Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22042 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Az enyémet is előjegyezték, de már így sem láttam vagy 3 hónapja...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22041 Írta: Anonymous
Ja, úgy könnyü ám Eia! Mi az, hogy nem értik a könyvet? Mit nem lehet azon érteni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22040 Írta: Anonymous
engem nem lehet bántani, az én példányom, a filmnek köszönhetően hónapokra előre kölcsön van ígérve. Szerintem most végre azok is elolvassák akiket eddig rettentett a mennyiség. Én senkinek nem vagyok hajlandó elárulni például, hogy kivel mi lesz. Olvassák el! Könyvben sokadszorra is nagyobb élmény mint filmen. De gondolom ezt nektek nem kell magyarázni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22039 Írta: Anonymous
Dwin: Nálunk a könyv is..ha csak a film lenne nem bánnám, de az oszttársaim nem értik a könyvet<br> kiskósza:nálunk is 3 van, csak az apám számtechtanár.. :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22037 Írta: Anonymous
Meddig tudsz te ott lenni? Nálunk 3 gépterem van, de délután egyikbe se mehetsz be!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22038 Írta: Anonymous
De úgy ám!<br> Szia tündelány. Örülök, hogy ismét erre kószálsz.<br> Szerintetek nem furcsa, hogy arról vitatkozunk, hogy a GyU sikerfilm és - sajnos lehet, hogy nemsokára divatfilm is sokaknak - lett, miközben ez a könyvre nem igaz?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22036 Írta: Anonymous
Hát, igen.. ez az én mákom, hogy suliból netezek...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22035 Írta: Anonymous
Szia Eia megjöttem, csak hát a késés oka az volt, hogy az iskolából haza kellett érnem... <br> Szerintem még mindig mindegy, hogy kap-e Osvart. Úgyis ez a legjobb!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22034 Írta: Anonymous
Én örülnék neki, ha díjakat kapna, de az nem szeretném, ha 'közhellyé' válna.<br> kiskósza: Köszi:) Viszont:) Most akkor vmikor megjössz, nem?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22033 Írta: Anonymous
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a Pear Harbor végén lévő 2-3 perces monológ amerikáról egyáltalán nem tetszett! Én ezért talán másodjára már nem fogom megnézni!<br> Amúgy szerény véleményem szerint oly mindegy hogy kap-e vagy nem kap Oscart! Akkor is közel fog állni hozzánk a Gyűrűk Ura, és legalább nem válik annyira közhellyé! <br> Bár tényleg megérdemelné!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21936 Írta: Anonymous
Ne haragudj jango, de ha az én emlékeim nem csalnak (igaz, akkor én még igencsak kicsi voltam, de azt hozzá kell tennem, hogy nagyon szeretem a Star Wars trilógiát - az Episode 1-t most hagyjuk ki ebből!!!) akkor Lucas Csillagok háborúja c. filmje 7 Oscart kapott annak idején...<br> <br> Lucas valóban szervez, ezt aláírom, az ILM révén szinte mindenben benne van a keze... Peter Jackson azonban már más eset -legalábbis ennél a GYU filmnél. Tudom, tudom, megint azt fogod írni, hogy nincs igazam. Kérlek, hogy amennyiben lehetőséged van rá, kérd valakitől kölcsön a Hivatalos filmkönyvét a GYU-nak, és fusd végig, mit írnak róla. Utána szerintem más véleményen leszel (remélem).<br> <br> Ewan McGregorról pedig annyit, hogy ízlések és pofonok. Én nagyon szerettem a Trainspottingban és a Sekély sírhantban, de pl. Obi-Wan Kenobiként is nagyon csíptem (igaz, Te is tudod, hogy nem sok szereplési lehetősége volt az Episode 1-ban)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22032 Írta: Anonymous
Kissé uncsiak az ilyen monstre filmek, mint a Titanc és a Pearl Harbor nem? Ahol az idő nagy részét a régmúlt eseményei töltik ki egy az egybe.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21935 Írta: Anonymous
Vic: Valahol itt fogunk közös nevezőre jutni:) Talán.<br> Jackson nem rendezte ezt a filmet, hanem szervezte. Kétség nem fér hozzá, hogy ezen a téren hibátlan munkát végzett. Minden működött, de a rendezés egészen más fán terem. Ezen az alapon, ahogy már írtam Lucas is kaphatna rendezői Oscart (még a gondolatba is beleborzongok), ugyanilyen jó szervező.<br> Más:<br> A Moulin Rouge-ra pont azért nem akartam elmenni, mert kifejezetten nem szeretem McGregort. Hidd el nincs semmi ciki az alakításában és hihetetlen, hogy milyen énekhangja van.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22031 Írta: Anonymous
Zsu: azért azt le kell ide írnom, hogy a Pearl Harbor nem hinném, hogy nagy várományos lenne... legfeljebb a legjobb hangeffektus kategóriában :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22030 Írta: Anonymous
+r a Peterhez
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22029 Írta: Anonymous
Én azért remélem, hogy kap legalább egy oszit, Pete Jackson nagyon megérdemli! azért nem semmi munka egy ilyen grandiózus vállalkozást összefogni. Zene.Megérdemli.Látvány.Maximálisan megérdemli. Színészek. van, aki megérdemli(Pl:McKellen)Loreal.Mert megérdemlem. :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21934 Írta: Anonymous
jango: örülök, hogy ilyen kulturáltan írod le a véleményedet, de komolyan. <br> Volt itt néhány valóban nagy bunkó, aki csak idejött kötözködni olyan trágár stílusban, hogy mindenki azonnal letámadta (amit valóban nem csodálok). Mi - legalábbis ami engem illet - nyitottak vagyunk mások negatív véleményére is, lásd pl. a Mentem, néztem, csalódtam... vagy a Kritikák és dicséretek c. topicokat, ahol normálisan el lehet vitatkozni, hogy mi volt a GYU-ban a rossz, vagy mi az, ami abszolút nem tetszett (vagy éppen tetszett)<br> <br> A Golden Globe-bal nem értek Veled egyet azóta sem, annak ellenére, hogy a Moulin Rouge-t nem mertem elmenni megnézni (imádom McGregort, és féltem a csalódástól). Abban igazad lehet, hogy bizonyos tekintetben elvakult vagyok, ha pont a díjazottakat nem látva rögtön lehordom őket, de meg kell értenünk egymást: nem a legjobb vígjáték kategórát vagy a legjobb dráma kategóriát követeltem a GYU-nak, hanem a rendezői Oscart és pl. a legjobb zenét (filmzenei klub tag vagyok, tehát a filmzene az egyik szenvedélyem, így tényleg komolyan értek a témához: Howard Shore kiválót alkotott)<br> <br> Röviden ennyi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21933 Írta: Anonymous
Aragorn: <br> Megint vitatkoznom kell veled. Sajnos attól még, hogy 22 éve jársz moziba nem biztos, hogy reálisan tudod megítélni a filmeket. Nem akartam elmondani (sőt bizonyítani végképp nem akarom), de a filmszakmában dolgozom és merem remélni, hogy nekem is van valami rálátásom a dolgokra.<br> A kritikusok nem magyaráznak senkibe semmit sem. Ha van egy film és az tetszik nekik (ez szinte egyenes képtelenség) felmagasztalják, egyébként szinte minden másnak csak a hibáit nézik. A GYU-t is magasztalták és Altmant is. Hol itt a gond? Múltkor még te (de lehet, hogy valaki más) is arra hivatkoztál, hogy a kritikusoknak is tetszett. Sőt az újságírók is imádták, de mégsem a Gyűrűk vitték el a Glóbuszokat. Ez van! Altman, Russel Crowe és a Moulin Rouge erősebbnek bizonyult. Persze ez nem sokat jelent, mert már múltkor is megbeszéltük, hogy mit érnek ezek a díjak.<br> A Moulin Rouge viszont nem rossz film, max. neked nem tetszett. Pl én egy teltházas előadáson voltam, ahol a fele a film közepén kivándorolt a teremből. A másik fele imádta és végig bent maradt. Most egy kicsit bosszantó leszek, de szerintem a tavalyi filmek között a Moulin Rouge volt az egyik legjobb magasan lekörözve a GYU-t. Persze ez csak az élvezeti értékét jelenti és mindenki más egészen más véleményen is lehet. Gondolom van is:))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #22028 Írta: Anonymous
Kétlem, hogy adnának Oscart, hiszen akármilyen szar film is ott van a Pearl Harbor,ami nagy várományos, nagy nevekkel.<br> Azért király lenne, mert végre lenne egy film ami jogosan kapja.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21932 Írta: Anonymous
jango:<br> Nemértetél meg azthiszem.<br> Én az ilyen Altmanféle,meg Coen,meg Allen rendezökkel az a bajom,hogy igazából a kritikusok belemagyarázzák,hogy mekkora rendezök,és micsoda szuperfilmjeik vannak.Persze hogy nem nekik készitik ,a kritikusoknak,de ha ök nincsenek a kutya sem nézi meg öket.<br> Ha csinálnak egy filmet máris az egekig magasztalják,pedig egyenesen rosszak.Sok sztártól,hallottam ,hogy Altmannal ingyen is dolgozna,mert ö az isten,de hiába,mert a filmjei,sztárok ide ,sztárok oda,zsengék.<br> És én most nem a GyU-ról beszélek,vagy védem,hanem az egész jelenségröl.<br> A Moulin Rouge,is enyhénszólva elég rossz film,és ezzel nemcsak énvoltam így.<br> Amikor kijöttünk a moziból sokan csak csóválták a fejüket,pedig nem tinik voltak bennt,igaz én sem vagyok már az.<br> Közel a 30-hoz megtudom azért ítélni a filmeket.<br> 22 éve járok moziba rendszeresen,a szüleimmel kezdtem anno.Az ismeretségi körömben eléggé elismertek,mint filmes emberkét.(ezzel nemakartam magam dicsérni,mert nemszokásom)<br> Manapság sok rosszfilm készül,aminek nagyobb a füstje mint a lángja.Persze nemlehet összehasonlitani egy GyU-t egy Altman filmmel,mert ég és föld.Minden amiröl szól,meg a látványvilága.<br> De most öszintén,melyiket nehezebb megcsinálni?Spielberg az igazán jó rendezö ,mert tud mindenfélét csinálni minöségileg.Vagy James Cameron,mondjuk a Titanic nemtetszett,de jól megrendezte.<br> A Wachowski testvérek,a Fülledtséggel,és a Mátrix,amely össze nem hasonlitható,és mégis nagyon jók.<br> Sam Mendes-American Beauty,ugye az egy igazi beszélgetös film,és mégis óriási volt,nagyonjó szinészekkel.<br> Ridley Scott,öróla azthiszem nem is kell semmit mondanom.<br> Tehát a média,és Hollywood dönt!<br> A pénz,a kritika,de a legjobb kritika mégis a nézö!<br> Rosszfilmre csak ritkán vesznek jegyet,esetleg akkor ha nagyon reklámozzák,és sikerül felkelteni az érdeklödést.Ajegyeladások tükrözik a filmet,ami tetszik azt többször megnézik.<br> a Harry Pottert sem húzom le,mert az föként a gyerekekre épült.1 gyerek elvisz 1 felnöttet legalább,tehát dupla bevétel.<br> Na mostmár abbahgyom,de remélem sikerült egy picit rávilágitani a dolgokra.Szeretem a jó filmeket,azt mindenki szereti,de ne helyettünk döntsenek,ez a lényeg!Ezért nemérdekelnek a dijkiosztók!Általában szoktunk tippelni,és az esetek 90 százalékában eltalálom.A lényeg a háttér és a pénz!A M.A.S.H tényleg jó volt,de aztán semmi. :-) <br> Köszönöm mindenkinek aki elolvassa e rövid metszetet. :-) Jó reggelt mindenkinek!:-)<br> <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21931 Írta: Anonymous
Aragorn:<br> Miért haragudnék azért, mert más véleményen vagy mint én? Az nem baj, hogy nem vagyunk közös nevezőn!<br> Altman egyébként nem szívügyem. Vannak pl. kifejezetten pocsék filmjei: (Dr.T...) és vannak filmek, amelyek remekművek (M.A.S.H., Rövidre vágva). <br> Arra viszont mérget vehetsz, hogy egy Altman kaliberű rendező nem a kritikusoknak csinál filmet, max. nem a te érdeklődési körödnek. Ezek nem beszélgetős filmek, hanem általában olyan alkotások, amelyek egy témát mélyebben boncolnak. Teljesen fölösleges a GYU-val egy kategóriában emlegetni.<br> Én mindkét filmet láttam (GYU, Gosford) és ezen az alapon mondok véleményt. Az a bajom, hogy itt sokan viszont úgy alkotnak véleményt, hogy a másik filmet nem is látták. Csak Altman egy öreg ember, érdektelen, beszélgetős filmekkel és különben is a GYU-t szeretjük. Na ez a szemellenzős gondolkodás.<br> És még egyszer hidd el nem haragszom rád. Beszélgetni jöttem ide, nem haragudni:))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21930 Írta: Anonymous
Dwin Odif:<br> Sajnálom, hogy csak felszínesen olvastad el a hozzászólásaimat. Szerintem látványmozi (mint mondtam ez magánvélemény és butaság ezen vitatkozni). Mégegyszer elmondom, hogy csak az nem tetszett, hogy páran úgy mondják el a véleményüket a GYU-ról, mint megmásíthatatlan tényt. Erről senki sem merjen máshogy gondolkodni. Én csak a saját eretnek gondolataimat adtam elő és majdnem máglyahalál lett a vége:)<br> Összegezve a SAJÁT véleményemet:<br> A GYU egy szórakoztató, látványmozi, amelyet Golden Globe-ra jelölni csak üzlet. És harap a kígyó a saját farkába, mert pont ezek miatt a szuperprodukciók miatt használhatatlanok értéküket tekintve a nagy díjkiosztók.<br> Egyébként nem tudom miről beszélsz, amikor azt írod, hogy a GYU-t rajongók készítették és szívük joga eltérni az eredeti műtől. Nekem ezzel végképp semmi bajom nem volt.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21929 Írta: Anonymous
hát azon a képen amit láttam rola, elég fancsali képet vágott. és te nem lennél elszomordva, ha nem nyernél semmit?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21928 Írta: Anonymous
honnan tudod, hogy el volt szomorodva?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21927 Írta: Anonymous
Persze! nem a csökött agyu, elfogult kritikusok véleméyne számít, hanem az enyém, vagyis a mienk:) de azért szegény Pj, nagyon ek volt szomorodva...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21926 Írta: Anonymous
Végülis nem a díj a lényeg, hanem az hogy jó volt a film...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21924 Írta: Anonymous
Sesy, te is így gondolod??<br> Az jó!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21925 Írta: Anonymous
igenis megérdemelte! a rendező 7 évet szánt rá, és jó munkát végzett, a zene djönyörű, és az a betétdal lélegzet elálító, hát mi kell még??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21922 Írta: Anonymous
ugyan miért???!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #21923 Írta: Anonymous
Ger: szerintem nem... :( (
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.578 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére