- Köszönetek: 4
BESZÉLGETŐS topic
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Newra írta:
Missy írta: Ilyet alapvetően nem szoktam tenni, de kedden min. 20 ember elé kell kiállnom, illetve kiülnöm(életemben először) csíra fél év "tudással" hárfán játszani. Kérhetnék egy kis szurkot, hogy ne süljek bele?
Nagy-nagy szurok Missy! Drukkolok! Tudom én, hogy nagyon ügyes leszel!
És még egy kis szurk! Így már biztosan hatni fog!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Newra
- Nem elérhető
Missy írta: Ilyet alapvetően nem szoktam tenni, de kedden min. 20 ember elé kell kiállnom, illetve kiülnöm(életemben először) csíra fél év "tudással" hárfán játszani. Kérhetnék egy kis szurkot, hogy ne süljek bele?
Nagy-nagy szurok Missy! Drukkolok! Tudom én, hogy nagyon ügyes leszel!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
* a Szlovén Tolkien Társaság nagy nyári talija, augusztus elején
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Náda
- Nem elérhető
Jajh legyünk már ott
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Eldafinde
- Nem elérhető
Istenem, rettenetes régen voltam már itt
Azért ugrottam be, hátha érdekel valakit:
Michael Jackson halálának 1. évfordulója lesz június 25-én (péntek).
Információk a találkozóról/megemlékezésről:
A Kempinski szálló előttre van megbeszélve, 17 órára (ott van egy olyan fa, ami alatt állandóan virágok és képek vannak - MJ mindig a Kempinskiben szállt meg, a fa az ablaka közelében van).
Aki amit tud, hozhat: fehér rózsa, fehér lufi (lehet, hogy valaki tud héliumot szerezni), gyertya, mécses.
Aki tud, jöjjön MJ-pólóban, ha van, akkor fehér karszalaggal.
A lufikra üzenetet írunk, filctoll is jó, ha kéznél van. Lesz elvileg egy üzenőtábla is, idézem attól, aki hozza: "lehetőség lesz arra,hogy üzeneteket,rajzokat,verseket helyezzetek el egy nagy üzenőfalra,amit aztán esetleg a klubbok alkalmával ki lehetne állítani. Készüljetek hát,fogalmazzátok meg érzéseiteket,gondolataitokat,álmaitokat..."
Vannak, akik annak járnak utána, hogyan lehetne 51 galambot is felreptetni.
Ennyit tudok egyelőre.
Én Szombathelyről utazom Pestre, már csütörtökön, és azt is tudom, hogy lesznek, akik előbb odamennek, mint 17 óra.
Van egy játszótér is ott, kisgyerekeseknek pont jó.
Remélem, nem baj, hogy beírtam.
Jó éjt
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Missy
- Nem elérhető
Namarie írta:
Msot úgy jót röhögök magamban két álláskeresési hirdetés között, míg szurkolok, hogy hozza már be amit akarok, de hát neeem....
Küldök egy valagnyi szurkot Nam! Te meg majd nekem augusztusra.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
- Namarie
- Nem elérhető
A hobbit, mint olyan, extrém mód szereti a krumplit, extrém módon szeret enni, extrém módon gyapjas a haja (na ez legalább stimmel), imád mezítláb járni (mivel nem kell azt lesnie, hogy hol a kalcium, ha megcsípi a lábát a valami), és naphosszat főzőcskézik ( én meg őrzöm a hagyományt).
Összegezve: gratulálok az algoritmusnak. De nagyon mélyen és meghatódottan. ))))) Egy szerencse van: a társaság mindig jó. ))
Msot úgy jót röhögök magamban két álláskeresési hirdetés között, míg szurkolok, hogy hozza már be amit akarok, de hát neeem....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
Namarie írta: .... olyan szomorú és fáradt vagyok....valami szívvidítót írnátok? Bár most úgy lehet, Finrod és Feanor egyesített erejére volna szükség. És ami a leggázabb, vidám képaláírásokat akarnak tőlem.
....
5 hét és 1 nap múlva tábor!!!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Namarie
- Nem elérhető
....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Majd írok személyes köszönőt is, csak még mindig nincs agyam...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Missy
- Nem elérhető
Idhren írta: Köszönöm, hogy ilyen lelkesek vagytok!
Az életemet mentitek meg épp
Idhren... Bocsánat, nagyon elaludtam, 11-re tudnék ott lenni.....
De, ha a csütörtökből indulok ki, lehet pont odaérek, mikor elkezdtek díszíteni.
- Idhren
- Nem elérhető
Az életemet mentitek meg épp
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Missy
- Nem elérhető
Esgal írta:
Metaflora írta:
Nálunk lehet, ha az jó.Esgal írta: Na, akkor innen átveszem a kartonozás szervezését
Szóval, csütörtökön 4től vagy korábbtól lenne, aki tud, jöjjön. Ellenben helyszín még nincs; Idh nem lesz itthon, hozzánk most sajnos nem lehet, Főnix nem lesz nyitva. Valaki, ötlet?
Elég hálás lennék, köszönöm, és tengermély hódolat Én mondjuk még nem jártam nálatok, de majd navigálj el, hova pontosan.
Kérdésem még, hogy mikortól mehetünk, nekem a 4 előtt is jó, Missy meg aki még akar, később is becsatlakozhat.
Csatlakoznék Esgalhoz Meta. Engem is navigálj el légyszíves, itt, vagy priviben, vagy ahogy szeretnéd.
- Esgal
- Nem elérhető
Metaflora írta:
Nálunk lehet, ha az jó.Esgal írta: Na, akkor innen átveszem a kartonozás szervezését
Szóval, csütörtökön 4től vagy korábbtól lenne, aki tud, jöjjön. Ellenben helyszín még nincs; Idh nem lesz itthon, hozzánk most sajnos nem lehet, Főnix nem lesz nyitva. Valaki, ötlet?
Elég hálás lennék, köszönöm, és tengermély hódolat Én mondjuk még nem jártam nálatok, de majd navigálj el, hova pontosan.
Kérdésem még, hogy mikortól mehetünk, nekem a 4 előtt is jó, Missy meg aki még akar, később is becsatlakozhat.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Idhren
- Nem elérhető
Attila írta: A helyszíni tűzködés is még a napokban megtörténne és nem szombaton?
Az szombaton délelőtt lesz.
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Az nekem is. Szerdán még vizsgázom, csütörtökön bármikor és talán pénteken is nagyrészt ráérek.Missy írta: Nekem csütörtökön késő délután lenne jó. Mondjuk olyan 4-től. Mármint a kartonozás. Előbb sajnos nem tudok menni segíteni, így is csoda lesz, ha túlélem azt a 3 vizsgát.
- Missy
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Metaflora írta:
Ezt mikor kéne? (Szombaton sajnos nem érek rá semmire.)Idhren írta: Először is, a kiállítandó pályaműveket kartonokra kéne rakni, Esgal segítségével.
Még a héten, péntekig, kartonok vannak a raktárban elvileg...
Ha jó lenne neked, akkor szólj mikor, és szólok Esgalnak is!
Köszi
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ezt mikor kéne? (Szombaton sajnos nem érek rá semmire.)Idhren írta: Először is, a kiállítandó pályaműveket kartonokra kéne rakni, Esgal segítségével.
- Idhren
- Nem elérhető
Mivel talán mint tudjátok, szombaton lesz a Művészeti pályázat díjátadója, és kb egyedül szervezem, szükségem lenne segítő kezekre.
Először is, a kiállítandó pályaműveket kartonokra kéne rakni, Esgal segítségével.
Másodszor, szombaton délelőtt kéne pár ember, aki segít felrakni a képeket.
Harmadszor, jó lenne, ha vki színesben tudna nyomtatni, és az e-mailben küldött műveket esetleg kinyomtatná.
Kérlek titeket, írjatok privit, vagy mailt, vagy akármi.
Köszi: Idh
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Missy
- Nem elérhető
"A barátnőimmel beszélgettünk:
- Környezeti kommunikációt tanulok.
- Akkor te beszélgetni fogsz a fákkal?
- Ez nem tündeképzés!"
Lol
De "szakmailagW javítottam, hogy entek.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.