Díjak

Több
20 éve 10 hónapja #173594 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Díjak
Hé, álljunk meg egy szóra! Itt van a Zalai Hírlapban, hogy idézem. " Az új-zélandi Peter Jackson nyerte el a legjobb rendezőnek járó díjat a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén vasárnap este...."
Én már itt tomboltam örömömben!!!!! :rmad2: :cyclops:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173349 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Díjak

Timona írta: Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem túl jó jel az Oscarra, hogy az Angol Filmakadémia díjátadóján PJ nem lett díjazva... :(

Emiatt ne aggódjatok.
A BAFTA faiskolai díj az Oscarhoz képest, nem jelentős.

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173335 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Díjak
akkor en sem voltam olyan nagyon hulye:)))

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173333 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Díjak
Nyomoztam egy kicsit, és rájöttem, hogy a Pro7 március 1.-én 1:00-től 5:00-ig közvetíti az Oscar átadást, pontosabban 2:00-5:00 élőben.

*****by KÁJ*****
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173331 Írta: KÁJ

Saint írta: hulye, hulye, hulye, hulye! marmint EN!!!!29-et akartam mondani, illetve 1-jet!!!

Aháááááááá! :lol: :tongue: :mrgreen:
Ne bántsd magad, úgy hasonlít a két dátum! :wink:
De mostmár mindent értek! (dicsekvés vége :) )

*****by KÁJ*****
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173329 Írta: Saint
hulye, hulye, hulye, hulye! marmint EN!!!!29-et akartam mondani, illetve 1-jet!!!
(At is javitottam, nehogy megzavarjak valakit!!)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173328 Írta: KÁJ

Saint írta: Ott ugyanez az idopont volt kiirva 23-ara, amit Te is emlitettel. Es a 24-ei adas meg nem volt elerheto. Szvsz azon a napon adjak le (europaban nem 24-ere esik, ami ott 23-a?)

Lehet, hogy én vagyok a buta, de az előző lapon 2 helyen is azt írták, hogy az Oscar febr. 29.-én lesz :oops: Akkor én most nem értek semmit... :cry:

A www.pro7.de-n a febr. 29.-ei TV műsorban írják ezt az időpontot.

*****by KÁJ*****
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #173315 Írta: Saint
nem a pro7.ch oldalt nezted veletlenul? nekem mindenfele technikai okok miatt csak ez jon be, ezert megneztem a honlapjukat, hatha ok is leadjak. Ott ugyanez az idopont volt kiirva 29-ere, amit Te is emlitettel. Es a 1-jei adas meg nem volt elerheto. Szvsz azon a napon adjak le (europaban nem 1-jere esik, ami ott 29-e?)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173301 Írta: KÁJ
Emberek! (és tündék, törpök, hobbitok, meg aki még van! :wink: )

Most voltam a Pro7 honlapján, és létezik az, hogy 30 perces az Oscar közvetítés??
Én még csak felvételről láttam ilyet, és nem számoltam meddig tartott, de elég elképesztő ötletnek tűnik 18:30-19:00 leadni a díjátadást! Vagy ez csak nekem furcsa?!

*****by KÁJ*****
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173292 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Díjak

Timona írta: Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem túl jó jel az Oscarra, hogy az Angol Filmakadémia díjátadóján PJ nem lett díjazva... :(

Ettől én is tartok :( Mennyi Oscarra is jelölték a TTT-t?

Más lett a világ
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173257 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Díjak
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem nem túl jó jel az Oscarra, hogy az Angol Filmakadémia díjátadóján PJ nem lett díjazva... :(

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173251 Írta: Timona

Gandalf írta: Szvsz a 2. film lett a legrosszabb adaptáció és az 1. a legjobb a három GyU-feldolgozás közül...

Én is inkább ezzel a variációval értenék egyet [size=9:6b6gcx4r](nagyjából)[/size], szerintem is a 2. lett a "leggyengébb" [size=9:6b6gcx4r](bár a bővitett sokat javitott rajta)[/size] , de az 1. és a 3. rész a kis hibáival együtt is nagyon- nagyon jó lett!!! A 3.- ban meg még sok javitás lesz remélhetőleg a bővitettben.

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173244 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Díjak
Szvsz a 2. film lett a legrosszabb adaptáció és az 1. a legjobb a három GyU-feldolgozás közül...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173239 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Díjak

Felagund írta: Lehet, hogy erős, de attól még fenntartom :?

Bízzuk ennek eldöntését filmes szakemberre...
Én szvsz örülök.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173231 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Díjak
Lehet, hogy erős, de attól még fenntartom :?

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173229 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Díjak

Felagund írta:

Sil írta: A RotK 5 BAFTA díjat kapott...
news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/3486533.stm
Legjobb film, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb operatőr, vizuális effektusok, + közönségdíj...

LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV????? 8O

Szegény Professzor forog a sírjában :cry: :evil:

(szvsz magasan (vagy mélyen? :? ) ez volt a legsz*rabbul adaptált a 3 film közül... :roll: )

Ez egy kicsit erős megfogalmazás nem gondolod? :evil: :evil: Nézd:Ez volt a leghosszabb rész ebben történik a legtöbb dolog,mégis hogy sűrítsék bele 3 órába????!!! :evil:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173221 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Díjak

Sil írta: A RotK 5 BAFTA díjat kapott...
Legjobb film, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb operatőr, vizuális effektusok, + közönségdíj...

LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV????? 8O

Szegény Professzor forog a sírjában :cry: :evil:

(szvsz magasan (vagy mélyen? :? ) ez volt a legsz*rabbul adaptált a 3 film közül... :roll: )

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173201 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Díjak
Áfonya: én is így jártam. Reggel bekapcsoltam a tv-t, és nam akartam hinni a szememnek! Eltűnt a Pro 7! Minden évben ezen az adón szoktam nézni az Oscart, mert itt nem dumálnak alá. Felhívtam a kábeles műsorszolgáltatónkat és közölték, hogy lecserélték valami hülye másik adóra, csodálkoztak, hogy miért vagyok kiakadva ezen. Így most kénytelen leszek előfizetni az HBO-ra, hogy meg tudjam nézni.

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173198 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Díjak

Áfonya írta: Gyerekek, közvetíti az HBO az Oscart? Ugyanis a #@@&&%%!! műsorszolgáltatónk előzetes bejelentés nélkül kivette a PRO7-et a programcsomagból, és (miután negyedórát vitatkoztam az ügyfélszolgálatossal, ill. kitéptem az összes maradék szál hajamat) szeretném tudni, hogy reménykedjek-e még, vagy kezdjek el keresni vki rendes embert videóval és PRO7-el? :bawling: :bawling: :bawling:

Szerkesztés: oké, megnéztem, közvetíti. Fuuuh. (De a magyar rádumálást vajon még mindig el kell viselni? :evil: )

Már korábban beírtam, hogy az Oscar hivatalos weboldalán a közvetítés partnerei között fel van sorolva a magyar HBO is, de úgy emlékszem az HBO magyar oldalán is be van írva már a dolog.

Belinkelem:

www.oscar.com/oscarnight/broadcast_partners.html

www.hbo.hu/Program.aspx

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173158 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Díjak
Gyerekek, közvetíti az HBO az Oscart? Ugyanis a #@@&&%%!! műsorszolgáltatónk előzetes bejelentés nélkül kivette a PRO7-et a programcsomagból, és (miután negyedórát vitatkoztam az ügyfélszolgálatossal, ill. kitéptem az összes maradék szál hajamat) szeretném tudni, hogy reménykedjek-e még, vagy kezdjek el keresni vki rendes embert videóval és PRO7-el? :bawling: :bawling: :bawling:

Szerkesztés: oké, megnéztem, közvetíti. Fuuuh. (De a magyar rádumálást vajon még mindig el kell viselni? :evil: )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173112 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Díjak
A RotK 5 BAFTA díjat kapott...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172934 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Díjak

Drowse írta: "A ROTK 13 Saturn Awards-jelölést kapott, köztük 6-ot a színészi teljesítményekre"

Én csak ötöt láttam. Ki a hatodik?

Viggo Mortensen
Elijah Wood
Sean Astin
Ian McKellen
Andy Serkis
Miranda Otto
+ Cate Blanchett - bár ő nem Galadriel alakításáért.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172931 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Díjak
"A ROTK 13 Saturn Awards-jelölést kapott, köztük 6-ot a színészi teljesítményekre"

Én csak ötöt láttam. Ki a hatodik?

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172922 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Díjak
még "néhány" nap és Oscar!!! Oh yeah

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172728 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Díjak
A ROTK 13 Saturn Awards-jelölést kapott, köztük 6-ot a színészi teljesítményekre!
www.saturnawards.org
:D :D :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #171474 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Díjak
Tényleg nagyon megérdemelte! :itscool: Gratuláció neki! :cheers: Ma is lesz valamilyen díjátadó, BAFTA ha jól emlékszem. Vagy tévedek? :oops:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #171433 Írta: Timona

Sil írta: PJ megkapta a DGA díjat! :hello:
www.theonering.net/scrapbook/group/1313

GRATULA PJ- nek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon megérdemelte! Reméljük az Oscar sem marad ki a gyűjteményből!

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #171428 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Díjak
PJ megkapta a DGA díjat! :hello:
www.theonering.net/scrapbook/group/1313

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170719 Írta: Ungwe
Ungwe válaszolt a következő témában: Díjak

Legolin írta: És mikor is lesz az Oscar?

Február 29.-én,vasárnap, ha jól sejtem.. :wink:

'És elhiszem, hogy segít, aki árt;
Mindent meg
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170712 Írta: Timona

hedge_hog írta: Scene of the Year - The Ride of the Rohirrim

Ez nem is volt kérdéses!!! :D 8) :oops: :lol:

hedge_hog írta: Best British Actor - Andy Serkis

GRATULA ANDY!!!!!!! :up:

hedge_hog írta: Best Actor - Johnny Depp

Pont ettől féltem... :bawling: [size=9:jnvenuvi]Szegény Viggo meg Sean[/size].

hedge_hog írta: Best Film - The Return of the King

Jupi- Jupi- Jupi!!! :D

Fodor Ákos
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.724 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére