Díjak
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én már itt tomboltam örömömben!!!!! :rmad2: :cyclops:
'Is there anybody out there?'
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Timona írta: Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem túl jó jel az Oscarra, hogy az Angol Filmakadémia díjátadóján PJ nem lett díjazva...
Emiatt ne aggódjatok.
A BAFTA faiskolai díj az Oscarhoz képest, nem jelentős.
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- KÁJ
- Nem elérhető
- KÁJ
- Nem elérhető
- Saint
- Nem elérhető
- KÁJ
- Nem elérhető
Saint írta: Ott ugyanez az idopont volt kiirva 23-ara, amit Te is emlitettel. Es a 24-ei adas meg nem volt elerheto. Szvsz azon a napon adjak le (europaban nem 24-ere esik, ami ott 23-a?)
Lehet, hogy én vagyok a buta, de az előző lapon 2 helyen is azt írták, hogy az Oscar febr. 29.-én lesz Akkor én most nem értek semmit...
A www.pro7.de-n a febr. 29.-ei TV műsorban írják ezt az időpontot.
*****by KÁJ*****
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- KÁJ
- Nem elérhető
Most voltam a Pro7 honlapján, és létezik az, hogy 30 perces az Oscar közvetítés??
Én még csak felvételről láttam ilyet, és nem számoltam meddig tartott, de elég elképesztő ötletnek tűnik 18:30-19:00 leadni a díjátadást! Vagy ez csak nekem furcsa?!
*****by KÁJ*****
- Aldarion
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Gandalf írta: Szvsz a 2. film lett a legrosszabb adaptáció és az 1. a legjobb a három GyU-feldolgozás közül...
Én is inkább ezzel a variációval értenék egyet [size=9:6b6gcx4r](nagyjából)[/size], szerintem is a 2. lett a "leggyengébb" [size=9:6b6gcx4r](bár a bővitett sokat javitott rajta)[/size] , de az 1. és a 3. rész a kis hibáival együtt is nagyon- nagyon jó lett!!! A 3.- ban meg még sok javitás lesz remélhetőleg a bővitettben.
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Ery
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Nilraen
- Nem elérhető
Ez egy kicsit erős megfogalmazás nem gondolod? Nézd:Ez volt a leghosszabb rész ebben történik a legtöbb dolog,mégis hogy sűrítsék bele 3 órába????!!!Felagund írta:
Sil írta: A RotK 5 BAFTA díjat kapott...
news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/3486533.stm
Legjobb film, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb operatőr, vizuális effektusok, + közönségdíj...
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV????? 8O
Szegény Professzor forog a sírjában
(szvsz magasan (vagy mélyen? ) ez volt a legsz*rabbul adaptált a 3 film közül... )
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sil írta: A RotK 5 BAFTA díjat kapott...
Legjobb film, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb operatőr, vizuális effektusok, + közönségdíj...
LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV????? 8O
Szegény Professzor forog a sírjában
(szvsz magasan (vagy mélyen? ) ez volt a legsz*rabbul adaptált a 3 film közül... )
Our knees do not bend easily
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Géza
- Nem elérhető
Áfonya írta: Gyerekek, közvetíti az HBO az Oscart? Ugyanis a #@@&&%%!! műsorszolgáltatónk előzetes bejelentés nélkül kivette a PRO7-et a programcsomagból, és (miután negyedórát vitatkoztam az ügyfélszolgálatossal, ill. kitéptem az összes maradék szál hajamat) szeretném tudni, hogy reménykedjek-e még, vagy kezdjek el keresni vki rendes embert videóval és PRO7-el? :bawling: :bawling: :bawling:
Szerkesztés: oké, megnéztem, közvetíti. Fuuuh. (De a magyar rádumálást vajon még mindig el kell viselni? )
Már korábban beírtam, hogy az Oscar hivatalos weboldalán a közvetítés partnerei között fel van sorolva a magyar HBO is, de úgy emlékszem az HBO magyar oldalán is be van írva már a dolog.
Belinkelem:
www.oscar.com/oscarnight/broadcast_partners.html
www.hbo.hu/Program.aspx
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Áfonya
- Nem elérhető
Szerkesztés: oké, megnéztem, közvetíti. Fuuuh. (De a magyar rádumálást vajon még mindig el kell viselni? )
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Coralie
- Nem elérhető
Viggo MortensenDrowse írta: "A ROTK 13 Saturn Awards-jelölést kapott, köztük 6-ot a színészi teljesítményekre"
Én csak ötöt láttam. Ki a hatodik?
Elijah Wood
Sean Astin
Ian McKellen
Andy Serkis
Miranda Otto
+ Cate Blanchett - bár ő nem Galadriel alakításáért.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Drowse
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
- Arelenwen
- Nem elérhető
www.saturnawards.org
- Lin
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Sil írta: PJ megkapta a DGA díjat! :hello:
www.theonering.net/scrapbook/group/1313
GRATULA PJ- nek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon megérdemelte! Reméljük az Oscar sem marad ki a gyűjteményből!
Fodor Ákos
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Ungwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Timona
- Nem elérhető
Ez nem is volt kérdéses!!!hedge_hog írta: Scene of the Year - The Ride of the Rohirrim
GRATULA ANDY!!!!!!! :up:hedge_hog írta: Best British Actor - Andy Serkis
Pont ettől féltem... :bawling: [size=9:jnvenuvi]Szegény Viggo meg Sean[/size].hedge_hog írta: Best Actor - Johnny Depp
Jupi- Jupi- Jupi!!!hedge_hog írta: Best Film - The Return of the King
Fodor Ákos
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.