BESZÉLGETŐS topic
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Nos, tegnap a holdfogyatkozáskor hasonlót láttam én is: annyira vékony felhők voltak az égen, hogy a holdfény akadálytalanul hatolt át rajtuk, és olyan volt, mintha a felhők a hold mögött lennének, és a hold mozogna. Mindez kiegészülve azzal, hogy a hold jobb alsó részét megrágta a nyuszi (ami köztudottan ott él a holdon), elég bizarr látvány volt, de nagyon szép. Sajnos közben dolgoznom is kellett, így nem álltam neki állványt összerakni, és fotózni, ráadásul a jelenlegi fényképezőgépem erre nem alkalmas - nincs rajta valódi kézi távolságállítás, mivel arra is rákorrigál a saját szájíze szerint, és valamiért a holdra képtelen élesre állítani (meg van győződve róla, hogy a hold 10 méter távolságra van... a fene érti). Pedig ideális lett volna az idő szép, szűk blendés-hosszú idős hold-fotókat készíteni... (A felhők egy misztikus maszatként, fátyolszerűen elkenődtek volna, ami ha nem is szép, de nekem tetszik.)
Mindent összevetve 9 pontot adok a tegnapi holdfogyatkozásnak. És várom a következőt 2009 szilveszterén.
UI / Off (ha van itt olyan): most nézem, hogy jócskán beléptem az ezresek klubjába... Mit ki nem hoztak belőlem az utóbbi idők programjai
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Viszont hajnal 5kor érdekes volt, egy felhő, mintha középen kettévágták volna úgy nyílt szét és közte világított a telehold, megfényesítve a felhők belső szegélyét, ha lenne egy tisztességes fotomasinám gyönyörű fotót lehetett volna csinálni
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Amikor jöttem felfelé a domboldalban, néztem is, hogy jééé, az most fogy rendesen, vagy csak bemászott elé valami felhő? Egyébként elég soká tartott neki, amíg újra meghízott.Alyr Arkhon írta: Felhívnám a tisztelt nép figyelmét, hogy pillanatnyilag részleges Holdfogyatkozás látható az égen.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Oké-oké, azért kiforgatni egymás szavait nem kell. Azt írta, hogy neki az is számít, hogy kívül milyen, nem azt, hogy csak az.Metaflora írta: Nem értesz egyet azzal, hogy "nagyban függ"? Tehát lehet bármilyen vacak és nyomasztó belül, az neked nem számít, ha kívül cuki?
Nekem is inkább a belseje számít, de ha istentelenül ocsmány kívül, akkor az nekem se lenne jó érzés. De elsősorban az a része számít, amelyben lakom, mert azt látom a leggyakrabban.
"Well, I'm back."
- Ryana
- Nem elérhető
Leguanember írta: Hahó!
Fent van youtube-on a Szlovéniába vitt bemutatkozó videó az MTT-ről. Lehet megnézegetni.
Azóta újabb verzió, itt:
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Bounce
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Tünde
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Fent van youtube-on a Szlovéniába vitt bemutatkozó videó az MTT-ről. Lehet megnézegetni.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Attila írta:
Metaflora írta: Hát, hogy ellennék-e benne, az valószínűleg nagyban függ a "szabadon alakítható enteriőr" helyi megjelenési formájától, mivel belül az vesz körül.
Ezzel nem értek egyet pl, ha a házam egy nem esztétikus, teszem azt, valamire emlékeztetne, lehet belül akármennyire jól megoldani, nem tudnék benne lakni.
Nem értesz egyet azzal, hogy "nagyban függ"? Tehát lehet bármilyen vacak és nyomasztó belül, az neked nem számít, ha kívül cuki?
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Attila
- Nem elérhető
Metaflora írta: Hát, hogy ellennék-e benne, az valószínűleg nagyban függ a "szabadon alakítható enteriőr" helyi megjelenési formájától, mivel belül az vesz körül.
Ezzel nem értek egyet pl, ha a házam egy nem esztétikus, teszem azt, valamire emlékeztetne, lehet belül akármennyire jól megoldani, nem tudnék benne lakni.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Attila
- Nem elérhető
Metaflora írta: Már mihez képest kéne élethűnek lennie? Bár nem olvastam el alaposan, de szerintem nem hobbit-házakat akartak csinálni... sőt, nem is állandó otthon, hordozható, úgyhogy az egy hétre beköltözés az pont célszerű.
Nem tudom, egyszerűen nekem az egész annyira gagyi, nem tetszik, 1 éjszakára ha nagyon muszáj, különben meg inkább nem.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Attila
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nekem nagyon tetszik, de nem biztos, hogy laknék is benne, főleg hosszútávon nem.
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
szvsz tök jók, én kipróbálnám
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Bounce
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Holtak vezére írta: inkább a Tatuinra emlékeztet (SW) mint Hobbitfalvára
Nekem is egyből ez ugrott be
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Náda
- Nem elérhető
Tünde írta: Hát izéééé (asszem már egyszer betettem, de ez új hír, mai)
hg.hu/cikk/gombhaz_japan_dome_house_company
háát igen énis ellaknék egy ilyenben.Tűz és földrengés ellen biztonságos,kényelmes...miért is ne? szegény Tolkien professzor biztos forog a sírjában...
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Encsi
- Nem elérhető
Tünde írta: Hát izéééé (asszem már egyszer betettem, de ez új hír, mai)
dejóóó Ilyen kell
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Tünde
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Köszi
If I promise not to kill you, can I have a hug?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.