Bëor - Beszélgetések
- icke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Na, ha már az Élménybeszámolókban megtettem, itt is megteszem
Szóval köszönöm a csapatnak a remek munkát, a közösségi érzést. Látjátok, lehet ezt így is, nem csak a marakodók laktanyastílusában
Köszönöm Áfinak a remek vezetést, Erynek a fáradhatatlan szervezést és figyelmet, Rayannak és segítőinek a zászlót, a kreatívosoknak a csapatjelvényeket, Maunak, Nataleenak, Elrynnek és Alyrnak a színdarab írásában való részvételt, Maunak és Erynek a kitűnő rendezést, és az egész, de tényleg az egész csapatnak a hihhhetetlen jó szereplést
Meg úgy mindenkinek általában mindent
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Elanor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
...
egy icike-picike cső-cse-lék!!
ne felejtsétek a három szót, ami olyan jól jellemez minket
szeretném megköszönni az egész csapatnak ezt a khirály 10 napot, sztem rohadt jó kis csapat voltunk, akárki akármit is mond, Áfi pedig khirály csapvez, Ery khirály bölcs, Rayannéni khirály segítő, és mki más khirály csaptag
khirályok vagyunk!!!!!
I feel complete when I feel sick inside
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
újra itthon,
úrja itthon a nagy csapat!
Csapjad le a...
csapjad le a...
csapjad le a Fehér Bohócokat!
Újra látom,
újra látom,
újra látom a fórumokat!
És így továb, estébé, etc, stb...
(most nincs erőm, hogy totálban írjak egyet, de egyszer majd talán)
Addíg is:
KHIRÁLY VOLT [size=9:364c92ft]NAGY BETŰVEL[/size]
Na meg a képeslapfrázis nyáladzása:
Már most hiányoztok, imádlak benneteket!
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Ery
- Nem elérhető
De a Józsefvárosi piacon leghátul a konténereknél, ahol a kajáldák vannak, nos ott van egy árus akinél kapható barna póló.
Ha a holnapi nap indul expedició, akkor sok sikert, ha nem, akkor marad a pólófestés.
(pontosabb helymeghatározást Telcontartól kérjetek)
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Százszorszép jóéjszakát"
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ery
- Nem elérhető
Telcontar tud egy helyet, ahol VAN barna póló 10 db-os csomagban egyenként 250.- Ft os áron.
Rendeltem 10 darabot mert többet sajnos nem tudok finanszirozni.
Mivel holnap 13.00-17.00 között a Margitszigeten próbálok kérem azokat, akiknek nincs pólójuk, hogy ott vegyék át tőlem.
Καναπή!
- icke
- Nem elérhető
Ezt a festést még meglátom. Vagy megyek a drapp pólómban. Vagy nemtom.
Meg lesz oldva
icke
- Ery
- Nem elérhető
Habár géppuskától kezdve a fénykardon át a vaskoronába foglalt szilmarilokig minden volt. Sa pólóválaszték is meglehetősen széles volt, de barna szinben nem találtunk.
Javaslom tehát a tábor első napjaiban a kollektív pólófestést.
Καναπή!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Arwena
- Nem elérhető
Elryn írta: Sziasztok!
Annak, aki nem tud barna pólót szerezni, egy tanács: barna textilfesték! Én azt fogom csinálni... [size=9:16ia2upv](muszályból).[/size]
én ma csináltam (mer ugyvolt h holnap festjük) és nagyon is jó lett )
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Elryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Annak, aki nem tud barna pólót szerezni, egy tanács: barna textilfesték! Én azt fogom csinálni... [size=9:1jaik1ut](muszályból).[/size]
"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
- Ery
- Nem elérhető
Mindenkinek akinek nincs még barna pólója.
Figyelemmel kisérve a topicban folyó beszélgetéseket, a táborvezetővel teljes egyetértésben úgy döntöttünk, hogy pólóvásárló körutat hirdetünk. Éppen ezért, kérünk mindenkit, akinek nincs pólója, hogy 2004. július 13-án, 10.00-kor legyen a Nyugatinál a mozgólépcső tetejénél (nem a Westend felöli oldalon)
Jó lenne, ha az akció folyamán sikerülne az érintettekén kívül még pár pólót beszerezni azon társainknak, akik holnap nem tudnak jelen lenni. Éppen ezért szivesen fogadnánk, ha be tudnátok válalni 1-2 plusz pólót nélkülöző társaink számára (persze amennyiben ez lehetséges). Ha minden igaz, akkor kb. 400 Ft-os egységárral számolhatunk.
Előre is köszönjük.
Καναπή!
- Minerva
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Nem elérhető
A fekete amúgy barátibb! SOKKAL barátik
- icke
- Nem elérhető
Nekem sincs, de ahogy látom, a többség nyugodtan beírhatná ugyanezt...
Van pár lehetőségünk.
1. Nyílt lázadás. Nem hordunk csapatpólót.
2. Találunk egy másik színt a barna helyett. Javaslom pl. a feketét, abból még kölcsönözni is tudok...
3. A tábvezekkel megvetetjük a hiányzó pólókat
[size=9:2stpc20x]Ezek után nem lepődök meg, ha hirtelen nem fogok hozzáférni ehhez a topichoz... [/size]
icke
- Irunien
- Nem elérhető
Jelentem, hogy nekem sincs, és ez elkeserítő!
Télleg vmi közös pólóvásárlás kéne......
Csak az a baj, h én már csütörtökig nem érek rá...vagy csak nagyon kicsit.
Iru .
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Minerva
- Nem elérhető
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Bár nem tudom mostanság van-e dió...
Thaurral ellentétben nekem nincs barna pólóm, de nagyon szeretnék olyat...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
nagyim mondott egy jó tanácsot, amikor előadtam, hogy mi a bajom
főzzünk erős teát v kávét és dobjuk bele egy drapp pólót - eredmény: BARNA póló (nem tudom mennyire hatásos.. lévén csak mondták, de ki tudja )
[size=9:a3uj2ap0](nekem is van már barna pólóm!!!!!! )[/size]
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Én is támogatnám, hogy ugyan mennyen má el valaki és nézze meg azt a nyamvadt boltot mert én (is) csak a Kálvin térre meg a Margitszigetre tudok eljutni Pestre idegenvezetés híján. Esetleg a Corvin moziba.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fimbrethil
- Nem elérhető
itt meg mindenki ijesztgetett h nem van ugyhogy megvettem azt az 1 méretet ami volt és egy picit pici, de egyébként bibibiii
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
ha valamelyik budapesti lenne olyan szíves és megnézné az említett helyeken (ha tudna nekem is venni, annak örülnék, de ha nem akkor már jóval nagyobb eséllyel találnánk. (mert végülis nekik nem kell a fél életüket utazással tölteni, hogy megnézzék van-e ott póló vagy nincs (mert ez egy kicsit embertelen lenne másrészt meg nem tévednék el túl szívesen... nektek könnyű, ha azt mondjátok h ennél a megállónál kell leszállni meg ilyenek de azért vannak akiknek ez nem természetes...) ),
holnap megnézem még az utolsó reményeim között, de nem ígérem hogy találok...
Nincs csak 1 hét a táborig, és van kb 4 embernek pólója... és nem hinném, hogy a barna póló akkor terem minden bolt polcán
(nem akartam senkit sem ezzel az apró hozzászólással megsérteni... szal akit sikerült, attól elnézést kérek, de nem vonom vissza azt, amit mondtam)
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.