- Köszönetek: 0
Díjak
- Ilweran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én elég optimista voltam, de azért ERRŐL álmodni se mertem..........
HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Nellas
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
11 OSCART VITT EL A FILM!!!!!! :hello: :cheers: :itscool: :dance: :cooljump: :fight:
Hát igen, csodák még vannak, az álmok teljesülhetnek, a remény hal meg utoljára, csak akarni kell!
Gratulálok az egész stábnak, és köszönöm (szerintem még sok más ember nevében is) ezt a filmtrilógiát, ami megadta életem értelmét, és elismerésem! Megérdemeltétek!
'Is there anybody out there?'
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
A suliban tőlem tudták meg egy csomóan, látnotok kellett volna azokat az arcokat! De gondolom ti is ezt láttátok volna, ha a tükör előtt álltok, amikor megtudtátok, hogy 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
- Lili
- Nem elérhető
Én is annyira boldog vagyok,de még most sem tudom elhinni!Végigvirrasztottam az éjszakát,és tök pesszimistán ültem le nézni a díjátadót.Minden díj előtt mondtam tesómnak:áh ezt már úgysem kapja meg... Tesóm meg:nyugi úgyis mindet megnyeri...
Szóval ilyen hangulatban telt az éjszaka és mikor Steven Spielberg bejelentette,hogy a RotK lett a legjobb film én bizony elsírtam magam... Tök jó volt látni ahogy fölvonultak a színpadra,és,hogy mindannyian milyen boldogok.A hobbitkáim meg,hogy elérzékenyültek...
Szóval mégegyszer Gratula PJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :itscool: :cheers: :dance: :bounce:
Komolyan ha ezt vki 1 nappal ezelőtt mondja nekem simán bolondnak neveztem volna.Hihetetlen!!!!!!! Még most is virul a fejem...
[size=9:15p9mco3]Egyébként ez meg a 800. hozzászólásom!!! Jobbkor nem is lehetne.... [/size]
- Meleth_lin
- Nem elérhető
:itscool: :up: :hello: :hello: :hello: :cheers: :cross: :evil2: :bounce: :bounce: :bounce: :dance: :biggrin2: :sungl: :frodo1: :merry1: :pippin1: :sam2: :gandalf2: :legolas3: :sauron1: :fight: :gimliaxe: :arwen1: :sarumane1: :elrond1: (PJ-s emotikon miért nincsen?!?)
Ja, és még adtam volna az operatőrnek is, de azt még csak nem is jelölték...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- A Fehér Lovas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
:agree: :clown: :cool2: :smokin: :pimp:
h: :biggrin2: :tongue: :sungl: :itscool: :cheers: :dance: :up: :hello: :hello: :hello:
Aki tanul, de nem gondolkodik, elveszett ember. Aki gondolkodik, de nem tanul, nagy veszélyben van. (Konfucius)
- Rubikon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Áfonya
- Nem elérhető
Chateseknek, akikkel végignyomtuk az éjszakát -> (Gumipók, Niphredil, Sonica, pOlórin): még sosem örültem ennyire annak, hogy elvesztettem egy fogadást!
Valóban van igazság, és ezeknél az embereknél kevesen érdemelték meg jobban, hogy elismerjék a munkájukat!
GRATULA PJ, ÉS AZ EGÉSZ STÁB!!! NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK!
Remélem, ilyet buliztatok ->
(Khirály!!)
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Lora
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Ez fantasztikus!! :bounce: :up: Gratu PJ :hello: :dance:
Éljen a Gyűrűk Ura, ami tegnaptól még az Oscarok Ura is!!! :dance: :sungl:
- Artemisz
- Nem elérhető
- lothorien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Azért a 11 Oscar szobrocska bizonyít valamit! :hello: :biggrin2:
Lothórien
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Supersonica
- Nem elérhető
Rabyn írta: mikor lesz a pro7en??
Este 8-tól kb. 11-ig.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Hát ez szuper!
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Well
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Majdnem lekéstem a vonatot...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát igen... Teljesen meg vagyok hatódva kedveseim..., pedig ilyen dolgokban nem szoktam, igazán nem. Kezdődöt azzal, hogy reggel bemondta a rádió az alap Oscarokat és nem hallottam a legjobb filmet. 8O Így mentem hát iskolába!!! Aztán egyik kedves barátnőm közölte velem, hogy 11 , tehát mindent elvitt.
Hát bizony kicsit meghatódtam. Alig akartam elhinni. Na, egy kicsit szentimentális vagyok. De akkor is ez az amit megérdemelt!
És most, hogy megtudtam, hogy a drágáim (hobbitok ) is ott voltak... Maga a tökély! :itscool:
Alig várom a képeket! Egyébként a (azt hiszem) Pro7-en leadják ma, de gondolm már tudjátok én, csak onnan tudom felvenni.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Dún, a dán írta:
Csatlakozom!Rabyn írta: szvsz ez nem csak a 3. filmnek hanem az egész trioligának szól. Hurrá!!
Teljes 1et értés nyilvánitva.
A Tolkien-film az Oscar Ura !!! - ezzel a kijelentéssel teljesmértékig egyetértek.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Rabyn írta: szvsz ez nem csak a 3. filmnek hanem az egész trioligának szól.
Hurrá!!
Csatlakozom!
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.