BESZÉLGETŐS topic
- ADIM a Des
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Bár jómagam Kincsesláda vagyok, sokféle kincs létezik.
Ork is voltam már, Hulla is... ezen nem múlik...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ADIM a Des
- Nem elérhető
És eltűnik a kancsó fele...
De legalább wc parti közben nem kell utántölteni.
A lényeg, hogy érezd jól magad!
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Drizzt írta: Akkor az gáz, ha én fél literes bögréből iszom az earl grey teát ?
Adimnak 1 literes bögrét vettem karácsonyra - pirospöttyös az gáz???
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Attól függ, milyen mintás a bögre, a többi nem érdekes.Drizzt írta: Akkor az gáz, ha én fél literes bögréből iszom az earl grey teát ?
Kedvesem is úgy issza, és jó alaposan megcukrozza. Ez azért furcsa, mert amúgy fél kiskanál cukorral iszik minden teát, amit meg ezekből kispórolt, az mehet mind az earl greybe
"Well, I'm back."
- Drizzt
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Aki nem pipázik, annak nem véresen komoly dolog a pipázás, másnak meg éppen a teázás a szent. Ha mindenki túl komolyan venné magát, nem lehetne beszélgetni senkivel, mert annyira különbözőek vagyunk, hogy folyton megsértődnénkSötét Úr írta: Na jó, akkor vicces... De hát hogy lehet viccet csinálni a pipázásból? És ha Tolkien megtudja?
"Well, I'm back."
- Holtak vezére
- Nem elérhető
mogy írta:
Rabyn írta: youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4
Spenót:D
És van belőle csengőhang!
Engem ettől a hideg is kiráz...ez valakit szórakoztat? 8O
igen nem kell komolyan venni és akkor jó tud lenni.
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- mogy
- Nem elérhető
Rabyn írta: youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4
Spenót:D
És van belőle csengőhang!
Engem ettől a hideg is kiráz...ez valakit szórakoztat? 8O
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Drizzt
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Bölcsek teája: elővegyek valamit??? (Annak számára, aki olyasmit feltételez, ami nincs...)
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Remzymama/Tünde írta:
Drizzt írta: Ugyanmár...rajtuk nem látszik . Mondtam én, hogy látszik? Rajtam se látszik .
Mi lenne ha jelentkeznél?
Annak mi (mármint akik a filmet csináljuk), nagyon-nagyon örülnénk! Én személy szerint örömujjongásba törnék ki és vitus táncot lejtenék a számítógép előtt...
Nóli: ha arról van szó, hogy már végleg nem találunk senkit, meggyőzöm a többieket, hogy te játszhasd...
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Tünde
- Nem elérhető
Remzy írta: youtube.com/watch?v=vn3PAczDZ6M
nemtom ismeritek é :F
némá' idetévedt
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Nóli: jó ez az új aláírásod, de már hiába, nem menekülhetsz - ha csak fel nem boncolod!
- Nessa
- Nem elérhető
háááát.... akkor sorrendben: nem. nem. igen. sehogy egyébként már régebben mondta rám valaki, hogy vámpír vagyok, de már nem mondja.... (höhö, nem kell rosszra gondolni ) különben is csak azért mondta, mert egy osztálytársamnak az msn-es denevér izékéről én jutok eszébe.Acho írta:
Ez de gonosz...Sötét Úr írta: Nessa: nem szoktál furcsa bizsergést érezni egy fedetlen nyak láttán? Nem fog el az éhség, ha műtenek a kórházas sorozatokban? Tudsz tükör segítségével fésülködni? És a fokhagymával hogy állsz?
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Tünde
- Nem elérhető
Drizzt írta: Ugyanmár...rajtuk nem látszik . Mondtam én, hogy látszik? Rajtam se látszik .
Mi lenne ha jelentkeznél?
- Drizzt
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Drizzt
- Nem elérhető
Oké, több hülyeség nem jut eszembe hirtelen...de erről tényleg csak a hibaüzenet tehet...
- Drizzt
- Nem elérhető
Serrana/Taurin írta: Felhívás!
Vállalkozó szellemű, épkézláb férfi emberek (de felőlem akár vietnami rokkant veterán is lehet)! Adódna egy kb. 5 perces szerep egy készülő rövid filmben.
A szerep:
20-40 év közötti tehetségkutató, akin ugyan nem látszik teljesen nyilvánvalóan, de belül egy gennyes tetűláda...
Zsír .
Icke, Pók vagy Brandír olvasta már ezt ?
Persze ez nem célzás volt...én sose célozgatnék...de még csak egy ferdét se kacsintanék .
Végül meglett amúgy a gennyes tetűláda vietnámi rokkant veterán tehetségkutató?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Kincső: ez akkor sem vicces. Egyébként meg a pipát nem letüdőzni kell, hanem ízlelgetni, forgatni a szájban a füstöt, és akkor nem is bódít el. Aki letüdőzi, az magára vessen - főleg első alkalommal, valószínűleg percekig megszólalni sem tud. Ja, és érdekes arcszíne lesz Szeretem, amikor úgy mondanak emberek véleményt valamiről, hogy nincs tapasztalatuk benne...
Nyugi, senki nem akarja letüdőzni a pipát (És a teafüvet sem.)
Mondom, hogy csak a KÖMF-ös jelenetben felmerült, hogy a hobbitok pipafüvének vajh' olyan-e a hatása a gondolkodásra, mint a "tüncök teájának" (Ankalimon már a táborban is teaszertartást rendezett a Bölcsek Rendjének), és mivel az volt a feladat hogy imprózzunk, benyögtem ezt a hülye kérdést (ha megnézed egyszer a videót rájössz h. Neked is hasonló hülyeségek jutnának eszedbe ilyen hülye szituban ), Ankalimon viszont közölte hogy a pipafű biztos elbódít (gondolom a "fű" asszociáció, meg pl. a sok "drogos hobbit"-paródia hatására), a tea meg kitisztítja a gondolatokat. (És mivel ő volt a rendi vez, nem lehetett vele vitatkozni ) mint előbb írtam én pont azért vetettem fel, mert a történetekben a pipázás-gondolkodás párhuzamos dolgok sokszor
(de aláírom h. nem értek hozzá, csak annyit mondtam h. Attila hsz-e poén volt, és utalás a KÖMF-ös jelenetre amit sokan láttak, ezért értenek. de mostmár Te is mert elmondtuk )
na, remélem a félreértések tisztázva
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Attila
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Kincső: ez akkor sem vicces. Egyébként meg a pipát nem letüdőzni kell, hanem ízlelgetni, forgatni a szájban a füstöt, és akkor nem is bódít el. Aki letüdőzi, az magára vessen - főleg első alkalommal, valószínűleg percekig megszólalni sem tud. Ja, és érdekes arcszíne lesz Szeretem, amikor úgy mondanak emberek véleményt valamiről, hogy nincs tapasztalatuk benne...
Félreérted, ezt az egészet a Bölcsek produkciójából idéztem a KÖMF-ről. Semmilyen konkrét dologra, vagy példára nem akartam rámutatni.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Lol. Serrana, sztem változtassátok meg a forgatókönyvet, a gennyes tetűláda tehetségkutató legyen nő - akkor mondjuk bele lehet vinni említés szintjén egy összetört szerelmi szálat (képzavar, ahh) a lecsúszott rocksztár és fent nevezett tehetségkutató közé, meg Nóli is eljátszhatná a szerepet, hiszen úgy odavan érte. (Hopsz, lehet, hogy közben spoilertem, sebaj.)Nóli i linantea írta: Óóóóó ezt tök jól tudnám csinálni.
Gennyes tetűláda. Tetszik
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.