Bëor - Beszélgetések

Több
20 éve 4 hónapja #210954 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Csapattali: Khirály ötlet, nálam csak annyi a gikszer, hogy 20. a tűzijáték után valószínűleg nem lesz jó... de előtte, kora du. pl?

pussz,
Csapvez

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210952 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Perme benne van, ha sikerül feljutnia Pestre, persze sörözni nem fogok, de monnyuköööö, egy narancslét bevállalok ;) :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210931 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Az bizony állati jó lenne... O_O
Szóval, huszadika, tűzijáték és utána mondjuk Szimpla? (most hirtelen ez jutott eszembe, de várom a javaslatokat 8))

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210894 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Az biza pöpec lenne!!! :hello:
Utána pedíg még jöhet mondjuk egy kis barátságos sörözés is :cheers:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210892 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Mit szolnatok egy csapattalival egybekotott tuzijateknezeshez? :wink:

"Százszorszép jóéjszakát"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210832 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések

Minerva írta: Elaor: részvétem :(
Mi nem akarunk csapattalit? Már szinte az összes csapat szervezi.

Dedede!

Mondjuk én nem nagyon fogok ráérni a közeljövőben, de ez ugye, mint tudjuk, egyéni szocproblem :)

szal, csapattalira fel! :lol:

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210814 Írta: Minerva
Elaor: részvétem :(
Mi nem akarunk csapattalit? Már szinte az összes csapat szervezi.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210623 Írta: Elanor

Ery írta: A Curufincek azt hiszik, hogy itt Kapolcson túlsúlyban vannak... Hát dehogy! Mi vagyunk túlsúlyban, márcsak a vezető szintet nézve is (Csapvez, Bölcs, Segítő)

És ne feledd azokat, akik lélekben vannak veletek ;)
basszus, ma hazajöttem egy barátnőmtől, erre kiderült, h bátyám+ a haverjai egy hirtelen ötlettől vezérelve épp akkor indulnak.....Kapolcsra.....ha előbb tudom, h mennek, lehet, h engem is levittek volna....fájt a pici szívem :cry:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210619 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
A Curufincek azt hiszik, hogy itt Kapolcson túlsúlyban vannak... Hát dehogy! Mi vagyunk túlsúlyban, márcsak a vezető szintet nézve is (Csapvez, Bölcs, Segítő)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210272 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Én is köszönöm hogy ebbe a Balbál Csülhébe tartozhattam, és a Végső Számháborúban kiderült melyik a legjobb csapat...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210186 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Szia kedves Natalee! íEzúton mégegyszer köszi, h ebbe a k khirály csapatba tartozhattam! :wink:
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210181 Írta: Nati
Drágáim! Permí ma du. elutazik két hétre és csak 13.-án gyün vissza Erdélyből. :cry: Igyekszik netközelben lenni, de nem biztos benne, h. sikerülni fog. :( Addig is legyetek rosszak( balbál csülhe) és vigyázzatok magatokra. Tudjátok 3 szó!
:wink: millió puszi és ölelés: Nati :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210077 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Emberkémdrágák.... tényleg nagyon köszönök mindent ... Áfinak hogy csapvez, Erynek hogy bölcs is, Alyrnak, hogy poéngyáros (Tűz! Sárkány! Balrog! Futás! rulezzya), Elrynnek, hogy mindenkor költőtárs, Nataleenak, hogy visszafogtt minket, amennyire tudott, Drizztnek, hogy szakállasan is olyan hitelesen tünckirjátszott, és legfőképpen ickének hogy folyton pattogott meg hogy olyan amilyen ;)

és mindenkinek üzenem hogy csak HÁROM SZÓ!

A Beorshow pedig nem volt rossz ötlet, egyszerűen csak nem maradt rá energiánk meg időnk. Viszont vsz LEP-re megpróbálkozhatnánk egy extended versionnel.... ha van rá igény meg miegyéb. Ha két nap alatt ilyen profimód összetákolt darabot vezethettünk a közönség elé, akkor mire lennénk képesek hónapok alatt?

:nagymosoly&ölelés:

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210076 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Hola kedvesek!

Mki irogatott itten hát írok én is, szóval egyértelműen mi voltunk a legjobbak, a legbarbárabb legcsürhe, és a többi ilyen kommersz cucc, h jó volt veletek meg tudjátok... ;)

puccc nektek mindenért!!!

(elsősorban drága Sátortársaimnak, Roguenak és Utahunak, h nem dobtak ki és figyeltek rám és gondomat viselték meg minden minden ölelést és kedves szót!)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210075 Írta: Nati
Én most mostam ki, előtte levasaltam, és sem a címerezüst nem jött ki, sem a felirat, és az aláírások is megmaradtak
:) :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #210001 Írta: Ery

Arwena írta: Ery: melyik ezüst jött ki?

Mindegyik. A címerből és a feliratból is. :(

Ja! Az Into the Storm-ot én is hallgatom egész nap, s miután megnéztem a szövegét a honlapon már tudom, hogy miért tetszett meg annyira :twisted:

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209997 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy szerintem is mi voltunk a legeslegeslegjobbak !Fantasztikus csapatunk volt!
Köszönök mindenkinek mindent:
Áfinak, hogy a legjobb a csapvez
Erynek, hogy a legjobb bölcs
a csapatnak pedig, hogy a legjobb! (A 3 SZÓ!) :)
Már most nagyon hiányoztok!

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209988 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Üdvözletem!

A B(e)orsh()ó(w) még elképzelhető, hogy megrendeztetik, ha egyszer mondjuk Mauval vagy más jelentkezőkkel elég kreatívak leszünk... Viszont Mauval fontolgatjuk, hogy a LEP-re elkészítjük a csapatszíndarab extended változatát. Vagyis hozzáírunk még jeleneteket, több szereplőt szervezünk be, etc, csinálunk belőle egy korrekt drámát. De ez még a jövő zenéje, majd szólunk, ha lesz valami :)
Ne feledjétek: három szó! :wink:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209981 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
jaaaa

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209957 Írta: Drizzt
tudod..pl a vödör víz ;)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209950 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Ery: melyik ezüst jött ki?

Drizzt: miért is? (lehet h értenem kéne de még mindig nem vagyok teljesen magamnál)

Jó volt veletek nagyon jó csapat voltunk ;) és az a 3 szó!!!!

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209934 Írta: Elanor
permí into the stormot hallgat és nosztalgiázik (tudni kell, h én a tábor előtt nem ismertem ezt a számot, így nekem most már örökre hozzátok fog kötődni :) )

Tényleg jó lett volna megcsinálni a B(e)orshowt!! Nyugodtan nyaggathattál volna minket Áfi ;) jólvan, én csak a magam nevében beszélek :D

De télleg még midnig megcsinálhatjuk ám ;) ha van hozzá kev és energia! Többiek?

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209925 Írta: Ery

Áfonya írta: Ery: a pólón a mintát le kell vasalni mosás előtt, különben enged a festék. :( Ne feledkezzetek meg róla, mielőtt mostok! :D

Levasaltam :( a többi benne maradt

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #209920 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Bëor - Beszélgetések
Ery: a pólón a mintát le kell vasalni mosás előtt, különben enged a festék. :( Ne feledkezzetek meg róla, mielőtt mostok! :D

No hát, ide is írnék egy csöpp kis köszönetnyilvánítást, bár ahogy látjátok a többi nép előtt is megnyílt a topic (és fordítva), szóval most már szabadon áramolhatnak befelé a kémek... :lol: :tongue:

Arwena, Alyr, Drizzy, Elanor, Elryn, Ery, Fim, Galen, Icke, Iru, Ithil, Lackó, Lindír, Mau, Min, Mírrand, Nati, Rayancsinc, Robi, Rogue, Ry, Utahu, Thaur :arrow:

Nagyon szépen köszönöm a munkátokat, a kitartást, a vidámságotokat, remek csapat voltatok, a legjobb csülhe, amit csapvez csak kívánhat, és nagyon büszke vagyok Rátok!
:D

Ahogy Ery is mondta, ezer bocsi a némi ingerültségért, kiabálásért, morcosságért, sajna néha kicsit elviselhetetlen a természetem, de azért remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe... :oops: (A levélbombákat és stb.-t majd lehet kézbesíteni. :D :D )

És...
Lelkem mélyén tünci vagyok, tünci vagyok, tünci vagyok...
Egy icike, picike, HE-GYES-FÜL!
:D

Kár, hogy a B(e)ors(h)ó(w) elmaradt, de ha van affinitásotok hozzá, egyszer pótolhatjuk. Én legalábbis nagyon szeretném, csak már nem volt pofám nyúzni Benneteket e miatt az uccsó napokban. :D
Ölelés és pussz mindenkinek!

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #209872 Írta: Ery
:( Kimostam a Beoros pólómat és az ezüst szín kiment belőle, sőt a felirat is halványult. :(
De a többi szín megmaradt, a hugommal majd kerestetek egy tartós festéket.

Vigyázzatok ti is!

Bár akkor lehetne egy új pólófestős tali, nem? :wink:

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209825 Írta: Drizzt
Üdv néked csülhe :D
Elsőként azt szeretném írni, hogy rettentően örülök, amiért veletek kerültem egy népbe'. Eredetileg nem ide jelentkeztem, de jó, hogy a helyett gveletek lehettem. Köszönöm Áfinak, hogy ő volt a legeslegjobb csapvez ;) Erynek, hogy a mi bölcsünk volt, és hogy annyit dolgozott a darabon...amivel kapcsolatban külön köszönet Ickének és Maunak, akik egymást sem kímélték :) . És tök jó volt benne szerepelni...az már más kérdés, hogy kívülről milyen volt azt látni :D .
De ez csak pár dolog, mindenkivel nagyon jól éreztem magam (és Arwenától bocsánatot kérek). És kösz galen, hogy túlélhettem maradandó sérülés nélkül (bár a fejemre mért ütés lehet, hogy még lükébbé tett...ki tudja :P ) ;)
Tábortűz, és hírnök rulez :)
Majd folytatom...kell egy reset, mert esik szét a kép :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209793 Írta: Nati
Erről jut eszembe! Óriási köszönet illeti a Fingolfinos különítményt a számháborúban. Ők is kellettek a nyeréshez
puss

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209776 Írta: Ery
Megpróbálok én is hozzászólni, így álmosan és fejfájósan...

Köszönöm az egész csapat teljesítményét, mindenkire rettentő büszke vagyok, és hálát adok, hogy ennek a csapatnak lehettem a bölcse. Jellemezni magunkat csak az ismert 3 szóval tudom :)

Köszöm nektek, hogy egy ilyen jó szindarabot tudtunk felmutatni, s ha néha ingerült voltam, vagy túlságosan ordítoztam veletekl (pl. próbák alatt) hát bocsássatok meg érte.

Élmény volt veletek a tábor. S ne feledjétek! a Végső győzelem a miénk!
(jobbszárnyi áttörés rúlz!)

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209750 Írta: Minerva
We rule.
Lelkünk mélyén csülhe vagyunk, csülhe vagyunk, csülke vagyunk! :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #209744 Írta: Nati
Na heli emberek!
Én is cak azt tudom mondani, h. bármi is történt velünk egy nagyon khirály, összetartó csapat voltunk, barbár csürhe létunkre, egyszóval:
MI VOLTUNK A LEGJOBBAK!

És köszi mindenkinek aki csapattag volt, köszi Áfinak a rendkívül jó vezetést és a barátságot! Galennek a barátságot, a viccelődést és a félóra alatt öszedobott indulót! Rouge-nak mindent, amit a tábor alatt tettél: a sok lelkizést, a busz után való futást Kőszegen, stb.....Ickének és Maunak, Elrynnnek és Alyrnak, h. elviseltek a színdarabírás közben, Erynek, h. nagyon khirály bölcs volt, Drizztnek a tábortüzet és a sok röhögést a próbák alatt, végül pedig, de nem utosó sorban Rayannéninek a sok-sok jó ötletet (Beach-party) a sok dumát és legfőképpen, h. utolsó esete ott voltál és megvigasztaltál. Millió puszi mindenkinek!!!!!!!!!!
Máris nagyon hiányoztok!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére