- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mondjuk az elég zavaró hogy Aragornt mindig egyedül vagy max Gimliékkel lehet látni. Úgy látszik a dúnadánokról lemondhatunk
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Robert B
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Arden Borough
- Nem elérhető
hát a Holtak Ösvénye nem lesz gyenge azt hiszem!legalábbis ez a bejárat nem sok jót ígér Aragornéknak...
Örökké nem eshet...
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/926
Nekem legjobban a Fehér Torony belseje tetszik.
Tears unnumbered
- Szarumán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
A Fehér Mágus
- Sil
- Nem elérhető
Egyszerűen csak legyél fent a neten, miközben megnyitod a videót, és valószínűleg automatikusan letöltődik. De ezeket tényleg priviben beszéljétek meg, tartsuk tiszteletben Ulmo kérését.elf írta: hol lehet letölteni azt a mpeg4 cuccost?
Tears unnumbered
- elf
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Nefadar írta: Nekem azzal sem játsza le. a legújabb quick time van a gépen, de azzal sem játsza, csak hangot ad...
Én is rögtön letöltöttem a legújabb verzióját, de nem az a baja, hanem valami mpeg4-es izébizé kell neki, amit kb. 2 másodperc alatt le lehet tölteni. Mondom, nekem ez automatikusan bejött, mikor másodszorra akartam megnyitni a videót...
hol lehet letölteni azt a mpeg4 cuccost?
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Nefadar írta: Nekem azzal sem játsza le. a legújabb quick time van a gépen, de azzal sem játsza, csak hangot ad...
Én is rögtön letöltöttem a legújabb verzióját, de nem az a baja, hanem valami mpeg4-es izébizé kell neki, amit kb. 2 másodperc alatt le lehet tölteni. Mondom, nekem ez automatikusan bejött, mikor másodszorra akartam megnyitni a videót...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Cerebrum
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta:
Rabyn írta: Probáld Quick Time al. Nekem azzal siekrült-)
Van quicktime-om de nem nyitja meg , az ügyben már intézkedem
Hát először nekem sem akarta lejátszani, csak hangja volt, de kép nem. Tiszta ideg lettem tőle, de mikor legközelebb próbáltam megnyitni a netről, bejöt egy ablak, hogy le akarok-e a quicktime-hoz tölteni valami frissítést. Naná, hogy le is töltöttem iziben és utána már jól lejátszotta a videót...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Hát igen, a régi szép idők, amikor egy TV-csatorna volt, és hétfőnként nem volt adás... *Sil öregszik*Ring-bearer írta: furcsa, hogy a dia igy kihalt, es biztos jopofa igy is!
Tears unnumbered
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Rabyn írta: Probáld Quick Time al. Nekem azzal siekrült-)
Van quicktime-om de nem nyitja meg , az ügyben már intézkedem
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Aldarion
- Nem elérhető
Aldarion :boromir2:
Más lett a világ
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Érdekelne valakit A Gyűrűk Ura film mindhárom része diában? Mert ha igen, szerencsétek van, mert egy diavetítő segítségével megcsináltam. Vannak benne hangefektek, és minden olyan ami könyves, illetve filmes. Már majdnem kész az 1. rész és ha kész lesz, ide fogom rakni valahogyan. Kérem a bátorítást!!!
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
A trailer-galéria viszont nagyon tetszik
- Rabyn
- Nem elérhető
Uj hír nincsen?
- elf
- Nem elérhető
Sil írta:
elf írta: De ezt amúgy eredetileg ki találta ki? Hol olvastátok, vagy honnan veszitek, hogy egyáltalán megváltozik ez a rész?
Ezzel a hozzászólással kezdődött:Elessar király... írta: A film végén vajon Gollam tényleg leharapja Frodó ujját? Mert szerintem ez egy kicsit morbid lenne a filmben.
Semmi olyan hírünk nincs, ami arra utalna, hogy ezt a részt kihagyják. Miért is kéne kihagyniuk? Ez az egyik leghatásosabb jelenet.
Yah... hát akkor ezzel az erővel akármelyik jelenetet kiragadhatnánk, hogy meg fogja-e változtatni...
De szerintem pont ezt tutira nem.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Thaurwathiwen írta:
Sil írta:
elf írta: De ezt amúgy eredetileg ki találta ki? Hol olvastátok, vagy honnan veszitek, hogy egyáltalán megváltozik ez a rész?
Ezzel a hozzászólással kezdődött:Elessar király... írta: A film végén vajon Gollam tényleg leharapja Frodó ujját? Mert szerintem ez egy kicsit morbid lenne a filmben.
Semmi olyan hírünk nincs, ami arra utalna, hogy ezt a részt kihagyják. Miért is kéne kihagyniuk? Ez az egyik leghatásosabb jelenet.
S PJ-t ismerve, nem hagyná ki
Szvsz Frodó ujjának csonkjában is gyönyörködhetünki majd (meggyőztetek )
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Sil írta:
S PJ-t ismerve, nem hagyná ki
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Sil
- Nem elérhető
Ezzel a hozzászólással kezdődött:
Elessar király... írta: A film végén vajon Gollam tényleg leharapja Frodó ujját? Mert szerintem ez egy kicsit morbid lenne a filmben.
Tears unnumbered
- elf
- Nem elérhető
Eldafinde írta:
Elessar király... írta: A film végén vajon Gollam tényleg leharapja Frodó ujját? Mert szerintem ez egy kicsit morbid lenne a filmben.
Helló!!!
Hááát, ha nem harapná le, akkor az igen durva beavatkozás lenne a történetbe...
Remélem, ez csak pletyka!!!
De ezt amúgy eredetileg ki találta ki? Hol olvastátok, vagy honnan veszitek, hogy egyáltalán megváltozik ez a rész?
- Eldafinde
- Nem elérhető
Helló!!!
Hááát, ha nem harapná le, akkor az igen durva beavatkozás lenne a történetbe...
Remélem, ez csak pletyka!!!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
ujjharapás rulzz, és száz hogy benne lesz..meg az összes borzongató, gusztustalan, szörnyű jelenet is szal azokat NEm kell félteni (hál'istennek... )
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Okulva Peter Jackson többi filmjébol - nemrég estem túl az összes hazánkban megjelenten - nem kérdéses, hogy az ujj harapás benne lesz-e...
ott van például az elso profi filmje...A Hullajó (Braindead)...Részemrol betegre röhögtem magamat alatta, bár tudom, nem mindenkinek jönnek be a zombiszex, vagy a zombinevelés nehézségeit kihasználó poénok ), ajánlom mindenkinek szeretettel )... Már nem szó rá, hogy beteges....amikor az egyetlen épen maradt testrész, a bél ered a fohos nyomába, arra már nincs kifejezés a nyelvünkbe...
A film költségvetésének vagy 50 százalékát - mert, hogy egy félamator alktásról van szó - az istentudja hány liter muvér tehette ki...
Hol tudok saját képet betölteni?
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Csak azért mondom mert meglepett hogy többségetek azt mondja meg lesz változtatva.
Szóval erről nincs valami hír ?
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.