A 3. rész - A király visszatér
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mindenért érdemes, ami csak megjelenik!!!!!!!!!!!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Ilweran
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szméagol írta: Az oktberi Cinemában megjelent egy 3-4 oldalas cikk, melynek egy oldala szöveg a többi olyan kép, melyeket már láttunk. Ia McKellen nyilatkozik benne pár szót mond a filmről, miszerint "ez lesz a trilógia legjobb része" és elmondja milyen nagy búcsúszkodási láz lett úrrá a stábon, sok színész már hazautazott... Nem volt nagy kunszt. Szvsz ezért nem érdemes megvenni az újságot.
Nekem tetszett, amit Gandalf írt, de ezért tényleg nem érdemes megvenni....
VISZONT:a képaláírásoktól égnek állt a hajam, nem ez az első eset, hogy a Cinema pontatlanul jelenteti meg a GYU-val kapcsolatos cikkeket. Tudom, hogy tévedni emberi dolog, de egy ekkora filmes vállalkozásra fordíthatnának több figyelmet + nem hiszem el, hogy egy ember sincs a Cinema háza táján, aki olvasta volna a könyvet.
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Az oktberi Cinemában megjelent egy 3-4 oldalas cikk, melynek egy oldala szöveg a többi olyan kép, melyeket már láttunk. Ia McKellen nyilatkozik benne pár szót mond a filmről, miszerint "ez lesz a trilógia legjobb része" és elmondja milyen nagy búcsúszkodási láz lett úrrá a stábon, sok színész már hazautazott... Nem volt nagy kunszt. Szvsz ezért nem érdemes megvenni az újságot.
Nenya: Igazad van.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A könyvben van egy olyan rész is, ami arról szól, hogy Aragorn Lórient nem látja már sohasem. Ez az egyik kedvenc mondatom a FOTR-ból, kicsit sajnálom is, hogy kimaradt, de mivel a narráció része, ezért gondolom, a forgatókönyvírók azért mondatják Galadriellel a fentieket, hogy ennek a hangulatából is megmaradjon valami. Így hangzik: "kézen fogta Frodót (mármint Aragorn) ,otthagyta Cerin Amroth dombját, és eleven emberként nem is tért már vissza oda soha többé".
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Tééényleg! Csak poénkodott kicsit Aragornal! A kis huncut... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azért elmennék az unokám esküvöjére, ha már megérném. (Jó, a tündék tuti megérik. ) Ennek hazugságnak... pardon nyelvbotlásnak kell lennie.
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Aldarion
- Nem elérhető
Az is lehet, hogy úgy értette: Itt nem találkozunk többet (mármint Lórienben). És ha jól emlékszem Aragorn tényleg soha nem ment vissza oda.Szméagol írta: Sziasztok!
Az első részt néztem, mikor feltűnt valami. Galadriel az ajándékozásnál azt mondja Aragornnak, hogy most találkoznak utoljára. Ez nagyon szép, de akkor ő el sem megy az esküvőre? : Nem is találkozik újra a hobbitokkal???
Üdv.: Aldarion
Ui.: Bocsánatot kérek ha egy kissé kifacsartam a dolgot.
Más lett a világ
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Az első részt néztem, mikor feltűnt valami. Galadriel az ajándékozásnál azt mondja Aragornnak, hogy most találkoznak utoljára. Ez nagyon szép, de akkor ő el sem megy az esküvőre? : Nem is találkozik újra a hobbitokkal???
Hát Frodóval mindenképp találkozik, és remélem az esküvőre is elmegy... Annyira jól meg lehetne csinálni, hogy mennek a tündék az esküvőre, kár lenne ha kihagynák
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Arden Borough írta:
nagyon szépen köszönöm Alyr!!!Alyr Arkhon írta:
Arden Borough írta: meg lehet vhol nézni ezt az előzetest (nem az ázsiait) mpeg formában?
a quick time-om még mindiog nem jó...
Igen, a windowsmedia.com-ról
entertainment.msn.com/movies/movie.aspx?m=523187
(itt katt a watch the trailerre)
nagyon jó csak sajnos kicsi nagyon a képernyő!
de nem lehet minden tökéletes....
Ki lehet nagyítani és tenni teljes képernyőre, ha a 300K-s hozzáféréssel nézed akkor még full screenen sem túl pixeles.
Szméagol: Nem megy ezexerint. Vagy ha megy, szándékosan nem néz Aragornra. Vagy hazudott.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
nagyon szépen köszönöm Alyr!!!Alyr Arkhon írta:
Arden Borough írta: meg lehet vhol nézni ezt az előzetest (nem az ázsiait) mpeg formában?
nagyon jó csak sajnos kicsi nagyon a képernyő!
de nem lehet minden tökéletes....
Örökké nem eshet...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
3,5 óra? Remek! Bár, ha a fele Minas Tirithben játszódik, akkkor MINIMUM ennyinek kell lenni.
- Nefadar
- Nem elérhető
Orsi81 írta: Olyasmit is olvastam az egyik oldalon, hogy lehet, hogy 4 órás lesz a film. És akkor lesz közte egy 15 perces szünet...Persze ez még nem biztos, csak pletyka, de olyan jó lenne! Simán végigülném! [/url]
Én is ezt hallottam, de én benne lennék az egyben 6 órás filmben is
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
Elessar király... írta: Emberek!
A www.clockdown.com oldalon van Király Visszatér világpremier visszaszámláló! Aki tudja, töltse le. Lehet rajta képet is választani:
Aragorn, Gandalf, Gollam, Frodó&Samu
Nekem már jó régóta megvan,250valahányakat irogatott..milyen rossz volt!Most 77.
3 és fél óra a film?Jó,nagyon jó!
Ja és a www.lordoftherings.net -ről le lehet tölteni az előzetest jó nagyban!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
A www.clockdown.com oldalon van Király Visszatér világpremier visszaszámláló! Aki tudja, töltse le. Lehet rajta képet is választani:
Aragorn, Gandalf, Gollam, Frodó&Samu
rajta a béke napjaiban!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Sil írta: Egyébként az AICN-nek sikerült kiszednie a kémeiből az eddigi leghivatalosabbnak látszó infót (mert eddig tényleg csak pletyka szinten ment az egész) a film hosszával kapcsolatban: kb. 3,5 óra.
Én is valamilyen ilyesmit olvastam valhol [size=9:27tzwqp3]- de már nem emlékszem, hogy hol -, [/size]hogy a mozi film hossza 3,5 óra lesz és a bővített változat lesz 4 óra hosszú majd.
Ennek személy szerint nagyon örülnék.
- Eldafinde
- Nem elérhető
:bounce: :hello: :dance: :legolas3:
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Amikor Gandalf a Fellegvár felé lovagol. Közben megy Aragorn beszéde.Alyr Arkhon írta: Melyik képen látod a kiszáradt Fát? Mert én egyiken sem...
Egyébként az AICN-nek sikerült kiszednie a kémeiből az eddigi leghivatalosabbnak látszó infót (mert eddig tényleg csak pletyka szinten ment az egész) a film hosszával kapcsolatban: kb. 3,5 óra.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
bersel írta: Hmmm nem tom, lehet, h egy picit lehangolódom! De ha az a vmi akar lenni a kiszáradt fehér fa akkor elég picike! Vagy csak én látok rosszul? vagy lehet, h rossz a fantáziám? nem tom, de szerintem... ááá mind1 jó és kész!
Melyik képen látod a kiszáradt Fát? Mert én egyiken sem...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- bersel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
- bersel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.