Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22874 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Na azt látod nem hiszem hogy minden országból küldenének. Max levelet hogy >de kár hogy nem ön nyert; meg azért ön a legjobb stb.< De ilyen eredeti dolgot nem hiszem hogy kapna! :o ) Ez magyar találmány, ill. Aieless-féle ötlet! Amiért egy nagy pussz jár :o *
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22873 Írta: Anonymous
Gratulálok!<br> Nagyon szupi lett a Oscarunk!<br> Szerintem PJ meg lesz hatódva(remélem).Habár lehet hogy minden országból küldenek egy párat neki, de nem baj, a lényeg hogy tudja hogy Ő a legjobb rendező a világon!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22872 Írta: Anonymous
Aki még nem látta:<br> <br> <a href=http://www.tar.hu/vadcsigak/Untitled1.jpg>az (gyurma) Oscar

Fiona: neked kell elküldeni az aláírásodat vagy emailben (bescannelve) vagy hagyományos postai úton levélben Aielessnek. (a címét lejjebb megtalálod)
Ja és küldtem Neked levélkét, remélem megkaptad! :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22871 Írta: Anonymous
Valaki! Megvan az oscarnak a képe? mi aa link? Mert még nem láttam:(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22870 Írta: Anonymous
Nekm is küldjétek el a levelet.<br> Én is alászeretném írni
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22869 Írta: Anonymous
Jelentem, megítam a levelet az aláírásommal, úgyhogy szombaton szerintem megérkezik Érdre a levél.(hope!)<br> Nem lehetne v.hogy itt közzétenni az Oscar-szobrocskánk képét?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22868 Írta: Anonymous
aieless: Cicafül meg nazgul mesélt a kezdeményezésedről. Állati jó ötletnek tartom! :D És a szobor... szóval nagyon szuperul sikerült! Már csak e miatt is szeretnék én is hozzájárulni az aláírásommal az akcióhoz meg persze pénzzel is. Holnap tudom csak feladni a levelet. Az még jó lesz?<br> (Aieless névvel biztos megtalál a postás?) <br> Tök izgi ez az egész... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22867 Írta: Anonymous
Niphredil: azért az ir.szám hiba más, mintha nincs rajta név...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22866 Írta: Anonymous
aieless:<br> én is elküldtem az autógrammomat, ne izgulj!!!<br> csak neked!!! :-) ))<br> i hope you have already recived it!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22865 Írta: Anonymous
Mi is fel adjuk holnap a levelet, benne 5 vagy több aláírással(Kőszegi rajongók:éljen!)<br> Cicafül:a név nem olyan fontos, a cím alapján könnyedén kézbesítik (nekem 1szer már úgy is kihoztak 1et, hogy rossz volt az ir.szám!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22864 Írta: Anonymous
13 jelölésből...és abból 8-at simán megérdemelt
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22863 Írta: Anonymous
a lotr mindenkeppen megerdemelte volna az oscarokat a 14 jelölesböl csupan 4-et kapott, pedig ennel jobb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22862 Írta: Anonymous
Aieless!!! Meddig várod a leveleket? Én csak holnap tudom feladni,nem tudom mikor ér oda.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22861 Írta: Anonymous
aieless: jelentem elküldtem számodra my becses kézjegyemet! (egyszer majd még sokat ér - jó csak vicc :o ))<br> Különben szeretném megjegyezni, még mielott elfelejteném, hogy a szobrocska nagyon szuperül néz ki! Igazán nagyon tetszik!!!! Biztos Pj is teljesen meg lesz hatva ha majd megkapja (mert ugye mért ne kapná meg?)<br> Kérdés: az anyagi hozzájárulás mennyi legyen vagy meghitelezed nekünk és majd a postaköltség után osztunk szorzunk és kijön a fejenkénti pénzecske? Ha el szeretném küldeni Neked akkor jó lenne tudni a valódi nevedet (hisz nem valószínu hogy a postásbácsi tudja hogy ki is az az aieless - hacsak fel nem világosítod :o )) Bár gondolom jössz a talira úgyhogy még akár ott is lerendezhetjük..<br> Másik kérdés: mibol készült a mini-oscar? Kiégethetos gyurmából, agyagból vagy sólisztbol (Brisa nem tudta megmondani, pedig ot is faggattam)?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22860 Írta: Anonymous
Igazam lett.Még aznap megmondtam,hogy az ősök nem fognak békénhagyni,hogy Na megmondtam,hogy az Oscart nem ilyen hülyeségeknem találták ki<br> Most azzal jönnek,hogyCsak pici oszkárokat kapott,csak oszikákat meg olyan pici uszkárt kapott,hogy még ugatni se tud Már kezd nagyon elegem lenni......
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22859 Írta: Anonymous
Kösz!!!<br> nazgúl: kösz az anyagi támogatást:)))<br> Na, akkor mindenki levelét soxeretettel várom!!!<br> Az A4-es télleg jó lesz. Ja még vmi:<br> Ne írjuk rá azt is vhova, hogy www.tolkien.hu ? Hátha PJ megnézné!:))) Végülis az nem kerül semmibe!<br> Jajjj én is izgulok, Áfonya!!! Bárcsak örülne neki!!! Bár remélem biztos fog:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22858 Írta: Anonymous
Aieless: ez így nagyon jó lesz. :) Szerintem bőven elég, ha nyomtatod a levelet, az aláírásokat meg odaragasztod valahogy a levél alá. <br> (Juj, remélem megkapja PJ, és örülni fog neki! Tiszta izgi.) :) ))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22857 Írta: Anonymous
Okéj, aieless, akkor nem cicózok a tali szervezésével. Postán mindenki el tudja küldeni. Küldök neked egy kis anyagi támogatást is, >>ne kelljen egyedül viselned ezt a nagy terhet<<. Holnap elküldöm. A levelet sztem nyomtathatod, egy sima A4-es lapra, nem kell rá semmi kecmec, úgy lesz szép.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22856 Írta: Anonymous
Aieless postán is lehet aláírást küldeni???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22855 Írta: Anonymous
<b>FIGYELEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> GYURMAOSCAR ÜGYBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</b>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22854 Írta: Anonymous
Na jó, figyu nép, gondolom bízhatok bennetek és nem fogok százhúsz emilt írogatni, szal közzétenném itt a címem. Szerintem a levél állati jó, bár nekem inkább Áfonyáé tetszik (bocs Lamorak:))) <br> Tehát a 13-ai találka azt hiszem, már elég késön lenne. Amúgy én Érden lakom (Bp. mellett), úgyhogy jelen lehetnék egy Bp-i talin, de nem tudom, meg lehet-e még szervezni. <br> Mit gondoltok, ha megírom a címem, és azt mondom, hogy jövö mondjuk szerdán postázom, akkor mindenki küldhetne aláírást. Aki tud scannelni, az küldheti emilben is, tulképpen mindegy. Mondjuk, ne túl nagyot, és akkor ráragasztom mindet egy lapra a levél alá. <br> Amúgy: MICSINÁJJAK A LEVÉLLEL??? Írjam? Nyomtassam? Mit rakjak rá?? Ezen kérem gondolkodni:))))<br> Na akkor a címem:<br> <b><br> Érd <br> Szénégetö u. 19.<br> 2030<br> küldhetitek Aieless névre sztem.<br> </b><br> Várom az aláírásokat!!!!<br> Posta kábé két nap alatt van meg, remélem. Plusz Zélandra még úgy két hét.<br> Aláírásokat várom!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22853 Írta: Anonymous
:( ((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22852 Írta: Anonymous
Én is aláírom!!! Figyelj kicsi pufókarcú Hódom! Ide tudsz jönni de csetre nem?? Hát ki fog nekem súgni németből, ha? hehe<br> viva la GYU!!!<br> Legolas Rulez!!<br> csáó
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22851 Írta: Anonymous
Nos én is megyek a talira, meg majd viszem a barátnőimet is, minnél több aláírás annál jobb, ugyebár.Mikor, hol?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22850 Írta: Anonymous
Óóó én is alá akarom írni,de talira sehogyse tudok menni :( (( <br> <br> Nem tudnátok valahogy az én nevemet is odabiggyeszteni? :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22849 Írta: Anonymous
Áfonya, Lamorak: kiváló ötlet!! Szerintem a Kószás talin kéne aláír(at)ni a többiekkel, a scannelés túl bonyolult. És akkor mennék a talira én is! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22848 Írta: Anonymous
Akkor eddig kettő - Toma és én. Jelentkezzetek!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22847 Írta: Anonymous
én is szeretném aláírni, és remek ötlet, hogy ezt egy talival kössük össze, nemdebár?:))<br> szóval legyen tali, aláírás, levél, és hadd legyen ránk büszke (vagy mi rá) Péter!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22846 Írta: Anonymous
Az ápr. 13-ai az túl késő... Vagy nem? Csak az a gáz, hogy jóval előbb meg kéne szervezni. Tehát a budapesti rajongók ill. aláírók jelentkezzenek! Megszervezzük, elküldjük, megkapja, és örülni fog. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22845 Írta: Anonymous
Hát, ha talit akartok, akkor most ápr. 13-án lesz egy, ha az megfelel. Egyébként nekem a scannelés is jó, én úgy is meg tudom oldani, akik meg nem, azok esetleg talizhatnak.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.768 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére