- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nekem 4/5 lett a dogám! Ezzzaz! Yipp, yipp! De boldog vagyok!
Az a ri*anc (mellesleg fiú)matektanár olyan feladatokat adott amiket nem lehet megoldani! ad egy hatszöget, aminek minden oldala más hosszúságú és csak az egyik oldalát adta meg és akkor számítsam ki a területét, mikor a 6 szög területéről még nem is tanultunk! A kis vicces!
Nyugi Léli, mi is tanultuk már őket és mellesleg egyet értek! Még egy életszerű helyzetben nem hsználtam a tételeket és ahogyan a jövőmet tervezem ott sem fogom! Mégha olyan iszonyúan nagy és drasztikus változások lesznek benne, akkor sem!
Mert ugye Tin és a matek..az elég fura így együtt említve!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Aki tudja vegye fel...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
Tételeket,mi tavaly tanultuk,de gondolom még biztos fogunk....Ja meg idén a Pitagorasz tételt.... [size=9:3duax1a0](a dolgozat feladatainak felét Pitagorasz tétellel kellett volna megcsinálni,csak erre én nem mindig jöttem rá... )[/size]Telcontar Léli írta: egyébként halkan megjegyzem, hogy a matek szép, és jó, meg érdekes, meg minden, csak tételeket ne kéne tanulni... (főleg, ha nem is kellenek! )
ÉS BOLDOG NÉVNAPOT AZ ÁGIKNAK!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A hasbro honlapja szerint megjelent a Risk (Rizikó) játék GyU-s verziója...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Szürke vizsgája elmaradt!! A mákos!!
Én viszont holnapután meg fogok bukni állatszervezettanból, mert tanulás helyett a regényemet írtam. Van ez így!!!
HAJRÁ, SORSTÁRSAK! MÁR NEM TART SOKÁ!
BOLDOG NÉVNAPOT, GILLZ, TE ÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!! (ö.. van még itt más Ágnes is? 8O )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Orsie
- Nem elérhető
Szürke Gandalf írta: permí ma reggel megy vizsgázni analízisből (7. félév, ez már a matematika legeslegteteje!) és kb 60 tételt kell tudni bizonyítással. Csak. És délután van még egy vizsgám. És csütörtökön még egy. Aludni majd jövőre fogok.
VELED VAGYUNK, SZÜRKE!!!!
És drukk-drukk mindenkinek, aki még vizsgázik! :bounce:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- sebcsaba
- Nem elérhető
permí ma reggel megy vizsgázni analízisből (7. félév, ez már a matematika legeslegteteje!) és kb 60 tételt kell tudni bizonyítással. Csak. És délután van még egy vizsgám. És csütörtökön még egy. Aludni majd jövőre fogok.Telcontar Léli írta:
Csak 3 adat hiányzik? mit akartok, az még egész jó Két adatból próbálj térgeometriai feladatokat csinálni... (meg lehet, nem arról va szó )Nilraen írta:
Ezek olyan feladatok voltak amiből minimum 3 adat hiányzott,ahhoz hogy megoldjam...bár ez az összes matekfeladatnál így van...Vagy csak én érzem így?Tinúviel!Tinúviel! írta: Ilyen feladatokat!
Köszi Aranymag...
egyébként halkan megjegyzem, hogy a matek szép, és jó, meg érdekes, meg minden, csak tételeket ne kéne tanulni... (főleg, ha nem is kellenek! )
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Minerva
- Nem elérhető
Eru majd megsegít
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Léli
- Nem elérhető
Az enyémmel. Azt hiszem, az már fennt is van a neten, de most nem műxik a képtár... meg amíg az összes szilveszteres kép fenn nem lesz, addig nem hozom nagynyilvánosságra a linket utána megígérem, kiteszem a Beszámolókba is, meg ide is. (Utána pedig kerülnek fel az Afterpartys képek is )Arden Borough írta: kérdés: kinek a gépével készült rólam a LEP-en a láncinges+kardos kép? mert abból szeretnék kérni egy példányt...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Léli
- Nem elérhető
Csak 3 adat hiányzik? mit akartok, az még egész jó Két adatból próbálj térgeometriai feladatokat csinálni... (meg lehet, nem arról va szó )Nilraen írta:
Ezek olyan feladatok voltak amiből minimum 3 adat hiányzott,ahhoz hogy megoldjam...bár ez az összes matekfeladatnál így van...Vagy csak én érzem így?Tinúviel!Tinúviel! írta: Ilyen feladatokat!
Köszi Aranymag...
egyébként halkan megjegyzem, hogy a matek szép, és jó, meg érdekes, meg minden, csak tételeket ne kéne tanulni... (főleg, ha nem is kellenek! )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Nilraen
- Nem elérhető
Köszi Aranymag...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Ringbearer: Köszi szépen!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- bea/mag
- Nem elérhető
Nekem is jó sok dolgom van így félévzárás előtt.
Ráadásul a némettanárom,aki beígérte, hogy ötöst kapok,
mert számít a pont ugyebár a felvételinél, idegösszeropit kapott,
és lőttek az ötösnek, de hát ez a legkevesebb ilyenkor.
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Nilraen
- Nem elérhető
Én ma sikeresen elsz*rtam a matekdogámat,amivel sikerült elrontanom azt a 4-est amit nagynehezen összeszedtem a fél év alat...Olyan hülye vagyok!!! Hát hiába....a matek nem erősségem...meg a kémia sem...meg a fizika sem... [size=9:2n8aic5y] Azért még reménykedem,hogy 4es lesz...[/size]
- Orsie
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Orsie írta: Drágaszág, ha angolról magyarra fordítani kell valamit, szólj bátran, szívesen segítek, amennyire tőlem telik! De a játékot is örömmel kipróbálnám
/me megöleli Orsiet
Játék: nálam szeretnéd kipróbálni, vagy otthon nálad ?
Permí visszaöleli Sonicát
Tök mindegy, hol próbálom ki, a játék a lényeg! Bár sajnos most lázasan fexem itthon De amint +gyógyulok, +beszéljük, OK?
- Supersonica
- Nem elérhető
Orsie írta: Drágaszág, ha angolról magyarra fordítani kell valamit, szólj bátran, szívesen segítek, amennyire tőlem telik! De a játékot is örömmel kipróbálnám
/me megöleli Orsiet
Játék: nálam szeretnéd kipróbálni, vagy otthon nálad ?
- Orsie
- Nem elérhető
Supersonica írta: Ulmo, hálás köszönetem!
(Esetleg magyarul ? - tom, tom, telhetetlen vagyok - megoldom angolul is ha naon muszáj )
Drágaszág, ha angolról magyarra fordítani kell valamit, szólj bátran, szívesen segítek, amennyire tőlem telik! De a játékot is örömmel kipróbálnám
- Supersonica
- Nem elérhető
(Esetleg magyarul ? - tom, tom, telhetetlen vagyok - megoldom angolul is ha naon muszáj )
- Ulmo
- Nem elérhető
Supersonica írta: SEGÍTSÉG!
Valaki esetleg végigjátszotta már a RotK játékot PC-n?
Esetleg végigjátszási útmutatója van vkinek (tipp, hogy hol találok?)
Perpilla Gandalffal Minas Tirithben, Legolassal a Holtak Uránál vagyok elakadva, Samuval meg még az első pálya nagy dagadt zöld szörnyén sem jutok túl, és bosszantó, hogy sokkal-sokkal korábban van egy mentése csak a játéknak, és mindig visszavesz a már elért pontokból csomót.
Cheatek meg ugye csak azután műxenek, hogy egyszer végigvittem a játékot :bawling:
(Meg vagyok zizzenve, annyira szeretném már látni az interjúkat, amik ugye csak az adott pálya teljesítése UTÁN nézhetők meg :bawling: )
Klikk ide
Görgesd lefelé az oldalt, találni fogsz kb 5 végigjátszást (walkthrough) Jó olvasgatást!
- Supersonica
- Nem elérhető
Valaki esetleg végigjátszotta már a RotK játékot PC-n?
Esetleg végigjátszási útmutatója van vkinek (tipp, hogy hol találok?)
Perpilla Gandalffal Minas Tirithben, Legolassal a Holtak Uránál vagyok elakadva, Samuval meg még az első pálya nagy dagadt zöld szörnyén sem jutok túl, és bosszantó, hogy sokkal-sokkal korábban van egy mentése csak a játéknak, és mindig visszavesz a már elért pontokból csomót.
Cheatek meg ugye csak azután műxenek, hogy egyszer végigvittem a játékot :bawling:
(Meg vagyok zizzenve, annyira szeretném már látni az interjúkat, amik ugye csak az adott pálya teljesítése UTÁN nézhetők meg :bawling: )
- Ulmo
- Nem elérhető
Minerva írta: Nekem is drukkolhatnátok, 9 napon belül három vizsgám lesz, az annyi, mint 1000 oldal... :rmad2: :bawling: *Min leereszt...*
Természetesen drukkolunk Drága.
HAJRÁ MIN! :hello: :bounce: :hello: (a többit majd privátban )
És NAGY KALAPPAL MINDEN VIZSGÁZÓNAK!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Minerva írta: Nekem is drukkolhatnátok, 9 napon belül három vizsgám lesz, az annyi, mint 1000 oldal... :rmad2: :bawling: *Min leereszt...*
UNGABUNGA, mama drága!!!
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sorstarsam!
Egyutt vagyunk a coreszben! Szurkolok izombol es kerem mindenki spiritualis (esetleg anyagi ) tamogatasat!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Orsie
- Nem elérhető
HAJRÁ MINERVA!!!!! drukk-drukk!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Rabyn írta: Az lészen a kérésem, hogy hogyan tom megscinálni, hogy a forumomon belül egy felhasználónak az avatarját más ne használhassa?
Ha a saját fórumodról van szó, ahol te vagy a supervisor, akkor egyszerű: az adott avatárt nem teszed be a "közösbe", hanem csinálsz neki(k) egy külön könyvtárat a szerveren, és engedélyezed a "Távoli avatár belinkelése" opciót, hogy el tudd érni... Mármint phpBB-nél ugye.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Dínchamion
- Nem elérhető
Iowa írta: Szeretném megkérdezni, hogy van-e itt olyan aki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet a total commander-rel a fájlokat feltölteni... régen már elmagyarázta egy barátnőm, de elfelejtettem, szóval...
Nem nagy ördőngősség... Amire szükséged van, az az, h tudd, milyen ftp-címre akarsz feltölteni, a felhasználói neved és a jelszavad...
Elindítod a Total Commandert, Hálózat menü, Új FTP-kapcsolódás (asszem, nekem angol, úgyhogy csak emlékezni vélek, mi volt magyarul), ott pedig Új kapcsolat. Adsz neki egy nevet, beírod a címet (pl. Ultraweb esetén ftp.ultraweb.hu), ez az első két rubrika. Utána kell a felhasználói neved, a jelszavad, és a port (ezt érdemes úgy hagyni). Ennyi. Nyomsz egy OK-t, utána egy Kapcsolódást, és kész.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.