Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22815 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
mért hol laksz????<br> 2 hééét ???<br> dehogy!!!<br> megszerezted PJ címét??<br> itt az e-mailom arra külda a címed:naughty.ildi@freemail.hu
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22814 Írta: Anonymous
Jó, megadjam a címem?<br> csak kicsit kéne igyekezni, mert fél év csúszással már nem akkora poén:))<br> na nem, de a posta minimum 2 hét van az tuti.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22813 Írta: Anonymous
ÉN SZÍVESEN ALÁÍRNÁM ,DE NINCS SCANNERÜNK!!! :-( (<br> DE LEVÉLBEN LEHETNE??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22812 Írta: Anonymous
<b>NA EMBEREK!!! AKKOR!!!<br> 1: ÍRJUNK LEVELET AZ OSCARHOZ!<br> 2: KI ÍRJA ALÁ?</b><br> Az aláírást nemtom hogy lehetne, vagy scannelni, vagy hogy elkülditek a címemre? Szerintetek?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22811 Írta: Anonymous
Szerintem megérdemelte volna az összes oscart, de a lényeg az, hogy nekem tetszik és mindenkinek az a legjobb film, ami neki tetszik!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22810 Írta: Anonymous
Namarie! (Én még új vagyok itt...) Sz'tem a Gyu megérdemelt volna több Oscart, de mindegy. Mindenesetre lényeg az, hogy akik szeretik, azok tudják, mennyire jó és ezt egy díj nem vátloztatja meg. Nos eza z én véleményem ;) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22809 Írta: Anonymous
nazgúl: a gladi 8-at kapott!!!<br> de egyébként szerintem (amint már mondtam) ez attól is függ,hogy milyen a mezony!!!<br> tavaly sokkal szarabb volt, mint idén, mert azért valljuk be a bjútiful, azért jó film!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22808 Írta: Anonymous
Elmerengtem a néhány évvel ezelőtti olyan filmeken, amelyek rengeteg Oscart kaptak, és arra jutottam, hogy ezt már az Akadémia is kezdte kicsit cikinek érezni - van egy nagy favorit, és annak adjunk mindent. Az utóbbi időben egyre fogytak az Oscarok. (Gondolok most pl. a Titanicra, ami tényleg egy nagy előrelépés filmiparilag, de azért 11 Oscart... vagy az Angol beteg - 9-cel, vagy akár a Gladiátor -hánnyal is? szintén 9-cel asszem.)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22807 Írta: Anonymous
Nem lett volna az túlzás, ha olyan yo lett volna az I. rész. De - szerintem:) - nem lett.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22806 Írta: Anonymous
én nem mondtam, hogy lelkesedésbol csinálta, de az is volt benne!!<br> természetesen mindenki , aki filmet készít számít a nyereségre, mint ahogy más normális emberek a fizetésükre,de szerintem Lucas túlzásba vitte!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22805 Írta: Anonymous
Naughty: a GyU-t Jackson persze tiszta lelkesedésből csinálta! :D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22804 Írta: Anonymous
Naná! Elvégre a Gyűrűk Urát is pénzért csinálták meg... Csak nem akárhogy! Ellentétben - szerintem - más filmekkel.<br> <br> Most Lord Maul eltűnt? Pedig szerintem yol elbeszélgettünk. Azért bocs ha megbántottunk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22803 Írta: Anonymous
persze nem mérvadó, mert mindenki maga dönti el !!!<br> egyébként LORD, szerintem ez egyértelmu,hogy a pénzért csinálja!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22802 Írta: Anonymous
Persze, hogy szép a 4 Oscar. Csak azokkal van a gond, akik korábban kaptak többet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22801 Írta: Anonymous
Naughty: <br> az Oscar nyilván sokat számít, de nem mérvadó abban, hogy milyen yo a film.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22800 Írta: Anonymous
Szerintem nem igazságos hogy azt mondják: a GYU-az oszkár nagy vesztese!4 oscar is elég szép, nem?!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22799 Írta: Anonymous
Akkor miért kezdtél bele, Lord Maul?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22798 Írta: Anonymous
Naughty: ha nem szereted a SW-t az nem baj, de az ilyen kijelentések, hogy Lucas a pénzért csinálta, nevetségesek. <br> Egyébként '99 óta a Baljós árnyak témát annyiszor, de annyiszor kiveséztük már, hogy már nagyon unom. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22797 Írta: Anonymous
jaj Lord!!<br> mi nem szeretjük a sw-t , de azért ne sértodj meg!!<br> egyébként sokaknak ugyanez a véleménye, és a kritikusoknak is!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22796 Írta: Anonymous
Lomi:azért én nem mondanám ,hogy értéktelen az oscar!!!<br> sokszor igazságtalan az akadémia és nagyon amerikai, de vannak még csodák!!<br> gondolj, csak az angol betegre!!<br> 9 szobrot kapott, pedig francia film és elég muvész!!<br> persze vannak filme, amelyeket az amcsik sossem fognak értékelni (pl amélie csodálatos élete, vagy tavaly a csoki)<br> de az oscar sokat vet a latba!!!<br> a színészek elott szinte megnyitja a világot (bár ez sincs mindíg így)és elég nagy dícsoség szerintem megkapni!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22795 Írta: Anonymous
Én ilyen színvonalon nem akarok beszélgetni, bocsássatok meg.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22794 Írta: Anonymous
Naughty! Igazad van, a pénzre ment ki.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22793 Írta: Anonymous
Naughty!<br> Szerintem is lerombolta a legendát (ha egyáltalán valaha is az volt :) ). Sebay, ha az volt, most van helyette másik.<br> <br> Nos, a baráti körünk is igen eltérő. Nem lesz benne nyál? Láttam a reklámját 2x, és nekem az elég volt, hogy erre a kérdésre tudjam a választ... ha a reklámban ennyi van, mennyi lesz a filmben?<br> <br> Nem azért mondjuk, hogy értéktelen az Oscar, mert nem kapott a GYU, hanem azért, mert sosem az igazán nagy filmek kapják. Ne is reménykedjen Oscarban az, aki nem rekordköltségvetéssel dolgozik (persze a rövidfilmek között hajrá).<br> <br> Miért lett volna lincshangulat? Mert - ha már az eladásoknál tartunk - a legtöbb országban minden nézettségi rekordot megdöntött, és akiket én ismerek - bár már nem is merek rájuk hivadkozni - legalább 3x megnézték. Azért ez sokat mondó adat. Ha nem yelölték volna sokra, abból lett volna botrány - szerintem.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22792 Írta: Anonymous
éééépííítiii???<br> szerintem nagyon lesulyedt a sw színvonala!!!!<br> ennyi erovel a GYU-T is folytathatnák!! (jaj istenem , csak azt ne!!)<br> mennyire gáz lenne!!!<br> szerintem LUCAS, csak a pénzért csinálta mindezt és,hogy a bevételi rekordjaival gizdulhasson!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22791 Írta: Anonymous
naughty: George Lucas nagyon jól tette, hogy folytatja, mert tovább építi a saját maga által teremtett legendát. :) <br> <br> Afonya: én mióta ezt szajkózom, hé? :) OFF: IRCre fel se jössz, nem tudjuk együtt önnepelni Obi-Wan 31. szülinapját! :P
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22790 Írta: Anonymous
én azt hittem , hogy az operatori munkára nem fogja megkapni, mert túl sok benne a számítógépes effekt!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22789 Írta: Anonymous
Lominas: azok nem SW rajongók, akiket én ismerek, azok már a film előtt egy héttel kezdődő sorbanállást szervezik.<br> <br> Én nem fogok csalódni, láttam elég trailert, képet, olvastam a forgatókönyvet, hallottam a filmzenét, és nekem nagyon de nagyon tetszik. Nyálasságnak nyoma sem lesz benne.<br> <br> A DVD eladás pedig tetszést tükröz szerintem, az első heti nézettség nyilván nem, főleg a SW esetében, de mivel a DVD eladás mindent leköröz, ezért gondolom sok embernek tetszett.<br> <br> Miért lett volna lincshangulat?<br> <br> Melyik volt a jobb ez nem jó kérdés, mivel én amióta az eszemet tudom, SW rajongó vagyok, nyilván azt mondom, hogy a Star Wars jobb mindennél, mert így is érzem. Ettől függetlenül nagyon szeretem a GyU-t is, nagyon jó filmnek tartom.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22788 Írta: Anonymous
Végre megszereztem a filmzenét és két napja oda-vissza hallgatom, közben magamban örvendezek, hogy az Akadémiának volt annyi esze, hogy Howard Shore zsenialitását elismerte. :) ) Ne hanyagoljuk ezt a díjat! Igenis jelentős, mint a másik 3 is. Az operatőri Oscar is szép teljesítmény - gondoljunk csak a mi Koltai Lajosunkra. :) <br> Első felindulásomban én is nagyon csalódott voltam (még most is az vagyok, félre ne értsük!), de kezdek rájönni, hogy 'jelentéktelen díjnak' nevezni ezeket baromság. A smink, a vizuális effektek, az operatőri munka, és elsősorban a zene nélkül, PJ rendezése sokkal kevesebbet ért volna, szóval ismerjük el az ő munkájukat is! :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22787 Írta: Anonymous
KÖSSZ,HOGY AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET IS FIGYELEMBE VESZITEK ÉS ABSZÓLÚT NEM CSAK EGYMÁSSAL DUMÁLTOK!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22786 Írta: Anonymous
Na most az, hogy milyen eladási rekordokat döntöget meg, egyáltalán nem mutatja, hogy kinek tetszett. Én is elmentem megnézni a HP-t, de mégsem tetszett. Akiket én ismertem Star Wars rajongókat, már ott tartanak, hogy el sem mennek megnézni a következő részt (nyálas rózsaszín story lesz, szerintem Te is csalódni fox benne). Azóta különben az a nézettségi rekord ezer éve megbukott. Szerintem nem érdemes 1mást győzködni, hiszen ha valakinek tetszik valami, az tény, és nem módosítható dolog. <br> <br> Próbálták volna kevesebb díjra jelölni... Lett volna lincshangulat. Mondjuk így is az van. <br> <br> Nincs szárnya? Hú de műveletlen vagyok... Pedig valahol láttam. <br> :( <br> <br> Szerinted különben melyik volt a yobb: a Gyűrűk Ura, vagy a Baljós Árnyak?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.611 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére