BESZÉLGETŐS topic

Több
19 éve 10 hónapja #236274 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon- nagyon sok boldog, sikeres LEP- et a Professzor emlékére, és sok-sok köszönet Neki!!!
És: mindenkinek nagyon- nagyon boldog új évet!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236272 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Előd: Állítsd át a profilodban a megjelenítendő dátumformátumot! (Én ezt használom: Y.m.d H:i)

Amúgy hajrá LEP! ;]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236271 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimrocco mirimafea írta:

Ben Kenobi írta: Gyerekek, nagyon nagy öröm ért: sikerült a nyelvvizsgám :!: :D *pezsgőbont* juhúúú :D :mrgreen:

Grat ;)
Én megmondtam ;)

Milyen pezsgő?????
Ugye nem alkoholos???!!!???
:D

Nem, narancslével koccintunk,mint szilveszterkor :D

Több
19 éve 10 hónapja #236229 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel elküldve: H Jan 03, 2005 12:03 am Hozzászólás tárgya: írta: Fórumozni ilyenkor, alvás helyett... irgum-burgum... :P ;)

ennek nem 00:03 at kéne vagy valami hasonlót mutatnia?????

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
19 éve 10 hónapja #236225 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: Fórumozni ilyenkor, alvás helyett... irgum-burgum... :P ;)

hát én pl nem tuok aludni, nem mintha ez nem offolás lenne, és bárkit is érdekelne :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
19 éve 10 hónapja #236221 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fórumozni ilyenkor, alvás helyett... irgum-burgum... :P ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 10 hónapja #236220 Írta: elodyke
Embörök.
Nálam Éjfél van.
hurrááá

Több
19 éve 10 hónapja #236192 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta: Gyerekek, nagyon nagy öröm ért: sikerült a nyelvvizsgám :!: :D *pezsgőbont* juhúúú :D :mrgreen:

Grat ;)
Én megmondtam ;)

Milyen pezsgő?????
Ugye nem alkoholos???!!!???
:D

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #236151 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm. :)

Narmo: Hát persze! :D ;)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #236148 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gartulálok Ben!Az Erő veled volt! :wink: 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 10 hónapja #236146 Írta: Narmo
Gratula Ben! Pezsgőt kaphatok? De csak picit.. ;)

Több
19 éve 10 hónapja #236144 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, nagyon nagy öröm ért: sikerült a nyelvvizsgám :!: :D *pezsgőbont* juhúúú :D :mrgreen:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 10 hónapja #236121 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Asszem ide beírhatom:
Holnapra jó LEP-ezést mindenkinek,aki olyan szerencsés,hogy elmehet! :wink: És persze majd holnap Boldog szülinap Tolkien mesternek!
[size=9:33zwq56s]Csak azért írok most mert suli közben csak szombaton tudok netezni...[/size] :?

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 10 hónapja #236113 Írta: Narmo

Ery írta:

Narmo Poice írta: Valaki tett valamilyen újévi fogadalmat? :D

Megfogadtam, hogy nem fogadok meg semmit :)

:D Szintúgy..

Több
19 éve 10 hónapja #236096 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én újév nélkül is teszek fogadalmakat...plusz fogadalmat meg nem vettem a nyakamba :P

Több
19 éve 10 hónapja #236095 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ettem és finom

de inkább a borhab

jó cukrosan =)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 10 hónapja #236094 Írta: elodyke

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 10 hónapja #236092 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

:up: egyetértés

max: tervek, célok... de nem fogadalmak :) :) )

Több
19 éve 10 hónapja #236064 Írta: elodyke
grr..
de ne mondjátok, nem kívántam semmit :P
ottvan ebben a mögöttes elbújtatott gondolat, miszerint minden velejárójával szilvesztermeg újév :P

Több
19 éve 10 hónapja #236061 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rayan írta:

elodyke írta: Boldog petárdákat, és eredményekben gazdag lencsét, nomeg sikeres pezsgőzést

Hát nekem pont ezek nem voltak :mrgreen:

Nos ezek nekem is kimaradtak :) /najó a pezsgő nem :) /

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
19 éve 10 hónapja #236053 Írta: Narmo
Nim Nővér: egyetértek.. nem tudok mást mondani,csupán egyet kell,hogy értsek! :lol: Teljesen így van.. 8)

Több
19 éve 10 hónapja #236051 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: Boldog petárdákat, és eredményekben gazdag lencsét, nomeg sikeres pezsgőzést

Hát nekem pont ezek nem voltak :mrgreen:

Bújjék mindenkibe!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
19 éve 10 hónapja #236048 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Új évre,hurrá! :D

Tisztelt polgártársak!
Individualis politicám essenciája specialiter abban culminál, hogy mindazon differenciák, conflagrációk és confliktusok megszűnjenek, melyek az európai configurációban cooperáló kabinettek collektív associációjának resultátumaképpen a garantirozott pacificatiot nullificálják.
Hiszen mi a tulajdonképpeni situatió? –Nem egyéb- mint hogy az agitatiók már annyira demoralizálták az amugyis abnormális aspiratiokat, hogy a preapadanssá vált fictuák machinatiói illozurikussá tettek mindent a consolidaciora, reorganizatiora és regenertiora célzó conservativ tendentiákat.
A mi diplomatiánknak hiányzik a morális solidaritása, hogy a categoricus intervenciójukkal, destrukcióinak progressiv processusának influmentiáját neutralizálhassák.
Tisztán látjuk ebből azt, hogy a catastrophák demarcationális liniájához elértünk, hol a maleotens appositiok invasiója pacificatorok petitióját teendi, ha combinatiók helyett conkret constallatiók nem constallálják a stagnatiót.
Éljen a haza!

:D :D :D

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #236001 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #236000 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Timona írta: Nem szokásom fogadalmat tenni, mert úgysem tartanám meg :) így nincs min sopánkodni ;)

Perme detto.

"Well, I'm back."

Több
19 éve 10 hónapja #235979 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nem szokásom fogadalmat tenni, mert úgysem tartanám meg :) így nincs min sopánkodni ;)

Hihi, ez aranyos:
www.e-card.hu/lapok/e-card/kepek/buekeger.gif

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #235967 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #235965 Írta: Narmo
Valaki tett valamilyen újévi fogadalmat? :D

Több
19 éve 10 hónapja #235943 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog új évet meg minden ilyesmit mindenkinek!
:D :wink: :dance: :hello: :up: :bounce: :cheers: :cross: :tongue: :mrgreen:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
19 éve 10 hónapja #235870 Írta: elodyke
Az van, hogy jókívánság ide-oda
de ezt jóval többen nézik, mint a másik topicot..
szóval:
Boldog petárdákat, és eredményekben gazdag lencsét, nomeg sikeres pezsgőzést minden kedves Fórumozónak :) :cheers: :dance: :cooljump: :twisted: :evil3: :smokin: :itscool: :bounce: :bandit: :hello: :up: :dance: :biggrin2: 8) :dance: :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.702 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére