BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 2 hónapja #369096 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Oh, bocsánat, nem Budapest, ez a hivatalos állami ünnepek "honlapja", amint megtudtam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A pénz akkor biztos a "másik" portálra ment. :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 2 hónapja #369095 Írta: Gandalf
Hiába, no, Budapest szegény város, nincsen pénze szerverbővítésre, hogy még egy augusztus 20.-i aloldalt is üzemeltessen! :evil3: :heu:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 2 hónapja #369094 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Budapest portálon volt kiírva hogy ez a hivatalos....

amúgy ki jön még ki? mi már egy körül kinn leszünk

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 2 hónapja #369093 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
8O Csak nekem fura hogy az "ország születésnapja" program egy ingyenes szolgáltatónál jelenik meg?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 2 hónapja #369091 Írta: Tünde

Orsie írta: szvsz ez a téma már lassan mehet át a Gondolatok topicba...
de majd szól a topicgazdi ha így látja ő is (mindkettőé Tünde :D ).

ahogy jólesik, néha szólok, de ha átteszem, többnyire elhal :(

MÁS!!!

augusztus20.freeblog.hu/

Ha valakit érdekel a program, ez a hivatalos oldala az ünnepségnek :lol:

Több
16 éve 2 hónapja #369089 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kar'sa írta: És a fizetéseket mióta emelik?

Édes vagy, hogy belémkötsz, de ezt nyolcévesen kérdeztem. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 2 hónapja #369088 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szvsz ez a téma már lassan mehet át a Gondolatok topicba...
de majd szól a topicgazdi ha így látja ő is (mindkettőé Tünde :D ).

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 2 hónapja #369086 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta: Ez kicsit olyan, mint amikor megkérdeztem kisiskolásként anyut, hogy miért emelik az árakat, ha emelik a fizetést is. Mi értelme van akkor az egésznek? Miért nem lehet a tizedesvesszőt eggyel visszább rakni és nem kéne annyi pénzt gyártani és újabb címleteket szülni.

És a fizetéseket mióta emelik? Mióta az eszemet tudom, senki, akit ismerek nem kapott fizetésemelést, max. épp hogy csökkent a keresete... :|

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 2 hónapja #369085 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én akkor is büszke vagyok a mieinkre, hogy egyáltalán kint vannak, azért az sem kicsi teljesítmény! És a többség az első tízbe kerül mindig.

Egyetértek.
Egyébként szerintem aki most addig csalódott, az azért az, mert a most hirtelen nem jut eszembe, hogy kicsoda megmondta, hogy mennyi aranyat várnak. És hát nem jöttek be a számítások. Ez van. Ez a média hibája (szvsz), ők nyaggatnak folyamatosan mindenkit, hogy mire számítanak ezen az olimpián. És ha nem úgy sikerül, akkor az emberek csalódottak, merthát megmondták, hogy...
A dopping ügy szomorú, de érdekes a cikk. Nem egyszer olvastam már újságban, hogy az olyan erkölcstelen sportolókat ne küldjék ide meg oda (írták ezt pl Fazekasról is(asszem)). Aki ezt mondja, igazából igaza lenne, ha nem ebben a világban élnénk. Mivel mindenki doppingol, szerintem eléggé értelmetlenek a doppingtesztek. Néha már sajnálom a szerencsétleneket, akik lebuknak.

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 2 hónapja - 16 éve 2 hónapja #369079 Írta: Gandalf
Az olimpia mindig is arról szólt, ki tudja a legjobb, legészrevehetetlenebb és kiutathatatlanabb doppingszert legyártani és eladni. Az olimpia nem a sportolók, hanem a dopping-gyártók versenye egymással és az ellenőrökkel. Ez nem idei sajátosság, csak most éppen előtérbe került a dolog. Ilyen világban élünk.

Több
16 éve 2 hónapja #369078 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha mindenki doppingol, mindenkinek jobb lesz az eredménye, nagyjából olyan, mintha senki sem doppingolna. Ez kicsit olyan, mint amikor megkérdeztem kisiskolásként anyut, hogy miért emelik az árakat, ha emelik a fizetést is. Mi értelme van akkor az egésznek? Miért nem lehet a tizedesvesszőt eggyel visszább rakni és nem kéne annyi pénzt gyártani és újabb címleteket szülni.
Ha a mi sportolóink is doppinggal jók, hát azt mondom, semmivel sem rosszabbak, mint a többi ország sportolói. Én mindenesetre így is büszke vagyok rájuk, nem kell mindig aranyérmet hozni. Nekik így is nagy élmény és nagy terhelés az, hogy elvárja tőlük mindenki, hogy a lehető legjobban teljesítsenek.
Ha meg nem támogatják őket, azért nem őket kell piszkálni, hanem magát az országot.
Elég szomorú ez a doppinghistória amúgyis, de mennyivel vagyok én jobb, ha degeszre tömöm magam c-vitaminnal vagy kalciummal? Vagy taurinnal és koffeinnel a vizsgák előtt? Igazából nem sok különbséget látok, ez a huszonegyedik század. :(

"Well, I'm back."

Több
16 éve 2 hónapja #369077 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezek után szerintem egyértelmű miért nem nyernek a mieink. Vagy nem doppingolnak vagy olcsó szert kell használniuk.

Mondjuk arról ne is beszéljünk, hogy kishazánk baromira nem támogatja a sportolóit. Éhes sportoló pedig nem tud aranyat hazahozni. Szerintem mind láttuk már milyenek itthon az edzőtermek, uszodák stb. Borzalmas...
Az "átkosban" azért volt annyi aranyunk mert támogatták a sportot.

Én akkor is büszke vagyok a mieinkre, hogy egyáltalán kint vannak, azért az sem kicsi teljesítmény! És a többség az első tízbe kerül mindig.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 2 hónapja #369076 Írta: Nóli i linantea
NYehhehhe, ajánlom egyesek figyelmébe :D És mielőtt kérdezősködnétek: GIYF :mrgreen:
KLIKK

Több
16 éve 2 hónapja #369075 Írta: Tünde

Orsie írta: hmmm..
és ehhez mit szóltok?

katt ide

ehhez már szólni sem lehet, szomorú...

Több
16 éve 2 hónapja #369074 Írta: Nóli i linantea
Számomra ez egyértelmű... Minden évben újabb és újabb rekordok dőlnek meg, ennyire nem gyors az az evolúció... De a cikk érdekes, nekem tetszik.

Több
16 éve 2 hónapja #369072 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hmmm..
és ehhez mit szóltok?

katt ide

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 2 hónapja #369070 Írta: Tünde

Finwe írta: Gyerekek ez vicces. Most olvasom indexen. Amerikának 2
"magyar aranyérme" van. Nekünk egy se:)

Ne kezd te is, hogy az ezüst már nem is jó, mert hisztirohamot kapok. Hány ember van aki a világon a szakmájában a 2., 3., 4., 5. legjobb??????????????

Több
16 éve 2 hónapja #369069 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek ez vicces. Most olvasom indexen. Amerikának 2
"magyar aranyérme" van. Nekünk egy se:)

Több
16 éve 2 hónapja #369068 Írta: Gandalf

Kedves Barátaink!

Szeretettel várunk Titeket is az ökumenikus (katolikus-református) esküvői szertartásunkra!

Pontos ideje:
2008. augusztus 23. szombat 16:00

Helyszín:
Budapest 17. kerület, Rákosligeti Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom

Odajutás:
Örs Vezér terétől a 276E jelzésű busszal 25 perc út, a rákosligeti (!!!) Hősök tere nevű megállónál kell leszállni.

Üdvözlettel az Ifjú Pár:

Eruntale/Hanna és Gandalf

Több
16 éve 2 hónapja #369053 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
SÚ: Olyat már én is láttam, de az mégjobb amikor a felhők mennek a Hold előtt és teljesen olyan hatást kelt, mintha a Hold menne mögöttük gyorsan.

Attila: Pedig egy Holdfogyatkozás nem az a hihetetlen gyors dolog...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 2 hónapja #369049 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Attila, jó bolygón vagy te? :D

Kb. 22:30 órától 0:30-ig lehetett jól látni, és valamivel éjfél előtt volt a "teljesség" (ami 80%-os holdfogyatkozás esetén nem biztos, hogy megfelelő meghatározás...)

Nos igen, szóval, előtte olyan 21:45 körül néztem iutána meg már csak olyan 2 körül ehhhhh, ok lemaradtam.

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 2 hónapja #369047 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attila, jó bolygón vagy te? :D

Kb. 22:30 órától 0:30-ig lehetett jól látni, és valamivel éjfél előtt volt a "teljesség" (ami 80%-os holdfogyatkozás esetén nem biztos, hogy megfelelő meghatározás...)

Több
16 éve 2 hónapja #369046 Írta: Gelmir
Gelmir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valószínűleg mert már későn nézted.

Több
16 éve 2 hónapja #369044 Írta: Attila
Volt Hold, csak nem fogyott...

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 2 hónapja #369043 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem volt hold, vagy volt hold, csak nem fogyott?

Több
16 éve 2 hónapja #369042 Írta: Attila
Nos én elég sokáig kint voltam ma, de itt semmit, de semmit sem láttam. Felhőtlen ég, de holdfogyatkozás semmilyen mértékben sem volt. :evil:

Több
16 éve 2 hónapja #369041 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem nyúl. ;) (Narb szerint meg biztos béka...)

Több
16 éve 2 hónapja #369040 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Pedig bezony, hogy létezik Holdbéli Nyúl, mindenki meglássa, méghozzá ITT.

:D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 2 hónapja #369039 Írta: Gelmir
Gelmir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Óh Nagyhatalmú SÚ -Élet, üdv, egészség!
Nem a nyuszi rágta meg, hanem a gonosz Nagy Fehér sárkány borította sötétségbe amit a Holdbéli Ember állított meg végül.

Több
16 éve 2 hónapja #369037 Írta: Tünde
Akkor lesz? :) Jajdejó... addigra hátha lesz nagyonjó gépem :nagysóhaj:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.265 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére