Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22245 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Nem akarok pesszimista lenni, de a fontosabb dijakat úgyis lenyúlják előle (legjobb film stb.)<br> Bár ne lenne igazam!<br> :( (((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22244 Írta: Anonymous
Én legszívesebben 20-at adnék neki (az animációs filmben azért nem lehet jelölni). Akárki akármit mond, ez a VILÁG VALAHA IS LÉTEZETT LEGKIRÁLYABB FILMJE
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22243 Írta: Anonymous
Remélem megkapja mind a 13-t!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22242 Írta: Anonymous
Éowyn: Azért annyira tényleg nem volt rossz. De az els? jobb volt.<br> ANYÁM!!!! MÁR ÚÚÚGY IZGULOK!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22241 Írta: Anonymous
NEKEM TETSZETT A MÚMIA FOLYTATÁSA!!! Mondjon aki amit akar...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22240 Írta: Anonymous
Hehh....Remélem valahogy összejön és megtudom nézni....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22239 Írta: Anonymous
hétvégén díjkiosztás
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22238 Írta: Anonymous
igen a forrest meg az esoember is király!!<br> én szeretem még az élet szépet, és másik szerintem nagyon jó még a Good Will Hunting!!<br> de szeretem még a gyógymódot, AI-t , .... sok van!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22237 Írta: Anonymous
Hmmm.. elég sok van, nem is tudom. Hát, az Es?ember jó volt, meg a Forrest Gump (pont ezek kaptak a szellemileg viszamaradott alakításokért Oscart:)) meg a Hatodik érzék tetszett... meg még elég sok olyan van, ami tetszett(pl. A Múmia aranyos volt de a folytatás elég bóvli) de igazán fanatikus csak a GyU meg pár anime irányában vagyok:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22236 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Ha valaki kiváncsi az Oscar eredményekre még hajnalban, és nincs HBO-ja vagy más hasonló csatornája, ahol leadják a ceremóniát, miért nem beszél vkivel, aki nézi és chatel vele közben?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22235 Írta: Anonymous
remélem az akadámia igazságosabb lesz, mint néha szokott!!<br> Pj meg a többiek sokat dolgoztak!!!<br> és én nem vagyok olyan elfogult, mint a többiek álltalában , de a gyu tényleg egy remekmu lett.<br> persze más filmek is...<br> neked mi a kedvenc filmed aieless???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22234 Írta: Anonymous
igen , igen silány volt a termés ....<br> tavalyelött sokkal jobb volt és most is az!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22233 Írta: Anonymous
naughty: igazad van! Phoenix eléggé lejátszotta rásszelt! de amúgy azért kapott a gladi annyi Oscart, mert abban az évben elég silány volt a filmtermés. Na de most NEM AZ! Remélem az Akadémia is fel bírja ezt fogni:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22232 Írta: Anonymous
igen , Howard Shore is meg fogja kapni.<br> szerintem a zenéje egyébként James Hornerére hasonlít és ot szereti az academy!!!<br> ja igen és Hans Zimmer sem alkotott most újat a Pearl -el!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22231 Írta: Anonymous
szerintem egyébként a gladiért nem érdemelte meg...<br> phoenix sokkal jobban megérdemelte volna...<br> de russel jó volt a bennfentesben is..<br> a bjúifult még nem láttam , de szombaton megyek valószínu!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22230 Írta: Anonymous
Szerintem Howard Shorenak sem volt vetélytársa! A HP zenéje nem olyan rossz, na de annak Oscart? Olyan megszokott már Williams stílusa. Viszont Howard Shore egészen újat alkotott!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22229 Írta: Anonymous
Mondjuk, mindent?l eltekintve, én ,,nem igazán'' bírom rásszelt úgyse... megkapta már a Gladiátor a jó sok Oscart, nem sajnálta töle senki, de most sajnálnám!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22228 Írta: Anonymous
Enya meg fogja kapni!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22227 Írta: Anonymous
Oscart neki!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22226 Írta: Anonymous
jaja, igazad van aieless......<br> félek én is egy kicsit a bjútiful rásszel krow miatt....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22225 Írta: Anonymous
Mi elöfizettünk (nem ír hosszú ö-t) sirekt erre a hónapra:))) Persze most alig adnak vmi jó filmet, régebben meg csak csorgattam a nyálam:((( Na jó, volt a Halálsoron.<br> Egyébként szerintem elég er?sen veszélyezteti a Bjutiful májnd a GyU-t, mivel a skizofrének/retardáltak/autisták sztorijai mindig mély benyomást tesznek az Akadémiára. <br> De most gondoljatok bele! PJ HÉT ÉVE, HÉt ÉVE dolgozik a GyU-n!!!!!! Ez már magába megérdemelne valamit! A többi filmet összeütötték max. másfél év alatt? Ez egy giga.. mage... izé na, elakadt a szavam. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22224 Írta: Anonymous
igen , asszem,legalább is, nekem ezt itt mondták, de nekem van hbo-m!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22223 Írta: Anonymous
Naughty: élőben?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22222 Írta: Anonymous
Háthien: a pro 7-en is adják!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22221 Írta: Anonymous
Ja. Én is szurkolni fogok, de csak lélekben. Nincs HBO-nk. :-( (((((((<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22220 Írta: Anonymous
Hello emberek!Volt vmelyik újságban,hogy a GYU valami British Nemtommilyen Awardson vagy 3 díjat+1 közönségdíjat elvitt!Legjobb rendező,legjobb film,a harmadikat nem tudom...hát nem éppen Oscar,de egyelőre ez is valami,nem?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22219 Írta: Anonymous
Nálam mind a 13 at elvitte,csak sajnos nem én szavazok... :( )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22218 Írta: Anonymous
Szerintem az oscarral a szakma ismeri el a teljesítményét. Mi nézok a nézettség és a befolyt bevétel után (de inkább ne is keverjük bele a piszkos anyagiakat) - tehát mi a nézettséggel adhatunk visszajelzést. Bár biztos van vmiféle közönségdíj, csak annak nem tudom a nevét. Mindenesetre PJ megérdemel egy mind nézoi, mind szakmabeli vállveregetést! Nálam már nyert!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22217 Írta: Anonymous
Persze, azért én is ott fogok izgulni érte a TV előtt azon a bizonyos hétfő hajnalon...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22216 Írta: Anonymous
Elanor: ebben nagyon igazad van. Az elismerés mindenkinek fontos, főleg ha mindent beladott valaminek az elkészítésébe, egy kis vállveregetés mindig jól esik. :) PJ bár azt mondta, hogy az a fontos neki, hogy az emberek elmenjenek a moziba és élvezzék a filmet, azért pl. egy díj mégiscsak kézzelfoghatóbb visszajelzés. Én szurkolok nekik! :) <br>
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.591 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére