BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 7 hónapja #328365 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyertek klikkelgeti ide!Ránk férne az erősítés!még vezetünk,de jönnek fel a japók... :-(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #328355 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: 520. 8)

529 :P én meg nem is vagyok rajta a listán :P

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #328346 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Én 498. vagok :roll: :oops:

520. 8)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 7 hónapja #328345 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én 498. vagok :roll: :oops:
Lesz ez még jobb is *önbizalom*

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 7 hónapja #328343 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Kár hogy nem lehet benézni más szerverek toplistájába... Úgy megnézném az egyes szerver elsőit meg toplistás klánjait.
Nálunk a 14es szint a max, náluk van 18as szint is...

Ott én 21-esről tudok.
Cordélia, azaz Raffy, de ő prémiumos.
Aszondja 15-16 szint fölé nem lehet nem prémiumosként fejlődni...
Meglássuk...

Dreamerapu benne van a legjobb 200ban!!!
187-ik :bounce:
Grat :mrgreen:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 7 hónapja #328342 Írta: Nóli i linantea
Kár hogy nem lehet benézni más szerverek toplistájába... Úgy megnézném az egyes szerver elsőit meg toplistás klánjait.
Nálunk a 14es szint a max, náluk van 18as szint is...

Több
17 éve 7 hónapja #328341 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta: Olosta, hamarosan meglesz a pénz (Hála Holtak Vezérének), és akkor lehet csatlakozni :D

Jajdejó-jajdejó-jajdejó! :D

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 7 hónapja #328339 Írta: Idhren

Dreamer_KF írta: Muhaha, megvolt az első döntetlenem..nem sebeztünk egymáson semmit!!

Olosta, hamarosan meglesz a pénz (Hála Holtak Vezérének), és akkor lehet csatlakozni :D

Mennyi hiányzik?
(jobban járok, ha elköltöm a pízem,ma megtámadtam embereket, már háromszor nyúltak :P )

Több
17 éve 7 hónapja #328338 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eruntale/Hanna a Művészetek Völgye 2007-topikba írta: Kedves Kapolcsra Vágyó népek!

Most szombaton, azaz júni 2-án délután háromtól megbeszélést tartunk.

Helyszín: Egyelőre Margitsziget, eső vagy változás esetén értesítés a topicban

Akik kreatív produkcióval készülnek, próbáljanak eljönni!
Ha valaki olyan produkcióval jönne, ami eddig még nem szerepelt MTTs rendezvényen, attól kérem, hogy írja meg nekem priviben, vagy mailban (cím a profilomban) a produkció jellegét, időtartalmát, résztevevőit, és hasonló bölcsességeket :)
Valószínűleg az új producióknak lesz egy meghallgatás, és az alapján áll majd össze a program.

GYERTEK MINÉL TÖBBEN!!!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 7 hónapja #328335 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Ezzel sem állnék le itt a pirosozni... 8O

Jéééé :D Ügyes 8)

Több
17 éve 7 hónapja #328332 Írta: Nóli i linantea

Idhren írta: Szóról szóra ugyanígy jártam.
C'est la vie! :)

Ehh, én már befejeztem a két órás portyázást meg volt 3 kevéssé sikeres vámpírvadászatom, így kevesebb aranyam van mint amiko rmég nem csináltam ma semmit :lol: :lol: :lol:

Nekem is volt már döntetlenem :)

Óóóóóó 33. a klánunk :) *büszke*

Több
17 éve 7 hónapja #328331 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Muhaha, megvolt az első döntetlenem..nem sebeztünk egymáson semmit!!

Olosta, hamarosan meglesz a pénz (Hála Holtak Vezérének), és akkor lehet csatlakozni :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 7 hónapja #328328 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.origo.hu/filmklub/20040707john.html

Juhú, ez biztosan érdekes lesz!

...

Több
17 éve 7 hónapja #328327 Írta: Idhren
Szóról szóra ugyanígy jártam.
C'est la vie! :)

Több
17 éve 7 hónapja #328312 Írta: Nóli i linantea
Anyám facsiga!
Ma reggelmegállapítttam, hogy hej dejó, már csak ezer kell a következő vérthez, elmentem egyet emberportyára, és két vámpírt i sgyaktam. Mindkét vámpír két szinttel volt gyengébb nálam, gyengébbek voltak a fegyvereik, és az egyik 487, a másik, aminek émg sisakja is gyengébb volt az anyimnél, 565 aranyat zsákmányolt tőlem.
Ezek redbullos vért isznak így kora reggel?
Mindenesetre még kis idő kell hogy vértem legyen :roll:

Több
17 éve 7 hónapja #328298 Írta: Ben

dorwinion írta: Ezzel sem állnék le itt a pirosozni... 8O

Na ne. :shock:

Több
17 éve 7 hónapja #328296 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 7 hónapja #328274 Írta: Ben

Idhren írta: Ezt pont úgy nem lehet felébreszteni, mint enegem :mrgreen:

:lol: A hangokból ítélve ráadásul ő is vmi Forma 1-en vagy hasonló dolgon aludt be. De azt nagyon. :D :D

Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #328273 Írta: Idhren

Ben írta: Hm, egy kis néznivaló, haláli: macs :D

Dejóarc :D
Ezt pont úgy nem lehet felébreszteni, mint enegem :mrgreen:

(Fenn vagyok szerveren! És Portyázom :D Apró örömök az életben :twisted: )

Több
17 éve 7 hónapja #328272 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ave!

Nem szeretnék egocentrikusnak tűnni de boldog 100.hozzászóláson túli hozzászólást kívánok...magamnak :lol:
Majd ilyet legközelebb kb. fél év múlva fogok írni kb. annyi idő mire összejön majd még 100.
Ja és bocs, hogy megzavartam ezt az idillikus beszélgetést! :twisted:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 7 hónapja #328271 Írta: Ben
Hm, egy kis néznivaló, haláli: macs :D

Több
17 éve 7 hónapja #328270 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Idhren írta: Már bejelentkezni se hagy... Elveszett a DBje :P

Nekem másfél órája most először sikerült belépni.

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 7 hónapja #328269 Írta: Idhren
Már bejelentkezni se hagy... Elveszett a DBje :P

Több
17 éve 7 hónapja #328257 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Ery írta: vagy Lost DB-Connection...

Engem már vagy öt perce vág ki folyamatosan a szerverről és ha jól nézem, csak a hármason nem működik a dolog. Utálom a szétakadó mysql-szervereket, tisztára, mint az ultraweb...

Én fél órát szenvettem mire egszer elküldtem vadászni.De téll csak 3ason,4esen semmi probléma.

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 7 hónapja #328256 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Engem már vagy öt perce vág ki folyamatosan a szerverről és ha jól nézem, csak a hármason nem működik a dolog. Utálom a szétakadó mysql-szervereket, tisztára, mint az ultraweb...

Öt perce?? Engem lassan öt órája... Na de mindegy, már vadásztam...

"Well, I'm back."

Több
17 éve 7 hónapja #328255 Írta: Ben

Több
17 éve 7 hónapja #328236 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem a századik győzelmem nem akar összejönni... vagy legyőznek a kis nyikhajok, vagy nincs net, vagy Lost DB-Connection...
De legalább az új 8+2-es kardom megvan...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 7 hónapja #328218 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: Milyen türelmetlen vagy :D

:D Gandalf, privi ment. ;-) (a minap Rád akartam nyitni msnen emiatt, de elfelejtettem :oops: :roll: )

Több
17 éve 7 hónapja #328215 Írta: Nóli i linantea
Milyen türelmetlen vagy :D
Én nem tudom neked megmondani, pedig én is néztem...

Több
17 éve 7 hónapja #328214 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ben, valahol aggyámán meg egy linket, hogy meg tudjam haraptatni magam a farkasoddal!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.700 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére