Bëor - Beszélgetések
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
hmm..pangás van keményen, szal nép! nem akarnánk majd januárban szervezni vmiféle Beor talit?))
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Ryana
- Nem elérhető
Befigyel a zölden ficergő (nem is ficergő) ábrácska a topic mellett! Hát miezmár? Tessék szíves lenni maradni punnyban mert a végén még aktívak leszünk.
[size=9:1a4i034z](Utahu te is hiányzol és szere ugye tudod? )[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Utahu Shiree írta: jó,jó nem ugyanaz, de akkor kérlek avass be , mert én rendesen lemaradtam! És előttem is el lett titkolva!
ÉS AKKOR IS HIÁNYOZTOK!
Mink arról nem tehetünk hogy hiányzunk... szólj mit csináljunk hogy ez ne álljon fenn...
Olyan titkosak vagyunk hogy még mi sem tudunk róla. De ne félj. Majd rájövünk.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
ÉS AKKOR IS HIÁNYOZTOK!
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Utahu Shiree írta: emberek... hiányoztok!!!
Még akkor is, ha mi vagyunk a legjobban pangó csűrhe!
Nem pangunk, csak titkoljuk hogy aktívak vagyunk.
Nem ugyanaz...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Még akkor is, ha mi vagyunk a legjobban pangó csűrhe!
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- icke
- Nem elérhető
Fivéreim, nővéreim! Bocsánat, fordítva, udvariasság is van a világon. Szóval nővéreim, fivéreim! Mint alább is láthatjátok, Fiona testvérünket meglehetősen nehéz helyzetbe hozta a musical-est elhalasztása. Sokan vannak olyanok, akik a megváltozott időpontban nem tudnak jelen lenni, viszont Kismarost még nem fizették be. Viszont határidő van, és ha pénz nincs, gáz is van. nem is rizsázok többet, hanem közérdekű közlemény következik:
Aki vasárnap nem tud jönni musical-estre, de pénzt kéne fizetnie Kismarosra, az legyen szombat este hat és hét óra között a Keleti pályaudvar kinti főlépcsőjénél! Korábban nem leszek ott, később lehet jönni, de (mivel még nem tudom, Mau mikor érkezik, és mikor állunk odébb) igencsak kockázatos. Tessék hozni a pénzeket, ezekről kérésre nyugtát adok, és a musical-esten továbbítom Fionának.
Ezt a hozzászólást még kiteszem pár topicba, moderátorokat kérem, hogy legalább szombatig hagyják bent, még ha véletlenül offtopic is. Vészhelyzet van.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- icke
- Nem elérhető
Ery: nem csoda... ugyanis ezt Arwena kérésére reagálva írtuk be, és még a táborban született
icke
- Ery
- Nem elérhető
[size=9:170g20uf]Fáziskésés Rúlz [/size]
Καναπή!
- icke
- Nem elérhető
Apró korrekció, ha már a szerző elbambulta: az utolsó előtti sorban nem "ég" hanem "éj".
Sorry...
icke
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Egyébként jó a verziód, Yiqqérye )
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- icke
- Nem elérhető
Na, téma lezárva, ott a vers, ne cseteljük szét a topicot
icke
- Elryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:1wb40k0w](Szegény, szegény icke, mindenki őt szivatja...)[/size]
"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
- icke
- Nem elérhető
Csak ne tessék törölgetni, jó helyen volt az ott... Tegnap Felagund ugyanezt a vimpártopicban játszotta el velem, néztem, ki szórakozik velem már megint... Egyre-másra eltűnnek a hozzászólások, amire reagálok, én meg csak nézhetek
Nem írt vesszőket, mert abszolút mantrát akart belőle csinálni, egy, kettő, neki fölöslegesek voltak, ő tudta, hogy kell tagolni Viszont a gyanútlan átlagembernek adok egy kis segítséget
icke
- Elryn
- Nem elérhető
(Ez a néhány hozzászólás kicsit zavaros lett, nemdebár? )
- Elryn
- Nem elérhető
- Elryn
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
I are the winner
De a kezdet jó volt
Emberek, hova tűnt innen Elryn hozzászólása? 8O :
icke
- icke
- Nem elérhető
Nem tudom, Mau mikor jut nethez, ergo íme (ha valami hiba van benne, úgyis kijavítja ):
Jő hős két ős nép vérét
Áldott-egyként adja tovább
Száz baj, láng, dal, hűség és árny
Kísért majd lába nyomán.
Báj-harc, ál-arc, vér-vég-rém,
Fény, kő vas-vár, hullik a por,
Hajnal-hajjal mélykék ég
Baljós múltat földbe tipor.
A kötőjelek-vesszők alkalmazása elég fakultatív, érzésre dolgoztam Mau majd korrigálja, ha valahol nem tetszik neki, de így is, úgy is elég mantraszerű
icke
- Arwena
- Nem elérhető
én már megint szöveget kérnék....
az kéne nekem amit Mau mondd a darab végén amikor "bekattan" )
előre is köszi
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Mau Rauser
- Nem elérhető
na, szóval de rég jártam már erre (megcsinálták a kolinetet jeeee :dance:)
Hmmmm.... :gondolkodikvmijómotívumon:
nem ígérek semmit, de igyekszem )
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Vitéz Bëor vitéz népe
Vonul mint a bahbáh csühhe
Fehér bottal, lángszóróval
Szép zöld német panzerokkal
Vitéz Bëor vitéz népe
Mondd, hát, mondd ki,
Dicső nép-e?
(nem jutott eszembe a Marachos dal szövege úh ennyi lett belőle de lehet hogy még bővítem)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
Mau? Jól látom, hogy jelentkezel?
[size=9:1vppxbt5]Elnézést 4. órám volt most, s még bennem van a stílus...[/size]
Καναπή!
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ezen a címen lehet elérni:
www.tolkien.hu/velem_2004.php
(Köszönjük Jacoponak, aki áldozatos munkával, éjt nappallá téve dolgozott a kérdőív programozásán... )
Fontos tudni, hogy csak akkor működik, ha előtte belépünk a Tolkien.hu címoldalán, vagy a fórumban a nick névvel.
Az azonosítás most úgy működik, hogy azok tölthetik ki a kérdőívet, akik tagjai voltak a fórumban az mttatbor2004 csoportnak.
(Ha valaki nem tudja kitölteni, akkor írjon privit, vagy e-mailt.)
A kitöltés névtelen, a személy azonosítására utaló információk (név, nick, e-mail) nem kerülnek tárolásra, rögzítésre kerül viszont a kérdőív elején található statisztikai információk (életkor, nem, MTT tgaság, stb...), ami alapján az egyes résztvevői csoportokra vonatkozó statisztikai kimutatások is készülhetnek. Arra kérek mindenkit, hogy ezeket a mezőket minden esetben, pontosan töltse ki.
A kitöltés nem kötelező DE NAGYON AJÁNLOTT...
Ez a felmérés hihetetlenül fontos a jövő évi tábor sikeres rendezése szempontjából, ezért arra kérek minden táborozót, hogy mindenképpen töltse ki!!!
Ja, igen. És elvileg minden táborral kapcsolatos utólagos eseményben (tábori utótalálkozó, tábori DVD, fényképek, stb...) csak az vehet részt, aki kitölti...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Ryana
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.