BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 5 hónapja #260437 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta:

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: Csak nem Asterix Britanniában? :roll: Nekünk benne van belőle egy részlet a latin szöveggyűjteményben... források között...

Nem.
Hispániában, de csak az eleje van meg.
Oklevélolvasás szeminárium végén múlattuk vele az időt.

Hispániábaaaan? Azt még magyarul meg sehogysem ismertem eddig! :lol: Ezexerint ien is van.

Ery szerint a legjobb.
Én nem tudom mert nemigen vagyok otthon Asterixben.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #260435 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: Csak nem Asterix Britanniában? :roll: Nekünk benne van belőle egy részlet a latin szöveggyűjteményben... források között...

Nem.

Hispániábaaaan? Azt még magyarul meg sehogysem ismertem eddig! :lol: Ezexerint ien is van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #260434 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Latin rulz.
Hogy mennyire arról záróvizsga után nyilatkozom.
Bárki aki húzódozik tőle szóljon és küldök át neki Asterixet latinul.

Akkor az olyan mint az eldáknak a qvenya?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #260433 Írta: Alyr Arkhon

Nem.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #260432 Írta: Gandalf
Csak nem Asterix Britanniában? :roll: Nekünk benne van belőle egy részlet a latin szöveggyűjteményben... források között...

Több
19 éve 5 hónapja #260431 Írta: Alyr Arkhon
Latin rulz.
Hogy mennyire arról záróvizsga után nyilatkozom.
Bárki aki húzódozik tőle szóljon és küldök át neki Asterixet latinul.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #260413 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nekem ez a latin nyepanyemáj

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 5 hónapja #260411 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Latin rúlzik, de az orvosi szakkifejezések, vagymik... :D :D :P
Valahogy ez az esős idő most nagyon tetszik, szerintem szép. :) Igaz, hogy szétáztam, de akkor is szép. Már untam azt a nagy meleget. :roll:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 5 hónapja #260406 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta: lásd: nevem az msn-en: "a liquor cerebrospinalis legnyagyobb részét a ventriculus lateralis pars centralisában található plexus corroideus termeli!" )

Miert ez tok ertheto... :P

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 5 hónapja #260405 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Humán Anatómia :D

A liquor cerebrospinalis legnyagyobb részét a ventriculus lateralis pars centralisában található plexus corroideus termeli = az Agyvíz legnyagyobb részét az Oldalsó Agykamra középső részében található érfonat termeli.

A legjobb, hogy aminek tanultuk a latin nevét (kevés dolog van aminek nem), azt úgy kell használni, legalább is a vizsgán.

Több
19 éve 5 hónapja #260401 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nimjandij: :D Igazán.. hmm.. szal igazad van, egyetértek teljesen. De miről van szó? Valahogy csípem a latint, de .. ennyire nem :) Szerintem annyira rossz vizsga nem lehetett. Te lenni okos.. :D

Több
19 éve 5 hónapja #260400 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ciiijjjasztok!

Kik voltak azok, akik cuccujéztak?!?!?! Ejnye és bejnye...... Ezt mos legalább vizsgaidőszak végéig hanyagolhatnátok, népek...... :P

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 5 hónapja #260398 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
édesen csengő latin nevek... :) milyen vizsga volt ez?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 5 hónapja #260388 Írta: Gilg (Gwindorn)
Köszi mindenkinek! :)

Ez nem az én napom, ami a vizsgázást illeti... :roll:
Nem az önbizalom vagy az optimizmus hiánya volt a gond, hanem az, hogy későn kezdtem el a tanulást, és ez a tantárgy, nem olyan féle, amire vizsga előtt 1-2 nappal, de még 4-5 nappal sem (ahogy én tettem) fel lehetne készülni. (lásd: nevem az msn-en: "a liquor cerebrospinalis legnyagyobb részét a ventriculus lateralis pars centralisában található plexus corroideus termeli!" ) Minden esetre az írásbeli része (beugró) meg van, és nem kell újra írnom.
A vizsga végén váltottunk pár szót a tanárnővel, és bíztatóakat mondott - igazán jól esett :) (mit tesz pár kedves szó?!)
Aztán, kiléptem a kapun: szakad az eső... :? nem vagyok oda a buszokért, mindig sétálok, de most hogy felszálltam volna, mááá' méér' is jönne... mire hazaértem [size=9:3jjtckef]Győr-Ács [/size] bőrig áztam...de mindezek ellenére alapvetően jó kedvem van :D (persze az bánt hogy nem sikerült, főként ennyi jókívánság mellett, és abban a tudatban, hogy az egyik kedvenc tantárgyam.)

Snuffles: Gratulaaa! :hello:

Több
19 éve 5 hónapja #260376 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Néhány dumát én is találtam innen, onnan...

Beszólások
Jó család vagytok, mint a Skywalkerek.
Eltünt, mint Yoda a halálos ágyán.
Örül, mint Luke a fénykardjának.
Megrázza, mint császár a Luke-ot.
Értessz hozzá, mint Obi van a Jedi neveléshez.
Feszít, mint Chewbacca a szemétzúzdában.
Belezúgott mint Boba Fett a Sarlacc-ba.
Szereti, mint Anakin a buckalakókat.

Utolsó mondások:
- Mi bajunk lehet, ha ezt az asszonyt elraboljuk? (Buckalakó)
- Most meghalsz Darth Maul! (Qui-Gon-Jinn)
- Mi bajom lehet itt a Halálcsillagon? (Császár)
- Dobd ide azt a lézerkardot, fiam! (Darth Vader)
- Megjavítom, egy pillanat! (Han Solo kapitány)
- Még beugrok Jabbához, de vacsorára otthon leszek! (Boba Fett)
- Ne aggódj, Artu, nyugodt vagyok. Egy protokolldroid sosem veszti el a fejét! (3PO)
- Nem mer szétlőni egy egész bolygót! (Leia Organa hercegnő)

Remélem, nagyon nem léptem át ezzel az MTT-s határokat....

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
19 éve 5 hónapja #260354 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nemtom ismerős e de beírom:

-Te Luke van a környéken Baumax?
-Nincs, csak Obi van kenobi

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 5 hónapja #260349 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ujabb Star Wars duma: "te Luke, fiam, minek hajigálod a nyilacskákat abba a céltáblába?" "Miért, miért... hát mert ez a Dart, Vader..."

Több
19 éve 5 hónapja #260316 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
úúúúúristen, két napja voltam egy éves a fórumon és észre se vettem... ez már a leépülés.

"Well, I'm back."

Több
19 éve 5 hónapja #260305 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Menni fog az, má Papsajt bácsi is segített, húzd le gyorsan azt az önbizalmat, azt menni fog 13-ik unokatesóm! Na Isteninsten!!!! :cheers:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 5 hónapja #260304 Írta: Ben

Ecthelion írta: Kenobi magától is elintézné :P

Néha nem árt egy kis erősítés. Hiszen már nem vagyok a régi formámban. :D

Több
19 éve 5 hónapja #260303 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Sok sikert bátyus! Holtbiztos, hogy sikerülni fog!! ;) :)
(ha nem, akkor ráeresztek néhány klónosztagot a vizsgáztatókra, + küldök egy rancort... :twisted: )

Kenobi magától is elintézné :P
Sok sikert! És kitartás Gil menni fog ;)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 5 hónapja #260302 Írta: Ben
Sok sikert bátyus! Holtbiztos, hogy sikerülni fog!! ;) :)
(ha nem, akkor ráeresztek néhány klónosztagot a vizsgáztatókra, + küldök egy rancort... :twisted: )

Több
19 éve 5 hónapja #260300 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gilgolwen Nimrandir írta:

[size=9:dauqqokc]/me kérhetne egy "kis" (nagyon sok...) energiát holnapra? nagyon úgy érzem, hogy nem fog sikerülni a holnapi vizsgám :cry: [/size]

köhöm.... SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!! /me szurkol neked!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 5 hónapja #260299 Írta: @Papsajt
@Papsajt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon sok energiát és hatalmas kitartást Gilgolwennek holnapra, máris meglesz! :wink: Még valamit esetleg, egy jó adagnyi optimizmust és önbizalmat hozzá? :)

Több
19 éve 5 hónapja #260298 Írta: Gandalf
!kérek hatalmas energiákat és kitartást Gilgolwennek a holnapi vizsgájához, ami SIKERÜLNI fog!

Több
19 éve 5 hónapja #260297 Írta: Gilg (Gwindorn)

Léofwine írta: De örüljetek velem! MAGYARBÓL ÖTÖS ÉRETTSÉGIT ÍRTAM (90%), a töri(80%) meg a német (80%) négyes lett! A matek meg hármas, de az azé, mer nem írtam meg újra... :hello: :hello: :bounce:

Örüljetek velem! :mrgreen: [size=9:20m71aal]Csak a szóbelivel el ne b..... :roll: [/size]

Gratulaaaaaaaaaaaa 13. Unokatesó :hello: :D

[size=9:20m71aal]/me kérhetne egy "kis" (nagyon sok...) energiát holnapra? nagyon úgy érzem, hogy nem fog sikerülni a holnapi vizsgám :cry: [/size]

Több
19 éve 5 hónapja #260294 Írta: Ben

Léofwine írta: De örüljetek velem! MAGYARBÓL ÖTÖS ÉRETTSÉGIT ÍRTAM (90%), a töri(80%) meg a német (80%) négyes lett! A matek meg hármas, de az azé, mer nem írtam meg újra... :hello: :hello: :bounce:

Örüljetek velem! :mrgreen: [size=9:1gpew1qn]Csak a szóbelivel el ne b..... :roll: [/size]

Gratula nővérke! :) ) (asszem nővér, ugye? :D )

Magyar, töri rúlz! :)

Több
19 éve 5 hónapja #260287 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula, Leo!!! :hello:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #260280 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Čo idete na mňa s kyjakom???Myslíte si, že všetku múdrosť sveta ste si pojedli? Felagund ďakujem444 :)

Több
19 éve 5 hónapja #260232 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta:

Ha 30-at elosztod 1/2-el, és hozzáadsz 10-et mennyit kapsz ?
70, Mert ha 30x0.5=60 60+10=70 Gondolkozz.....

Szóval a program készítőinél is van némi IQ-probléma. :wink:

A helyes az lenne, hogy 30/0,5=60. (Gondolkozz... :D )

HEHHEHHEHHEEEE!!!!!! Ők is elcsesztééééééééék!!!! Ez teccik!!!! :lol: :lol: Ez ciki azért.... :D

Nem lehet nekik írni, hogy GONDOLKOZZANAK? :lol: :lol: :lol:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.518 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére