BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 3 hónapja #367390 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos, nem láttam a számítógépemet két hónapja, csak amióta hazajöttem a táborból és meglepve konstatáltam, hogy se a rendesen telepített Java sem a Flash playerek nem mennek rajta, pedig legújabb verziók vannak telepítve. Bármilyen flash játéknál vagy youtube-on a videók helyén egy nagy fehér négyzet van és semmi mozgókép.
Ilyenkor mit lehet tenni? Engedélyeztem a böngészők beállításainál is amit csak tudtam, de semmi változás.

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hónapja #367249 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Az kizárt. Nem te mondtad, hanem én. :D
(Bocs, a magas labdáknak nehéz ellenállni, még ilyenkor is, amikor az igazságtartalomnak híján van a kikerekedő riposzt.)

ha látjátok, hogy a fórumon vagyok, szóljatok!!!!! Megyek ezer örömmel!!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hónapja #367157 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az kizárt. Nem te mondtad, hanem én. :D
(Bocs, a magas labdáknak nehéz ellenállni, még ilyenkor is, amikor az igazságtartalomnak híján van a kikerekedő riposzt.)

Több
16 éve 3 hónapja #367154 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dehogyisnem konog. 17 perce szóltam valamit, azóta se reagált rá senki. Alternatív lehetőség, hogy leszakadtam, de a kliens még nem vette észre. Esetleg karaj.

Vagy csak szimplán nem volt érdekes amit mondtál :D : :twisted:

Több
16 éve 3 hónapja #367120 Írta: Sötét Úr
Dehogyisnem konog. 17 perce szóltam valamit, azóta se reagált rá senki. Alternatív lehetőség, hogy leszakadtam, de a kliens még nem vette észre. Esetleg karaj.

Több
16 éve 3 hónapja #367108 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dehogy kong... :) Na jó,néha igen. De határozott fejlődést látok.

Több
16 éve 3 hónapja #367099 Írta: Sötét Úr
Meg, legalábbis simán bejelentkeztem, be is logoltam a nevemmel. Egyetlen baja, hogy konog az ürességtől.

Több
16 éve 3 hónapja #367090 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olyan régen voltam chaten, hogy el is felejtettem mit és hogyan...
vagy már megjavult?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
16 éve 3 hónapja #366966 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta:

Acho írta: Ez tény. Mindkettőnek megvannak a maga előnyi és hátrányai. Mindazonáltal vannak dolgok, amiket egy fórumon nem lehet,és cseten lehet. Szóval gyertek, népek, gyertek! ;-)

Ha megjelenítené én mennék, mivel, hogy megpróbáltuk Kar'saval megjeleníteni, de valószínűleg nincsen Javam?, ez lehet a probléma. :?

tölts javát?:)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
16 éve 3 hónapja #366963 Írta: Acho
Próbáld meg IRC-klienssel.
Katt ide.

Több
16 éve 3 hónapja #366961 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Ez tény. Mindkettőnek megvannak a maga előnyi és hátrányai. Mindazonáltal vannak dolgok, amiket egy fórumon nem lehet,és cseten lehet. Szóval gyertek, népek, gyertek! ;-)

Ha megjelenítené én mennék, mivel, hogy megpróbáltuk Kar'saval megjeleníteni, de valószínűleg nincsen Javam?, ez lehet a probléma. :?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hónapja #366950 Írta: Acho
Ez tény. Mindkettőnek megvannak a maga előnyi és hátrányai. Mindazonáltal vannak dolgok, amiket egy fórumon nem lehet,és cseten lehet. Szóval gyertek, népek, gyertek! ;-)

Több
16 éve 3 hónapja #366939 Írta: Attila
Van benne valami, bár van egy csomó más közvetlen dolog is amin jobban megismerheted a másikat.

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hónapja #366937 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szerintem a chat annyiban jó, hogy ott folyamatos beszélgetés van, és jobban megismerjük egymást, meg ilyenek. Itt nem annyira közvetlen. Vagymi.

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 3 hónapja #366936 Írta: Attila
Én fel szeretnék lépni, csak nem engedi meg, ohgy fellépjek, és igazából nem is annyira izgatom magam, mert a fontosabb dolgok a fórumban is szerepelnek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a chat sz@r csak, miután ami nincs az nem is hiányzik, szvsz.

Több
16 éve 3 hónapja #366935 Írta: Took Peregrin
Took Peregrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
énmegmég sosem voltam a chaten.. de amit ott megbeszélnénk, nem egyszerűbb a fórumban..? vagy én nem vágom az ilyet, csak idegem tőlem a chat:)

Több
16 éve 3 hónapja #366918 Írta: Acho
Szombaton már egész bíztató létszámú csapat jött össze este. Remélem, ez csak még jobb lesz!

Több
16 éve 3 hónapja #366913 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Néha én is felmegyek várok pár órát, de sosincs senki..

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
16 éve 3 hónapja #366911 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nemcsak Te akarod !:)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
16 éve 3 hónapja #366908 Írta: Acho
Ezt talán illett volna kiszűrni az orvosi vizsgálaton.Vagy nem? :(

Eltérve Koló emlékétől: népek! Úgy örülnék,ha ismét fellendülne a cset! Nagyon jó lenne, de ehhez édeskevés, ha egyedül én akarom...

Több
16 éve 3 hónapja #366887 Írta: Attila
A tévékettőn azt mondották, hogy kezdetleges elmeszesedése volt az erein, illetve a csontjain is. :(

Több
16 éve 3 hónapja #366882 Írta: Bounce
Bounce válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: Elhunyt Kolonics György, Magyar olimpiabajnok kenus :cry:
36 éves volt ....

R.I.P.

Isten Veled, Koló! Nagyon megrendített... (kit nem?) A bátyámnak példaképe volt, sokáig kenuzott.. egyszer Szolnokon kezet is fogott Vele.. azt mondta, annyira életre való volt, annyira közvetlen, és rendes, jó fej. Miért az ilyen emberekkel kell, hogy ilyesmi történjen? Túl sok az igazságtalanság. Tudom, hiába mondok már ilyeneket.
A halála napján kimentem A Türr-emlékműhöz, leültem egy padra, és a Dunát nézve elköszöntem Kolonicstól.. ennyit szerintem mindenképpen megérdemelt.

R.I.P.

Több
16 éve 3 hónapja #366876 Írta: Attila

Balázs írta: Igazad van Encsi félrehallotam

OFF

Nem te, hanem Encsi hallotta félre :wink:

ON

Több
16 éve 3 hónapja #366875 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igazad van Encsi félrehallotam

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 3 hónapja #366874 Írta: Attila
A tévékettőn most beszélnek róla...

HV: Semmi baj. :)

Több
16 éve 3 hónapja #366873 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, én is büszke voltam rá, hogy ő is magyar, és tényleg a nagyjaink közé tartozott..

Attila írta: Ha doppingolt, ha drogozott, vagy sem, számomra akkor is olyan igazi nagy sportolóként ment el, akinek a halálán számomra nem változat semmit az, hogy mit csinált, vagy mit nem csinált.

Akkor jó :) Félreérettük egymást, bocsánat.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
16 éve 3 hónapja #366872 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nos 2 hete volt doppingvizsgálata. teljesen tiszta. valszeg túlhajtotta magát. Egy rejtett koszorúérbetegség vagy kamrafibrilláció... de majd kiderül a boncolásnál. A felelősöket meg itt hagyjuk....

Mindenesetre hatalmas veszteség mindenkinek. :cry:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 3 hónapja #366871 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
este is néztem a tv-t amikor is nyilatkoztak róla, de magamtól se gondolnám, hogy akár az orvost, vagy akár bármilyen doppingszert okolni lehetne az ilyenért. Különbenis, olimpia előtt ennyivel meg aztán végképp nicns helye az ilyennek, szerintem. Egyszerűen kár okolni bármit vagy bárkit is, mert ha autóbaleset lett volna a vége, akkor is állhatnánk itt... meg különbenis, igazán nem ez a lényeg, hanemh... hanemh egy olyan sportoló volt, aki miatt szintén büszke voltam / vagyok hogy magyar vagyok. És akinek talán pont az lett a végzete, hogy annyira szerette, és annyira hajtotta magát. De ez persze csak egy vélemény nyugodtan lehet kövezni is érte :oops: ( meg az is, hogy szerintem legalább oylankor érte a halál, amikor azt csinálta, amit szeretett. tudomh talán picit morbid... :oops: )

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"

Több
16 éve 3 hónapja #366870 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Balázs írta: Rósszul tudod mert szívrohamot kapott de a vízsgálat még tart és majd kiderül minden.

akkor nagyon fél füllel volt :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 3 hónapja #366869 Írta: Attila

Holtak vezére írta:

Attila írta: Igen, én is úgy hallottam, hogy infarktust kapott, de ilyenkor persze már szárnyrakaptak ilyenek, hogy doppingolt, drogozott stb. de szeritnem várjuk meg amíg kideürl, hogy mi is volt az oka a halálának.

ez milyen hozzáállás?! várjunk amíg mondjuk kiderül hogy doppingolt és akkor kárörvendően írogassunk a fórumra hogy "ej-ej ezek a modern sportolók már csak ilyenek"?
szerintem a halála után nem sokkal nincs helye ilyen "várjuk meg amíg kiderül és aztán..."-jellegű hozzászólásoknak.
a "szárnyra kaptak" dologban meg te is benne vagy mert szóba hoztad.

Nem szeretnék vitatkozni, de azzal, hogy ilyet írsz miszerint, majd amikor kiderül bárki is itt fogok kacarászni a halálán, az nem csak erkölcstelen és alaptalan velem szemben, hanem a sportoló emlékének a megsértése is. A halál sosem egy vidám dolog amin lehet idézem "kárörvendően irogatni".
Ha doppingolt, ha drogozott, vagy sem, számomra akkor is olyan igazi nagy sportolóként ment el, akinek a halálán számomra nem változat semmit az, hogy mit csinált, vagy mit nem csinált.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.360 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére