fénynél új szövétneket.
Trianon áldozatainak emlékére
P.S.: A szerződés teljes szövegezése magyarul: www.trianon.hu/keret.phtml?/tria ... zerz.phtml
"jó dolog gyertát gyújtani, de élvezetesebb a sötétséget szidni"
Anthony de Mello
- Missy
- Nem elérhető
Liliom írta: :closed:
Tök jó ez a kis izé. Én is pont így csinálok, amikor süllyed alattam a hajó.
Minden nap.
Ezt gondoltam.
Nonono. Ne ilyen negatívan. Minden rosszban van vmi jó. Ha nehezen lelsz rá. Ha csak nagyon kis jó, akkor is. Föl azzal a bóbitával!
Én ugyanígy csinálok, csak azt mondom hozzá, hogy: :closed: egyetem.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Liliom
- Nem elérhető
Tök jó ez a kis izé. Én is pont így csinálok, amikor süllyed alattam a hajó.
Minden nap.
Ezt gondoltam.
...
- Ben
- Nem elérhető
- Arzeen
- Nem elérhető
- Finwe
- Nem elérhető
Ezzel nem cáfoltál rá. Senkinek sem dolga hogy bármilyen jóságos, megbíztható is legyen, szabadok vagyunk bármikor becsaphat bárki, elvileg. Ebben az esetben is az önbizalom a döntő, az élet sokszor nem úgy alakul ahogy szeretnénk. Azért a másik a felelős hogy becsap e, fájdalmat okoz e, de az már a saját felelősséged, hogy emiatt bezárkózol e vagy tanulsz belőle és egy kellemetlen csalódásból erősebben, tapasztaltaban kerülsz e ki.Namarie írta: Gandalf írta:
Hogy másokban mennyire tudsz megbízni, az nagyban függ attól is, hogy magadban mennyire tudsz megbízni.
Nem föltétlenül. Ugyanis hiába bízol meg magadbanm, ha rengeteget bántottak, és esetleg olyanok, akiknek abszolúte nem ez lett volna a dolguk.
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
szvsz az egyik legjobb érzés, mikor valamin sokat dolgoztál, és mikor kész van, látod, hogy tetszik másoknak, mert jól sikerült. legyen az tárgy, rendezvény, irodalmi alkotás, zenemű, akármi. jó dolog sikeresen alkotni!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nálunk is az volt, hogy nekem volt a legtöbb faktos órám, de nekem csak három. Sajnos én nem lettem jeles, sőt, azt kell, hogy mondjam, meg sem közelítettem az 5,0-ás átlagot, de tulajdonképpen meg vagyok vele elégedve, egy szavam sem lehet.Galadriel14 írta: Tegyük hozzá, mindjárt évvége és most már senki nem szivat a négy fakt miatt.. sőt, tiszta büszkék, hogy így kitartottam, és hogy *úgy néz ki* jeles leszek mindemellett..!!!!
Csak sajnos a tanulói jogviszonyom a tegnapi ballagással megszűnt, úgyhogy én már csak kétszer megyek be a sulimba, mindkétszer érettségizni, meg talán még egy kicsit agyagozni kerámia szakkörre, de az más.
Úgy érzem, akármit is fogok csinálni az életben - egyelőre nem tudom, mert annyi különböző helyre jelentkeztem, hogy lutri, hogy hova vesznek fel de bármelyik is lesz, örülni fogok - szeretni fogom, még akkor is, ha tőlem soha senki nem hallott mást, csak panaszkodást és sopánkodást, amit, valljuk be, gyakran teszek. Morgok mindenért, ez nem jó, az sem jó, ez is rossz, nem tetszik, nem ízlik, csúnya a színe, etc. Pedig amúgy mindennek örülök, csak erre későn jövök rá.
"Well, I'm back."
- Thereon
- Nem elérhető
Acho írta:
Egyetértek. sztem is azt értékeli az ember, amiért megküzd, amit a saját kezével szerez meg! a gimi utáni időszaktól meg én is félek, de majd csak lesz valahogy...Liliom írta: Szerintem a celok eleresehez verizzadas, kitartas es rengeteg akarat kell. Hatraltatni meg csak az onsajnalat es a lustasag tud.
Magyarorszagon pedig sajnos tenyleg nehez ervenyesulni, de talan nem is akkora gond, ha nincs minden a fiatalsag kezebe nyomva, vaduj, tutiszupi muanyagbevonatos ajandekzacsiban.
Es egy megjegyzes: kulfoldon se jobb.
Mindent el lehet érni, a lehetetlent is, csak akarni kell. Na ki mondta? Na? Na? Szabad a gondori gazda? Hát persze hogy szabad. Pán Péter
Külföldön jobb... MOtól nyugatra mindenütt. De! Sehol sem olyan jó mint egy bizonyos helyen...
Mindenki
ki Írbe!
Gyorsan, siessünk, lemaradunk róla,
Még észre sem vesszük, s eltelik egy óra!
Acho: majd a pénzt amit készhez kapsz, na azt értékelheted. S ha gimi után munkát vállalsz, akkor még visszasírsz olyanokat, mint egyetem, egyéb suli... nemtom mi a célod (ha jössz Írbe, az már 5 tp. ) De semmiképp se vállalj olyan diákelót ami... beszélgetős topic.
Liliom: Sajnálat: az egyik legértelmetlenebb érzés.. nem is sorolom be érzésnek, mindkét félnek szar... semmi értelme, semmit se leet elérni - Önsajnálat: LoL.
Lustaság: Legyőzni a legyőzhetetlent - le lehet győzni, kétféleképpen is: magadban agyilag akarattal és 'erő'vel, vagy külső körülmények hatására, hol a szerencse is mérvadó... nem pedig véradó.
Thereon, a vándorló varázsló
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Egyetértek. sztem is azt értékeli az ember, amiért megküzd, amit a saját kezével szerez meg! a gimi utáni időszaktól meg én is félek, de majd csak lesz valahogy...Liliom írta: Szerintem a celok eleresehez verizzadas, kitartas es rengeteg akarat kell. Hatraltatni meg csak az onsajnalat es a lustasag tud.
Magyarorszagon pedig sajnos tenyleg nehez ervenyesulni, de talan nem is akkora gond, ha nincs minden a fiatalsag kezebe nyomva, vaduj, tutiszupi muanyagbevonatos ajandekzacsiban.
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nessa írta: Üdv!
Bennem van nagyon nagy hiba, hogyha jelenleg úgy érzem, hogy a mostani világban (vagyis inkább az országban kialakult helyzetben, vagy micsodában) nem lennék képes felnőttként boldogulni?
Fogalmam sincs, hogy nekem hogy fog menni az életben való boldogulás, de ismersz: rám mindig számíthatsz!
Galadriel14 írta: én érettségi előtt vagyok egy évvel. vannak komoly elképzeléseim, mindezért vállalom azt, hogy felvettem négy fakultációt, amiért is rengeteg sértés ért. de annyi baj legyen! majd megmutatom nekik hogy nekem sikerülni fog!
Én szurkolok Neked
[size=9:1nxrrti7]szerkeszte Remzymama[/size]
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Ben
- Nem elérhető
Ó, Te szerencsés!Galadriel14 írta: én érettségi előtt vagyok egy évvel.
- Altaris
- Nem elérhető
_____
tegyük hozzá, mindjárt évvége és most már senki nem szivat a négy fakt miatt.. sőt, tiszta büszkék, hogy így kitartottam, és hogy *úgy néz ki* jeles leszek mindemellett..!!!!
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nessa írta: Üdv!
Bennem van nagyon nagy hiba, hogyha jelenleg úgy érzem, hogy a mostani világban (vagyis inkább az országban kialakult helyzetben, vagy micsodában) nem lennék képes felnőttként boldogulni?
kénytelen vagy boldogulni annyira nem vészes sztem a helyzet, de ez is hozzáálás kérdése
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Liliom
- Nem elérhető
Galadriel14 írta: A dolgokat elképzelni könnyű, a megvalósításig nehéz az út, de amikor ott van az ember (általában) jön a többi magától. "Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk." bölcsebben még senki mástól nem hallottam...
Bar gyanitom Nessa nem errol a fenkolt oldalarol akarta megvizsgalni a temat, de ebben is van valami.
Szerintem a celok eleresehez verizzadas, kitartas es rengeteg akarat kell. Hatraltatni meg csak az onsajnalat es a lustasag tud.
...
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ellenkezőleg, ez teljesen normális, előbb-utóbb minden fiatal szembesül ezzel a problémával. Aztén végül is megoldja valahogy mégis! Fő az optimizmus!Nessa írta: Üdv!
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Nessa
- Nem elérhető
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Grion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- Altaris
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta:
Gandalf írta: Hogy másokban mennyire tudsz megbízni, az nagyban függ attól is, hogy magadban mennyire tudsz megbízni.
Nem föltétlenül. Ugyanis hiába bízol meg magadbanm, ha rengeteget bántottak, és esetleg olyanok, akiknek abszolúte nem ez lett volna a dolguk.
igen ezzel egyetértek. nekem nincs túl nagy önbizalmam mégis olyan bizalmas kapcsolatokkal bírok, hogy csak na... szinte soha nem merném nyíltan elmondani senkinek, hogy ki mit tud rólam, és azt hogy hogyan tudta meg.. ennyit erről, részemről..
- Missy
- Nem elérhető
Nessa írta: Csak azért kérdeztem, néhányszor sikerült már ezzel melléfognom. És magam sem értem, hogy egyes emberekben miért tudok megbízni, mikor semmit sem tettek ezért, más meg csinálhat akármit, akkor se menne.
Azt érzed, ha megbízhatsz benne, bár még nem ismered olyan jól. Személyes példa alapján mondom. Hallgass csak nyugodtan a megérzéseidre. az néha többet mondd, mintha jól körülrágnád a dolgot meg körbeszimatolnád az illetőt.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.