Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22215 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Dez: nagyon igazad van!<br> De mindezek ellenére nem lennék szomorú, ha kapna egy-két szobrocskát... :) <br> Meg sztem amúgy is, az emberek szeretik, ha elismerik a munkájukat (pl. PJ, meg mindenki, aki dolgozott rajta), és a rajongók is örülnének, hogy igazolva vannak: tényleg jó, amit szeretnek! (Tudom, hogy ez így kicsit furcsán hangzik, de sztem így van)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22214 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Szerintem mindegy, megkapja-e az Oscarokat a Kedvenc Filmem - persze nagyon jó lenne!!! -, én akkor is szeretni fogom! Akármit is gondol róla a Filmakadémia! És gondolom Ti is így vagytok vele! Nem számít 2000 ember véleménye, ha egyszer több millióan szeretik és látták, szerte a világon.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22213 Írta: Anonymous
Nekem nincs összehasonlítási alapon, mivel nem láttam az Egy csodálatos elmét, (de meg fogom nézni), ennek elenére tudom, hogy a két film teljesen más kategória, és ezért nehéz lesz a döntést! <br> Azért az megnyugtat, hogy olyan elég ritkán fordul elő, hogy egy film 13 jelölésből egy díjat se nyerjen! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22212 Írta: Anonymous
Van még közös jelölésük a Makeup, a Music, a Film Editing és az Adapted Screenplay kategóriákban is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22211 Írta: Anonymous
Hány közös jelölésük van? Gondolom legjobb film és rendezo, ezen kívül?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22210 Írta: Anonymous
azért ne legyetek ilyen elfogultk! Nagyon jó film tényleg..De a Csodálatos elme (ami ugye a legnagyobb riválisa) szinten zsenialis!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22209 Írta: Anonymous
ha akarjátok felsoroloma jelöléseket!!!<br> akarjátok???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22208 Írta: Anonymous
Galadriel,<br> még nem volt Osvar díjátadás. De 13ra van jelölve. Lásd leljebb :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22206 Írta: Anonymous
Tulajdonképpen hány Oscart is kapott a Gyűrűk Ura?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22207 Írta: Anonymous
KÖSZI!! :-><br> SAJNA, MOST NEM TUDOM KINYOMTATNI, MERT KIFOGYOTT A TINTA, DE TÖK JÓ!!!<br> MELLESLEG ÉN UTÁLOM A SW-T, TUDOM, HOGY KLASSZIKUS ÉS EL IS SZERETI, DE ÉN AKKOR IS UTÁLOM.<br> ÉS A GY.U . IS LESZ ENNYIRE KLASSZIKUS!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22205 Írta: Anonymous
naughty: jaja, én voltam az! :) <br> SW= Star Wars
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22203 Írta: Anonymous
Az lehet, hogy részben dráma! De ezt mond a begyöpösödött agyú Academy Awards tagjainak! Emiatt vagyok a legjobban kiakadva! Ha rajtam múlna, akkor minden díjat megnyerne, mert ez a film annyira jól sikerült, hogy nem találni rá szavakat. Remélem, hogy ezt az Academy Awards tagjai is elismerik majd!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22204 Írta: Anonymous
mi az az SW???<br> és egyébként tuti, hogy nem fogja , mind a 13-at megkapni, olyan nincs!!!<br> szerintem pl. MCKELLEN NEM FOGJA MEGKAPNI!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22202 Írta: Anonymous
Csakhogy a GyU részben dráma. (Ha jol tudom dráma, kaland és még valami...)<br> Én ennél jobb filmet még nem láttam, és ezt elfogulatlanul mondom.<br> Petyus: tudom, hogy Te csakis az SW-ért vagy oda, de attol még nem kell lebecsmérelni a GyUt:PPP
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22201 Írta: Anonymous
Szerintem is a GYU a legjobb film, ami valaha készült! Nagyon szeretném, ha mind a 13 díjat megnyerné (foleg a Best film-et), de az Oscart általában (az esetek 98%-ban) a drámák nyerik! Már csak kötelességbol is. De, akkor is a GYU volt a legjobb film!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22200 Írta: Anonymous
Rayan ugye te voltál az , aki elküldted nekem a may it be szövegét??<br> csak azért, mert nem írtad oda a nick neved.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22199 Írta: Anonymous
Most komolyan! Szerintetek volt az elmúlt évben még egy olyan kolosszális film, mint A Gyűrűk Ura?? Ugyanmár!! A Beautiful mind jó film, de nyomába sem ér a Gyűrű Szövetségének. De tényleg: mindenki, aki nem hiszi, hogy ez lesz az év filmje, próbáljon már egy kicsit reálisan gondolkodni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22198 Írta: Anonymous
pedit petyus fiam, korszakalkotó!!!<br> ezt elhiheted nekem, mert ha kritizálni kell nem vagyok elfogult!!!<br> tényleg korszakalkotó Trillógia!!<br> egyébként kíváncsi lennék petyus, hogy neked mi a kedvenc filmed!!<br> csak úgy mondom, hogy nagyon szeretema GYU-t , de van még jónéhány kedvenc filmem!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22197 Írta: Anonymous
Petyus,<br> miért tartod annyira rossznak a GyU-t? mert eddig csak azt láttam, hogy leszólod...<br> miért ne kaphatná meg? A kritikusok magánvéleménye meg hidegen hagy, ha nem tetszik nekik a végeredmény, akkor...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22196 Írta: Anonymous
Nee,ne mondjatok olyat hogy nem a gyu nyer!!A kritikusok meg kit érdekelnek,magasról le vannak ejtve(szerintem)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22195 Írta: Anonymous
Egyre jobban azt hiszem én is, hogy a Beautiful mind lesz a legjobb film. Én még nem láttam, de sokan dícsérik. És gyanítom, egyesek felháborodnának, ha a GyU kapná meg. Mármint a kritikusok közül.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22194 Írta: Anonymous
Aieless: korszakalkotónak semmilyen szempontból nem nevezném, jó, max. az első igazán jó fantasy film, de azért ez sem igaz igazából. :) <br> <br> Ha megnézed a Beautiful Mindot, hát Ron Howard is nagyon jó filmet csinált, és az amcsi filmkritikusoknak tuti jobban be fog jönni szerintem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22193 Írta: Anonymous
Én is legjobban a zenéért, de a szívem megszakadna, ha nem PJ kapná a rendezésért! másrészt a legjobb film? Ne mondják már, hogy nem ez volt! Akkor ugyan mi? Ez KORSZAKALKOTÓ, a többi meg jó. De lehet, hogy ezt nem olyan könny? felismerni....<br> Amúgy McKellen jó volt igazán a szerepében, de szerintem a szerepe nem volt olyan, amiben nagyon kellett volna alakítani. ? nem hinném, hogy megkapja- persze én örólnék a legjobban, ha mégis!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22192 Írta: Anonymous
Legjobb debütálás, bár szerintem attól még nem lesz nagy színész valakim, hogy jól szalad a havon, meg jól tud íjazni... :) <br> <br> Szerintem Ron Howard/Beautiful Mind lesz a befutó, a forgatókönyvet is valószínűleg elviszik, a többi kategóriában sem vagyok biztos a GyU sikerében, sőt, én igazából Howars Shore-nak szorítok nagyon, a többi nem érdekel, már a jelöléssel tisztelegtek a film előtt, egy szobortól nem lesz jobb az amúgy jó film! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22191 Írta: Anonymous
mi az a Best deput?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22190 Írta: Anonymous
én tuti, mivel mint mondtam sajnos külföldön leszek...illetve nem az a sjanos, hogy külföldön lezsek, csak nem valószínű, hogy egy buszon fogni tudjuk majd...<br> Poén lenne egy osztrák adásról hirtelen átváltani, és így tovább, ynugat felé... :-) <br> na, de mindenesetre izgatottan várjuk... :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22189 Írta: Anonymous
Nem hiszem hogy nagy német tudás kell hozzá. Azt látod hogy most éppen ki van meg mit csinál. A többit meg utána úgyis megtudod itt, de biztos lesz vki aki fölveszi videóra az HBO félét - lehet h én is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22188 Írta: Anonymous
jó,akkormegnézem,habár a guten tagnál megáll a német tudásom...de azért csak ki tudok venni valamit
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22187 Írta: Anonymous
A pro7 fogja adni, igaz németül.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #22186 Írta: Anonymous
nem tudjátok,rtl vagy m1 vagyvmi ilyesmi nem közvetiti?Mert nekünk nincs hbo-nk:(((((((((((((((
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.614 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére