Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21921 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Bocs fiúk, de szerintem igenis megérdemelte a golden globe vereséget, kivéve mondjuka látványeffekteket, azért járhatott volna. A GYU = Ep1, tök ugyanaz lett mind a kettő.<br> <br> Ger
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21920 Írta: Anonymous
Te nemszorulsz védelemre!:-)<br> Amint olvastam,jólértesz te is a filmekhez,és van fogalmad a dolgokról. :-) )<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21919 Írta: Anonymous
Aragorn: nagyon örülök, hogy itt vagy, és megvédesz :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21918 Írta: Anonymous
jango:<br> Most lehet,hogy megharagszol,de Altmant az egyik legroszabb rendezönek tartom,és filmjei gyengék,mint a harmat.<br> Tudod ezek a rendezök azok akik az olyan filmeket készitik ami a kritikusoknak szól,és a nézö meg elalszik rajtuk.Engem meg az utóbbi idöben nagyon nemérdekel kinyeri az Oscart,föleg a filmeknél.<br> A szinészek játékát még eltudom töndeni,de a filmekét azt nem.<br> Mert szerintem sokkal nehezebb megrendezni egy Gyu-t mint egy beszélgetös filmet,amin elalszok.<br> Bár én nemértek hozzá,de gondolom biztos nehezebb.<br> Jobban észrevenni a hibákat is.<br> Szerintem az operatörökön múlik az egész,meg persze aki összevágja. :-) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21917 Írta: Anonymous
Megtisztelsz Elessar király:)))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21916 Írta: Anonymous
:-) <br> Nagyon igazad van!<br> A lényeg,hogy nekünk tetszett!<br> Jackson meg megvalósithatta álmát:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22027 Írta: Anonymous
Ez igaz,de mernek e Peter Jacksonnak adni Oscart?<br> Cameron,meg Spielberg,ök Hollywood.<br> Gondolom értitek?:-)<br> Persze nagyon örülnék nagyon!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21915 Írta: Anonymous
Nem nyert Golden Globe-ot a GYU??? Nem fog Oscart sem nyerni?<br> <br> KIT ÉRDEKEL??????????????????????<br> <br> Ki a büdös fenét érdekel, hogy amerikában néhány seggfej az előzetes ''lobbiérdekek'' figyelembe vétele után nem a GYU-nak adta ezeket a hasznavehetetlen ostoba díjakat... Kinek számít ez? Na, jó, legfeljebb Jacksonnak, hogy a szakma nem ismerte el 7éves munkáját. Vagy talán még neki sem?? Szerintem nem hal bele ő sem. Én a magam részéről még örülök is neki! Mi a fenére jó az, hogy idióták egy nagy teremben megtapsolnak egy filmet, aminek az irodalmi hátteréről fogalmuk sincs.. Egy ilyen díjkiosztó ünnepség csak arra jó, hogy az amerikai nézők el legyen kápráztatva azzal, hogy láthatják az díjkiosztón a seronsztónt, meg a banderaszt. Nekik meg jó érzés villogni. Ne érdekeljen már minket egy ilyen agyatlan marhaság!<br> Golden Globe, meg Oscar! Bah!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22026 Írta: Anonymous
Igazán kaphatna. Végülis a titanik és a ryan is tömegfilm volt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22025 Írta: Anonymous
Nem merik???!!! Hát csak merjék! Bíztatásomat küldöm nekik!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22024 Írta: Anonymous
Sziasztok!:-)<br> Azért mert ezek a kategóriák,nemépp neki íródtak:-)<br> Egyébként engem nemigen érdekel,mert akkor is az év legjobb filmje!:-)<br> Az Oscarral,meg úgyvagyok,hogy a legjobb filmet nemkapja meg,mert nemmerik mégegyszer megcsinálno,hogy közönségfilmnek adjanak Oscart!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22023 Írta: Anonymous
De miért nem kapott Arany Globust???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22022 Írta: Anonymous
Hát lássuk csak:<br> Csak a kinézet plusz effektek az 4 oscar, úgymint:<br> legjobb hangeffekt<br> legjobb vizuális effekt<br> legjobb látvány<br> meg még van valami amire nem emléxem. ezeket nyertemeg a Mátrix (4) ezenkívül a GYU nyerhet még legjobb mellékszereplő (Sean bean v Sir Ian MacKellen) legjobb film, eg ilyesmiket... de a fenti 4-re nagyon is esélyes...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22021 Írta: Anonymous
Szia boreger!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21913 Írta: Anonymous
jango: nagyon sajnálom az utolsó mondatodat - mert nálam pont fordított volt a helyzet. De zárjuk le a vitát azzal, hogy még van két rész (a második idén decemberben), ami akár meg is változtathatja az eddigi véleményedet. O.K.?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21914 Írta: Anonymous
jango: Látványmozi? Ezt meg, hogy érted? Szerinted a mai verseny mellett lehet sikeres filmet csinálni (ilyen alapsztoriból) látvány nélkül, pusztán a színészi játékra és a szövegre hagyatkozva? Azt azért megnézném én is...<br> A másik pedig az a kijelentés: A GyU-t rajongók készítették. Szerinted egy igazi rajongó nem a legtöbbet akarja kihozni a kedven könyvéből, amit a film keretei engednek úgy, hogy rajta kívül még más is megértse az anyagot.<br> Végezetül csak annyi, hogy a GyU egy klasszikus tündérmese és így ragaszkodnia kellett bizonyos dolgokhoz.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21912 Írta: Anonymous
Vic:<br> Pont azt mondom, hogy ne kategórizáljunk, hanem nézzük magát az egyet. Jelen esetben GYU. Nekem nem azzal volt problémám, hogy sokan a rajongók között bosszankodnak amiatt, mert nem kapott díjat a film. Azzal van problémám, ha ezért más filmeket/rendezőket húznak le. Pl. a Star Wars fanok is teljesen ki voltak kelve magukból 2000 márciusában, amikor a Mátrix tarolt a technikai Oscar kategóriákban. Azt is teljesen jogosnak találtam (a Mátrix győzelmét), de kanyarodjunk vissza GYU-hoz. Ez csak az én véleményem, hogy nem elég a GYU film a Golden Globe-ra, ezt senkire sem akarom ráerőszakolni, nem is lehet (még nincs gondolatrendőrség:)).<br> Más. Igenis rajongok a populáris filmekért. Sőt! Minden típusú film érdekel. Van, amit szeretek és egyeseket nagyon nem. Valami hidegen hagy. Filmrajongó vagyok, szinte mindent megnézek, ami a mozikban megy. Ez nem a videozombit takarja. Élek-halok egy jófajta popcorn moziért. Persze ilyet évek óta nem láttam. Sajnos a GYU sem fordította meg bennem ezt az érzést.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22019 Írta: Anonymous
Fiúk: ahelyett, hogy itt chateltek, inkább menjetek át a Golden Globe-os topicra, és védjétek meg Jackson érdekeit! Én ennél többet nem tehetek a cél érdekében.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22020 Írta: Anonymous
:) ))))<br> Na lassan elsompolygok innen... üdv mindenkinek, majd este még benézek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22018 Írta: Anonymous
uff :) =
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22017 Írta: Anonymous
:) )))<br> nyugtáztam, hogy nyugtáztad a hozzászólásomat... uff, én beszéltem :) ) anyukám odavolt az indiános dolgokér' gyerekkorába, (én meg az ilyen tündés-sárkányosokért:)) és valamiér' most eszembe jutott. Meg illett ide...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22016 Írta: Anonymous
Eztet itten most nem értegetem boreger néni. Legyen oly szívS és magyarázza mán el nekem, hogy mire is célozik ezzel az uff:)-al? Talán indiánnak teccik készűni? :) =
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22015 Írta: Anonymous
uff :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22014 Írta: Anonymous
Szia tündeleányka! Jó táncolást, és adj hálát istennek, hogy nem velem kell táncolnod. Megmenekült a lábad... :) =<br> Boreger: Kösz a tanácsot. Adok a vélemény(ed)etere. :) =
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21911 Írta: Anonymous
jango: Ja, és ami az egyszerre több helyszínt illeti, azért különbséget kell tudnod Neked is tenned egy James Bond film és A Gyűrűk Ura között... annak ellenére, hogy amint kiveszem a soraidból, nem igazán lelkesedsz a populáris filmek iránt. <br> Ha ezzel nem értesz egyet, szíved joga...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22013 Írta: Anonymous
Furcsa, nagyon furcsa... Na puszi mindenkinek, én holnap fél háromtól vagyok most mennem kell palotáspróbára... Kölön csók: Odiffnak, Vicnek és Eianak! Legolas az isten!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22012 Írta: Anonymous
khmmm... maradj a réginél! az olyan egyéni. Ez meg olyan... nemtom. Nem olyan jó.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21910 Írta: Anonymous
Hawknak tök igaza van. Vic, te hol tanultál filmművészetet?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22011 Írta: Anonymous
SZZZÍÍÍÍJJJJAAAA Boreger!<br> Régen olvastalak mar. Te mit szolsz az uj nevemhez?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22010 Írta: Anonymous
Na milyen?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.592 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére