BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 9 hónapja #238544 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jujj emberek... nem tudom, hová tehetném, úgyhogy ezt a helyet választom, h megszabaduljak ettől a tehertől. :D Vigyázat, odacsap! :mrgreen:
www.molvania.com/images/Elektronik_Supersonik.mpg

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #238536 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda/Vöröspuli írta:

olorin.papa írta:

Eldamyn írta: Gyerekek, segítség!!!
Eldamyn, aki looser kezdő, nem tudja, hogy köll fölmenni a chatre (az előbb Nimrocco ment föl).
Segítsetek, lécci!

Nekem sem jön be a chat már egy jó ideje, pedig már jóegypárszor fenn voltam... :evil:

javaslom a mircet ;)

:( Van, de az sem megy rendesen... :evil:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #238524 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

olorin.papa írta:

Eldamyn, aki looser kezdő, nem tudja, hogy köll fölmenni a chatre (az előbb Nimrocco ment föl).
Segítsetek, lécci!

Nekem sem jön be a chat már egy jó ideje, pedig már jóegypárszor fenn voltam... :evil:

javaslom a mircet ;)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 9 hónapja #238522 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: Bácsim: a TK-s képeid elég érdekesek... :) Van köztük néhány télleg jó, pl:

Halkan megjegyzem, hogy nem mind Alcar érdeme, sűrűn eltűnt a gép és mire előkerül volt rajta néhány érdekes kép :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 9 hónapja #238512 Írta: Olorin.papa

Segítsetek, lécci!

Több
19 éve 9 hónapja #238510 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani néhány CD boltot Pesten? Olyanokat, ahol lehet kapni sok jó blues zenét.
Előre is köszi!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 9 hónapja #238506 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Hugi, készülj fel, hogy valaki nagyon csúnyán fog nézni rád ;)

Egyébként aranyos kép :)

Felkészültem... de nem lehet tagadni, h nagyon jó kép. Ez tény. Axióma :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 9 hónapja #238504 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: mint egy művészkép, komolyan ;)

Hugi, készülj fel, hogy valaki nagyon csúnyán fog nézni rád ;)

Egyébként aranyos kép :)

Több
19 éve 9 hónapja #238501 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: mint egy művészkép, komolyan ;)

teszed le az öngyújtómat! :)
akkor is mau arca a legjobb :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 9 hónapja #238483 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eldamyn: van Java programod a gépeden? Anélkül nem fog menni! ;)

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #238482 Írta: Léli
Bácsim: a TK-s képeid elég érdekesek... :) Van köztük néhány télleg jó, pl:
mint egy művészkép, komolyan ;)
Drizzt feje esettanulmány :D
újabb művészfotó :)
ez is jó lett (de én csináltam :P )
olyan ééégő a hajad :D
szép kép ;)

Nem akarsz fotóművész lenni? :)

Több
19 éve 9 hónapja #238480 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eldamyn: netről? Tolkien.hu főoldal, bemész oldalt a Chat! menbe, beírod a neved, ok, és ott is vagy. vagy katt:
tolkien.hu/chat/chat.php?nick=Eldamyn

;)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 9 hónapja #238472 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát én ugy látom, hogy egy ideje senki se cucujézik me hétágra süt a napocska: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 9 hónapja #238467 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
... ráadásul baromi égő is szvsz:)))

Több
19 éve 9 hónapja #238450 Írta: Toma gazda
pontosan :lol:

Több
19 éve 9 hónapja #238449 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda/Vöröspuli írta: Van egy esőtánc aminek a neve Cucuje amelyet a közgázról átjött az MTT be is.

Azota hazank idojarasa katasztrofalis...

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
19 éve 9 hónapja #238438 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
na mindegy, mentem hajcsizni...

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 9 hónapja #238436 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, segítség!!!
Segítsetek, lécci!

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 9 hónapja #238414 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mivel párszor már volt téma errefelé (vagy a Gondolatokban) az önismeret, kapcsolatok másokkal, stb., gondoltam hátha érdekelhet valakit: Itt mindenféle önismeretet segítő teszteket és tanácsokat találhatsz. :wink: Kitöltöttem párat, tanulságos volt. (Mondjuk szerencsére nagyjából egyeztek az önértékelésemmel, de hasznos tanácsok is vannak hogy hogyan tovább.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja #238345 Írta: Toma gazda
Tolkien nap

A gyűrűk ura megjelenésének 50. évfordulója alkalmából

Január 29-én, szombaton
a Veszprém városi Művelődési központ előcsarnokában

9.00-12.00: Tündék, Hősök,Hobbitok. Játszóház:fejdíszek,hajfonatok, ékszerek és Középfölde dombormű címereinek készítése.
"Barangolások középföldén"
9.00-10.30: Tolkien meserséges nyelvei -A Quenya-Kis történelmi áttekintéssel. Előadó: Rácsai Róbert-Alcarcalimo

10.30-12.00: Bevezetés a Sindarinba Előadó: Czégé Dávid-Felagund

12.00-13.00::"Tündefirka",avagy középfölde írásrendszerei. Előadó:Baksai Károly-_Neo

10.00-14.00
: Pedo I lam. "Beszéld a nyelvet" -Sindarin nyelvkurzus kezdőknek is. Előadó Lőrinczy Gábor-Cerebrum (8-as terem)

15.00 óra: "Zsáklaktól Szürkerévig"-Kiállítás a Magyar Tolkien Társaság Összművészeti Pályázatánk munkáiból. Megnyitja: Gálvölgyi Judit, "A Szilmarilok" fordítója. Tündeénekkel közreműködik: A Magyar Tolkien Társaság Kórusa. A kiállítás február 11 ig látogatható!

16.00 óra: Tolken műveinek hatása az egyes kultúrkörökre. A gyűrűk Ura és a Babó összehasonlító elemzése. Előadó: Réz András esztéta.

+ terepasztal :wink:

[size=9:3j0u3zwv]Belépődíjak: játszóház:400Ft a négy előadás: 450Ft napijegy: 600 Ft[/size]

Több
19 éve 9 hónapja #238322 Írta: Toma gazda
Van egy esőtánc aminek a neve Cucuje amelyet a közgázról átjött az MTT be is.

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #238317 Írta: Olorin.papa

_Neo írta: KLIKK IDE!!!
Erre varrjatok gombot ß)

:oops: Mondjuk én sem értem, de majd valaki csak elmeséli :roll:

eszement gondolatokhoz: ceruza ben, tol'kin :lol:

Több
19 éve 9 hónapja #238311 Írta: Léli

Kincső (Thilanna) írta: De a gombvarráshoz akkoris át kell szúrjak rajta egy tűt... :twisted: :P

Szúrj át pár "önkéntes" jelentkezőn, akik részt vettek ebben nyáron..... :P Van választék, bizonyíték is van (fénykép :twisted: ), hogy kik szerepeltek benne....

Több
19 éve 9 hónapja #238309 Írta: Kincső

Léli írta:

Kincső (Thilanna) írta: Ööö elárulnád hogy mégis hogy szúrjak át ezen egy tűt?... :wink:
Amúgy lol :D

Szerintem azt akajra megmutatni nekünk, hogy mennyire hasonlítanak ezek a mássalhangzók egy MTT-ben betiltott tevékenység mássalhangzóira, amelyből nyáron volt némi gondunk pl. Kapolcs táján.... így már ismerősebb? :P

Képzeld, leesett... :roll: :wink: Azért mondtam hogy "amúgy lol" :wink:
De a gombvarráshoz akkoris át kell szúrjak rajta egy tűt... :twisted: :P

Több
19 éve 9 hónapja #238308 Írta: Léli

Kincső (Thilanna) írta: Ööö elárulnád hogy mégis hogy szúrjak át ezen egy tűt?... :wink:

Szerintem azt akajra megmutatni nekünk, hogy mennyire hasonlítanak ezek a mássalhangzók egy MTT-ben betiltott tevékenység mássalhangzóira, amelyből nyáron volt némi gondunk pl. Kapolcs táján.... így már ismerősebb? :P

Több
19 éve 9 hónapja #238307 Írta: Kincső
Ööö elárulnád hogy mégis hogy szúrjak át ezen egy tűt?... :wink:

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #238306 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
KLIKK IDE!!!
Erre varrjatok gombot ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
19 éve 9 hónapja #238304 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom, van-e valaki, aki affinitást érez a modellkedés iránt, de ideírom, hátha érdekel valakit. Kérés: egy igen bután kinéző, általam tervezett ruhában kell végiglejteni egy kifutón 26-án úgy tíz óra környékén, meg előtte próbálni kéne, 19-én, 1/2 12-től. Ja, a követelmény: 170 cm körüli magasság, meg nem hátrány, ha vékony vagy, és nem leszel szívbajos egy furcsa ruhától. Tervet majd mellékelek, ha be tudom szkennelni. Jelentkezni priviben lehet.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 9 hónapja #238250 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, jut eszembe: rájöttem, mit válaszolhatott nagy valószínűség szerint Halom névre hallgató UFO barátunk, mikor az egyszeri hortobágyi paraszt megkérdezte tőle, hogy "Társad, Alom, biztos i-t ás?" Én a helyében ezt feleltem volna: "Hát, tudod, egy olyan általános, relatív i-t ás!"
Lehet kövezni! (Kivéve _Neo vagy Alcar részéről, mert ők megérdemlik! :twisted: )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
19 éve 9 hónapja #238246 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv a klubban! Van még hasonló vicced többis?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.370 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére