BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja #237262 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
... én meg majd 5 nap múlva leszek 8)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #237248 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ehehe, én meg tegnap:))

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #237247 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Öööö, ma esett le, hogy január 5.-n, azaz 3 napja voltam 1 éves a Fórumon! :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 10 hónapja #237245 Írta: Timona

GillGolwen Nimrandir írta: Láttátokmi volt ma ( 01.08 ) kint? Hét ágra sütött a nap. Nagyon szép idő volt, de ez elszomorító is részben. Felborulni látszik a természet rendje, és ez a folyamat egyre gyorsul. Olyan dolgokat kell megélnünk, amikre eddig nem volt példa. Nem azt mondom, hogy szeretem a nyakig érő havat, de eddig szinte semmi sem esett. Úgy látszik most nem "tartunk telet". Nem baj, majd májusban...

Csak képletesen persze, de nem érzitek úgy, hogy "lassan lejár az időnk ezen a földön?" :roll:

Erről nemrégiben volt már szó a Gondolatok topicban a cunami kapcsán...

Ahogy Ulmo mondta valahol idén a tél érdeklődés hiányában elmaradni látszik... :?

Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #237244 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Láttátokmi volt ma ( 01.08 ) kint? Hét ágra sütött a nap. Nagyon szép idő volt, de ez elszomorító is részben. Felborulni látszik a természet rendje, és ez a folyamat egyre gyorsul. Olyan dolgokat kell megélnünk, amikre eddig nem volt példa. Nem azt mondom, hogy szeretem a nyakig érő havat, de eddig szinte semmi sem esett. Úgy látszik most nem "tartunk telet". Nem baj, majd májusban...

Csak képletesen persze, de nem érzitek úgy, hogy "lassan lejár az időnk ezen a földön?" :roll:
(ez az, amiért az aláírásomban ezen idézet olvasható)

Több
19 éve 10 hónapja #237234 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta:

Léofwine írta: Én szinte biztos vagyok benne, hogy ezeket csak úgy kitalálják, nem hiszem el, hogy ezek komolyak!

Azért bízzál: nagy az Isten állatkertje, és elég alacsony a kerítés... persze nyilván egy része marhulás:)

saját szememmel láttam ezeket a leveleket...ergo valódiak, márcsak abban reménykedhetünk,hogy tényleg csak poénból írják... :wink:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 10 hónapja #237228 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta:

Léofwine írta: Én szinte biztos vagyok benne, hogy ezeket csak úgy kitalálják, nem hiszem el, hogy ezek komolyak!

Azért bízzál: nagy az Isten állatkertje, és elég alacsony a kerítés... persze nyilván egy része marhulás:)

Az pölö tuti az volt, amikor a kislánynak előszörr jött meg a havija, és gőze sem levén róla, mi az, a barátnője világosította fel, hogy ez bizony a "piros mikulás"... Az újságban leközölt levélben meg írt, hogy ez nem lehet, mert a Mikulás csak decemberben jön... :D

Több
19 éve 10 hónapja #237227 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja #237226 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az egyik legjobb a parafadugos volt, aki nem tudta kiszedni, és nem mehetett el dokihoz mert az apja volt a könyék nőgyógásza..
meg volt egy olyan aki odavolt a tamaguchija hangjáért.. egy másik a micimackotól volt odamegvissza

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #237224 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta:

Rayan írta:

Rabyn írta: a kicccsaj elképzeli, hogy a szobafikusza amit karácsonyra kapott gyengéden megerőszakolja, és ír az ujságnak, hogy terhes, és kell-e a gyereket majd locsolni..

Én csak arra emlékszem, hogy a 3 barátnőmmel éppen együtt olvastuk azt a bravót, és fél órán át sírtunk a röhögéstől. Egy időben az összes számot megvettem. A másik kedvenc az az, mikor nő: "Olyan sima a kaktuszom, és ráültem. Akkor most terhes vagyok?" =P

Igen én is sokat röhögtem rajta, (és én is megvettem minden számot...)
Néhyán ilyet izét el is tettem az útókornak..

Hehe én ennél sokkal durvábbra is emléxem még, amikor a srác megírta, hogy vonzódik szomszéd kutyájához. 8O :lol: Vagy amikor a csaj azt írta, hogy "beletört a virsli"... 8O 8O Én szinte biztos vagyok benne, hogy ezeket csak úgy kitalálják, nem hiszem el, hogy ezek komolyak! :lol: Egyébként az ilyeneken énis rengeteget röhötem anno... :D

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 10 hónapja #237213 Írta: Rabyn

Rayan írta:

Rabyn írta: a kicccsaj elképzeli, hogy a szobafikusza amit karácsonyra kapott gyengéden megerőszakolja, és ír az ujságnak, hogy terhes, és kell-e a gyereket majd locsolni..

Én csak arra emlékszem, hogy a 3 barátnőmmel éppen együtt olvastuk azt a bravót, és fél órán át sírtunk a röhögéstől. Egy időben az összes számot megvettem. A másik kedvenc az az, mikor nő: "Olyan sima a kaktuszom, és ráültem. Akkor most terhes vagyok?" =P

Igen én is sokat röhögtem rajta, (és én is megvettem minden számot...)
Néhyán ilyet izét el is tettem az útókornak..

Óóóóriási kérdésem lenne! Szedegetem lefelé a Peter Pan zenéjét de ezt a két számot nem tudom leszedni: A Note from the Teacher , Poison
Ha valakinek megvan akkor nagyon megköszönném ha el tudná nekem juttatni. (vagy az egéészet:)
Ja azeneszerző: James Newton Howard

Több
19 éve 10 hónapja #237211 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta: Vki segítsen PLS!!!
Letöltöttem újra a mIRCet és most fogalmam sincs,h szervernek mit kéne megadni ill. mit kéne beirkálni neki.Vki pls segítsen,mert nem tudok chatre menni.
És ez nagyon idegesít.

Az ilyenekre van a Tolkien.hu/chat fórum, ahol svin leírta, hova mit kell írni :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 10 hónapja #237192 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Haljak el, én igen ritkán olvastam BRAVOt de úgy látszik ezek közkézen jártk, mert láááátttaaaaam őket!!!

nagyon gáz.

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #237190 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 10 hónapja #237186 Írta: Rabyn

Ulmo írta:

Finwe írta: Folytatódik a MÁTRIX. Az új rész címe : AZ ÚJ GENERÁCIÓ. Egy kép a trailerből:
william.torkington.com/flowerpot ... pot-07.jpg

Az emberkék már felébredtek amint látjátok, de még ki kell mászniuk :)

Nem, ez egy új, nemesített növényfajta. A bazsarózsa alapján készült, babarózsa néven :mrgreen:

:D DDD
Ez éédes.. De nekem az j utott eszembe amit gey régi bravoban vagy miben olvastam ahol a kicccsaj elképzeli, hogy a szobafikusza amit karácsonyra kapott gyengéden megerőszakolja, és ír az ujságnak, hogy terhes, és kell-e a gyereket majd locsolni..

Ha valakinek megvan az Adrian Mole sorozat az sikítson!!

Több
19 éve 10 hónapja #237184 Írta: Timona

Ulmo írta:

Finwe írta: Folytatódik a MÁTRIX. Az új rész címe : AZ ÚJ GENERÁCIÓ. Egy kép a trailerből:

Nem, ez egy új, nemesített növényfajta. A bazsarózsa alapján készült, babarózsa néven :mrgreen:

:potyognakakönnyeiúgyröhög:

[size=9:fx1qyk75]mj. babarózs amúgy tényleg létező névényféle[/size] ;)

Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #237175 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja #237166 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Toma gazda/Vöröspuli írta: /server irc.tolkien.hu

/join #tolkien_hu

Egyéb okos emberek szerint (aki(k) nem én vagyok): "servernél add, irc.tolkien.hu ; port 6667"
És a cset topicban benne kell legyen.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #237165 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
/server irc.tolkien.hu

/join #tolkien_hu

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 10 hónapja #237163 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vki segítsen PLS!!!
Letöltöttem újra a mIRCet és most fogalmam sincs,h szervernek mit kéne megadni ill. mit kéne beirkálni neki.Vki pls segítsen,mert nem tudok chatre menni.
És ez nagyon idegesít.

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #237148 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Folytatódik a MÁTRIX. Az új rész címe : AZ ÚJ GENERÁCIÓ. Egy kép a trailerből:

Több
19 éve 10 hónapja #237064 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy eltévedt hozzászólás:

::Ald@:: írta: Sziasztok!

Az a helyzet, hogy engem igen eltökélten érdekel, hogy hogyan is lehet kijutni Angliába? Na nem a zöldhatáron akarok kijuni Magyarországról, neghogy azt higgyétek! :D Csak az a helyzet, hogy már vagy 1000dolgot körbejártam, és még mindig nem kaptam olyan ajánlatot, ami jó lett volna. Szóval, ha mondjuk valaki már volt kinn Angliába 1-2hónapot 1családnál, és tudna nekem vmi irodát/szervezetet/embert/telefonszámot ajánlani, azt nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon meg tudnám köszönni!

Előre is kösszi: Dávid

Brisa

Több
19 éve 10 hónapja #237030 Írta: Trinkler
Trinkler válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hah, egy kis OFFtopic:
Madaras dolgok:
aqwe.uw.hu :wink:

Több
19 éve 10 hónapja #236982 Írta: Rabyn
Gondoltam kerseek magamnak új telefont, mert az enyém haldoklik..
Hát ahogy nézegetem a mobilokat ERRE akadok. EZ IS TELEFN!
www.nokia.hu/id47705.html

Több
19 éve 10 hónapja #236954 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Jaaaa köszönöööm:) Kivánci leszek a filmre.. a trailer alapján nem lehet olyan rossz..

Én is várom, főleg Norton miatt. :P

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 10 hónapja #236953 Írta: Rabyn
Jaaaa köszönöööm:) Kivánci leszek a filmre.. a trailer alapján nem lehet olyan rossz..

Több
19 éve 10 hónapja #236952 Írta: Alison West

Rabyn írta: néztem az egyikTv-t és megláttam ennek a filmnek a trailerét.. Mit kell róla tudni?? Azt látom, hogy csodajo szereposztása van (Jeremy Irons, Edward Norton, Liam Neeson stb.. [size=9:1n2xp484](ja meg Orlando Bloom[/size])
Sajna nemtok Angolul.. :( de azt láttam, hogy májusban jön ki a film és fellelkesültem a szereplőgárdától

Erre gondolsz?

A Kingdom of Heaven c., a keresztes lovagok korában játszódó film lesz Ridley Scott (A gladiátor) új filmje, tudta meg a Variety. A Gladiátor sikereire törő filmet 100 millió dollár fölötti költségvetéssel a 20th Century Fox készíti.

A kosztümös film főhőse egy kovácsból lett lovag lesz, aki segít Jeruzsálemet megvédeni a keresztesek ellen. A szerelmi szál sem marad el a filmből, a lovag ugyanis szerelmes lesz egy hercegnőbe. A szereposztás nemrég kezdődött el, s úgy hírlik, Orlando Bloom, a Karib-tenger kovácsa újra melegítheti a szerszámait.

A Kingdom forgatása januárban kezdődik Marokkóban.

A film januári startja azt is jelzi, hogy a Gladiátor-rajongóknak egyelőre várniuk kell az egyébként Russell Crowe nélkül készülő második részre, és Scott másik filmterve, a Tripoli is csak a Kingdom of Heaven után foroghat, pedig a Tripoli forgatókönyvét hamarabb elkészítette William Monahan, sőt igazából az alapján bízták meg a Kingdom of Heaven megírásával.

Több
19 éve 10 hónapja #236950 Írta: Rabyn
néztem az egyikTv-t és megláttam ennek a filmnek a trailerét.. Mit kell róla tudni?? Azt látom, hogy csodajo szereposztása van (Jeremy Irons, Edward Norton, Liam Neeson stb.. [size=9:2vi9i3la](ja meg Orlando Bloom[/size])
Sajna nemtok Angolul.. :( de azt láttam, hogy májusban jön ki a film és fellelkesültem a szereplőgárdától

Több
19 éve 10 hónapja #236948 Írta: Alison West

Rabyn írta: autok.freeblog.hu/

Ezt sasojátok meg!

8O Hát ez komoly. Ezzel megint a bunkóké a publicitás, nem azoké, akik érdemesek lennének rá...

Több
19 éve 10 hónapja #236930 Írta: Rabyn
autok.freeblog.hu/

Ezt sasojátok meg!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.518 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére