BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 9 hónapja #168331 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
gondolom ha csatolod....

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #168310 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hogyan lehet Power Point fájlt e-mailban elküldeni?
Fontos lenne.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #168307 Írta: mogy
bocsi, h beleszólpk, de tegnap cseten azéé a pingvines is nagy szám volt-))))

Több
20 éve 9 hónapja #168291 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Supersonica írta:

Sil írta: Idesüssetek, milyen ari kis játék :lol: :
www.freshsensation.com/samorost.swf
Főleg a mókust imádom. :wink: Ja, és a hangszórót kapcsoljátok be hozzá!
Nem nehéz rájönni, hogy mit kell csinálni, és szvsz egész ötletes. Kár, hogy ilyen rövid... [size=9:57nuzjdt]A Blind Guardian fórumon kevesebb mint 10 perc alatt kivégeztük.[/size] :wink:

Csak emlékszem, tavaly mit összejátszottunk ezzel ;)

És tegnap a chaten :D

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 9 hónapja #168255 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Idesüssetek, milyen ari kis játék :lol: :
www.freshsensation.com/samorost.swf
Főleg a mókust imádom. :wink: Ja, és a hangszórót kapcsoljátok be hozzá!
Nem nehéz rájönni, hogy mit kell csinálni, és szvsz egész ötletes. Kár, hogy ilyen rövid... [size=9:1oued92y]A Blind Guardian fórumon kevesebb mint 10 perc alatt kivégeztük.[/size] :wink:

Csak emlékszem, tavaly mit összejátszottunk ezzel ;)

Több
20 éve 9 hónapja #168228 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Juuj sisse nagyon köszönöm ez nagyon szép:)
Őő iiiizé nézzétek a színészek és Pj lopják a Kawaaii tanc lépéseit:
www.bagendinn.com/group/images/e ... _dance.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 9 hónapja #168204 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
a Mester avatárja is innen van!! :)
pontosítok...a volt avatárja..

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 9 hónapja #168201 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 9 hónapja #168197 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én a saját avatarom eredetiéjével még nem találkoztam.ha bárki találkozik vele mutasas meg nekem!

Időjárőr2 borítoján megtalálod.. Michael Wehlan a festő, ha jól emléxem...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #168180 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Steretném megkérdezni, hogy hogyan lehet felrakni Power Point fájlt a netre.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 9 hónapja #168176 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kellene nekem egy vagy kettő olyan pesti egyén, aki tudna segíteni nekem és Ankalimonnak a Kalendárium-rendelések ügyintézésében. (Pl. postára menni.) Priviben lehet nálam jelentkezni.

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #168119 Írta: Rabyn
figyelem népek!
Szeretném ha az lepen készült előadásokrol készült összes videjoanyag (a a probák felvételének anyaga is) Eljutnak hozzám. Kincső felvételeit kivéve mert azok már ittvannak:) (mégegyszer köszi érte neki!!)

Előre is kössz!!! (csereCD-t és Cserevideokazit tudok adni annak akinek kell!!)

Több
20 éve 9 hónapja #168110 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, Kedveseim!

INDUL A TOLKIEN KLUB!
Az első alkalom FEBRUÁR 12-én 18.00-kor lesz a ZÖLD MACSKA nevű helyen, amit Ada szerzett nekünk - ezúton is nagyon köszönjük!

Hely: Zöld Macska - Diákpince Üllői út 95.
Megközelítés: M3, Klinikáktól két perc.

Az első alkalom témái:

Quenya nyelvlecke 1. - Kaposi Angéla (Varda)
Peter Jackson és a Gyűrűk Ura - A mozgókép kalandja Középföldén - Sándor Anna (Morgana)

Ezek mellett pedig egy foglalkozás gyerekeknek: Melyik tetszett jobban, a könyv vagy a film? címmel.

Részleteket nemsokára a honlap főoldalán olvashattok.

Mindenkit szeretettel várunk!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 9 hónapja #168089 Írta: Rabyn
Én a saját avatarom eredetiéjével még nem találkoztam.ha bárki találkozik vele mutasas meg nekem!

Több
20 éve 9 hónapja #168064 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 9 hónapja #168015 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az én saját avatarom, meglepő módon, Ryanát ábrázolja. ;) Az eredeti kép: R. E. Feist, a Király Kalóza I., borító.
Egyébként a képen éppen a csúnyagonosz kalózbácsik hajóját égeti fel. :P Így tessék velem vigyázni. (Mármint h ne legyetek csúnyagonosz kalózbácsik, mert rátok is ez a vég vár. :twisted: )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 9 hónapja #167986 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
mogy: Hát például képekből kivágsz... nagyon sok így készített avatar van.. példul az enyim :D ( www.fantasya.hu/kepek/galeri/Lanyfk.JPG ) Vagy más galériákból hozol... :roll:
Lora: Szvsz lehet filmből is... de azért ne legyen háromszázhuszonhategészöttized Éomér.. ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #167977 Írta: Rabyn
vnyul.infochat.hu/linux/pingu.htm

Jáccatok! Az eddigir rekordom 593,5méter (?)

Több
20 éve 9 hónapja #167960 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
avatart mindegy h mienekbol csinálok egy rakást? lehet a filmbol is kivágni vagy inkább ien rajzokat + elvont dolgokat kell?

ja és azt szeretném még kérdezni h mi alapján lesz vki topicgazda? v miért pont xy?

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 9 hónapja #167953 Írta: mogy
Galádh: a régi jobb volt:(

Egy kérdés: hogyn kel egyéni avatart csinálni?
mert azt tudom, hogy egy rakatot el kell küldeni svinnek, de hogyan csinálok én olyat???
csak mert unom, hogy csaomószor szembeköszön az avatarom...
köcce-))

Több
20 éve 9 hónapja #167948 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Már én is ltom az újat, de megbámtam a frissítést... Galadh, ez borzalmas. (Bocs az őszinteségért.)

Azért borzalmasnak nem borzalmas, de egyrészt már megszoktam a régit, másrészt szerintem nagyon illett Fához--lehet, h ez is fog idővel, csak azt még meg kell várni.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 9 hónapja #167946 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Már én is ltom az újat, de megbámtam a frissítést... Galadh, ez borzalmas. (Bocs az őszinteségért.)

Brisa

Több
20 éve 9 hónapja #167945 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na még az avatartémához, a profilod is szép, de tényleg avatart akartam mondani, azaz írni! :D :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 9 hónapja #167942 Írta: Lamorak

Galadh írta: Hát ez a vörös hajú az új, a régi zöldrucis és nagy lilaszemű volt, barna hajjal :) Szal téma lezárva :D

Á, megvan. Akkor is jobb volt a régi.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
20 éve 9 hónapja #167904 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadh írta:

Lamorak írta:

Brisa írta: Szerintem Galadh szebb...

Szerintem is, nekem nem jutott volna eszembe a kapcsolat.
Milyen új avatar, én a régit látom.

Hát ez a vörös hajú az új, a régi zöldrucis és nagy lilaszemű volt, barna hajjal :) Szal téma lezárva :D

Igen, rájöttem: Shift - frissítés ;) most már a vöröshajú jön be 8)

Több
20 éve 9 hónapja #167902 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az én avatarom elégé mesterségesen lett megcsinálva :) :
Ugyanis ez Aldetha, a Feketeszakáll szelleme című filmből. :) Az utolsóelőtti "boszorkány" feleség.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 9 hónapja #167896 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lamorak írta:

Hát ez a vörös hajú az új, a régi zöldrucis és nagy lilaszemű volt, barna hajjal :) Szal téma lezárva :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 9 hónapja #167894 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadh írta: Most, hogy mindenki jól leszólt, akár ejthetnénk is a témát :D

Szerintem ne hallgass a többiekre! nekem nagyon tetszik az avatarod! Bár az előzőt még nem láttam, de ez akkor is aranyos! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #167892 Írta: Lamorak

Lamorak
(Aristotelés)

Több
20 éve 9 hónapja #167884 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most, hogy mindenki jól leszólt, akár ejthetnénk is a témát :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.541 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére