BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 5 hónapja #259402 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
írjatok privit nagyon unetkozom, majd válaszolok!!!
Mit fog a néger a pizsamájában?
Aludni!!! 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #259328 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Iru: Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ethuil: :D Ez fájt.. fizikailag is nagyonnagyon.. :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #259317 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ízisz írta: A Harry Potterben... többféle jelentése van, de a latintanárom azt mondta, ne zavard... :roll: valamennyire szinonímák :lol:

Csiklandozni. :) Annó, két éve megrohamoztam a magyartanáromat, aki magyar-latin szakos. Szótárban is ez volt, de Rowlingnál sose lehessen tudni.

"Well, I'm back."

Több
19 éve 5 hónapja #259302 Írta: Arzeen
Miért nincs a mozdonyon bástya???
Mert a vonat nem vár... :D

Több
19 éve 5 hónapja #259296 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #259286 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Mi az; nagy, piros és árt a fogaknak?
Traktor...

Vagy féltégla... :D

Te én ezt úgy ismertem, hogy mi az, nagy piros, és nehéz lenyelni? ... :lol:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 5 hónapja #259264 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szijasztok!!
Csak meg akartam Veletek osztani:

Már nagyon hiányzik az édes nyári semmittevés, meg a töménytelen ökörködés...ezért hát, megnéztem a Tábori videot!!.....
Nem tudom, képes leszek-e visszatérni a való életbe, a napi menetrendemhez,( ami ma 16órás tanulást kellett volna eredményerzzen, de már csak 14 lesz...) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Fátyol-tánc...táncikálni akarok...de azt se lehet...
Beor-Hawaii táncot akarok...de ahhoz még egypár Beoros ultraszuper nőci is kéne....meg úgy amugy NAGYON NAGYON elegem van már most a vizsgaidőszakből...(pedig még az elején vagyunk)....
Legszivesebben autóba vágnám magam és irány a balaton...vagy vmi....vagy alsóörs, ijászkodó FÉrjecskémmmel, és fijaimmal...
HÁt ez nem a vég???????????
MÉG _NEO HÜLYESÉGEI IS HIÁNYOZNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :D

Iru.....

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
19 éve 5 hónapja #259219 Írta: Gandalf

Több
19 éve 5 hónapja #259208 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: members.lycos.nl/hack3rz/Hack3rz.html
Ding! Ding! :D

Ha nem menne már hónapok óta a külfödi adókon, hogy így rendeld meg csengőhangnak, meg úgy rendeld meg animációnak, meg mittomminek a krézi frogot, akkor talán még mosolyogtam volna rajta.
De mondjuk még mindig meglepődök, hogy milyen állat emberek vannak a világon. :lol: :up:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 5 hónapja #259181 Írta: Narmo
Előd: az utóbbi nagyon loooooool :D Tényleg hasonló a helyzet napjainkban.. 8)

Több
19 éve 5 hónapja #259180 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 5 hónapja #259167 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Előd: :D

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 5 hónapja #259159 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hiába a trabant :)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 5 hónapja #259135 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: members.lycos.nl/hack3rz/Hack3rz.html
Ding! Ding! :D

Ez tényleg nagyon üt! :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #259127 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 5 hónapja #258936 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Harry Potterben... többféle jelentése van, de a latintanárom azt mondta, ne zavard... :roll: valamennyire szinonímák :lol:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 5 hónapja #258925 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ízisz írta: Kemény két hónapja, [size=9:lz13hjfa](vagyis már 5 hónapja itt vagyok...)[/size]

[size=9:lz13hjfa]Talán nem annyira újonc, na jó, a 2-3 éve itt lévőkhöz képest igen.. :lol: [/size]

(Az aláírásod nem azt jelenti, hogy soha ne CSIKLANDOZZ meg egy alvó sárkányt? )

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
19 éve 5 hónapja #258920 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
HOLNAP (MÁJUS 29. VASÁRNAP, A GY.K. :wink: ) MARGITSZIGETI TALI DÉLUTÁN 18:00-KOR, TALI A SZIGETEN A MARGITHÍDI BEJÁRÓNÁL A BUSZMEGÁLLÓBAN!

GYERTEK! :D

:idea:

Több
19 éve 5 hónapja #258907 Írta: Ízisz
Kemény két hónapja, [size=9:232jwmd6](vagyis már 5 hónapja itt vagyok...)[/size]

[size=9:232jwmd6]Talán nem annyira újonc, na jó, a 2-3 éve itt lévőkhöz képest igen.. :lol: [/size]

Több
19 éve 5 hónapja #258898 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Niph/Elentári írta:

Ulmo írta:

Ancalima Anarórë írta: És kábé ötvenmilliárdszor leírtuk már: Tolkien.hu fórumok szekció, Óhaj sóhaj topic. ;) És nemcsak mi. :P

Ancalima: ez itt a Beszélgetős topic, miért ne lehetne itt is kérdezni technikai dolgot? És ha jól emlékszem, te sem teljes helyismerettel kezdted itt az életed. Szóval ha nem gond, az újoncokkal ne ilyen hangnemben beszéljünk. Köszi.

Szerettel kell őket fogadni!! És megbecsülni hogy itt vannak.Gyarapodjon a látogatok és fórumozok valamint a Tolkien kedvelők száma. :!: De azért az se jó mikor, egy régi fórumozot oktat ki egy ujonc!!! :lol:

Aki bejön, az mondjon először jónapotot...
Szívesen segítünk mindenkinek aki megérdemli...
Az nagyon jó, ha gyarapodik a fórumozók tábora... :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #258897 Írta: Narmo

Ízisz írta: És hogyan lett PiciRigó meg Ancalima képe olyan kép, ami nincs benne a galériában?

A permi képe a férfiaknál van,de szerintem így is meg lehet találni. Szal ha avatart keresel nézz be minden kategóriába, hátha vhol máshol találod meg az igazit ;)

Anc: ez tényleg elég agresszívan hangzott.. :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #258883 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Ancalima Anarórë írta: És kábé ötvenmilliárdszor leírtuk már: Tolkien.hu fórumok szekció, Óhaj sóhaj topic. ;) És nemcsak mi. :P

Ancalima: ez itt a Beszélgetős topic, miért ne lehetne itt is kérdezni technikai dolgot? És ha jól emlékszem, te sem teljes helyismerettel kezdted itt az életed. Szóval ha nem gond, az újoncokkal ne ilyen hangnemben beszéljünk. Köszi.

Szerettel kell őket fogadni!! És megbecsülni hogy itt vannak.Gyarapodjon a látogatok és fórumozok valamint a Tolkien kedvelők száma. :!: De azért az se jó mikor, egy régi fórumozot oktat ki egy ujonc!!! :lol:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #258862 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Pár perce kaptam e-mailben, légyszi ne töröljétek, és ha esetleg lenne ismerősötök/családtagotok avagy bárki, akkor sürgősen jelezzétek a telefonszámon... Köszi...

> Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgösen vérre lenne szüksége,
különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem
fogadta be a szervezete.
>
> 0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi
számokat!
>
> Országos Vérellátó Szolgálat
>
> 06-80/324-244
> 36-1 372-4244

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
19 éve 5 hónapja #258839 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Jézusom ilyen taplón hangzott? Ezer bocs, az a :P azért volt ott... :oops: Bocs Mici meg akinek még bántja a szemét-lelkét... :oops:
Ízisz: ÚRISTEN!!! 8O :D Újonc, mi? :P PP

Ehhm, és a nemcsak mi az arra vonatkozott, hogy nemcsak nekünk van...

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #258823 Írta: Ízisz
Köszönöm a választ Echtelion! :)

Ancalima: legalább a nagyanyáddal ne legyél ilyen.. :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #258816 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 5 hónapja #258806 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És kábé ötvenmilliárdszor leírtuk már: Tolkien.hu fórumok szekció, Óhaj sóhaj topic. ;) És nemcsak mi. :P

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #258804 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ízisz írta: Na jó, én elakadtam... :roll:
Miért zöld és ezüst a fórum? Én rosszat látogatok? :oops: vagy mi szösz..

És hogyan lett PiciRigó meg Ancalima képe olyan kép, ami nincs benne a galériában?

Fórumot profilnál be lehet állítani, hogy hogyan nézzen ki :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 5 hónapja #258803 Írta: Ízisz
Na jó, én elakadtam... :roll:
Miért zöld és ezüst a fórum? Én rosszat látogatok? :oops: vagy mi szösz..

És hogyan lett PiciRigó meg Ancalima képe olyan kép, ami nincs benne a galériában?

Több
19 éve 5 hónapja #258773 Írta: Arzeen
A zöld szín király és működik a msn-em :lol: :lol: :lol: :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.335 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére