Díjak

Több
22 éve 8 hónapja #51924 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Díjak
Jó ötlet és van is alapja! Komolyan meg kéne csinálni!
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #51921 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Díjak
Ragoran: a levélbe bele van írva, hogy www.tolkien.hu team, úgyhogy mindenki megnyugodthat, ha akarja megnézheti... :)
Egyébként vki mondta a kószás talin, hogy bele kéne rakni egy fénykepet a szoborról, azzal a szöveggel, hogy így nézett ki eredetileg :) :)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #51898 Írta: Ragoran
Király! A dobozba kéne rakni egy fényképezőgépet ami akkor lép működésbe, ha kinyitja! (Akkor szívnánk, ha nem Ő nyitja ki! :D ). Na de komolyan mindenképpen írjátok rá, hogy TÖRÉKENY, mert lehet, hogy kis darabokban érkezik meg és aztán pázlizhat PJ!! És írjátok rá a tolkien.hu-t, mert szerintem, ha csak 1%, hogy megnézi, akkor is megérné!
Na, de bocs, hogy beleszólok!
Namárie: Ragoran
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #51880 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Díjak
Ha minden igaz, hétfőn adja fel Aieless! :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #51862 Írta: Ragoran
Az agyagszobrot mikor akarjátok elküldeni? Egyébként szerintem ez nagyon egyedi 5-let és én PJ helyében nagyon meg lennék lepve! Kíváncsi lennék az arcára amikor megkapja!! :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #51039 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Díjak
Elképzelhető, hogy lesz, bár szerintem csak úgy mint tavaly :cry: akkor is csak részeket mutattak be :(
Ki kell bírni decemberig :!:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50826 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Díjak
A Cannes-i filmfesztivál, ha jól tudom, május elején szokott lenni.

Yavanna: Kérlek, ne a topicban hagyjatok üzeneteket egymásnak, mert azt előbb-utóbb törölni kell. :(

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50802 Írta: Dwin Odiff
Dwin Odiff válaszolt a következő témában: Díjak
Sztem előfordulhat rajta, ha tavaly akkora cirkusz volt körülötte Cannes-ban.

„Isten nem vagyok,s ha elpackáztam
ne is legyek más,csak önmagam.
Kormányozzon,ha győzött!”
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50745 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Díjak
Mikor lesz a cannes-i fesztivál? Sztem minden lehetséges, végülis jelölhetik... azt hiszem, nem csak európai filmek vesznek ott részt, tavaly pl. a Moulin Rouge volt a nyitófilm.

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50742 Írta: Athelas
Athelas válaszolt a következő témában: Díjak
Hello!
Ha már a díjaknál tartunk, nem tudjátok véletlenül, hogy a GyU-t jelölték-e a cannes-i filmfesztiválon? Mondjuk elég valószínütlen mert európai filmdíj, de biztos, ami biztos...

Yavanna: bocs, hogy ugyanaz az ikonom, de én csak a csajszi hajában lévő virág miatt választottam ezt (hátha az egy Királyfátyol...)
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50520 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Díjak
Ja, ezt elfelejtettem: kedden is jó egészen 14.30-ig bármikor, utána azonban vár a fodrász! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50515 Írta: Yavanna
aieless: A helyszín az ok!
Az időpont... A kedd az nekem abszolút gázos, szerdán pedig úgy 18.30-19.00 óra után jó, sajni csak akkor érek haza. :( Viszont csütörtökön egész nap jó! :)
Te meddig vagy suliban? Ha tudnám az sokat segítene, mert én alapvetően tudok alkalmazkodni, csak így elég nehéz, mert sose tudom előre, hogy mit csinálok 2 nappal később!
Ha telefonon tudnánk egyeztetni az egyszerűbb lenne talán!
Megadom a számom, csörögj rám és mgbeszéljük! 06-20-929-4862
(Vagy ha így nem ok, akkor adj meg te egy számot és majd én hívlak!)

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50440 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Díjak
Szóval, minenki adja fel, amikor tudja! Azt hiszem, mégis megvárom a kószás talit, mert nem biztos, hogy hétközben lesz időm csomagot csinálni!
Yavanna: hát most már hétvégéről lekéstünk... .) De mi lenne, ha mondjuk.. szerda du. 4 óra? A Bem téri ABC előtt. Vagy kedd du. is akármikor jó.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50118 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Díjak
télleg, meddig adhatom fel a levelet? nekem kb oan hétfőn (vagy annél is később) sikerülne feladnom.... :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50116 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Díjak
Aieless,ha mafeladom a levelet az még jó?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50089 Írta: Yavanna
aieless: Bem tér ok! (Amikor életembn először egyedül próbáltam eljutni busszal Diósdra, akkor ott sikerült kilukadnom! Jól eltévedtem! Na azóta tudom! :) )
Mikor? Most 7vége jó?

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50046 Írta: aieless
ugyan Fereste!!!!
Hát nyugodtan!!!
Ha van kedved, küldj csak te is!!! Lejjebb megtalálod a címemet. PJ-nek minden rajongójára szüksége van :D

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50037 Írta: Fereste
Áfonya, köszi, hogy elmagyaráztad, de nekem sajna nincsen scannerem:( meg aztán hogy jövök én ahhoz, hogy egy oan topic dolgaiba vegyek részt, ahová nem is járok...
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #50029 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Díjak
Fer: aieless csinált PJ-nek egy gyurmaoscart, és most szándékozunk elküldeni aláírásokkal egybekötve. Ha van scannered, akkor emilen küldhetsz aieless-nek egy aláírást, ha nincs, akkor meg postán. :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #49981 Írta: Fereste
elnézést, én nem vagyok túl gyakori ebben a topicban, és szeretném megkérdezni, hogy mien aláírásról van szó?
Téma zárolva.
Több
22 éve 8 hónapja #49947 Írta: aieless
Tök rulez!!!
:) ))
Most tesztelem, hogy kell ebben az új fórumban hozzászólni.
naszóval, már befutott egy jópár aláírás, csak így tovább!!!
Yavanna: fennáll még az a javaslatod, miszerint személyesen hozod el az aláírást? csak mert hozzánk elég körülményes eltalálni. Viszont tudod, hol van a Bem tér? Ott esetleg találkozhatnánk!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22882 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
posta. A találkozó - az aláírós - ugrott, mert nem tudjuk ilyen rövid idő alatt megszervezni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22883 Írta: Anonymous
posta. A találkozó - az aláírós - ugrott, mert nem tudjuk ilyen rövid idő alatt megszervezni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22881 Írta: Anonymous
Én is szeretném aláírni... személyesen mikor van rá lehetőség?<br> Vagy küldjem el postán? (Nincs scannerem)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22880 Írta: Anonymous
Én is scannelve küldtem. Remélem oké lesz. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22879 Írta: Anonymous
Persze, van scanner! Azért is lenne egyszerűbb, mert most őszintén, még a postára is lusta vagyok elmenni, annyit gyalogoltam 2 nap alatt (voltam kedd-szerdán Pesten!:))) fél éve voltam utoljára - na, bocs az offért!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22878 Írta: Anonymous
Én azt csináltam. De azért szóltam Aielessnek hogy sikítson, ha nem jó, mert akkor küldök másikat, és eddig még semmi. <br> Szerintem ha van otthon scanneretek, akkor nem nagy ügy. Ha nincs, egyszerubb a levél. Bár, küldhetsz posta galambot is... :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22877 Írta: Anonymous
Én is alá szeretném írni! Lehetséges akkor a bescannelt és e-mailben elküldött változat is?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22876 Írta: Anonymous
Én is szeretnék csatlakozni az aláírás akcióhoz, mert ez a gyurma oscar ügy nagyon ötletes!!! aieless: én Diósdon lakom, tehát szerintem az lenne a legegyszerűbb ha személyesen elvinném az aláírásomat! Tudok kocsival menni, ami azért egyszerűbb, mint 2 km (vagy annyi se) miatt bevonni a postaszolgálatot!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22875 Írta: Anonymous
Igen, igen! Gratula az ötletgazdának és kivitelezőnek! :D DD
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.670 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére