BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 10 hónapja #158595 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem meg a következő héten alig lesz órám :D :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #158592 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Tök buli, utolsó napon (19-én) csak 3 órám lesz megtartva. :D BEŐŐŐŐ!!!!! :wink:

Nekem is :D ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #158574 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tök buli, utolsó napon (19-én) csak 3 órám lesz megtartva. :D BEŐŐŐŐ!!!!! :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 10 hónapja #158566 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo írta: ja, es NE vegyetek Profi Reggeli italt....
fel kilo kakaot pakoltam bele, es meg mindig nem tudom meginni...
boááá

Van olyan, amit még te sem bírsz meginni? 8O :lol:
[size=9:1dcf7mfa]Illetve van, ami rosszabb, mint a Tesco Gazdaságos Miruvor??? [/size]:roll: :twisted:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #158565 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melawar írta: csak nagyon halkan jegyzem meg , hogy a reggeli italok közül pár fajtán rajta van , hogy NEm tej :) , hanem tej szerü ital ... :)
ennek a tejszerü valaminek a készitése is érdekes :)

tudataban vagyok, hogy nem tej, csak tejnek alcazott lotty, de arra nem szamitottam, hogy ilyen remesen sz@r...
csak azert vettem ezt, mert joval olcsobb, mint a tej

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 10 hónapja #158550 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csak nagyon halkan jegyzem meg , hogy a reggeli italok közül pár fajtán rajta van , hogy NEm tej :) , hanem tej szerü ital ... :)
ennek a tejszerü valaminek a készitése is érdekes :)

Több
20 éve 10 hónapja #158544 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D No igen... :roll: szvsz az már eleve elég gyanús dolog, ha valamit, amit tejesdobozhoz hasonló csomagolásban tesznek fel a polcra, nem mernek úgy hívni, hogy a "tej" szó is szerepeljen a nevében... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 10 hónapja #158542 Írta: mithril
mithril válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo írta: ja, es NE vegyetek Profi Reggeli italt....
boááá

Szerintem semmilyen Reggeli italt ne vegyetek. A nap mindegyik szakában rémesek...

"...magamat kigúnyolom, ha kell,
de hogy más mondja, azt nem tűröm el!"

Több
20 éve 10 hónapja #158541 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

1.: VAN ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEM!!!! Hiperdizájn, lézeregerentyű, mifene, és NET IS VAN HOZZÁ!!!!

ugy erted, optikai eger ß)

na embakok, este hattol szurkoljatok, mint diszno, analizis zh-t irok...
szal elkel a spiritualis segitseg

ja, es NE vegyetek Profi Reggeli italt....
boááá

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 10 hónapja #158502 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Beszélgetős topicban ÁLLÍTÓLAG semmi se OFF, szóval:

1.: VAN ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEM!!!! :dance: Hiperdizájn, lézeregerentyű, mifene, és NET IS VAN HOZZÁ!!!! :P
Huhúúúú!!
Alig várom, hogy telezsúfoljam GyU-s cuccokkal!!!
Na meg persze hogy végre otthonról is érintkezhessek Veletek, ha arra szottyan kedvem. Tökjóó!!!! :bounce: :bounce:

2.: Unokaöcsik hazajöttek Sydneyből. Mit hoztak ajándékba? Na, mit?
PERSZE HOGY AZ EREDETI GYU-T!!!!! :sungl: :hello:
Egykötetes, puhafedelű, csudagyönyörű naplementés-lovasos borítóval.

Angol nyelvlecke megvan szünetre!!!!!
:lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #158477 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
már 5 tagunk van jelentkezzetek!!!
Fim, mogy,Rabyn,p.Olorin, és Alcar

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 10 hónapja #158475 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
kérdés Kismarosra vonatkozólag: lesz e rezsó?mert akkor vinnék ilyen zacskós tésztákat mert azok jók...
jó nagy party lesz... :D
gratula Ryana,cucc...
ja,és METAL!

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 10 hónapja #158456 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula Ry :wink: Érd utól magad fényképszámban is :wink:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #158455 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Amúgy köszi, csak vigyázzatok, mert elbízom magam, és elkezdek pofázni... :twisted:

*perme büszkén mutogat a 980. bejegyzésére* Szenetm, én sose pofáztam sokat.. najó igen.. :D de még mindig lemaradok az ezresektől :roll: hajrá Neked is, Szenetm! csak dumálj :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #158450 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Drakula, Szenetm!

Jóvanna, hát tehetek róla, h mindig elírom? :roll: :P
Amúgy köszi, csak vigyázzatok, mert elbízom magam, és elkezdek pofázni... :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 10 hónapja #158446 Írta: E. Eia Ayna
Drakula, Szenetm!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #158443 Írta: Fio
Gratula Ry!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 10 hónapja #158442 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozok Fiohoz.
Boooooldooooooog szülinapot Batti!

ééés néccáz... :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 10 hónapja #158439 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dejó:)

Köszönöm nép ;)
Én vok ottan a sima Galadh..

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #158437 Írta: E. Eia Ayna
Fio: drak!

Rabyn: Ezen pont csak a névlistán vaok rajta.. :cry: Galadh5-ként :D (egyébként ezt már eljácottuk egyszer Alyr nevével is - de akkorcsak 4-en voltunk és vártuk a szerencsétlen áldozatokat :evil3: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #158432 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 10 hónapja #158430 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula Fió! :itscool:
(még duplaennyi hozzászólást idénre! :) 8) :wink: )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #158426 Írta: Fio
Még dupla ennyi évet neked kedvenc elnököm!!!! :twisted: Üdvözlöm Nikit! :wink:

Hatszáááz!!! Khirálllly!!!

Több
20 éve 10 hónapja #158395 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog születésnapot Batti!

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 10 hónapja #158353 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bsz Batti!!! :D

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 10 hónapja #158352 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Batti, boldog szülinapot!

hetvenkettes rózsaszín (vagy legalábbis olyasmi ;) ), úgyhogy érezd magad megtisztelve :bounce:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #158349 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bódóg sznapot! Batti! :P

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 10 hónapja #158346 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Léli, köszönöm a novellát. És mindenkinek, aki egy kicsit is törte a fejét, hogy segítsen nekem.

Batti, boldog szülinapot kívánok! :cheers:

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #158343 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szulinapot Batti!!

---
megkérdezhetem mostanában van vmi Tma itt a Dumcsis topicban?

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 10 hónapja #158316 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
DRÁGA EMBEREK!

Jelentem, hogy az előbbi két másodperc folyamán kisorsoltam a kismarosi neveket.

Ha minden jól megy, akkor mindenki megkapta az e-mail címére a belépési kódszámot, amivel a
hiaqimau.uw.hu/kismaros/view.php
címen be tud lépni, hogy megtekinthesse a nevet.

Aki nem kapott e-mailt a belépési kódszámával, ill. privit, (Lgépltem az emailcímét vagy más miatt keveredett el), az szóljon nekem e-mailben vagy priviben és akkor megnézem neki.

Akik bizonytalanok iletve nem kaptam meg az e-mail címüket, azoknak priviben küldöm el a húzott személy nevét.

Báriféle hibabejelentést, kérdést, nyavajgást az e-mail címemre várok: maurauser@dpg.hu

Üdv mindenkinek:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.506 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére