Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22185 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Gondoljatok bele...Ha 13 Oscarból csak 12-t kapna meg (mondjuk azt megérteném, ha a *legjobb regény-adaptáció* díját a Beautiful Mind vinné el), akkor minden idők legsikeresebb filmjeként könyvelhetnénk el!!!! :) )))) Bár szerintem már most minden idők legmonumentálisabb műve. És -ha a megérzésem nem csal- jövőre, vagy jövő utánra Orlando is Oscart fog kapni a 'Best debut' kategóriában :) Biztos, hogy a filmkritikusok is érzik, hogy ez a film valahogy 'több' a többinél...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22184 Írta: Anonymous
JA! EGY MOZI MIND FÖLÖTT!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22183 Írta: Anonymous
Nem is tudom. Én azt hiszem akkor is ugyan úgy fogom szeretni a GYU-t, ha nem kap egyetlen oszkárt sem. Nehogy már néhány öntelt Hollywoodi kritikus mondja meg nekem, hogy hogy kéne vélekednem a filmről.<br> Ez a film akkor is mindenek felett áll!!! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22182 Írta: Anonymous
Remélem!! Olyan is volt, hogy egy 10 fölötti jelöléses film semmit se kapott:((((((<br> NEM! Ez most nem történhet meg!!<br> Már csak az Akadémia érdekében is...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22181 Írta: Anonymous
De most megnyugodhatunk mert ebből a sok jelölésből (ha az összeset nem is), de valamennyit biztos, hogy nyer!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22180 Írta: Anonymous
Egyébként ESZMÉLETLEN IZÉSÉSG, hogy egy Globe-ot se kapott! Most tudom én, hogy nem az a lényeg, de hát.. hol hordják ezek a szemüket???<br> Viszont a Brit Filmakadémia ezeket ítélte neki:<br> legjobb film<br> legjobb rendez?<br> legjobb látvány<br> legjobb smink<br> közönségdíj<br> Bárcsak nyerne 12 Oscart (de szerintem úgyse fog..) ezzel rekordot döntene!! De legjobban azt sajnálnám, ha nem PJ kapná a rendez?i díjat! AZ_JÁR_NEKI!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22179 Írta: Anonymous
Kösz! Már azt hittem, félreszerveztem a dolgot:))<br> Nálunk tömeges együttes kómás sulibavonulás lesz hétf? reggel:)) Mi el?tte lefekszünk, és 2-kor felkelünk.. :) ) Nagy ötlet!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22178 Írta: Anonymous
március 25, hajnal<br> fél háromkor kezdődik a bevonulás, maga a díjosztás háromkor.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22177 Írta: Anonymous
de nem 25 éjszaka? Merthogy Los Angalasben 24 du. 5 óra, és hozzá kell adni a 8 órát, nem?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22176 Írta: Anonymous
Márc. 24.. éjszaka<br> 13 Oscarra jelölték a GyU-t.<br> A Csodálatos Elme 8, Moulin Rouge 8, Harry Potter 3..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22175 Írta: Anonymous
Egy kis OFF: Nekem is az egyik kedvenc filmem az Interjú. Csak Armanddal az élen!! :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22174 Írta: Anonymous
Én nem tudom, de a Gyu miért nem kapott egy Goldent sem? Ez elég nagy szemétség volt, oh nem tudja valaki, hogy a HBO-n kívül még milyen más adó közvetíti az Oscart?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22173 Írta: Anonymous
Hányadikán is van Oszi?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22172 Írta: Anonymous
Tetszik a neved, Lestat. Egyik barátnőm kedvenc filmje az Interjú a vámpírral.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22171 Írta: Anonymous
És Enya a szívét is beleadta.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22170 Írta: Anonymous
Én egy kicsit kiakadtam azon, hogy a legjobb zene díját - asszem a Golden Globe, meg a brit filmakadémia díját is - a Moulin Rouge kapta. Nem mondom, elég jók lettek a nóták, de hát akkor is csak feldolgozások.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22169 Írta: Anonymous
Szerintem a GyU érdemelné az Oscar-t, de valószín?leg az Egy csodálatos elme fog nyerni. A Golden Globe-ot is az kapta!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22168 Írta: Anonymous
A magyar alámondást én nagggyon utálom...'igeeen, és most lááthatjuuuk XY-t (név rosszul kiejtve), aki...' Ááá...na ne. Eredeti a legjobb. Német sem gáz, de én speckó nem szeretem ha alápofáznak. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22167 Írta: Anonymous
Én igen. :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22166 Írta: Anonymous
Az a jó. Engem meg néha kifejezetten zavar a magyar szöveg: lemarad, mást mond, nem hallani az eredetit. De hát élő adást nem lehet máshogy szinkronizálni. <br> Még több mint három hét addig! Nem fogom kibírni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22165 Írta: Anonymous
Nekem mindegy. Értek én németül!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22164 Írta: Anonymous
Az ritka, hogy a németek nem modják alá a szöveget. A HBO-n is volt szavazás, hogy csak angolul menjen a díjkiosztó, vagy legyen magyar szöveg is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22162 Írta: Anonymous
Bár ha jobban meggondolom... lehet, hogy nem is beszélnek alá németül...? Nem emléxem már tavaly hogy volt. Lehet, hogy eredetiben nyomják.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22163 Írta: Anonymous
Tényleg? Ez komoly? Akkor németül megnézem!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22161 Írta: Anonymous
Akinek nincs HBO-ja, azoknak mondom, hogy a PRO7 is adni fogja az egész Oscart élőben - igaz, hogy német, de nézni azért lehet. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22160 Írta: Anonymous
Ha gondoljátok fölveszem, és át tudom venni v. kölcsön tudom adni. Robinnal már úgyis beszéltük, hogy Neki kell a Felvétel indul!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22159 Írta: Anonymous
Én is! De aki láta az egészet, majd írja le ide a Fórumra a részleteket!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22158 Írta: Anonymous
De gondolom majd mutatják majd Lijt, meg az egész stábot, úgyhogy én biztos nézni fogom! :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22156 Írta: Anonymous
Áááá! De mégse :o (, mert 25-tol 2-ig szünet van (legalábbis nekünk) :o )) Ez így már okés!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22157 Írta: Anonymous
Nekünk sincs. De a legfontosabb részeket egy párperces összeállításban szerintem több hírműsor leadja másnap.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.572 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére