BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 8 hónapja #354493 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez olyasmi mint az angryalien. :) Azt ismeritek? 30 mp-ben, nyuszikkal.
angryalien.com/
(Nekem a Titanic a favorit XD)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #354490 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta:

Esgal írta: Addig is, nézzetek filmeket. Ha nincs rá idő, az se gond, bármely klasszikust 5 mp alatt kivégzed... :mrgreen:

GyU és más a Subbán

Ez..ez..ZSENIÁLIS!!!!

Ezeket a bátyámmal néztük a héten valamikor, és nekem az Amadeus tetszett a legjobban, amit az összes között lehet megtekinteni... De mindegyik annyira fárasztó... :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #354489 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta:

Esgal írta: Addig is, nézzetek filmeket. Ha nincs rá idő, az se gond, bármely klasszikust 5 mp alatt kivégzed... :mrgreen:

GyU és más a Subbán

Ez..ez..ZSENIÁLIS!!!!

Ez annyira............:fetreng: :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 8 hónapja #354488 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

GyU és más a Subbán

Ez..ez..ZSENIÁLIS!!!!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 8 hónapja #354485 Írta: norbikk
norbikk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát én a traviant egy hónapig nyűttem utána elég volt :D

Több
16 éve 8 hónapja #354483 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rájöttem, hogy nem is marhaság ez a Travian-dolog. Aki esetleg szeretne megtámogatni, és úgy regel, és játszik, hogy avval engem is segít picit, az innen regisztráljon! :)

Több
16 éve 9 hónapja #354479 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jácint fenn van az iwiw-en, lehet jelölni. :D
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11952238

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 9 hónapja #354478 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Ha beleegyezik szívesen összephotoshopolom nektek, de anélkül azér mégse. :D D

Mármint photoshop nélkül nem? :twisted:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 9 hónapja #354477 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Micsoda ember! :D :D:D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 9 hónapja #354474 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Addig is, nézzetek filmeket. Ha nincs rá idő, az se gond, bármely klasszikust 5 mp alatt kivégzed... :mrgreen:

GyU és más a Subbán

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #354459 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Ben írta:

Esgal írta: [size=9:5mk5ag3z]Zárójel ON

Ha nem szavaztok elegen, csinálok az elnökségiekről választási plakátokat, és aztán csak nézhettek, mikor fórumböngészés közben egyszer csak felugrik egy-egy popup-ablak! :twisted:

Zárójel OFF[/size]

Kérlekkérlek, szeretném látni teszem azt Ankalimont választási plakáton, mondjuk nyúlrog-fejjel. :D :twisted:

Jaja, ezt én is megnézném... :mrgreen:

Ha beleegyezik szívesen összephotoshopolom nektek, de anélkül azér mégse. :D D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #354437 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom, hogy volt-e már ezen a fórumon, de berakom:
White Dove

Nézzétek meg...

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
16 éve 9 hónapja #354425 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kincső: köszi
(nem tudom mért is gondoltam, hogy akire szavaznék, már nem kaphat - most megtettem) :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #354420 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Esgal írta: [size=9:1x8udy92]Zárójel ON

Ha nem szavaztok elegen, csinálok az elnökségiekről választási plakátokat, és aztán csak nézhettek, mikor fórumböngészés közben egyszer csak felugrik egy-egy popup-ablak! :twisted:

Zárójel OFF[/size]

Kérlekkérlek, szeretném látni teszem azt Ankalimont választási plakáton, mondjuk nyúlrog-fejjel. :D :twisted:

Jaja, ezt én is megnézném... :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 9 hónapja #354419 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta: Esgal: lehet azért nem szavaznak a népek, mert nem találnak olyan nevet, akire leadhatnák a szavazatukat. Merthogy ugye ezt csak egyszer lehet megkapni.

Gandalf-díjazottak eddig:
Ankalimon (2004)
Brisa (2005)
Gumipók (2006)

Tehát aki vezetőségi tag, és lehet rá szavazni (abc-rendben):
Alyr
Angwen
Ery
Gandalf
Melian

Hátha segít. ;)
Szerintem idén aktívabbak voltak a vezetőségi tagok, mint tavaly, "csupán" arról kell szavaznunk, hogy van-e sokunk szerint kiemelkedően aktív közöttük. :D (mondjuk nekem nehéz választani, de majdcsak sikerül :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #354415 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Esgal: lehet azért nem szavaznak a népek, mert nem találnak olyan nevet, akire leadhatnák a szavazatukat. Merthogy ugye ezt csak egyszer lehet megkapni.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 9 hónapja #354414 Írta: Esgal
Jó, lehet, hogy megcsinálom, de nehogy ezért ne szavazz díjazottra! ;) Egyébként lehet, hogy ki leszel ábrándítva, ugyanis az említett már mintha kapott volna díjat korábban, így rá szavazni nem lehet. De vannak még ;)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #354411 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Esgal írta: [size=9:b3to48sr]Zárójel ON

Zárójel OFF[/size]

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 9 hónapja #354408 Írta: Esgal
Hahó népek!

Sajnos még eddig nem sok jelölés érkezett Gandalf-díjra, és (bár azt nem mi nézzük, csak sejtem) a Mathom díjra is. Szerintem igazán megtehettek annyit mindazoknak, akik régóta melóznak az MTTért, hogy elküldtök egy-egy mélt, és javasoljátok a díjakra azt, aki a leginkább megérdemli. Ez roppant egyszerű és költséghatékony módja lenne a hála kifejezésének, ennyit igazán ér minden valahavolt és leendő közösségi motor munkája ;) Szóval hajrá, az emailek:

Mathom-díj annak, aki a legtöbbet tette tagként a társaságért: info@tolkien.hu
Gandalf-díj annak, aki elnökségi tag minőségben a legtöbbet tette a társaságért: gandalf_dij@tolkien.hu

[size=9:33kbizat]
Zárójel ON

Zárójel OFF
[/size]

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #354405 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Olosta! A hagynát lereszeled, vékony ruhába, gézbe tekered, és jöhet a csöpi...
Nálam bevált...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
16 éve 9 hónapja #354402 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem működik.

Több
16 éve 9 hónapja #354401 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Orsie / Fraktál írta: és ezek szerint velem is.. 80048820-as hibakód :P

Itt is. Közös szerver?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #354400 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta: Akkor csak velem hülyéskedik...

és ezek szerint velem is.. 80048820-as hibakód :P

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #354398 Írta: Ery
Akkor csak velem hülyéskedik...

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #354397 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta:

Orsie / Fraktál írta: Nektek se megy az MSN? :(

Nekem sem.

Nekem megy, és sokan is vannak fent... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #354396 Írta: Ery

Orsie / Fraktál írta: Nektek se megy az MSN? :(

Nekem sem.

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #354393 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nektek se megy az MSN? :(

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #354388 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Woland írta: ha nincs keznel fulgyertya, megteszi helyette egy szal cigi (komoly, nalam bevalt) gyujtsd meg es a szurojet dugd a fuledbe, kicsit buzleni fog a hajad, de kiszellozol :)

Ööö.... ezt azt hiszem, hogy kihagyom. :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
16 éve 9 hónapja #354386 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ha nincs keznel fulgyertya, megteszi helyette egy szal cigi (komoly, nalam bevalt) gyujtsd meg es a szurojet dugd a fuledbe, kicsit buzleni fog a hajad, de kiszellozol :)

Több
16 éve 9 hónapja #354372 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem az infralámpa+melegsó kombó szoktott segíteni. Esetleg otthon is járkálj sapiban meg sálban, nálam az is használ meg az is ha egy éjszakát sapkában+lában alszom.
Úgy emlékszem azért kell melegíteni mert az olyan hatást vált ki mintha lázas lennél és a láz meg 38fokig gyógyító hatású.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.485 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére