- Köszönetek: 0
Díjak
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tehát komolyan el kell kezdeni gondolkozni a tervezésen. Van valakinek gyakorlata ebben? (Mert nekem nincs semmi szervezői késségem )
Éljen Viggo!!! :hello:
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Szobor-ötletet én is támogatom, végül is a pénzt is össze lehetne szedni. A mostani Oscar-gálát azért meg kéne várni, de a RotK-ig, nem hiszem. Nem az a lényeg, hogy kap-e, és ha nem, akkor küldünk, hanem az, hogy mi, rajongók is kifejezzük valahogy határtalan elismerésünket, az Akadémiától függetlenül.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Igen, én is támogatom a szobor 5letet!Ghargoqurk írta: Részemről marha jó ötletnek tartom hogy küldjünk egy szobrot PJ-nek. Én mindig is akartam közölni vele hogy a legnagyobb ember a filmszakmában. De ezzel azt hiszem még sokan így vannak. Szóval ha más is komolyan gondolja a szobrot én benne vagyok. De lehet hogy ezzel várni kéne a Rotk-ig. Egyébként ha valaki tud csinálni szborot akkor az aranyozás megoldható mert anyám restaurátor szóval bármit befed arnyfestékkal vagy aranyfüsttel...
S biztos vagyok benne - ezzel még sokan vannak így rajtunk kívül!
S most Ghargoqurk jóvoltóból az aranyozás is meg van oldva! Hurrá!
Lehet hogy tényleg várni kellene vele a ROTK-ig?
Sőt ha vki közülünk megneri az Új Zélandi utat akkor személyesen is elviheti - s akkor biztosan ne törik össze
Jah, egyébként Viggo 2003-ban megnyerte a föld legszexiesebb pasija címet (Ha már a díjaknál tartunk...) Megelőzve Brad Pittet, DiCapriot, Jonny Deppet, Ewan McGregort...stb.
Itt a link:
www.hollywood.com/celebs/feature ... re/1707638
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sesy
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:2liwxvaf]OFF: ez az 1000. hozzászólásom. [/size]
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Kincső
- Nem elérhető
Szavazás: és ettől más lesz az eredmény? Most 65%-kal vezet, a Chicagonak van 15%-a mögötte. De nem hinném, hogy számít...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
OFF:
Kincső írta: Tényleg lehetne csinálni egy aláírás-gyűjtést, pl. a mozikban a vetítés után! +aki akar, az adhat rá pénzt is, az MTT-biztos megcsinálhatná, nem? De legjobb lenne valami eredeti dolgot, biztos van olyan magyar szobrász, aki megcsinálná, mert Tolkien-rajongó... Na jó, vissza a fellegekből... De aláírásgyűjtést akkor is csinálhatnánk... OFF vége.
Szerintem mondjuk nem az MTT-t kéne terhelni ilyesmivel. Elegen vagyunk fórumosok is nem?
- Gollam
- Nem elérhető
Én tudok szobrot csinálni, de csak kerámiából...ráadásul ingyen...mert nálunk a suliban van ilyen szobrászkodós szakkör...
Szóval csak szóljatok, és esetleg meg tudom csinálni kicsit GyUsra
De persze nem fontos...meg nem bizti, hogy tudok aranyat csinálni... De a többi megy...
Ha érdekel valakit, szóljon
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- kriszana
- Nem elérhető
Supersonica, megelőztél, épp most akartam berakni a linket, hogy szavazzunk a TTT-re, most 75%-on áll.Supersonica írta: BBC America, 02/18/03
Watch Britain's Academy Awards live on Sunday, February 23rd at 4 pm ET, 1 pm PT.
www.bbcamerica.com/genre/movies_ ... /bafta.jsp
szavazni is lehet, hogy ki nyeri meg a filmdíjat (70%-on áll a TTT)
A jelöltek: vagy 6-7 lappal lejjebb már leírva
Ne hagyjuk, hogy lemaradjon. Hátha a BAFTA-n megnyeri a legjobb film díját Gyerünk, nyomás szavazni!
és itt van a jelöltek listája:
www.bbcamerica.com/genre/movies_ ... ballot.pdf
- Supersonica
- Nem elérhető
Watch Britain's Academy Awards live on Sunday, February 23rd at 4 pm ET, 1 pm PT.
www.bbcamerica.com/genre/movies_ ... /bafta.jsp
szavazni is lehet, hogy ki nyeri meg a filmdíjat (70%-on áll a TTT)
A jelöltek: vagy 6-7 lappal lejjebb már leírva
- Kincső
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
S én nem akarok ünneprontó lenni, de tényleg könnyen elképzelhető, amit Ery mondott, hogy egyet sem kap. Szvsz kb 1 szobrocskával lesz gazdagabb. Esetleg kettővel. És nem vagyok borulátó.
Csak gondoljatok bele, hogy egy Oscar is milyen fantasztikus nyereség!
Ne legyetek telhetetlenek! Majd jövőre. Várjuk ki a sorunkat. Eljön a mi időnk.
Mindenesetre az ötlet nem rossz, hogy küldjünk PJ-nem egy szobrocskát a magyar rajongók nevében
- Kincső
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Szerintem tényleg kéne gyűjtést rendezni a fórumon egy szobrocskára, és elküldeni PJ-nek néhány száz magyar ember nevében. Szerintem meg kéne valósítani jövőre... Élénk a fantáziám?
Most akkor van legjobb animált szerelő vagy nincs???
OFF: Az SWII.-t jelölték a "málnára" (a legrosszabb film)!!!
Tényleg lehetne csinálni egy aláírás-gyűjtést, pl. a mozikban a vetítés után! +aki akar, az adhat rá pénzt is, az MTT-biztos megcsinálhatná, nem? De legjobb lenne valami eredeti dolgot, biztos van olyan magyar szobrász, aki megcsinálná, mert Tolkien-rajongó... Na jó, vissza a fellegekből... De aláírásgyűjtést akkor is csinálhatnánk... OFF vége.
Szvsz nincs legjobb animált szereplő. [size=9:1n2q9zxf]("Szerelő" meg pláne nincs... )[/size]
Egyébként a SW II. annyira nem rossz, de a trilógiához képest tényleg nagy nulla. Hogy valami LoTR-ról ne is beszéljünk...
- Lili
- Nem elérhető
Sztem ez nagyon jó ötlet!Ha PJ jövőre se kapja meg majd mi küldünk neki...Szméagol írta: Szerintem tényleg kéne gyűjtést rendezni a fórumon egy szobrocskára, és elküldeni PJ-nek néhány száz magyar ember nevében. Szerintem meg kéne valósítani jövőre... Élénk a fantáziám?
Legjobb animált szereplő kategória sajna nincs az Oscaron...Szméagol írta: Most akkor van legjobb animált szerelő vagy nincs???
Pedig többen is olvastak róla...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szerintem tényleg kéne gyűjtést rendezni a fórumon egy szobrocskára, és elküldeni PJ-nek néhány száz magyar ember nevében. Szerintem meg kéne valósítani jövőre... Élénk a fantáziám?
Most akkor van legjobb animált szerelő vagy nincs???
OFF: Az SWII.-t jelölték a "málnára" (a legrosszabb film)!!!
- Lili
- Nem elérhető
Hát én ezt télleg nem értem... Nem furcsa az egy kicsit,hogy sehol nem írtak arról,hogy Christopher Lee életmű Oscart kapna... :az viszont gáz, hogy ITT sem említik Lee nevét www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=7487
Nagyon hálás lennék,ha vki találna vmi hivatalos infót ezzel kapcsolatban.Vagy már csak a díjkiosztón tudjuk meg...
Ja és bocsi ,hogy ismét ien pesszmista vagyok,de sztem a RotK után sem fognak legjobb színész díjára jelölni senkit...Bár lehet,hogy tévedek...
Azért azt remélem,hogy a legjobb film és rendező díját a RotK-nak tartogatják. (naon szomorú lennék,ha nem kapná meg )
- hódica
- Nem elérhető
az viszont gáz, hogy ITT sem említik Lee nevét www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=7487
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Csavardi Samu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Persze, hogy küldünk Oscart! Majd kitalálunk kategóriát, hogy A legkedveltebb rendezö.
Szerintem Ian McKellen is nagyon jól játszott a FotR-ben (ebböl a szempontból a kedvencem volt), de az Oscar-szerep valóban Boromir.
A RotK után szerintem Viggo, Elijah vagy akár Sean (Banyapók!) is esélyes lehetne. De már nem zavar, ha nem LotR lesz a legoszkárdíjasabb film.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Sesy
- Nem elérhető
Gollam írta: Szerintem Gríma lenne esélyes egy legjobb férfi mellékszerepre, esetleg Gollam legjobb animált szereplőnek...mert hogy ilyen is van...
Van legjobb animált szereplő...? Eddig pont azt mondták egyesek, hogy nincs... és kivel indulna, Dobbyval? Nem hinném, hogy két szereplőnek indítanak kategóriát.
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Gollam
- Nem elérhető
- Sesy
- Nem elérhető
- aieless
- Nem elérhető
Az a baj, hogy nincs olyan igazi ,,oscar-szerep" a filmben (nem kell félQrült elmebeteget játszani..). ErrQl jut eszembe Denethor.. hmmm... hát, nem hinném. Frodó/Aragornnal az a gond, hogy nem bírják majd eldönteni, egyem a kis szívüket, hogy melyiküket jelöljék.
Szerintem akinek eddig meg kellett volna kapnia, az Sean Bean. Elszúrt ötlet volt McKellent indítani, nem mintha Q nem lett volna jó, de Bean volt oscar-szerep .
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Sesy
- Nem elérhető
A legjobb filmet is muszáj megnyernie... Reménykedem, hogy sikerül majd olyan katarisztikusra megcsinálniuk a RotK-t, hogy azok a **** amcsik is elismerjék: ez jó film!
Színész jelölésben szerintetek még érdemes reménykedni? :
- aieless
- Nem elérhető
Sztem a Mátrix sem, az max. technikai esélyes...
De úgyis a legutolsó pillanatban fognak berobbanni a ,,szuper amcsi filmek" ahogy azt szokták, még látni sem fogjuk Qket az oscar elQtt....
Az idei oscar már nem bánt túlyottan, csak a jövQ évi miatt izgulok nagyonnnnnn... egyszerqen megszakad a szívem, ha PJ nem kap oscart
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- hódica
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.