A 3. rész - A király visszatér
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Eldafinde
- Nem elérhető
Ez olyan lenne, mintha egyszercsak megjelenne a filmben Jackie Chan, felmászna a Sötét Torony oldalán, és lerúgná onnan Szauron szemét... 8O
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Namarie írta: Megfordult bennem egy gyanú, hogy annyit lett Arwen emlegetve: ugye nem őt fogja visszahozni Eowyn helyett az életbe Aragorn???
Biztosan volt ilyen ötlet is... de remélem, nem forgattak le ilyesmit... vagy ha igen, utólag lecserélték, mint Arwent a Helm-szurdokban...
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Robert B
- Nem elérhető
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9030.jpg
Ez lennék itt én a harmadik részben. Habár nekem kissé gyanús, hogy a képet valaki készítette...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.lordoftherings.net/legend/in ... mortenson/
[size=9:2ry38wwg]Sikeresen elírták az ő nevét is, meg Tolkienét is... [/size]
Ja, és LotR-os kirakók, különösen a 3D-seket érdemes megnézni... :
www.wrebbit.com/lord/index.htm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
A családi vállalkozásban Elanorról nem is beszéltünk.
elötted lévő hozzászólás...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
A családi vállalkozásban Elanorról nem is beszéltünk.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
Sil írta: Eldafinde: Nem, Háma fia Haleth, az Calum Gittins, Philippa Boyens fia, mint már mondtam..
Jól van, már ki is javítottam magam, csak megelőztél.. Álmos vagyok...
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Most mi van? Mikor hazasodtak ossze? 8O A Times-ban(meg regebben) azt olvastam hogy kozos hazuk van es 2 kozos gyerekuk,de PJ&FW nem ferj es feleseg... Tessek felvilagositani!Sil írta:
Artemisz írta:
És PJ-nek is nagyon szép felesége lehet, és nagyon szerethetik egymást, ha ilyen bűbájos csöppségeket hoztak össze!!
Khmm, mond nektek az a név valamit, hogy Fran Walsh? Ő PJ felesége...
Csak annyit tudok hogy PJ felesége. Meg ezt-azt csinált a film körül.
A gyerekeket illetoen: szuleiktol fuggetlenul szvsz az osszes eddigi gyerek szereplo(legyen az hobbit vagy ember) a Lotr filmekben nagyon cuki! Ez az emi nekem eddig mindig bejott szereposztas teren!
Cameron Duncan Lives!
- Sil
- Nem elérhető
Alyr: Hát, ő volt az egyik producer, meg forgatókönyvíró, meg ő írta az In Dreams szövegét... meg még ezt-azt csinált a film körül, igen.
Tears unnumbered
- Eldafinde
- Nem elérhető
Sil írta:
Khmm, mond nektek az a név valamit, hogy Fran Walsh? Ő PJ felesége...Artemisz írta: És PJ-nek is nagyon szép felesége lehet, és nagyon szerethetik egymást, ha ilyen bűbájos csöppségeket hoztak össze!!
Nem ő az egyik, akinek a képe kint lóg Zsáklakban, a kandalló fölött??? :
- Eldafinde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Na neeee Ő téllleg viggo fia? Hát most esem le a székről!
Nemsemmi-)))
Ja, a gyerek, akinek a fejébe cseszik a sisakot...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Khmm, mond nektek az a név valamit, hogy Fran Walsh? Ő PJ felesége...Artemisz írta: És PJ-nek is nagyon szép felesége lehet, és nagyon szerethetik egymást, ha ilyen bűbájos csöppségeket hoztak össze!!
Csak annyit tudok hogy PJ felesége. Meg ezt-azt csinált a film körül.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Millen igaz!!!!!Elza Fischer írta:
Végül így lehet a legjobban filmet készíteni, elvégre ismerik egymást. :up:Alyr Arkhon írta: Ez a film egy színtiszta családi vállakozás...Az emberek megbízzák a saját családjukat és fizetnek nekik...
Családtagok, barátok, [size=9:50ojpcgg](fanatikus) [/size]rajongok - ezért olyan nagyon, de nagyon jó a film. :itscool:
De Henry télleg irtó cuki! És PJ-nek is nagyon szép felesége lehet, és nagyon szerethetik egymást, ha ilyen bűbájos csöppségeket hoztak össze!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Végül így lehet a legjobban filmet készíteni, elvégre ismerik egymást. :up:Alyr Arkhon írta: Ez a film egy színtiszta családi vállakozás...Az emberek megbízzák a saját családjukat és fizetnek nekik...
Családtagok, barátok, [size=9:3adg82wi](fanatikus) [/size]rajongok - ezért olyan nagyon, de nagyon jó a film. :itscool:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ez a film egy színtiszta családi vállakozás...
Az emberek megbízzák a saját családjukat és fizetnek nekik...
(én is így akarok dolgozni... )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Nemsemmi-)))
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Sil írta:
katt ideLalaith Scarlett írta: Kösz , majd megkeresem őket A TTT-s Henryről nincs kép?
Kössz, nagyon ari (reméljük olyan lesz mint az apja )
- Sil
- Nem elérhető
katt ideLalaith Scarlett írta: Kösz , majd megkeresem őket A TTT-s Henryről nincs kép?
Tears unnumbered
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Sil írta:
PJ a TTT-ben Helm-szurdoknál egy lándzsát dob az ellenségre azon a csapóizén át, üvöltve. PJ gyerekei a TTT-ben a barlangokban láthatók, ezúttal szőkén. Viggo fia, Henry, a fegyverosztásnál egy bárdot kap. A másik gyerek, aki a kardot kapja, és akivel Viggo beszél is, az Calum Gittins, Philippa Boyens fia.Lalaith Scarlett írta: Elessar: nagyon jók:) a Bríbeli PJ-ről tudtam, de a TTT-sről nem, legközelebb kikeresem, gondolom a Helm-szurdoknál lehetett valahol:) Viggo fia is????? Hol?!
Kösz , majd megkeresem őket A TTT-s Henryről nincs kép?
- Rabyn
- Nem elérhető
Viggo fia hol fog szerepelni?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
PJ a TTT-ben Helm-szurdoknál egy lándzsát dob az ellenségre azon a csapóizén át, üvöltve. PJ gyerekei a TTT-ben a barlangokban láthatók, ezúttal szőkén. Viggo fia, Henry, a fegyverosztásnál egy bárdot kap. A másik gyerek, aki a kardot kapja, és akivel Viggo beszél is, az Calum Gittins, Philippa Boyens fia.Lalaith Scarlett írta: Elessar: nagyon jók:) a Bríbeli PJ-ről tudtam, de a TTT-sről nem, legközelebb kikeresem, gondolom a Helm-szurdoknál lehetett valahol:) Viggo fia is????? Hol?!
Tears unnumbered
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Sil írta:
Szvsz nem... katt ideNilraen írta: Egyébként a trailer-beli kovács nem lehet Erestor?nagyon hasonlít ...szerintem
Elessar király... belinkelt képein vettem észre..nézzétek meg!
kár..oldalról pedig hasonlított..
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
Szvsz nem... katt ideNilraen írta: Egyébként a trailer-beli kovács nem lehet Erestor?nagyon hasonlít ...szerintem
Elessar király... belinkelt képein vettem észre..nézzétek meg!
Elessar: Persze, ennél még többet is tudunk... Pl. hogy szerepel Philippa Boyens fia, meg Viggo fia is...
Amúgy az, hogy Ghán-buri-Ghán és Beregond szerepelnek egy kitudjahányéve kiadott stáblistán, az nem jelenti azt, hogy túlélik a forgatókönyv menetközbeni változásait meg a vágást... Ghán-buri-Ghán pl. a legutolsó infók szerint nem lesz.
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.