BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hete #235245 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Drizzt írta: Akkor kicsodám is lesz nekem Timona ? :)

Hátööö mostohanagyi :hein:

Potyakaja lesz, ha hoztok :tongue:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #235244 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

A mostohanagymamád :) Ha jól értelmeztem a családfádat... izé, az én családfám is, elvégre Alcar a Bácsim :)

Gratula az eljegyzéshez ;) :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #235243 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lesz buli, lesz:)
Érdekes, én nem is emlékszem Iruval kötött házasságomra... mert ugye lett elodyke a fiam, aztán kiderült, hogy ő Irunak is a fia... na szóval mi így:)))

Több
20 éve 2 hete #235241 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Hm, nekem mindenesetre a sógornőm! 8) Nők szaporodása a családomban rulz.

argh

Több
20 éve 2 hete #235238 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alcar, Timo: ugye lesz majd nagy megterítet asztal??? :) És egy fingolfincet sem zártok ki a buliból, ugye? :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hete #235235 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én már többször is voltam :) (többek közt a sajátomon) sztem egészen kellemes alkalmak.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 2 hete #235234 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én még sosenem voltam esküvön.. illetve egyszer de az nagyon nemjovolt... (mindenki hullarészeg lett. és végül anyának kellett mosogatnia..)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hete #235233 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor kicsodám is lesz nekem Timona ? :)

Több
20 éve 2 hete #235232 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Huhúúú, esküvő lesz!!!

Ugye húgoknak is jár meghívó? :mrgreen:

Jee, imádom az esküvőket, mert sok a virág meg a kaja, meg szépen fel lehet öltözni... ÜBERTÜNC! :biggrin2:

argh

Több
20 éve 2 hete #235229 Írta: Alcarcalimo
De, tudsz róla:))) A dátum erősen kérdőjeles, no de Drága, ezt megbeszéljük:)
Csók :oops:

Több
20 éve 2 hete #235226 Írta: Timona

Alcarcalimo írta: Tim: Iru hozzáment az öcsémhez, s én voltam a tanú... szóval....

No comment :lol:
Igazad lehet :) No jó, de a dátum még akkor is erősen kérdőjeles, v csak én nem tudok róla ??

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #235225 Írta: Alcarcalimo

Timona írta:

Ulmo írta: [size=9:2edqtd4d](hát ha még tudnátok, mit kapott névnapjára...)[/size]

Mit, mit??? :nagyonkíváncsi:

Ulmo írta: Ezennel megrendezésre kerül az első esküvő a tolkien.hu-n :)

Héhéhohoó, hátrább az agarakkal, az még odébb lesz, hosszúúúúúúú jegyesség következik :tongue: v Alcar is öccse nyomdokaiba lép és bigámista lesz :lol: hogy én mit fogok ezért kapni Irutól :roll: :D

Hát Ulmo, arra én is nagyon kíváncsi vagyok:)
Tim: Iru hozzáment az öcsémhez, s én voltam a tanú... szóval....

Több
20 éve 2 hete #235224 Írta: Timona

Ulmo írta: [size=9:2jp8yu15](hát ha még tudnátok, mit kapott névnapjára...)[/size]

Mit, mit??? :nagyonkíváncsi:

Ulmo írta: Ezennel megrendezésre kerül az első esküvő a tolkien.hu-n :)

Héhéhohoó, hátrább az agarakkal, az még odébb lesz, hosszúúúúúúú jegyesség következik :tongue: v Alcar is öccse nyomdokaiba lép és bigámista lesz :lol: hogy én mit fogok ezért kapni Irutól :roll: :D

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #235220 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: No jó beadom a derekamat, meggyűrűzhetsz Drága :mrgreen: Ez nem is volt kérdéses ;)

Ulmo, csak akkor eggyezem bele, hogy Alcar tanúja légy, ha Minc meg az enyém :D

Timona, ez nem lehet probléma, máris szólok neki :) [size=9:1p9ayce2](hát ha még tudnátok, mit kapott névnapjára...)[/size] Ezennel megrendezésre kerül az első esküvő a tolkien.hu-n :)

Több
20 éve 2 hete #235219 Írta: Alcarcalimo

Timona írta: No jó beadom a derekamat, meggyűrűzhetsz Drága :mrgreen: Ez nem is volt kérdéses ;)

menyasszonyom lesz, menyasszonyom lesz:))))))))9 yippijájé!!!!!!!!! :bukfencemotikon:

Ulmo, Mami: számítunk rátok! A részleteket megbeszéljük:)

Drága:)))))))

Több
20 éve 2 hete #235218 Írta: Timona
No jó beadom a derekamat, meggyűrűzhetsz Drága :mrgreen: Ez nem is volt kérdéses ;)

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #235215 Írta: Alcarcalimo
Ulmo Nephew, rajtam már nem múlik, :D

Több
20 éve 2 hete #235213 Írta: Timona

Ulmo írta:

Alcarcalimo írta:

Timona írta:

Alcarcalimo írta: Mit szólnál, ha a menyasszonyom lennél??? Hmm???

Hööö??? Ez most leánykérés volt?! :D

:tongue:

No tippelj, :D
majd kapc gyűrűt is, de nem az Egyet...

Uncle, lehetek majd a tanúd? :)

Asszem előbb még igent kéne mondanom! Vagy nem(et)? :twisted:

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #235209 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta:

Timona írta:

Uncle, lehetek majd a tanúd? :)

Több
20 éve 2 hete #235177 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én vagyok valakinek a rokona?

Több
20 éve 2 hete #235175 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alcar, és kihagytad a vejedet, vagy kidet, ha jól tudom, az apósom vagy, csak nem tudom, melyik családfában. :D Az a csaláfa, amit Előd csinált nemrég még fent is volt a neten, de most nem találom, és a statisztika se jön be. :roll:
Kicsit más: MTT intarzia :D A másik mappába néhány kép a macskámról, Friciről. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 2 hete #235135 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alcarcalimo írta:

Timona írta: Hööö??? Ez most leánykérés volt?! :D

Csak kapkodom a fejem, olyan sűrűn követik egymást: eljegyés, leánykérés.

Több
20 éve 2 hete #235115 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta:
Mellesleg a Görög Mitologiához képest szerintem semmik vagyunk:D )

ugyan, ott totál követhető. Nekem a Boszorkánykrónikák volt ilyen, ha nincs a végén a kis családfa, már az elején elvesztettem volna a fonalat...

Daro: nem tudtad h Alcar a nagyapád??? hiszen Toma fia vagy...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 2 hete #235113 Írta: Rabyn

Phaedra/Namarie írta:

Angwen írta: Huh, emberek, asszem lassan olyan szintre viszitek a vérfertőzést, hogy Túrin mellettetek kispályás! :D

Akartok olvasni olyan regényt, ahol a végén már nem lehet tudni, kinek a kicsodájának a kicsodja, mert lánya, testvére, nagynénje, mindene egyben az illetőnek?

Thomas Mann: A Kiválasztott

Azért elsö olvasatra a Szilmarilokban is nehéz követni ki kinek akijének amicsodája.. Van akiröl szerintem még mindig nem tudom, hogy hogy is jön a sztoriba.D

Mellesleg a Görög Mitologiához képest szerintem semmik vagyunk:D )

Több
20 éve 2 hete #235111 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta: Huh, emberek, asszem lassan olyan szintre viszitek a vérfertőzést, hogy Túrin mellettetek kispályás! :D

Akartok olvasni olyan regényt, ahol a végén már nem lehet tudni, kinek a kicsodájának a kicsodja, mert lánya, testvére, nagynénje, mindene egyben az illetőnek?

Thomas Mann: A Kiválasztott

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hete #235096 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: perme kényelmesen nyújtózik egyet... bezzeg nekem mindössze egy bátyám van, akire errefelé bukkantam :) ))

Azt csak gondolod! ;) Utána jön a többi rokon, akikről nem is tudsz :twisted:

Atar: :lol: Ejnye.. Drágaszágot a Drágaszágnak! :D

Több
20 éve 2 hete #235094 Írta: Alcarcalimo

Timona írta:

Több
20 éve 2 hete #235093 Írta: Timona

Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hete #235083 Írta: Rabyn
Ugyanmá családon belüli kavarodás..
Életem elsö barátcsaládfájában az unokám egyszerre volt az nagyanyám is.. (hogy hogy arra már nem emlékszem)

Több
20 éve 2 hete #235082 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
perme kényelmesen nyújtózik egyet... bezzeg nekem mindössze egy bátyám van, akire errefelé bukkantam :) ))

"Well, I'm back."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.673 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére