- Köszönetek: 1
BESZÉLGETŐS topic
- Milendoria
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.tolkien.hu/images/mtt/lep2/arnyekmacs/20.jpg
Csak hogy nevet párosítsak arccal. Bocsi, de nem ismerek senkit. Téged is csak onnan "ismerlek", hogy nálad jelentkeztem.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Nem, nem egy... nemtommennyi, RotKset még nem láttam, de biztos, h több.. egymás hátoldalán meg ienek.. látnád a szobámat.. ienekből van a tapéta...Nilraen írta:
Rabyn írta: Képzeljétek el, pont azon filoztam, hogy ebben az évben se ROTK poszterújság se chipses kártyák. SE semmi.. És ma mit láttam (és vettem a bótba) ROTKos posztermgazaint!! (Jut eszembe akinek van pluisz példánya vagy tudja hol lehet beszerezn az első két posztermagaznbol az kéremszépen szoljon nekem!!!)
A ROTK posztermagazin mit takar?Mert én láttam már,és kívülről annyi látszott,hogy 400 valahány ft-ért vehetek 1 db Aragornos posztert...
Rosszul láttam,vagy tényleg csak 1 poszter van benne?
Bocsi a hülye kérdésekért,de még életemben nem vettem ilyen újságot...
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rabyn írta: Képzeljétek el, pont azon filoztam, hogy ebben az évben se ROTK poszterújság se chipses kártyák. SE semmi.. És ma mit láttam (és vettem a bótba) ROTKos posztermgazaint!! (Jut eszembe akinek van pluisz példánya vagy tudja hol lehet beszerezn az első két posztermagaznbol az kéremszépen szoljon nekem!!!)
A ROTK posztermagazin mit takar?Mert én láttam már,és kívülről annyi látszott,hogy 400 valahány ft-ért vehetek 1 db Aragornos posztert...
Rosszul láttam,vagy tényleg csak 1 poszter van benne?
Bocsi a hülye kérdésekért,de még életemben nem vettem ilyen újságot...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Iowa
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Iowa
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Maga a telepítés az uw-n fél perc, és nem kér semmi különösebb adatot... Vagy én voltam annyira béna az fpn-es fórumomnál, vagy ott tényleg kell mindenféle socketfájl, meg hasonló nyalánkságok, de az uw-s telepítésnél meglepődtem, hogy milyen egyszerű... Amivel el lehet szórakozni egy jó darabig, az utána a fórum beállítgatása, témanyitás, avatár- és emotikonfeltöltés, meg hasonlók... De az a része már magyarul van, még ha elég béna is helyenként a fordítás.Dínchamion írta: Ha letöltöd hozzá a magyarítást, akkor az egész telepítés magyarul zajlik (mondjuk ez tényleg nem sok segítség, amikor néhány olyan adatot kér, amit nekem is napokba telt kideríteni, mire is vonatkozik) -- de így utólag nem egy nagy kaland az egész, max. egy óra alatt megvan.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dínchamion
- Nem elérhető
Iowa írta:
Köszi. Különben Én azt sem tudom, hogy kell telepíteni ezt a fórumot... körbenéztem, de a nagy angol tudásommal...mondjuk a download kiszúrta a szememet, de utána...Dínchamion írta:
Iowa írta: Fpn-n regisztrálva vagyok, segítenétek nekem, hogy kell használni, mert Én nem tudom... elég béna vagyok...
Az fpn-t nem ismerem, de emlékeim szerint szükséged lesz pár infóra, h milyen php fut a szerveren, meg ilyesmik. (Rég volt, h a fórumot telepítettem )
Üdv:
Ha letöltöd hozzá a magyarítást, akkor az egész telepítés magyarul zajlik (mondjuk ez tényleg nem sok segítség, amikor néhány olyan adatot kér, amit nekem is napokba telt kideríteni, mire is vonatkozik) -- de így utólag nem egy nagy kaland az egész, max. egy óra alatt megvan.
Az egészben a legrosszabb látogatókat toborozni -- ezúton jelzem mindenkinek, hogy a rdsithicus.uw.hu/forum/index.php szeretettel várja kedves vendégeit és leendő törzslátogatóit...
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Iowa
- Nem elérhető
Köszi. Különben Én azt sem tudom, hogy kell telepíteni ezt a fórumot... körbenéztem, de a nagy angol tudásommal...mondjuk a download kiszúrta a szememet, de utána...Dínchamion írta:
Iowa írta: Fpn-n regisztrálva vagyok, segítenétek nekem, hogy kell használni, mert Én nem tudom... elég béna vagyok...
Az fpn-t nem ismerem, de emlékeim szerint szükséged lesz pár infóra, h milyen php fut a szerveren, meg ilyesmik. (Rég volt, h a fórumot telepítettem )
Üdv:
- Dínchamion
- Nem elérhető
Üdv:
Dín
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Köszi a segítséget! Majd akkor lehet át kéne költöztetni...Sil írta:
A fórum minden egyes oldalának az alján látsz egy olyan linket, hogy phpBB Group. Ott lehet letölteni a fórumhoz szükséges fájlokat, teljesen ingyenes. Utána ki kell csomagolni, feltölteni a honlapodra és telepíteni. Viszonylag könnyen kezelhető (pl magyar nyelvű kezelőfelülete is van), és gyakorlatilag bármit meg lehet rajta változtatni. Viszont ha jól látom, a te honlapod a tar.hu-n van, ott nem tudsz ilyen fórumot használni, mert a tar.hu-n nem lehet php-t futtatni meg adatbázist használni, ha jól emlékszem (én az uw.hu-t ajánlom erre a célra).Iowa írta: Szeretnék segítséget kérni... Tud valaki nekem ajánlani egy a Tolkien-hoz hasonló felépítésű fórumnak címét? Hol, és hogyan lehet ilyet "csinálni"? Kössze előre is!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Meg még jó az fpn.hu és az srv.hu (utóbbit szokták a legtöbben használni, mert nem kell vele olyan sokat vacakolni, mint a többivel...)Sil írta: (én az uw.hu-t ajánlom erre a célra).
- Sil
- Nem elérhető
A fórum minden egyes oldalának az alján látsz egy olyan linket, hogy phpBB Group. Ott lehet letölteni a fórumhoz szükséges fájlokat, teljesen ingyenes. Utána ki kell csomagolni, feltölteni a honlapodra és telepíteni. Viszonylag könnyen kezelhető (pl magyar nyelvű kezelőfelülete is van), és gyakorlatilag bármit meg lehet rajta változtatni. Viszont ha jól látom, a te honlapod a tar.hu-n van, ott nem tudsz ilyen fórumot használni, mert a tar.hu-n nem lehet php-t futtatni meg adatbázist használni, ha jól emlékszem (én az uw.hu-t ajánlom erre a célra).Iowa írta: Szeretnék segítséget kérni... Tud valaki nekem ajánlani egy a Tolkien-hoz hasonló felépítésű fórumnak címét? Hol, és hogyan lehet ilyet "csinálni"? Kössze előre is!
Tears unnumbered
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Iowa írta: Szeretnék segítséget kérni... Tud valaki nekem ajánlani egy a Tolkien-hoz hasonló felépítésű fórumnak címét? Hol, és hogyan lehet ilyet "csinálni"? Kössze előre is!
Innen le tudod tölteni
www.phpbb.com/downloads.php
Itt a magyarosítás hozzá:
www.phpbb.com/downloads.php#lang
- Iowa
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Sil írta: Ha valaki szeret kötni, lehet csinálni rúnamintás pulcsikat... :
meghan.ontariogifted.org/sweater.htm
Tengwart nem lehet kötni vele, csak rúnát?
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Sil
- Nem elérhető
meghan.ontariogifted.org/sweater.htm
Tears unnumbered
- Dínchamion
- Nem elérhető
Üdv:
Dín
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Fio
- Nem elérhető
OFF: Ma nem volt sulim. Höhöhöhöhöhö
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: "Ezt muszáj elmondanom..!"
Főleg, mert ti is jobban jártok, ha tudjátok...
OP lettem a chaten!!! :dance: :aragorn1: :deal: :bounce: :evil3: :disappear: :mrfrodo:
Na, hát oda se megyek többet
:*
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Supersonica
- Nem elérhető
_Neo írta: pacsker...
miert az elflinges cimemre kertem az ertesitest? ß)))
25. lettem a kvizen es nyertem ket jegyet, de ma reggel tudtam meg ß)
oriasi ß)
Miért nem szóltál, nekem is volt két jegyem, odaadhattam volna
(persze, mert mindkettőnknek olyan baromi sok ideje volt, hogy megnézhesse...)
- Ery
- Nem elérhető
OP lettem a chaten!!! :dance: :aragorn1: :deal: :bounce: :evil3: :disappear: :mrfrodo:
Nos fogadd legmélyebb gratulációmat!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- _Neo
- Nem elérhető
miert az elflinges cimemre kertem az ertesitest? ß)))
25. lettem a kvizen es nyertem ket jegyet, de ma reggel tudtam meg ß)
oriasi ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
De csak Papsajt deop-olásáért jár K-line, ugye?
Alcar
ps: Léli, nagyon kedvellek, ugye tudod?
- Orsie
- Nem elérhető
Gratula Léli, ügyi vagy! :dance: :up: :hello: :itscool:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- _Neo
- Nem elérhető
en tudom is, miert ß)
Svindler unja, hogy mindig fenykepezed es inkabb adott egy kukacot, hogy azzal jatssz, ne a fotomasinaddal ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Toma gazda
- Nem elérhető
de Gartulációm!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.