BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 9 hónapja #166253 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocsi, ez nem kapcsolódik, de megkérdezném, hogy ezen a képen ki van?
www.tolkien.hu/images/mtt/lep2/arnyekmacs/20.jpg
Csak hogy nevet párosítsak arccal. Bocsi, de nem ismerek senkit. :oops: :oops: Téged is csak onnan "ismerlek", hogy nálad jelentkeztem.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166246 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nilraen írta:

Rabyn írta: Képzeljétek el, pont azon filoztam, hogy ebben az évben se ROTK poszterújság se chipses kártyák. SE semmi.. És ma mit láttam (és vettem a bótba) ROTKos posztermgazaint!! (Jut eszembe akinek van pluisz példánya vagy tudja hol lehet beszerezn az első két posztermagaznbol az kéremszépen szoljon nekem!!!)

A ROTK posztermagazin mit takar?Mert én láttam már,és kívülről annyi látszott,hogy 400 valahány ft-ért vehetek 1 db Aragornos posztert... :?
Rosszul láttam,vagy tényleg csak 1 poszter van benne?
Bocsi a hülye kérdésekért,de még életemben nem vettem ilyen újságot...

Nem, nem egy... nemtommennyi, RotKset még nem láttam, de biztos, h több.. egymás hátoldalán meg ienek.. :D látnád a szobámat.. :mrgreen: ienekből van a tapéta...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166243 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Képzeljétek el, pont azon filoztam, hogy ebben az évben se ROTK poszterújság se chipses kártyák. SE semmi.. És ma mit láttam (és vettem a bótba) ROTKos posztermgazaint!! (Jut eszembe akinek van pluisz példánya vagy tudja hol lehet beszerezn az első két posztermagaznbol az kéremszépen szoljon nekem!!!)

A ROTK posztermagazin mit takar?Mert én láttam már,és kívülről annyi látszott,hogy 400 valahány ft-ért vehetek 1 db Aragornos posztert... :?
Rosszul láttam,vagy tényleg csak 1 poszter van benne?
Bocsi a hülye kérdésekért,de még életemben nem vettem ilyen újságot...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #166226 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mae govannen! Hogy vagytok? Mi a téma?

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!

Több
20 éve 9 hónapja #166185 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Crunch-ban is van ilyen 3D-s kártya, nagyon állati... :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166184 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Képzeljétek el, pont azon filoztam, hogy ebben az évben se ROTK poszterújság se chipses kártyák. SE semmi.. És ma mit láttam (és vettem a bótba) ROTKos posztermgazaint!! (Jut eszembe akinek van pluisz példánya vagy tudja hol lehet beszerezn az első két posztermagaznbol az kéremszépen szoljon nekem!!!)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 9 hónapja #166127 Írta: Iowa
Fuh, ami azt illeti nekem kicsit kínai amit mondtok. :roll: Sorry! Nem akarom húzni az agyatokat. Magát a fórumot hogy tudom letölteni? És azokat az adatokat amiről beszélsz(tek) azt honnan tudom meg? Nem vagyok valami nagy gép zseni...sajnos persze...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166126 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Ha letöltöd hozzá a magyarítást, akkor az egész telepítés magyarul zajlik (mondjuk ez tényleg nem sok segítség, amikor néhány olyan adatot kér, amit nekem is napokba telt kideríteni, mire is vonatkozik) -- de így utólag nem egy nagy kaland az egész, max. egy óra alatt megvan.

Maga a telepítés az uw-n fél perc, és nem kér semmi különösebb adatot... Vagy én voltam annyira béna az fpn-es fórumomnál, vagy ott tényleg kell mindenféle socketfájl, meg hasonló nyalánkságok, de az uw-s telepítésnél meglepődtem, hogy milyen egyszerű... Amivel el lehet szórakozni egy jó darabig, az utána a fórum beállítgatása, témanyitás, avatár- és emotikonfeltöltés, meg hasonlók... De az a része már magyarul van, még ha elég béna is helyenként a fordítás.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #166125 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Iowa írta:

Dínchamion írta:

Iowa írta: Fpn-n regisztrálva vagyok, segítenétek nekem, hogy kell használni, mert Én nem tudom... elég béna vagyok... :roll:

Az fpn-t nem ismerem, de emlékeim szerint szükséged lesz pár infóra, h milyen php fut a szerveren, meg ilyesmik. (Rég volt, h a fórumot telepítettem :oops: )

Üdv:

Köszi. Különben Én azt sem tudom, hogy kell telepíteni ezt a fórumot... körbenéztem, de a nagy angol tudásommal...mondjuk a download kiszúrta a szememet, de utána... :roll:

Ha letöltöd hozzá a magyarítást, akkor az egész telepítés magyarul zajlik (mondjuk ez tényleg nem sok segítség, amikor néhány olyan adatot kér, amit nekem is napokba telt kideríteni, mire is vonatkozik) -- de így utólag nem egy nagy kaland az egész, max. egy óra alatt megvan.

Az egészben a legrosszabb látogatókat toborozni -- ezúton jelzem mindenkinek, hogy a rdsithicus.uw.hu/forum/index.php szeretettel várja kedves vendégeit és leendő törzslátogatóit... :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 9 hónapja #166123 Írta: Iowa

Dínchamion írta:

Iowa írta: Fpn-n regisztrálva vagyok, segítenétek nekem, hogy kell használni, mert Én nem tudom... elég béna vagyok... :roll:

Az fpn-t nem ismerem, de emlékeim szerint szükséged lesz pár infóra, h milyen php fut a szerveren, meg ilyesmik. (Rég volt, h a fórumot telepítettem :oops: )

Üdv:

Köszi. Különben Én azt sem tudom, hogy kell telepíteni ezt a fórumot... körbenéztem, de a nagy angol tudásommal...mondjuk a download kiszúrta a szememet, de utána... :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166122 Írta: Dínchamion

Üdv:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #166100 Írta: Iowa
Fpn-n regisztrálva vagyok, segítenétek nekem, hogy kell használni, mert Én nem tudom... elég béna vagyok... :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #166080 Írta: Iowa

Sil írta:

Iowa írta: Szeretnék segítséget kérni... :roll: Tud valaki nekem ajánlani egy a Tolkien-hoz hasonló felépítésű fórumnak címét? Hol, és hogyan lehet ilyet "csinálni"? :roll: Kössze előre is!

A fórum minden egyes oldalának az alján látsz egy olyan linket, hogy phpBB Group. Ott lehet letölteni a fórumhoz szükséges fájlokat, teljesen ingyenes. Utána ki kell csomagolni, feltölteni a honlapodra és telepíteni. Viszonylag könnyen kezelhető (pl magyar nyelvű kezelőfelülete is van), és gyakorlatilag bármit meg lehet rajta változtatni. Viszont ha jól látom, a te honlapod a tar.hu-n van, ott nem tudsz ilyen fórumot használni, mert a tar.hu-n nem lehet php-t futtatni meg adatbázist használni, ha jól emlékszem (én az uw.hu-t ajánlom erre a célra).

Köszi a segítséget! Majd akkor lehet át kéne költöztetni...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja #165996 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: (én az uw.hu-t ajánlom erre a célra).

Meg még jó az fpn.hu és az srv.hu (utóbbit szokták a legtöbben használni, mert nem kell vele olyan sokat vacakolni, mint a többivel...)

Több
20 éve 9 hónapja #165995 Írta: Sil

Iowa írta: Szeretnék segítséget kérni... :roll: Tud valaki nekem ajánlani egy a Tolkien-hoz hasonló felépítésű fórumnak címét? Hol, és hogyan lehet ilyet "csinálni"? :roll: Kössze előre is!

A fórum minden egyes oldalának az alján látsz egy olyan linket, hogy phpBB Group. Ott lehet letölteni a fórumhoz szükséges fájlokat, teljesen ingyenes. Utána ki kell csomagolni, feltölteni a honlapodra és telepíteni. Viszonylag könnyen kezelhető (pl magyar nyelvű kezelőfelülete is van), és gyakorlatilag bármit meg lehet rajta változtatni. Viszont ha jól látom, a te honlapod a tar.hu-n van, ott nem tudsz ilyen fórumot használni, mert a tar.hu-n nem lehet php-t futtatni meg adatbázist használni, ha jól emlékszem (én az uw.hu-t ajánlom erre a célra).

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #165991 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Innen le tudod tölteni ;)
www.phpbb.com/downloads.php
Itt a magyarosítás hozzá:
www.phpbb.com/downloads.php#lang

Több
20 éve 9 hónapja #165987 Írta: Iowa
Szeretnék segítséget kérni... :roll: Tud valaki nekem ajánlani egy a Tolkien-hoz hasonló felépítésű fórumnak címét? Hol, és hogyan lehet ilyet "csinálni"? :roll: Kössze előre is!

Lij, you are my life!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #165986 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Ha valaki szeret kötni, lehet csinálni rúnamintás pulcsikat... :lol: :
meghan.ontariogifted.org/sweater.htm

Tengwart nem lehet kötni vele, csak rúnát? :(

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 9 hónapja #165983 Írta: Sil
Ha valaki szeret kötni, lehet csinálni rúnamintás pulcsikat... :lol: :
meghan.ontariogifted.org/sweater.htm

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #165963 Írta: Dínchamion
Na igen, akinek van ideje a chaten lógni... :lol:

Üdv:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #165961 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Anyám Drága.. ezutón is gratula és lefejezés svinnek, amiért az enyémet nem veszi el... :roll: pedig azt is csak Te használtad ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #165957 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Leli: te jo ég!!!!!!!!!!!! :) )))

OFF: Ma nem volt sulim. Höhöhöhöhöhö 8) :P :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 9 hónapja #165935 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar Léli írta: "Ezt muszáj elmondanom..!"

Főleg, mert ti is jobban jártok, ha tudjátok...

OP lettem a chaten!!! :dance: :aragorn1: :deal: :bounce: 8) :evil3: :disappear: :mrfrodo:

Na, hát oda se megyek többet :lol: :lol: :lol:

:*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 9 hónapja #165924 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo írta: pacsker...

miert az elflinges cimemre kertem az ertesitest? ß)))
25. lettem a kvizen es nyertem ket jegyet, de ma reggel tudtam meg ß)

oriasi ß)

Miért nem szóltál, nekem is volt két jegyem, odaadhattam volna :lol:
(persze, mert mindkettőnknek olyan baromi sok ideje volt, hogy megnézhesse...)

Több
20 éve 9 hónapja #165920 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

OP lettem a chaten!!! :dance: :aragorn1: :deal: :bounce: 8) :evil3: :disappear: :mrfrodo:

Nos fogadd legmélyebb gratulációmat!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 9 hónapja #165916 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
pacsker...

miert az elflinges cimemre kertem az ertesitest? ß)))
25. lettem a kvizen es nyertem ket jegyet, de ma reggel tudtam meg ß)

oriasi ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 9 hónapja #165912 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

De csak Papsajt deop-olásáért jár K-line, ugye? :twisted:

Alcar

ps: Léli, nagyon kedvellek, ugye tudod?

Több
20 éve 9 hónapja #165911 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gratula Léli, ügyi vagy! :dance: :up: :hello: :itscool:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 9 hónapja #165902 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

en tudom is, miert ß)

Svindler unja, hogy mindig fenykepezed es inkabb adott egy kukacot, hogy azzal jatssz, ne a fotomasinaddal ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 9 hónapja #165898 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ajaj de ha énekelek nem rúgsz ki??

:( :roll: :(

de Gartulációm!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.456 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére